Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Για εμένα εντάξει τα είπαμε. Για τον Ουριήλ τι θεωρείς πως τον καθιστά ύποπτο; Έχεις προσέξει κάτι συγκεκριμένο;

Προσωπικά προς το παρόν τον έχω κάπως με ερωτηματικό. Δεν νομίζω πως έχει εκτεθεί ιδιαίτερα, ούτε έχει γράψει πολύ, οπότε ξεκάθαρη εικόνα δεν έχω.

Μόνο και μόνο που δεν έχει γράψει πολύ είναι ύποπτο για εμένα. Και εκείνος ψήφισε τον Micro χθες χωρίς κάποιον ιδιαίτερο (για εμένα) λόγο.​

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.859 μηνύματα.
Αυτό που νομίζετε ακόμα ότι είμαι μαφία είναι εντελώς γελοίο. @rafaela11 @Reader κάποιος ουσιστικός λόγος που με ψηφίσατε υπάρχει ή απλά πετάμε ψήφους για να περάσει η ώρα;; Και μην πείτε ότι δεν συμμετέχω, καθώς το πρωί ολόκληρο κείμενο έγραψα σχετικά με τον τρόπο σκέψης μου. Εκτός και αν έχετε βάλει στόχο να νικήσουν οι αντίπαλοι, τότε δεκτό.​
Φώτη, αν δεν το έγραψα στο μήνυμα πριν, η ψήφος μου σε εσένα δεν είναι σε καμία περίπτωση λόγω συμμετοχής (αφού ειδικά σήμερα γράφεις αρκετά και ειλικρινά το εκτιμώ πολύ αυτό), αλλά επειδή έχω προβληματιστεί αρκετά από τον τρόπο που ψηφίζεις. Δεν μιλάω απαραίτητα για την ταχύτητα, γιατί πράγματι έχει λογική να θέλεις τον χρόνο σου μέχρι να ψηφίσεις, αλλά για τα άτομα που επιλέγεις. Έχεις ψηφίσει ό,τι ακριβώς έχει ψηφίσει και ο Poirot. Σίγουρα, υπάρχουν κι άλλα άτομα που ακολουθούν ίδια σειρά, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν κοίταζα τις ψήφους από την αρχή ήταν πως πάντα ψηφίζεις μετά από εκείνον. Αυτό θα μπορούσε βέβαια να μεταφράζεται και αλλιώς, αλλά ο Poirot αν ήταν μαφιόζος με τον Micro θα τον είχε βοηθήσει στην ισοψηφία με την Kate και δεν θα τον άφηνε να φτάσει σε τόσο οριακό σημείο. Μπορεί βέβαια απλώς να συμφωνούσες με τον τρόπο που έπαιζε από την αρχή, αλλά σε κάθε περίπτωση, εμένα προσωπικά, μου φαίνεται κάπως περίεργο.

Για να ξέρεις και εσύ και οι άλλοι παίκτες, δεν είμαι σίγουρη και νομίζω το έχω γράψει πολλές φορές.
Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι μάλλον βέβαιη είναι πως υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος ανάμεσα στα τέσσερα άτομα που ανέφερα (American Economist, Kougami, Memetchi και Micro) , και κρατάω ένα ενδεχόμενο ο Micro να μην είχε καλό ρόλο.
Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν ισχύει το τελευταίο ούτε αν είσαι πράγματι ένοχος. Γι'αυτό ακριβώς και τα γράφω εδώ ανοιχτά, ώστε να μπορούν άλλοι ρόλοι, με τις δικές τους παρατηρήσεις και τις δικές τους πληροφορίες, να βοηθήσουν να βγάλουμε όλοι μας μια άκρη. Γιατί με το να κρατάμε ό,τι περίεργο έχουμε παρατηρήσει για τον εαυτό μας, έως ότου να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, και αν μαζευτούν κι άλλα στοιχεία, δεν ξέρω πόσο βοηθάει.

