Καλησπέρα στην ομάδα και από εμένα!
Όπως σωστά προέβλεψα ο American economist με ψήφισε. Βέβαια και πάλι ουσιαστικά επιχειρήματα και απαντήσεις στις ερωτήσεις/τοποθετήσεις που του έκανα δεν έδωσε.
Θα διαφωνήσω κάθετα στην τοποθέτηση του πως ψήφισα τον Μίκρο χωρίς επιχειρήματα και απλά ακολούθησα το ρεύμα. Μπορεί να έχω πέσει τελείως έξω και να ήταν πολίτης, αλλά όσοι παρακολουθείτε το παιχνίδι νομίζω έχετε προσέξει πως διατύπωσα αρκετά αναλυτικά την άποψη μου για τα σημεία που τον θεώρησα ύποπτο και μερικά ήμουν μάλλον ο μόνος που τα ανέφερα. Εξακολουθώ να πιστεύω πως χίλιες φορές να πορευτεί κάποιος έτσι ακόμα και αν πέσει έξω παρά να κάνει λακωνικά ποστ ή/και όλη η επιχειρηματολογία του να βασίζεται σε γενικόλογα του τύπου "μου φαίνεται παράξενος/θυμωμένος/αδρανής".
Επίσης συνεχίζει να λέει την ανακρίβεια σχετικά με την ιδιότητα της κάρτας αποκάλυψη. Θα ξαναπώ πως σε περίπτωση που υπάρχει η μαναφουκιάρα στο παιχνίδι μπορεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της κάρτας 1 ΦΟΡΑ σε όλο το παιχνίδι οπότε δεν θα δούμε την πραγματική ιδιότητα του παίχτη για τον οποίο θα παιχτεί η κάρτα.
Τώρα το ότι δεν απαντάει ουσιαστικά σε πολλές ερωτήσεις και μιλάει με γενικόλογα αν θα μου φαινόταν ύποπτο; Ομολογουμένως μια υποψία έχει αρχίσει να μου την κινεί και αυτός, αλλά όπως ξαναέγραψα μπορεί απλά να είναι πολίτης που πχ ακολουθεί το ρεύμα (στην συγκεκριμένη περίπτωση τις απόψεις του Poirot).
Οκέι, θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σου. Συμφωνούμε ότι την πρώτη μέρα με κάποιο τρόπο έγινε επικοινωνία της Μαφίας με τη Μαναφουκιάρα; Εάν συμφωνείς, θεωρώ ότι είναι ένας καλός τρόπος να προσπαθήσουμε να ανατρέξουμε στα μηνύματα εκείνης της μέρας για να εντοπίσουμε κάποιον ύποπτο δεσμό. Περιμένω να ακούσω την εναλλακτική σου. Αν όχι Memetchi-Kate1914, τότε ποιο θα μπορούσε να είναι το ύποπτο δίδυμο; Γιατί, ειλικρινά, εγώ δεν μπορώ να καταλήξω κάπου αλλού.
Το ίδιο ερώτημα απευθύνεται και στους υπόλοιπους. Δεν θέλω να χειραγωγήσω κανέναν, σας καλώ να κάνετε τη δική σας έρευνα και να έρθετε να μου πείτε τις εναλλακτικές. Αν κάνω κι εγώ τόσο λάθος, θα με βοηθήσετε να το διαπιστώσω.
Θα σου είμαι απολύτως ειλικρινής και θα πω πως προς το παρόν δεν την είχα σκεφτεί ιδιαίτερα αυτή την παράμετρο. Είμαι και νέος παίχτης οπότε αγνοώ μάλλον κάτι τέτοια σημεία που δεν αντιλέγω πως μπορεί να είναι κομβικής σημασίας στο παιχνίδι. Θα ξαναδώ ενδεχομένως τα μηνύματα να το σκεφτώ και υπό αυτό το πρίσμα. Μπορεί στην τελική να μην είναι παράλογη η άποψη σου .
Ωστόσο όπως το σκέφτομαι το πόσο θα αξιοποιηθεί ή μη αυτή η "επικοινωνία" παίζει ρόλο και από τους παίχτες συγκεκριμένα. Θέλω να πω πως εγώ πχ και άλλοι όχι τόσο έμπειροι παίχτες μπορεί να το αγνοούσαμε αυτό το σημείο. Στατιστικά και μόνο (

) είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει τέτοιος ρόλος σε μη έμπειρο παίχτη οπότε και να αγνοήθηκε πλήρως αυτή η προσπάθεια επικοινωνίας (τουλάχιστον για τον 1ο γύρο). Άρα δεν θεωρώ πως έγινε αναγκαστικά επιτυχημένη επικοινωνία μαναφουκιάρας με μαφία την 1η μέρα. Ίσως να μην έγινε καν προσπάθεια βασικά.
Το δεύτερο άτομο είναι ο Kougami. Αρχικά, ήταν μέσα στα άτομα που ψήφισαν χθες το Micro χωρίς όμως να δώσει κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα, πιο πολύ ακολούθησε το ρέμα παρά πρόσθεσε κάτι ουσιαστικό. Γενικά η ψήφος του χθες μου φάνηκε αρκετά παράξενη καθώς ήταν λες και γνώριζε κάτι που εμείς δεν ξέρουμε. Προφανώς δεν είχε το άγχος της αποχώρησης από το παιχνίδι λόγω της κάρτας που είχε, την οποία έκανε και χρήση στο τέλος.
Θα κάνω πάντως μια προσπάθεια να σου θέσω ξανά ένα ερώτημα. Τι θα πει ’λες και γνώριζε κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;' Ι mean, άμα είμαι όντως μαφία όπως με κατηγορείς τότε ναι, θα ξέρω ποιοι είναι οι πολίτες (συμπεριλαμβανομένου και της μαναφουκιάρας) και ποιος ο συμπαίκτης μου

Κάποιος άλλος που ξέρει κάτι που οι άλλοι πολίτες δεν ξέρουν είναι ενδεχομένως κάποιος πολίτης που έχει μια ιδιότητα που του αποκαλύπτει κάτι για συγκεκριμένους παίχτες. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα σήμαινε πως είμαι... πολίτης

Τέλος δεν νομίζω πως σε καμία περίπτωση έδειξα παίχτης που κάθισα πάνω στην κάρτα μου. Ειδικά χθες νομίζω ήμουν από τους πιο ενεργούς που προσπαθούσα όσο γίνεται να επιχειρηματολογώ κτλ Δεν κάθισα να το παίξω safe, ίσα ίσα δεν θα ήταν και παράλογο το γεγονός ότι μίλησα τόσο να λειτούργησε αρνητικά ώστε να με ψηφίσουν.