Όταν έχεις τέτοια κάρτα και προκύπτει μια ισοψηφία από το πουθενά προς το τέλος της ψηφοφορίας δεν γίνεται να μην την χρησιμοποιήσεις για να σώσεις τον εαυτό σου. Δεν θα είχα δικαίωμα να την χρησιμοποιήσω αν πηγαίναμε σε ψηφοφορία εγώ vs Μίκρο.
Αν και είμαι από αυτούς που τον υποπτευόμουν δεν μπορώ να πω πως είμαι σίγουρος ότι δεν έφυγε πολίτης εν τέλει. Μακάρι να μην έγινε λάθος εννοείται.
Θα πρέπει να λείψω τώρα οπότε θα επανέλθω μάλλον πιο αργά ή αύριο.
Αν και είμαι από αυτούς που τον υποπτευόμουν δεν μπορώ να πω πως είμαι σίγουρος ότι δεν έφυγε πολίτης εν τέλει. Μακάρι να μην έγινε λάθος εννοείται.
Θα πρέπει να λείψω τώρα οπότε θα επανέλθω μάλλον πιο αργά ή αύριο.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Λατρεία μου εσυ, πες και καμιά αιτιολόγηση αν δεν σου κάνει κόπο. Κάθε φορά ψηφίζεις και ψάχνουμε να βρούμε τι θέλει να πει ο ποιητής.Ψηφίζω Memechi
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 21/12
Ψήφοι
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
- American Economist
- Kougami
- Memetchi
- Poirot
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ
Ψήφοι
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Τι ωραία που περνάμε εδώ στο μαγευτικό Παλέρμο τα βράδια!
Συζητάμε το τι ειπώθηκε στη μέρα, βλέπουμε την αποχώρηση, αναλύουμε τα τελευταία λόγια! Χάρμα, χάρμα.
Συζητάμε το τι ειπώθηκε στη μέρα, βλέπουμε την αποχώρηση, αναλύουμε τα τελευταία λόγια! Χάρμα, χάρμα.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.
Βρε Μεμ χωρίς παρεξήγηση αλλα κατι εχεις πάθει σημερα, σε καταλαβαίνω και εγω θελω να βλεπω συμμετοχή αλλα υπομονή μεχρι να βρεθούν πληροφορίες. Νομίζω αυριο και ελπίζω τουλάχιστον να υπαρχει περισσοτερο ενδιαφέρονΤι ωραία που περνάμε εδώ στο μαγευτικό Παλέρμο τα βράδια!
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.
Αλλά για να αναλύσουμε τα σημερινά δεδομένα, πιστεύω οτι δεν έχουμε πολλα να πούμε.
Το μονο σιγουρο είναι οτι η κάρτα που φανερώνει το ρολο ενος ατόμου βρίσκεται ειτε στα χέρια των μαφιόζων ειτε στην Κειτ δυστυχώς. Θα μας έλυνε πολλα χέρια.
Ένα επιπλέον κακο ειναι με το got ya. Τώρα δεν έχουμε τις πληροφορίες που θα είχαμε στην ισοψηφια, μιλάμε πραγμστικα αυτοί οι μαφιοζοι πρέπει να ειναι αρκετα τυχεροι.
Έπειτα όσον αφορά τα ατομα μεχρι στιγμης αθώους θεωρώ την Ριντερ, Ραφαελα και ίσως τον Πουαρο. Δεν διακρίνω την στρατηγική ενος μαφιοζου.
Έπειτα έχουμε κουγκαμι, Φώτη, Μεμ και Πυοτρ. Ο Κουγκαμι συνεχως έπεφτε στον Μικρο, κατι ξέρει; εχει ρολο που του δείχνει κατι; τι να πω. Για τον Φώτη και τον Πυοτρ δεν έχω να πω πολλα μιας που ο Φωτης δεν έχει βρεθεί σε πολλές καταστάσεις για κα δείχνουν αν ειναι πολιτης ή οχι και ο πρώην συγκατοικος γράφει αρκετα λακωνικα. Ο Μεμ παιζει καπως αλλα τον θυμάμαι σχεδον να παιζει ολοιδια και στα προηγουμενα παιχνιδια ... Η πολη γενικα βρίσκεται σε ενα μπάχαλο.
Αν έχει κάποιος να προσθέσει κατι, γνωρίζει κατι, παρακαλώ να το κάνει μπας και προχωρήσουμε
Το μονο σιγουρο είναι οτι η κάρτα που φανερώνει το ρολο ενος ατόμου βρίσκεται ειτε στα χέρια των μαφιόζων ειτε στην Κειτ δυστυχώς. Θα μας έλυνε πολλα χέρια.
Ένα επιπλέον κακο ειναι με το got ya. Τώρα δεν έχουμε τις πληροφορίες που θα είχαμε στην ισοψηφια, μιλάμε πραγμστικα αυτοί οι μαφιοζοι πρέπει να ειναι αρκετα τυχεροι.
Έπειτα όσον αφορά τα ατομα μεχρι στιγμης αθώους θεωρώ την Ριντερ, Ραφαελα και ίσως τον Πουαρο. Δεν διακρίνω την στρατηγική ενος μαφιοζου.
Έπειτα έχουμε κουγκαμι, Φώτη, Μεμ και Πυοτρ. Ο Κουγκαμι συνεχως έπεφτε στον Μικρο, κατι ξέρει; εχει ρολο που του δείχνει κατι; τι να πω. Για τον Φώτη και τον Πυοτρ δεν έχω να πω πολλα μιας που ο Φωτης δεν έχει βρεθεί σε πολλές καταστάσεις για κα δείχνουν αν ειναι πολιτης ή οχι και ο πρώην συγκατοικος γράφει αρκετα λακωνικα. Ο Μεμ παιζει καπως αλλα τον θυμάμαι σχεδον να παιζει ολοιδια και στα προηγουμενα παιχνιδια ... Η πολη γενικα βρίσκεται σε ενα μπάχαλο.