Συγγνώμη αν κάνω λάθος, που είναι πολύ πιθανό, αλλά δεν έχω κάτι περισσότερο βοηθητικό να προσφέρω. Ίσως όμως κάποιος από τους άλλους ρόλους να μπορέσει να καταλήξει κάπου από όσα γράφω, σε συνδυασμό πάντα με δικά του στοιχεία και παρατηρήσεις.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.
Μόνο και μόνο που δεν έχει γράψει πολύ είναι ύποπτο για εμένα​
Μόλις γύρισα από το σουπερμάρκετ, εχτες και σημερα έχω γράψει ηδη αρκετα όπως και την σκέψη μου. Η λογικη όσοι ψήφισαν τον αγαπητο είναι μαφιοζοι ειναι μια τακτική, αν και με αρκετα ρίσκο μιας που οι μαφιοζοι, ως γνωστών πάντα χωρίζουν τις ψηφους τους για να μην ειναι ύποπτοι σε περιπτωση που βρεθεί οτι κάποιος είναι πολιτης.

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Φώτη, αν δεν το έγραψα στο μήνυμα πριν, η ψήφος μου σε εσένα δεν είναι σε καμία περίπτωση λόγω συμμετοχής (αφού ειδικά σήμερα γράφεις αρκετά και ειλικρινά το εκτιμώ πολύ αυτό), αλλά επειδή έχω προβληματιστεί αρκετά από τον τρόπο που ψηφίζεις. Δεν μιλάω απαραίτητα για την ταχύτητα, γιατί πράγματι έχει λογική να θέλεις τον χρόνο σου μέχρι να ψηφίσεις, αλλά για τα άτομα που επιλέγεις. Έχεις ψηφίσει ό,τι ακριβώς έχει ψηφίσει και ο Poirot. Σίγουρα, υπάρχουν κι άλλα άτομα που ακολουθούν ίδια σειρά, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν κοίταζα τις ψήφους από την αρχή ήταν πως πάντα ψηφίζεις μετά από εκείνον. Αυτό θα μπορούσε βέβαια να μεταφράζεται και αλλιώς, αλλά ο Poirot αν ήταν μαφιόζος με τον Micro θα τον είχε βοηθήσει στην ισοψηφία με την Kate και δεν θα τον άφηνε να φτάσει σε τόσο οριακό σημείο. Μπορεί βέβαια απλώς να συμφωνούσες με τον τρόπο που έπαιζε από την αρχή, αλλά σε κάθε περίπτωση, εμένα προσωπικά, μου φαίνεται κάπως περίεργο.

Για να ξέρεις και εσύ και οι άλλοι παίκτες, δεν είμαι σίγουρη και νομίζω το έχω γράψει πολλές φορές.
Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι μάλλον βέβαιη είναι πως υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος ανάμεσα στα τέσσερα άτομα που ανέφερα (American Economist, Kougami, Memetchi και Micro) , και κρατάω ένα ενδεχόμενο ο Micro να μην είχε καλό ρόλο.
Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν ισχύει το τελευταίο ούτε αν είσαι πράγματι ένοχος. Γι'αυτό ακριβώς και τα γράφω εδώ ανοιχτά, ώστε να μπορούν άλλοι ρόλοι, με τις δικές τους παρατηρήσεις και τις δικές τους πληροφορίες, να βοηθήσουν να βγάλουμε όλοι μας μια άκρη. Γιατί με το να κρατάμε ό,τι περίεργο έχουμε παρατηρήσει για τον εαυτό μας, έως ότου να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, και αν μαζευτούν κι άλλα στοιχεία, δεν ξέρω πόσο βοηθάει.

Συγγνώμη αν κάνω λάθος, που είναι πολύ πιθανό, αλλά δεν έχω κάτι περισσότερο βοηθητικό να προσφέρω. Ίσως όμως κάποιος από τους άλλους ρόλους να μπορέσει να καταλήξει κάπου από όσα γράφω, σε συνδυασμό πάντα με δικά του στοιχεία και παρατηρήσεις.

Και τι σημασία έχει αυτό με το Poirot που λες;; Έχεις κάτι πιο σοβαρό να γράψεις σχετικά με το γιατί με θεωρείς ύποπτο;

American Economist

Palermo Player

Αν φύγει άλλος ένας πολίτης σήμερα τι να την κάνω τη συγγνώμη σου όμως;; Εκτός αν είσαι μαφία και θέλεις να με πετάξεις έξω από το παιχνίδι για δικό σου όφελος.

Kougami

Palermo Player

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 351 μηνύματα.
Έχεις ψηφίσει ό,τι ακριβώς έχει ψηφίσει και ο Poirot. Σίγουρα, υπάρχουν κι άλλα άτομα που ακολουθούν ίδια σειρά, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν κοίταζα τις ψήφους από την αρχή ήταν πως πάντα ψηφίζεις μετά από εκείνον. Αυτό θα μπορούσε βέβαια να μεταφράζεται και αλλιώς, αλλά ο Poirot αν ήταν μαφιόζος με τον Micro θα τον είχε βοηθήσει στην ισοψηφία με την Kate και δεν θα τον άφηνε να φτάσει σε τόσο οριακό σημείο. Μπορεί βέβαια απλώς να συμφωνούσες με τον τρόπο που έπαιζε από την αρχή, αλλά σε κάθε περίπτωση, εμένα προσωπικά, μου φαίνεται κάπως περίεργο.

Kάποιες σκέψεις μου όσον αφορά αυτό το μήνυμα. Δεν θεωρώ πως είναι αναγκαστικά ύποπτο αυτό που κάνει ο american. Όπως έγραψα μπορεί λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης να ακολουθεί έναν παίχτη που είναι σαφώς πιο έμπειρος στο παιχνίδι.
Το οποίο βέβαια θα με οδηγήσει να πω πως γενικά νομίζω ο Poirot πολύ στο απυρόβλητο έχει περάσει μέχρι τώρα. Δεν αντιλέγω είναι εννοείται πολύ καλός και έμπειρος παίχτης. Εξαιρετικά χρήσιμος αν είναι πολίτης, αλλά τις δεξιότητες του κάλλιστα μπορεί να τις χρησιμοποιήσει μαεστρικά για να περάσει στα μουλωχτά αν είναι δολοφόνος άρα θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι και ως προς αυτόν.
Εμένα πάντως ύποπτο μου φάνηκε το ότι με ψήφισε χθες χωρίς να προτάξει κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Ούτε τα άλλα επιχειρήματα σχετικά με τον ύποπτο ρόλο της kate με έπεισαν προσωπικά.
Όσον αφορά την συνεργασία του με Μίκρο, πράγματι δεν ψήφισε kate να βοηθήσει, αλλά θεωρώ ένας έμπειρος παίχτης όπως αυτός θα μπορούσε να προβλέψει πως αργά ή γρήγορα η kate θα άλλαζε την ψήφο της προκειμένου να σωθεί και έτσι δεν θα κινδύνευε πλέον ο συμπαίκτης του (πράγματι με την αλλαγή ψήφου ο Μίκρο έμεινε με μια ψήφο αν δεν κάνω λάθος και ο Πιότρ πήγε 4).
Μια μικρουποστήριξη υπήρξε και εδώ:

Απαντάω εκ νέου σε αυτό το μήνυμα γιατί από αυτό συμπεραίνω ότι ίσως ο Micro είναι καλό παιδί σε αυτό το παιχνίδι. Ένας μαφιόζος δεν θα έλεγε "υποψία για Μαναφουκιάρα", θα ήξερε την ταυτότητά της οπότε δεν θα μπερδευόταν σε αυτό το σημείο των κανόνων. Θα μου πείτε μπορεί και να μπλοφάρει, ναι, αλλά για την ώρα το λαμβάνω ως ελαφρυντικό των υποψιών στοιχείο.

Micro, θα μείνει η ψήφος μου για λίγο ακόμα πάνω σου γιατί δεν ξέρω που να την πάω, αλλά θα την αλλάξω εντός της ημέρας.

Ενδεχομένως να είναι τραβηγμένα αυτά που λέω. Αλλά νομίζω περισσότερο όφελος θα υπάρχει άμα κοιτάξουμε προσεχτικά όλους τους παίχτες και δεν βγάζουμε γρήγορα γρήγορα κάποιους ως ξεκάθαρα αθώους.

Kougami

Palermo Player

Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν ισχύει το τελευταίο ούτε αν είσαι πράγματι ένοχος.