Αν έχει κάποιος να προσθέσει κατι, γνωρίζει κατι, παρακαλώ να το κάνει μπας και προχωρήσουμε
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα.
Δεν έχω πολλά να πω , μιας και τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά . Ας ξεκινήσω όμως με αυτά που έχω και αυτά που θεωρώ .. Καταρχάς οι πολίτες σήμερα έχουν υποστεί ένα σημαντικό πλήγμα . Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω τους πολίτες με την Ανάσταση που είχα , βέβαια δεν ειδα βοήθεια πίσω ..
Σήμερα με ψήφισαν αρχικά 4 παίκτες Kougami , Meme , Rafaela , Ουριήλ . Μέσα σε αυτές τις ψήφους θεωρώ κρύβεται μαφιόζος και πολύ πιθανό όχι μόνος ένας . Δεν έχω στοιχεία, παρά μόνο τη βέβαιη αθωότητα μου . Ο,τι έχει υποθει μεταξύ μας είναι φανερό , δεν χρειάζεται να το επαναλάβω . Με προβληματίζει η κοινή στάση meme-kougami , τόσο στις αιτιολογίες που με ψήφισαν όσο και στη στάση τους προς την Κέιτ . Επίσης μην ξεχνάμε ότι σήμερα μπλοκαριστηκα, κάποιος από αυτούς που με ψήφισαν αθωώνεται.
Αθώους θεωρώ τον Φώτη και ακολουθούν Ριντερ , ποιροτ , πυοτρ . Η Ραφαέλα λίγο με έχει μπερδέψει , η Κέιτ δεν είμαι βέβαιος ότι είχε καλό ρόλο . Την υποπτεύθηκα για Μαναφουκιαρα και θεωρώ πιθανό να είναι .Μαφία δεν πιστεύω ότι ήταν . Το τρίδυμο Ουριήλ - Μεμε - Kougami δεν μπορώ να το αποκωδικοποίησω , αλλά θα σας συνιστούσα να εστιάσετε σε αυτό .
Θεωρώ υπήρξε μεθόδευση των υποψιών πάνω μου , η οποία βρήκε έδαφος σε ήδη υπάρχουσες υποψίες πολιτών ( συγκεκριμένα του μπλοκαδορου ) .
Η αποκάλυψη πάνω μου δεν θεωρώ θα σας δώσει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, αλλά αν η απόδειξη της αθωότητας μου σας βοηθήσει να εστιάσετε στα σωστά άτομα ας την ρίξετε . Δεν έχω να φοβηθω κατι .
Δεν πρόλαβα να σας βοηθήσω όσο θα ήθελα και θα μπορούσα , και ούτε τώρα με τα τελευταία λόγια μπορώ να βοηθήσω αρκετά .Τουλάχιστον πρόλαβα να αξιοποιήσω την κάρτα μου και να φέρω ( κατά πάσα πιθανότητα ) έναν πολίτη στο παιχνίδι .
Καλή τύχη πολίτες
Σήμερα με ψήφισαν αρχικά 4 παίκτες Kougami , Meme , Rafaela , Ουριήλ . Μέσα σε αυτές τις ψήφους θεωρώ κρύβεται μαφιόζος και πολύ πιθανό όχι μόνος ένας . Δεν έχω στοιχεία, παρά μόνο τη βέβαιη αθωότητα μου . Ο,τι έχει υποθει μεταξύ μας είναι φανερό , δεν χρειάζεται να το επαναλάβω . Με προβληματίζει η κοινή στάση meme-kougami , τόσο στις αιτιολογίες που με ψήφισαν όσο και στη στάση τους προς την Κέιτ . Επίσης μην ξεχνάμε ότι σήμερα μπλοκαριστηκα, κάποιος από αυτούς που με ψήφισαν αθωώνεται.
Αθώους θεωρώ τον Φώτη και ακολουθούν Ριντερ , ποιροτ , πυοτρ . Η Ραφαέλα λίγο με έχει μπερδέψει , η Κέιτ δεν είμαι βέβαιος ότι είχε καλό ρόλο . Την υποπτεύθηκα για Μαναφουκιαρα και θεωρώ πιθανό να είναι .Μαφία δεν πιστεύω ότι ήταν . Το τρίδυμο Ουριήλ - Μεμε - Kougami δεν μπορώ να το αποκωδικοποίησω , αλλά θα σας συνιστούσα να εστιάσετε σε αυτό .
Θεωρώ υπήρξε μεθόδευση των υποψιών πάνω μου , η οποία βρήκε έδαφος σε ήδη υπάρχουσες υποψίες πολιτών ( συγκεκριμένα του μπλοκαδορου ) .
Η αποκάλυψη πάνω μου δεν θεωρώ θα σας δώσει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, αλλά αν η απόδειξη της αθωότητας μου σας βοηθήσει να εστιάσετε στα σωστά άτομα ας την ρίξετε . Δεν έχω να φοβηθω κατι .
Δεν πρόλαβα να σας βοηθήσω όσο θα ήθελα και θα μπορούσα , και ούτε τώρα με τα τελευταία λόγια μπορώ να βοηθήσω αρκετά .Τουλάχιστον πρόλαβα να αξιοποιήσω την κάρτα μου και να φέρω ( κατά πάσα πιθανότητα ) έναν πολίτη στο παιχνίδι .