Εγώ γιατί ανήκω στην λίστα με αυτούς που θεωρείς σίγουρο πως περιέχουν τουλάχιστον έναν δολοφόνο; Eννοείται και για τους άλλους θα ήταν ενδιαφέρον να πεις την αιτιολόγηση σου (αν και για τον american οκ, το είπες παραπάνω).

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Η στάση του Αμερικαν είναι από την αρχή φουλ διστακτική εγώ τα λέω από την πρώτη μέρα αλλά όπως είπα μπορειτε να μου πείτε εσείς ποιον να ψηφίσω γιατί δεν έχω όρεξη για νέες κατηγορίες. Όλες οι σκέψεις για τον τρόπο που παίζει είναι δικές μου από τον πρώτο γύρο κιόλας.

Εγω είμαι εδώ και περιμένω

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
όπως είπα μπορειτε να μου πείτε εσείς ποιον να ψηφίσω γιατί δεν έχω όρεξη για νέες κατηγορίες
Ξες αυτή θα ήταν μια τέλεια τακτική ενός μαφιόζου, εγώ δεν κατηγορώ είμαι αθώος μόνο οι άλλοι με κατηγορούνε και ξανά γυρνάω προσωπικά το βλέμμα μου πάνω σου

Έχει κι άλλα να πούμε

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Ξες αυτή θα ήταν μια τέλεια τακτική ενός μαφιόζου, εγώ δεν κατηγορώ είμαι αθώος μόνο οι άλλοι με κατηγορούνε και ξανά γυρνάω προσωπικά το βλέμμα μου πάνω σου

Έχει κι άλλα να πούμε
Ε και τι άλλο να κάνω βρε Ραφαέλα; Κάπως πρέπει να σας δείξω ότι δεν έχω συνεργάτες. Αν έχετε άλλη ιδέα να την ακούσω γιατί δεν γίνεται να γράφω μια παρατήρηση και να έχω από πίσω κάποιον να λέει ότι φτιάχνω σενάρια

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Ειλικρινά δύσκολα, το μονο που θα μπορούσε ίσως αλλά ειναι λίγο ριψοκίνδυνο ειναι η χαζή κόντρα Κειτ-Αμερικαν, σε ψήφισα με ψήφισες που δεν οδήγησε και πουθενά, βέβαια αυτό θα με έκανε εμένα τώρα Μενδώνη για τα λόγια της Κειτ αλλά ούτε τον δικό της ρόλο ξέρω για να αποκλείσω το οτιδήποτε. Μετά εφόσον πιάνεις ότι υπήρχε υπεράσπιση της Κειτ και αυτό δείχνει σχέση μαζί της γιατί να μη ισχύει το ίδιο και για τον Κουγκαμι που πάνω κάτω πρόσεξε τα ίδια;
Σε εσένα μου φάνηκε εντονότερο, να είμαι ειλικρινής, αλλά ναι, δεν σου λέω εγώ ότι δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο και για τον Kougami. Γι' αυτό είστε μαζί στην κορυφή της λίστας των υπόπτων μου. Τώρα αν κάνω λάθος, τι να πω!
Ωστόσο όπως το σκέφτομαι το πόσο θα αξιοποιηθεί ή μη αυτή η "επικοινωνία" παίζει ρόλο και από τους παίχτες συγκεκριμένα. Θέλω να πω πως εγώ πχ και άλλοι όχι τόσο έμπειροι παίχτες μπορεί να το αγνοούσαμε αυτό το σημείο. Στατιστικά και μόνο ( :P ) είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει τέτοιος ρόλος σε μη έμπειρο παίχτη οπότε και να αγνοήθηκε πλήρως αυτή η προσπάθεια επικοινωνίας (τουλάχιστον για τον 1ο γύρο). Άρα δεν θεωρώ πως έγινε αναγκαστικά επιτυχημένη επικοινωνία μαναφουκιάρας με μαφία την 1η μέρα. Ίσως να μην έγινε καν προσπάθεια βασικά.
Το να μην έγινε καν προσπάθεια δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση, να σου είμαι ειλικρινής. Θα αφήσεις έναν σύμμαχο να πάει κατ' αυτόν τον τρόπο χαμένος σε παιχνίδι που οι συσχετισμοί είναι ήδη συντριπτικοί (8-2);