Καλή τύχη πολίτες
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Έκανα την περιήγηση μου πάλι σε όλες τις σελίδες, εστιάζοντας αυτή τη φορά ιδίως στο εξής: την επικοινωνία της Μαφίας με τη Μαναφουκιάρα. Είναι βέβαιο ότι αυτή υπήρξε, και πρέπει να έγινε την πρώτη μέρα. Ιδού αυτά που θεωρώ εγώ ως πειστήρια της επικοινωνίας, τα οποία με αναγκάζουν να αναιρέσω την αίσθηση που είχα ότι η Kate ήταν αθώα και να τη χρίσω Μαναφουκιάρα του Παλέρμο.
Ξεκινάμε με ένα από τα πρώτα μηνύματα της Kate (κάποιος παραπάνω πρέπει να είπε ότι τέτοιο δυναμικό μπάσιμο θα μπορούσε να έκανε η Μαναφουκιάρα, δεν θυμάμαι ποιος).
Στο μήνυμα #57 συνεχίζεται η υπεράσπιση στην Kate, αυτή τη φορά με αναφορά σε "κάτι πολύ μικρό που γιγαντώσατε":
Και κάπως έτσι εξηγείται η στάση του όταν η επίτευξη της περιβόητης ισοψηφίας θα ερχόταν μόνο αν ο ίδιος έθετε σε κίνδυνο την Kate και την έβγαζε στη σέντρα κατά του Pyotr. Προφανώς δεν θα το έκανε.
Ρωτάω: πώς γίνεται να είναι τόσο σίγουρος για την αθωότητα της Kate; Δηλαδή του ίδιου δεν του φάνηκε καθόλου παράξενος αυτός ο "ενθουσιασμός"; Ή, τέλος πάντων, δεν το θεώρησε ούτε λογικό κάποιος να παραξενευτεί;
Αφήστε που σε αρκετά μηνύματα μας περιγράφει τη στρατηγική που λογικά θα έπρεπε να ακολουθήσει η Μαφία, για να μας δείξει ότι διαφέρει η δική του στρατηγική και άρα δεν είναι Μαφία!
Αυτά από εμένα. Mon cher Memetchi, je dois voter pour toi.
Ψήφος στον Memetchi.
Ξεκινάμε με ένα από τα πρώτα μηνύματα της Kate (κάποιος παραπάνω πρέπει να είπε ότι τέτοιο δυναμικό μπάσιμο θα μπορούσε να έκανε η Μαναφουκιάρα, δεν θυμάμαι ποιος).
Φυσικά σε αυτό το μήνυμα ο... στόχος απάντησε. Η πρώτη επικοινωνία Μαφιόζου και Μαναφουκιάρας έγινε μέσα στα πρώτα 5 μηνύματα.Πού είναι οι υπόλοιποι;
Γιατί γίνεται αυτό το πράγμα κάθε φορά, καταντάει κουραστικό
Στο μήνυμα #38 έρχεται η πρώτη έμμεση υπεράσπιση προς την Kate, κατηγορώντας τον Micro που της έδωσε την τρίτη ψήφο:Καλά βρε ούτε 10 λεπτά δεν περάσανε
Στο μήνυμα #53 η υπεράσπιση συνεχίζεται, αυτή τη φορά με αναφορά σε "κύμα κατά της Kate":Λοιπόν τώρα που τέλειωσε και αυτό που έβλεπα θέλω να γράψω τις πρώτες μου σκέψεις για όσα βλέπω.
Η αλήθεια είναι ότι η Κειτ μπήκε μέσα λίγο φασαριόζικα, έκανε μια μικρή αίσθηση η ανυπομονησία της και πήρε για κάποιο λόγο ήδη 3 ψήφους. Δεν μου πολύ αρέσει που ο Μικρο έδωσε την 3η για να είμαι ειλικρινής γιατί όκει πρώτος γύρος κάποιος δίνει τυχαία την πρώτη, δεκτό. Μετά άντε ας πούμε δόθηκε και μια δεύτερη όπου αρχίζει να φαίνεται κάπως αλλά ακόμα κρατάει τα όρια του ψηφίζω όπου βρω... η τρίτη όμως είναι σαν να αρχίζει να δείχνει πρόθεση.
Ας σημειωθεί ότι στο παραπάνω μήνυμα ρωτάει ο Memetchi τον Micro "μήπως δεν το θες αυτό", αναφερόμενος στην ισοψηφία. Είδαμε και τον Memetchi που το ήθελε.Κάθε φορά λίγο πολύ γίνονται αυτά. Όταν δεν έχεις ποιον να ψηφίσεις πας στα κουτουρού και μαζεύονται και άλλοι. Σε κάποιους θα τους συμφέρει αυτό, δηλαδή τώρα στις δυο ισοψηφίες θα μου φαινόταν περίεργο να μην υπάρχει μαφιόζος. Δεν πειράζει ας πούμε ότι και αυτό κέρδος είναι, αλλά να παρατηρούμε και ποιος λέει τι. Ο Μικρό κατά τη γνώμη μου γίνεται όλο και ποιο ύποπτος γιατί όχι μόνο έκατσε στο κύμα κατά της Κειτ γρήγορα αλλά τώρα που ήρθε και ο ίδιος σε ισοψηφία προσπαθεί να μας θυμίσει ιδιότητες. Μικρό για να απαντήσω την πρώτη μέρα είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα πάμε σε ισοψηφία, γίνεται σχεδόν κάθε φορά και από εκεί θα πιαστούμε αναγκαστικά. Μήπως δεν το θες αυτό; Από την άλλη κάποιοι δεν έχουν πει τίποτα. Εκεί ίσως υπάρχει ακόμη περισσότερο ζουμί γιατί ίσως περιμένουν να δουν που θα κάτσει η μπίλια. Ο Αμερικαν ας πούμε οκέι δεκτό ότι προσπαθεί να δει περισσότερα αλλά όσο ανεβαίνουν τα κύματα προς δυο κατευθύνσεις (Κειτ-Μικρό) τόσο πιο εύκολο είναι να κάτσουν αθόρυβα πάνω σε ένα.
Θα αλλάξω λοιπόν τη ψήφο μου προς τα εκεί γιατί θα ήθελα να δούμε την πρώτη του κίνηση
Ψηφίζω American Economist
Στο μήνυμα #57 συνεχίζεται η υπεράσπιση στην Kate, αυτή τη φορά με αναφορά σε "κάτι πολύ μικρό που γιγαντώσατε":
Στο #60 πάμε σε επίθεση κατά Ραφαέλας για την ψήφο της στην Kate:Οπως είπα και προηγουμένως η τριτη ψήφος κάνει κάποιον να πάρει χοντρό κεφάλι. Μετά ήρθε και η Ραφαέλα και όλοι πιαστήκατε από κάτι πολύ μικρό που γιγαντώσατε. Δηλαδή στη θέση μου δεν θα λέγατε κάτσε τι γίνεται εκεί και μαζεύτηκαν τόσα άτομα από το πουθενά;
Πάμε μετά στο #74 όπου υπερασπίζεται "αυτούς που παίζουν και εκτίθενται", σαν να λέμε την Kate και τον ίδιο:Κάποιος δεν πρέπει να δει και τις δικές σας ψήφους; Εσυ ήρθες, έριξες και μια ψήφο σε κάποιον που είχε ήδη τις περισσότερες και όλα καλά; Δεν θα αναρωτηθούμε; Το πιο εύκολο θα ήταν να ψηφίσω τώρα τον Μικρο και να τραβήξω και εγώ το σχοινί αν ήθελα να τη βοηθήσω. Να καταλάβω τι έχετε στο μυαλό σας θέλω
Ναι απλά κρατάω στο μυαλό μου ότι ένας αρχάριος μαφιόζος θα περίμενε να πάει στη πιο σειφ επιλογή. Γιατί βρε ριντερ αν είναι τρία άτομα ήδη να τα αθωώσουμε γιατί δεν μιλάνε είναι σαν να τιμωρούμε αυτούς που παίζουν και εκτίθενται.
Και κάπως έτσι εξηγείται η στάση του όταν η επίτευξη της περιβόητης ισοψηφίας θα ερχόταν μόνο αν ο ίδιος έθετε σε κίνδυνο την Kate και την έβγαζε στη σέντρα κατά του Pyotr. Προφανώς δεν θα το έκανε.
Ρωτάω: πώς γίνεται να είναι τόσο σίγουρος για την αθωότητα της Kate; Δηλαδή του ίδιου δεν του φάνηκε καθόλου παράξενος αυτός ο "ενθουσιασμός"; Ή, τέλος πάντων, δεν το θεώρησε ούτε λογικό κάποιος να παραξενευτεί;
Αφήστε που σε αρκετά μηνύματα μας περιγράφει τη στρατηγική που λογικά θα έπρεπε να ακολουθήσει η Μαφία, για να μας δείξει ότι διαφέρει η δική του στρατηγική και άρα δεν είναι Μαφία!
Το πιο εύκολο θα ήταν να ψηφίσω τώρα τον Μικρο και να τραβήξω και εγώ το σχοινί αν ήθελα να τη βοηθήσω. Να καταλάβω τι έχετε στο μυαλό σας θέλω
Ναι απλά κρατάω στο μυαλό μου ότι ένας αρχάριος μαφιόζος θα περίμενε να πάει στη πιο σειφ επιλογή. Γιατί βρε ριντερ αν είναι τρία άτομα ήδη να τα αθωώσουμε γιατί δεν μιλάνε είναι σαν να τιμωρούμε αυτούς που παίζουν και εκτίθενται.
Ναι ο Κουγκακι έδωσε και φουλ γνώμη δεν τον βάζω στην τριάδα. Ο Πυοτρ περιμένουμε, για τον Αμερικαν συνεχίζω να έχω επιφυλάξεις για τον λόγο που είπα. Είναι σύνηθες κάποιος που γράφει χωρίς να λέει τίποτα να έχει λερωμένη τη φωλιά του. Γενικά θα ήταν κρίμα να φύγει σήμερα παιδί χωρίς να έχουμε απαρτία.
Ψήφος στον Memetchi.
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή όλη η οπτικήΈκανα την περιήγηση μου πάλι σε όλες τις σελίδες, εστιάζοντας αυτή τη φορά ιδίως στο εξής: την επικοινωνία της Μαφίας με τη Μαναφουκιάρα. Είναι βέβαιο ότι αυτή υπήρξε, και πρέπει να έγινε την πρώτη μέρα. Ιδού αυτά που θεωρώ εγώ ως πειστήρια της επικοινωνίας, τα οποία με αναγκάζουν να αναιρέσω την αίσθηση που είχα ότι η Kate ήταν αθώα και να τη χρίσω Μαναφουκιάρα του Παλέρμο.
Φυσικά σε αυτό το μήνυμα ο... στόχος απάντησε. Η πρώτη επικοινωνία Μαφιόζου και Μαναφουκιάρας έγινε μέσα στα πρώτα 5 μηνύματα.