---
Τώρα, όσον αφορά τη δολοφονία, από τη μία χαίρομαι γιατί δεν χάσαμε πολίτη, από την άλλη δεν πήραμε περισσότερες πληροφορίες. Μόνο αυτός που σώθηκε χάρη στο Medkit έχει μία πληροφορία περισσότερη σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν μπορεί βέβαια να το μοιραστεί μαζί μας, αλλά ας το κρατήσει για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Με όλο τον σεβασμό θεωρώ ότι ο Μπλοκαδόρος έκανε για δεύτερη μέρα λάθος επιλογή στην αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου ("λάθη, πόσα έκανες λάθη" που θα έλεγε κι ο Τόλης - Υδροχόε που μας διαβάζεις, αφιερωμένο <3). Για εμένα, ο American Economist είναι αθώος και καλώ τους πολίτες να διαβάσουν τα μηνύματά του και να συναρμολογήσουν το παζλ.
Το οποίο βέβαια θα με οδηγήσει να πω πως γενικά νομίζω ο Poirot πολύ στο απυρόβλητο έχει περάσει μέχρι τώρα. Δεν αντιλέγω είναι εννοείται πολύ καλός και έμπειρος παίχτης. Εξαιρετικά χρήσιμος αν είναι πολίτης, αλλά τις δεξιότητες του κάλλιστα μπορεί να τις χρησιμοποιήσει μαεστρικά για να περάσει στα μουλωχτά αν είναι δολοφόνος άρα θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι και ως προς αυτόν.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά εντάξει, όσο έμπειροι είναι οι περισσότεροι σε αυτό το παιχνίδι είμαι κι εγώ. Δεν μου αρέσει το επιχείρημα "αυτός είναι έμπειρος οπότε μπορεί να είναι μουλωχτός". Αν το πάμε έτσι τα ίδια ισχύουν και για τον Memetchi φερ' ειπείν, πολύ καλός και έμπειρος παίκτης. Αλήθεια, για εκείνον ποια η γνώμη σου; Δεν σε πείθει η θεωρία μου για συνεργασία με την Kate, εντάξει. Αν υποθέσουμε ότι εσύ είσαι αθώος, θεωρείς και τον αγαπητό μας γαλλόφωνο αθώο;
Έχεις ψηφίσει ό,τι ακριβώς έχει ψηφίσει και ο Poirot. Σίγουρα, υπάρχουν κι άλλα άτομα που ακολουθούν ίδια σειρά, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν κοίταζα τις ψήφους από την αρχή ήταν πως πάντα ψηφίζεις μετά από εκείνον. Αυτό θα μπορούσε βέβαια να μεταφράζεται και αλλιώς, αλλά ο Poirot αν ήταν μαφιόζος με τον Micro θα τον είχε βοηθήσει στην ισοψηφία με την Kate και δεν θα τον άφηνε να φτάσει σε τόσο οριακό σημείο. Μπορεί βέβαια απλώς να συμφωνούσες με τον τρόπο που έπαιζε από την αρχή, αλλά σε κάθε περίπτωση, εμένα προσωπικά, μου φαίνεται κάπως περίεργο.
Πιστεύεις ότι έχω κάποια ύποπτη σχέση με τον Φώτη;

Memetchi

Palermo Player

Για εμένα, ο American Economist είναι αθώος και καλώ τους πολίτες να διαβάσουν τα μηνύματά του και να συναρμολογήσουν το παζλ.
Τώρα κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας ρε Πουαρώ; Και πολίτης να είναι, κάθεται όπου πάει η μπίλια. Παίζει να μην έχει υπάρξει μια δίκη του σκέψη σε όλο το παιχνίδι και εσυ για κάποιο λόγο μιλάς με υπερβολική σιγουριά η οποία κανένας ρόλος δεν μπορεί να σου δίνει σε τέτοιο βαθμό

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Ε και τι άλλο να κάνω βρε Ραφαέλα; Κάπως πρέπει να σας δείξω ότι δεν έχω συνεργάτες. Αν έχετε άλλη ιδέα να την ακούσω γιατί δεν γίνεται να γράφω μια παρατήρηση και να έχω από πίσω κάποιον να λέει ότι φτιάχνω σενάρια
Ρε φίλε πετάς το μπαλάκι στους άλλους τι τακτική είναι αυτή;
Ποιον θεωρείς τι και γιατί να πεις και όχι ποιος σε θίγει

ξανά λέω πολύ έξυπνος τρόπος για μαφιόζο

Και πολίτης να είναι, κάθεται όπου πάει η μπίλια
Σε αυτό συμφωνώ πάντως

εμένα, ο American Economist είναι αθώος και καλώ τους πολίτες να διαβάσουν τα μηνύματά του και να συναρμολογήσουν το παζλ.
Και για να ξεκαθαρίσουμε, ποιους θεωρείς ύποπτους δηλαδή

American Economist

Palermo Player

Εντάξει παιδιά μου το καταλάβαμε. Χθες διώξατε τον Micro, σήμερα θέλετε να βγάλετε εμένα εκτός. Δώστε την νίκη στους μαφιόζους που σας κάνουν ότι θέλουν, ψηφίζοντας τους πολίτες.

Εδώ είμαστε και θα δείτε ότι τόσο εγώ όσο και ο Micro είμαστε πολίτες. Βέβαια όταν γίνει γνωστό θα είναι πλέον αργά. Συνεχίστε έτσι.​

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Και για να ξεκαθαρίσουμε, ποιους θεωρείς ύποπτους δηλαδή
Πρώτα Memetchi και εφόσον είναι ο Memetchi μετά πιστεύω ότι είναι και ο Kougami. Έχω κάποια ερωτηματικά για τον Ουριήλ γενικά γιατί δεν δίνει και πολύ συχνά το "παρών", αλλά θεωρώ ότι έχει άλλο ρόλο.

Memetchi

Palermo Player

Ρε φίλε πετάς το μπαλάκι στους άλλους τι τακτική είναι αυτή;
Ποιον θεωρείς τι και γιατί να πεις και όχι ποιος σε θίγει

ξανά λέω πολύ έξυπνος τρόπος για μαφιόζο
Τόσες μέρες τι κάνω; Ακριβώς επειδή τα έλεγα ενώ άλλοι είναι στη μούγκα ή κρυμμένοι πίσω από ψήφους άλλων έχω έναν Πουαρώ τώρα και να με ψηφίζει και να διατυμπανίζει ότι συνεργάζομαι με τον Κουγκαμι, ορίστε τον ψήφισα. Σας έγραψα κιόλας τώρα ΠΑΛΙ για τον Αμερικαν ότι παίζει τόσο διστακτικά που εμένα μου δείχνει κάποιον που φοβάται μην τον κατηγορήσουν πίσω από την πρώτη κιόλας μέρα. Για τον Πουαρώ τώρα είπα πως βγάζει υπερβολική σιγουριά χωρίς να έχει τέτοια ικανότητα

rafaela11

Palermo Player

Πάντως έχω αρχίσει και παρατηρώ ότι υπάρχουν άτομα που χαρακτηρίζουν πιο εύκολα αλλα άτομα
Προσπαθώ να βρω λόγο για τον kougami να τον θεωρείτε ύποπτο και δεν βρίσκω ρε φίλε δεν ξέρω αν είμαι τόσο χαζή αλλά τον βλέπω επιχειρηματολογεί με 1+1=2 άσχετα αν συμφωνώ ή όχι σε όλα όσα λέει
Μου κάνει για πολίτης και όχι για μαφιόζος ενώ υπάρχουν άτομα που οι σκέψεις τους ακόμα δεν είναι ξεκάθαρες κα αυτό είναι περίεργο

Kougami

Palermo Player

Έχει κι άλλα να πούμε

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά εντάξει, όσο έμπειροι είναι οι περισσότεροι σε αυτό το παιχνίδι είμαι κι εγώ. Δεν μου αρέσει το επιχείρημα "αυτός είναι έμπειρος οπότε μπορεί να είναι μουλωχτός". Αν το πάμε έτσι τα ίδια ισχύουν και για τον Memetchi φερ' ειπείν, πολύ καλός και έμπειρος παίκτης. Αλήθεια, για εκείνον ποια η γνώμη σου; Δεν σε πείθει η θεωρία μου για συνεργασία με την Kate, εντάξει. Αν υποθέσουμε ότι εσύ είσαι αθώος, θεωρείς και τον αγαπητό μας γαλλόφωνο αθώο;