Στο μήνυμα #38 έρχεται η πρώτη έμμεση υπεράσπιση προς την Kate, κατηγορώντας τον Micro που της έδωσε την τρίτη ψήφο:
Στο μήνυμα #53 η υπεράσπιση συνεχίζεται, αυτή τη φορά με αναφορά σε "κύμα κατά της Kate":
Ας σημειωθεί ότι στο παραπάνω μήνυμα ρωτάει ο Memetchi τον Micro "μήπως δεν το θες αυτό", αναφερόμενος στην ισοψηφία. Είδαμε και τον Memetchi που το ήθελε.
Στο #60 πάμε σε επίθεση κατά Ραφαέλας για την ψήφο της στην Kate:
Πάμε μετά στο #74 όπου υπερασπίζεται "αυτούς που παίζουν και εκτίθενται", σαν να λέμε την Kate και τον ίδιο:
Ψήφος στον Memetchi.
ο μεμε ήταν από τους πρώτους που έβαλα στο μάτι επίσης μαζί με την Κατερίνα αλλά μετά όλη η φάση με τον μικρο με έκανε να αλλάξω γνώμη
Ακούω βέβαια την οπτική σου και θα την επεξεργαστώ μέχρι αύριο.
βέβαια κάλλιστα θα μπορούσες και εσύ να το κάνεις για αυτό για να στρέψεις εντελώς τα βλέμματα πάνω του
I don’t know δεν κατηγορώ κανέναν για την ώρα
Η απολογία του μικρό δεν μου λέει και πολλά ακόμα.
δεν έχουν ξετυλιχθεί οι χαρακτήρες ρε παιδιά τον ουρανό κοιτάμε
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Ναι εννοείται, επεξεργάσου τα κι αν σου προκύψουν ενστάσεις/κενά/απορίες, πες μου να τα συζητήσουμε.Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή όλη η οπτική
ο μεμε ήταν από τους πρώτους που έβαλα στο μάτι επίσης μαζί με την Κατερίνα αλλά μετά όλη η φάση με τον μικρο με έκανε να αλλάξω γνώμη
Ακούω βέβαια την οπτική σου και θα την επεξεργαστώ μέχρι αύριο.
βέβαια κάλλιστα θα μπορούσες και εσύ να το κάνεις για αυτό για να στέψεις εντελώς τα βλέμματα πάνω του
I don’t know δεν κατηγορώ κανέναν για την ώρα
Memetchi
Palermo Player
Αυτό δεν καταλαβαίνω τι είδους υπεράσπιση είναι. Ίσα ίσα είναι προς τους υπόλοιπους που τα έβαλε μαζί σας ενώ είχαν περάσει 10 λεπτά.Στο μήνυμα #38 έρχεται η πρώτη έμμεση υπεράσπιση προς την Kate, κατηγορώντας τον Micro που της έδωσε την τρίτη ψήφο:
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΛΙΚΙΡΙΝΑ. Το εξηγώ τόσες φορές από το πρωί, έχω βαρεθεί και τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν ήξερα τι σκατά να κάνω όταν όλοι λείπατε. Λες και αν είχα λόγο να τη σώσω δεν μπορούσα να ψηφίσω απλά τον Πυορτ όταν όλοι πέσατε πάνω του, ποιος θα με κατηγορούσε; Όχι θα περίμενα την εξαφανισμένη Κατερίνα πότε θα μπει, αν θα μπει και αν θα την κόψει. Ήμουν ο μόνος που έγραφε και έμεινα στη μέση. Προσπάθησα σήμερα να βγω μπροστά, τι άλλο θέλετε; Να καταπιώ σπαθιά για να ικανοποιηθείτε όλοι οι εξαφανισμένοι ότι προσπάθησα;Ας σημειωθεί ότι στο παραπάνω μήνυμα ρωτάει ο Memetchi τον Micro "μήπως δεν το θες αυτό", αναφερόμενος στην ισοψηφία. Είδαμε και τον Memetchi που το ήθελε
Εξακολουθώ να πιστεύω το ίδιο και δεν είμαι ο μόνος. Σου φαίνεται λογικό ρε Πουαρώ κάποιος να βλέπει ένα παίκτη με 2 ψήφους και να λέει " ναι επιχειρήματα δεν έχω, αλλά ας δώσω εγώ την τρίτη". Την έβαλε στην κορυφή της λίστας και όλοι ξέρουμε ότι αν ανέβεις μετά θέλει κόπο να κατέβεις. Αυτό όταν είναι πρώτη μέρα δεν είναι λογικό να σκεφτείς ότι κάποιος το σπρώχνει;Στο #60 πάμε σε επίθεση κατά Ραφαέλας για την ψήφο της στην Kate:
Ναι θα είναι η πρώτη φορά που κάνουμε σενάρια και ψυχολογούμε συμπεριφορές. Έχετε όντως κάτι να πείτε ή το πρόβλημα σας πάλι είναι ότι κάποιος αποφάσισε να παίξει; Αμερικαν Πυορτ που ειναι τα πουλάκια σε όλο το παιχνίδι είναι για κάποιο λόγο οι δυο αθώοι και όσοι μιλάνε οι ένοχοι. Τι ωραία που περνάμε ρε παιδιά εδώ στην εξοχή.Αφήστε που σε αρκετά μηνύματα μας περιγράφει τη στρατηγική που λογικά θα έπρεπε να ακολουθήσει η Μαφία, για να μας δείξει ότι διαφέρει η δική του στρατηγική και άρα δεν είναι Μαφία!
Ορίστε βάλτε και εμένα σε ισοψηφία, ψηφίστε με, ό,τι θέλετε. Να κάτσω να σας κοιτάω από την άκρη γιατί και σήμερα σηκώθηκα πονοκεφάλιασα. Εντωμεταξύ πέρα από την Κειτ που λες, έχεις κανέναν άλλον που συνεργάστηκα; Όλους τους έχω ψηφίσει ή έχω πει να ψηφιστούν εκτός από εσένα, ριντερ και Πυορτ που βλέπουμε όλοι τη μεγάλη αδυναμία μου έχει
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Σε αυτό συμφωνώ έχει αρχίσει και με κουράζει η στάση τους και θα στρέψει επίσης τα βλέμματα πάνω τους εναντίον τουςΑμερικαν Πυορτ που ειναι τα πουλάκια σε όλο το παιχνίδι είναι για κάποιο λόγο οι δυο αθώοι και όσοι μιλάνε οι ένοχοι. Τι ωραία που περνάμε ρε παιδιά εδώ στην εξοχή.
Μεμε κατά την γνώμη μου πρέπει να ηρεμήσεις και να αφήσεις την ένταση να αναγκαστούν να την φέρουν άλλοι γιατί η αλήθεια είναι τη μπάλα τη μοιραζόμαστε μεταξύ μας 3-4 άτομα χωρίς καμία ουσία
Χάϊντε
Και αυτό ,όχι ,για να προλάβω δεν το λέω για να τον καλύψω, απλά νομίζω γίνεται μια επανάληψη. Ο Πουαρό οκευ ανάλυσε αρκετά τα μηνύματα του μεμε αλλά νομίζω πως πρέπει να ειπωθούν κι άλλα και να χρησιμοποιηθούν κάρτες /δυνατότητες
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Ναι θα είναι η πρώτη φορά που κάνουμε σενάρια και ψυχολογούμε συμπεριφορές. Έχετε όντως κάτι να πείτε ή το πρόβλημα σας πάλι είναι ότι κάποιος αποφάσισε να παίξει; Αμερικαν Πυορτ που ειναι τα πουλάκια σε όλο το παιχνίδι είναι για κάποιο λόγο οι δυο αθώοι και όσοι μιλάνε οι ένοχοι. Τι ωραία που περνάμε ρε παιδιά εδώ στην εξοχή.
Ορίστε βάλτε και εμένα σε ισοψηφία, ψηφίστε με, ό,τι θέλετε. Να κάτσω να σας κοιτάω από την άκρη γιατί και σήμερα σηκώθηκα πονοκεφάλιασα. Εντωμεταξύ πέρα από την Κειτ που λες, έχεις κανέναν άλλον που συνεργάστηκα; Όλους τους έχω ψηφίσει ή έχω πει να ψηφιστούν εκτός από εσένα, ριντερ και Πυορτ που βλέπουμε όλοι τη μεγάλη αδυναμία μου έχει
Συγγνώμη;; Εγώ μια χαρά ενεργός είμαι από το πρωί, δεν ξέρω λοιπόν τι θέλεις και με αναφέρεις ξανά και ξανά. Γενικά βλέπω ότι έχεις χάσει εντελώς την ψυχραιμία σου σήμερα και αυτό μόνο ύποπτο σε κάνει. Δεν ξέρω τι είδους ανάλυση περιμένεις από εμένα, αλλά βλέπω μια μανία να στοχοποιείς συγκεκριμένα άτομα.
Την άποψη μου την είπα απειρίες φορές νομίζω. Ο Micro κατά 99% ήταν πολίτης που στοχοποιήθηκε χωρίς λόγο στη σημερινή ψηφοφορία. Αντίθετα εσένα σε θεωρώ ύποπτο καθώς βλέπω μια έντονη επιθετικότητα στον τρόπο που γράφεις.
Την άποψη μου την είπα απειρίες φορές νομίζω. Ο Micro κατά 99% ήταν πολίτης που στοχοποιήθηκε χωρίς λόγο στη σημερινή ψηφοφορία. Αντίθετα εσένα σε θεωρώ ύποπτο καθώς βλέπω μια έντονη επιθετικότητα στον τρόπο που γράφεις.
Memetchi
Palermo Player
Άλλο ενεργός, άλλο προσφέρω κάτι. Ο Πουαρώ τουλάχιστον τώρα μπορεί να με έκανε λίγο Πουπη, αλλά έκατσε και πριν και τώρα και έψαξε, ανέλυσε δυο πράγματα. Το εκτιμώ αυτό, απαντήσαμε επιτέλους και σε κάτι. Αν δεν τα είχα πει 3000 φορές από το πρωί, θα ήμουν και πιο ψύχραιμος, αλλά βλέπεις εδώ χρεωνόμαστε και μια ψήφο ανά μήνυμα και εσύ με τον Πυοτρ παίζετε με τα υπόλοιπα παιδάκια περνά περνά η μέλισσα και χειροκροτάνε οι δάσκαλοι που καταφέρατε και αρθρώσατε την πρώτη σας πρότασηΣυγγνώμη;; Εγώ μια χαρά ενεργός είμαι από το πρωί, δεν ξέρω λοιπόν τι θέλεις και με αναφέρεις ξανά και ξανά. Γενικά βλέπω ότι έχεις χάσει εντελώς την ψυχραιμία σου σήμερα και αυτό μόνο ύποπτο σε κάνει.