Πιστεύεις ότι έχω κάποια ύποπτη σχέση με τον Φώτη;

Για να απαντήσω όσον αφορά τον Μεμέτσι. Σε γενικές γραμμές πράγματι ταυτίστηκαν οι απόψεις μας σε κάποια θέματα όσον αφορά το παιχνίδι. Ποτέ δεν θεώρησα με σιγουριά πως είναι αθώος και για να είμαι ειλικρινής ένα πόιντ το έχει η Ραφαέλα. Μπορώ να πω πως μου είχε φανεί και εμένα εν μέρει υπερβολική η αντίδραση του χθες στον τρόπο που απαντούσε και αιτιολογούσε τον εαυτό του αν και δεν διαφωνώ ούτε με αυτόν ούτε με την kate πως στο παιχνίδι πρέπει να... παίξεις και να εκτεθείς. Τώρα αν αυτή η υπερβολή στις αντιδράσεις του ήταν μπλόφα για να πείσει για την αθωότητα του; Δεν μπορώ να το ισχυριστώ με σιγουριά. Είδα ένα μέλος (νομίζω ο Ουριήλ) να αναφέρει πως έτσι είναι γενικά το στυλ του στο παιχνίδι.
Πάντως με αυτά και με αυτά μια ψήφο μου την έριξε, πράγμα που θα μπορούσε επίσης να το πει ύποπτο κάποιος, με δεδομένο πως μπορεί να πόνταρε ότι θα τσιμπήσω 1-2 ψήφους από american, poirot που με είχαν ήδη ψηφίσει στην προηγούμενη ψηφοφορία :P

American Economist

Palermo Player

Πρώτα Memetchi και εφόσον είναι ο Memetchi μετά πιστεύω ότι είναι και ο Kougami. Έχω κάποια ερωτηματικά για τον Ουριήλ γενικά γιατί δεν δίνει και πολύ συχνά το "παρών", αλλά θεωρώ ότι έχει άλλο ρόλο.

Ναι ίσως ο μόνος που έχεις καταλάβει αυτά που φωνάζω εδώ και 2 ημέρες.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.
Για να απαντήσω όσον αφορά τον Μεμέτσι. Σε γενικές γραμμές πράγματι ταυτίστηκαν οι απόψεις μας σε κάποια θέματα όσον αφορά το παιχνίδι. Ποτέ δεν θεώρησα με σιγουριά πως είναι αθώος και για να είμαι ειλικρινής ένα πόιντ το έχει η Ραφαέλα. Μπορώ να πω πως μου είχε φανεί και εμένα εν μέρει υπερβολική η αντίδραση του χθες στον τρόπο που απαντούσε και αιτιολογούσε τον εαυτό του αν και δεν διαφωνώ ούτε με αυτόν ούτε με την kate πως στο παιχνίδι πρέπει να... παίξεις και να εκτεθείς. Τώρα αν αυτή η υπερβολή στις αντιδράσεις του ήταν μπλόφα για να πείσει για την αθωότητα του; Δεν μπορώ να το ισχυριστώ με σιγουριά. Είδα ένα μέλος (νομίζω ο Ουριήλ) να αναφέρει πως έτσι είναι γενικά το στυλ του στο παιχνίδι.
Πάντως με αυτά και με αυτά μια ψήφο μου την έριξε, πράγμα που θα μπορούσε επίσης να το πει ύποπτο κάποιος, με δεδομένο πως μπορεί να πόνταρε ότι θα τσιμπήσω 1-2 ψήφους από american, poirot που με είχαν ήδη ψηφίσει στην προηγούμενη ψηφοφορία :P
Ναι αλλα πριν δεν ανέφερες τόσο τον Μεμετσι, για παραδειγμα εγω εξ αρχής τον είχα αναφερει ως υποπτο. Μπορει να δείχνει αλλαγη τακτικής αν εισαι μαφιοζος και στη πίεση να θέλεις να τον αναφέρεις. Εχω κάποιες αμφιβολίες. Αλλαζω την ψήφο μου σε Kougami

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • charmander