rafaela11
Palermo Player
Λοιπόν ξέρετε κάτι για την ώρα ψηφίζω pyotr_krasnov
Γιατί απλά έριξε μια ψήφο έτσι χωρίς καμία δικαιολογία στον μεμε και περιμένω να δω τι θα ειπωθεί μέχρι αύριο πρωί
Γιατί απλά έριξε μια ψήφο έτσι χωρίς καμία δικαιολογία στον μεμε και περιμένω να δω τι θα ειπωθεί μέχρι αύριο πρωί
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 21/12
Ψήφοι
2 Memetchi
1 Pyotr_Krasnov
Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
- American Economist
- Kougami
- Memetchi
- Poirot --> Memetchi
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Pyotr_Krasnov
- Reader
- Ουριήλ
Ψήφοι
2 Memetchi
1 Pyotr_Krasnov
Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Άλλο ενεργός, άλλο προσφέρω κάτι. Ο Πουαρώ τουλάχιστον τώρα μπορεί να με έκανε λίγο Πουπη, αλλά έκατσε και πριν και τώρα και έψαξε, ανέλυσε δυο πράγματα. Το εκτιμώ αυτό, απαντήσαμε επιτέλους και σε κάτι. Αν δεν τα είχα πει 3000 φορές από το πρωί, θα ήμουν και πιο ψύχραιμος, αλλά βλέπεις εδώ χρεωνόμαστε και μια ψήφο ανά μήνυμα και εσύ με τον Πυοτρ παίζετε με τα υπόλοιπα παιδάκια περνά περνά η μέλισσα και χειροκροτάνε οι δάσκαλοι που καταφέρατε και αρθρώσατε την πρώτη σας πρόταση
Ναι δεν καταλαβαίνω το παραλήρημα σου αλήθεια, και έχεις αρχίσει και γίνεσαι κουραστικός με το υφάκι που γράφεις. Την μια μας λες ότι δεν στοχοποιείς τον Micro, ενώ αυτό έκανες ξεκάθαρα στη σημερινή ψηφοφορία. Μετά όταν σε ψηφίζουν νευριάζεις και ρίχνεις το ψταιξιμο σε άλλους για τις ψήφους που δέχεσαι. Δεν ξέρω λοιπόν τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις, αλλά χαλάρωσε λίγο καθώς δε σε βγάζει πουθενά ο τρόπος που παίζεις. Σε ψήφησε ο Pyotr χωρίς λόγο, ok το δέχομαι καθώς όντως δεν αιτιολόγησε την ψήφο του. Από εμένα τι θέλεις όμως και με βάζεις μέσα;; Αν θέλεις εξηγήσεις πήγαινε σε εκείνον που σε ψήφισε χωρίς να πει το γιατί.
Και για να είμαι ξεκάθαρος, και εγώ σε θεωρώ ύποπτο και το έχω γράψει από το πρωί. Όπως αντίθετα θεωρώ ότι ο Micro άδικα έφυγε από το παιχνίδι καθώς ήταν πολίτης κατά 99%.
Memetchi
Palermo Player
Ως προς αυτό έχεις δίκαιο, Τι κάθομαι και σκάω για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Κάντε τα κουμάντα σας παιδιάΔεν ξέρω λοιπόν τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις, αλλά χαλάρωσε λίγο καθώς δε σε βγάζει πουθενά ο τρόπος που παίζεις.
Τον Ουριηλ ψήφισα στο τέλος και είπα και στον Πυορτ αν θέλει να βάλουμε και τον Κουγκάμι στην ισοψηφία. Πληροφοριακά πάνταΤην μια μας λες ότι δεν στοχοποιείς τον Micro, ενώ αυτό έκανες ξεκάθαρα στη σημερινή ψηφοφορία.
Poirot
Palermo Player
Δεν είπα ότι είναι υπεράσπιση το "Καλά βρε ούτε 10 λεπτά δεν περάσανε", στο από κάτω μήνυμα αναφερόμουν. Το "Καλά βρε ούτε 10 λεπτά δεν περάσανε" ήταν απλά το πρώτο acknowledgement μεταξύ σας.Αυτό δεν καταλαβαίνω τι είδους υπεράσπιση είναι. Ίσα ίσα είναι προς τους υπόλοιπους που τα έβαλε μαζί σας ενώ είχαν περάσει 10 λεπτά.
Θα ήσουν ανακόλουθος απέναντι στον εαυτό σου. Εσύ ψήφισες τον American Economist πάνω σε αυτό το επιχείρημα:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΛΙΚΙΡΙΝΑ. Το εξηγώ τόσες φορές από το πρωί, έχω βαρεθεί και τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν ήξερα τι σκατά να κάνω όταν όλοι λείπατε. Λες και αν είχα λόγο να τη σώσω δεν μπορούσα να ψηφίσω απλά τον Πυορτ όταν όλοι πέσατε πάνω του, ποιος θα με κατηγορούσε;
Δεν θα περίμενα μετά να πας να κάτσεις αθόρυβα πάνω στο ένα κύμα.Ο Αμερικαν ας πούμε οκέι δεκτό ότι προσπαθεί να δει περισσότερα αλλά όσο ανεβαίνουν τα κύματα προς δυο κατευθύνσεις (Κειτ-Μικρό) τόσο πιο εύκολο είναι να κάτσουν αθόρυβα πάνω σε ένα.

Καλά, την ισοψηφία δεν ήταν πολλοί αυτοί που μπορούσαν να την πετύχουν. Τρεις ήσασταν. Ο Kougami, ο Ουριήλ και εσύ. Όλοι οι άλλοι είχαμε ψηφίσει κάποιον από τους προπορευόμενους, οπότε δεν μπορώ να πω ότι το ακούω και τόσο το "ας έφερνε κάποιος αλλός την ισοψηφία". Άλλος ένας λόγος για τον οποίο δεν θα ήθελες να μαζευτείς στις ψήφους του MVP θα ήταν να μην μπεις στο μάτι του Εκδικητή, ο οποίος θα μάθαινε ότι υπήρχε μαφιόζικη ψήφος ανάμεσά τους.Όχι θα περίμενα την εξαφανισμένη Κατερίνα πότε θα μπει, αν θα μπει και αν θα την κόψει. Ήμουν ο μόνος που έγραφε και έμεινα στη μέση. Προσπάθησα σήμερα να βγω μπροστά, τι άλλο θέλετε; Να καταπιώ σπαθιά για να ικανοποιηθείτε όλοι οι εξαφανισμένοι ότι προσπάθησα;
Μεμονωμένα δεν διαφωνώ με αυτό, είναι ένα ενδεχόμενο κάποιος να το σπρώχνει (αλλά δεν ισχύει πάντοτε οπωσδήποτε γιατί έχουμε δει σε Παλέρμο και μαφιόζους να φεύγουν πρώτη μέρα, άκου κάτι πράγματα). Αλλά αν συνδυάσω τη στάση σου προς τη Ραφαέλα σε συνδυασμό με την όλη υπερασπιστική στάση σου προς την Kate, εκεί είναι που αρχίσει να στραβώνει το πράγμα.Εξακολουθώ να πιστεύω το ίδιο και δεν είμαι ο μόνος. Σου φαίνεται λογικό ρε Πουαρώ κάποιος να βλέπει ένα παίκτη με 2 ψήφους και να λέει " ναι επιχειρήματα δεν έχω, αλλά ας δώσω εγώ την τρίτη". Την έβαλε στην κορυφή της λίστας και όλοι ξέρουμε ότι αν ανέβεις μετά θέλει κόπο να κατέβεις. Αυτό όταν είναι πρώτη μέρα δεν είναι λογικό να σκεφτείς ότι κάποιος το σπρώχνει;
Το πρόβλημα έρχεται όταν αυτές οι αφηρημένες εικασίες πάντα τείνουν στο να απομακρύνουν τις υποψίες από πάνω σου. Άλλο να κάνεις σενάρια και να ψυχολογείς συμπεριφορές, άλλο να δίνεις ένα "manual Μαφίας" το οποίο κάθε φορά όλως τυχαίως είναι αντίθετο με τις δικές σου ενέργειες.Ναι θα είναι η πρώτη φορά που κάνουμε σενάρια και ψυχολογούμε συμπεριφορές. Έχετε όντως κάτι να πείτε ή το πρόβλημα σας πάλι είναι ότι κάποιος αποφάσισε να παίξει;
Κάνεις λάθος σε αυτό, δεν κατηγορώ αυτούς που μιλάνε. Μη γενικεύεις. Εσένα κατηγορώ μόνο.Αμερικαν Πυορτ που ειναι τα πουλάκια σε όλο το παιχνίδι είναι για κάποιο λόγο οι δυο αθώοι και όσοι μιλάνε οι ένοχοι. Τι ωραία που περνάμε ρε παιδιά εδώ στην εξοχή.
Και η Reader μιλάει, δεν την κατηγορώ. Και ο Micro μιλούσε, αθώο τον είχα.Για τον American και τον Pyotr δεν διαφωνώ μαζί σου, θα ήθελα κι εγώ να ακούσω κάτι περισσότερο, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον που δεν θεωρώ μαφιόζο και να κρατήσω μέσα εσένα επειδή είσαι ομιλητικός να ξετυλίγεις τη βαθιά υποκριτική σου τέχνη.
Έχω, ναι. Τον Kougami. Και πριν μου επισημάνεις αυτό το μήνυμα:Εντωμεταξύ πέρα από την Κειτ που λες, έχεις κανέναν άλλον που συνεργάστηκα; Όλους τους έχω ψηφίσει ή έχω πει να ψηφιστούν εκτός από εσένα, ριντερ και Πυορτ που βλέπουμε όλοι τη μεγάλη αδυναμία μου έχει
Να σε προλάβω και να πω ότι ο Kougami είχε την κάρτα Got ya και στο ενδεχόμενο που είστε μαζί Μαφία το γνώριζες πολύ καλά. Οπότε εκ του ασφαλούς καλούσες σε ισοψηφία (και το πιστεύω ότι μπορεί να την έφερνες κι εσύ αν δεν σε προλάβαιναν).Αν δεν βάλει κάποιος που δεν έχει ψηφίσει έναν από τους πιο πάνω σε ψήφους εμένα, τότε πεταμένη θα πάει. Αν τυχόν θέλετε ισοψηφία έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις ψηφίζοντας πχ τον Κουγκαμι
Άστο άκυρο, το έκανε άλλος και μπορούσα και εγώ τώρα που ξαναείδα τις ψήφους
American Economist
Palermo Player
Ως προς αυτό έχεις δίκαιο, Τι κάθομαι και σκάω για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Κάντε τα κουμάντα σας παιδιά
Ναι να υπάρχει ενδιαφέρον στο παιχνίδι όμως με ήρεμο τρόπο, όχι να προσβάλουμε τους άλλους και να γινόμαστε επιθετικοί από το πουθενά. Έτσι δεν κρατάς κανένα ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ίσα ίσα προκαλείς εκνευρισμό στους υπόλοιπους παίκτες. Και ξαναλέω, ναι δέχομαι ότι ο Pyotr δεν είναι ενεργός και απλά σε ψήφισε χωρίς να πει τίποτα σαν αιτιολογία. Ναι σε αυτό έχεις δίκιο, εμένα όμως γιατί με βάζεις μέσα χωρίς να σε έχω ψηφίσει ενώ έχω πει 2-3 λόγια σχετικά με την οπτική μου;;
Τον Ουριηλ ψήφισα στο τέλος και είπα και στον Πυορτ αν θέλει να βάλουμε και τον Κουγκάμι στην ισοψηφία. Πληροφοριακά πάντα
Ναι, αφού πρώτα είχες ψηφίσει τον Micro και το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε έτσι και αλλιώς (λόγω της κάρτας). Αρα ήταν δεδομένο ότι ο Micro θα έφευγε από το παιχνίδι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool