Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Να σε προλάβω και να πω ότι ο Kougami είχε την κάρτα Got ya και στο ενδεχόμενο που είστε μαζί Μαφία το γνώριζες πολύ καλά. Οπότε εκ του ασφαλούς καλούσες σε ισοψηφία (και το πιστεύω ότι μπορεί να την έφερνες κι εσύ αν δεν σε προλάβαιναν).

Αυτό ακριβώς!!

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Καλά, την ισοψηφία δεν ήταν πολλοί αυτοί που μπορούσαν να την πετύχουν. Τρεις ήσασταν. Ο Kougami, ο Ουριήλ και εσύ. Όλοι οι άλλοι είχαμε ψηφίσει κάποιον από τους προπορευόμενους, οπότε δεν μπορώ να πω ότι το ακούω και τόσο το "ας έφερνε κάποιος αλλός την ισοψηφία". Άλλος ένας λόγος για τον οποίο δεν θα ήθελες να μαζευτείς στις ψήφους του MVP θα ήταν να μην μπεις στο μάτι του Εκδικητή, ο οποίος θα μάθαινε ότι υπήρχε μαφιόζικη ψήφος ανάμεσά τους.
Μα δεν το εννοούσα έτσι. Ξέρεις ότι συνήθως μιλάμε για το αν μας συμφέρει ως πόλη μια ισοψηφία. Εδώ κανείς δεν είπε τίποτα και πηγαίναμε ντουγρού μέχρι πολύ λίγο πριν κλείσει. Πετάγεται μια Κειτ που δεν είχα καν κάτι εναντίων της και το αλλάζει. Εγώ πρέπει δηλαδή μόνος να πω όχι ρε θα πάμε σε ισοψηφία γιατί πριν κάποιες ώρες ρώτησα τον Μικρο αν αναφέρεται λανθασμένα στην ιδιότητα του Κλαιντ για να μας πείσει ότι βρήκε τη μαναφουκιαρα.
Αλλά αν συνδυάσω τη στάση σου προς τη Ραφαέλα σε συνδυασμό με την όλη υπερασπιστική στάση σου προς την Kate, εκεί είναι που αρχίσει να στραβώνει το πράγμα.
Η στάση μου προς τη Ραφαέλα είναι η ίδια με τον Μικρο την πρώτη μέρα. Ψήφισε την Κειτ ενώ είχε πάνω της ψήφους και είπε ότι βρήκε περίεργη την ανυπομονησία της. Ε τι να κάνω που εγώ δεν το βρίσκω λογικό αυτό; Να μη μιλήσω για να μη θεωρήσεις ότι της πάω κόντρα; Είπα μετά τίποτα άλλο εναντίων της; Όχι πες μου.
Το πρόβλημα έρχεται όταν αυτές οι αφηρημένες εικασίες πάντα τείνουν στο να απομακρύνουν τις υποψίες από πάνω σου. Άλλο να κάνεις σενάρια και να ψυχολογείς συμπεριφορές, άλλο να δίνεις ένα "manual Μαφίας" το οποίο κάθε φορά όλως τυχαίως είναι αντίθετο με τις δικές σου ενέργειες.
Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσε στο σενάριο ο Αμερικαν να μη στέκεται κάπου επειδή φοβάται να επιλέξει στρατόπεδα, σωστά; Πως αυτό ήταν αντίθετο στις ενέργειές μου; Τετοιες σκέψεις όταν κάποιος αργεί να ψηφίσει είναι λογικές. Πάλι, δεν τον ξαναψήφισα, παρότι βλέπεις συνεχίζω να το αναφέρω ότι το κάνει. Δεν πέταξα κάτι για να σωθώ από κάπου, είπα αυτό που παρατήρησα. Τι ακριβώς προσάπτεις εδώ;
Να σε προλάβω και να πω ότι ο Kougami είχε την κάρτα Got ya και στο ενδεχόμενο που είστε μαζί Μαφία το γνώριζες πολύ καλά. Οπότε εκ του ασφαλούς καλούσες σε ισοψηφία (και το πιστεύω ότι μπορεί να την έφερνες κι εσύ αν δεν σε προλάβαιναν).
Δεκτό, δεν μπορώ να σε πείσω για κάτι. Έλα να τον ψηφίσουμε αύριο αν θέλεις. Σας προκαλώ. Μάλιστα σας προκαλώ και να μας σουτάρετε έναν προς έναν. Αν έχεις δίκαιο εγώ θα σου πω συγχαρητήρια στα γερμανικά στο τέλος του παιχνιδιού.
όχι να προσβάλουμε τους άλλους και να γινόμαστε επιθετικοί από το πουθενά
Αν έχω προσβάλει όντως κάποιον του ζητώ συγγνώμη, ο,τι λέω είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού, μαζί με την αγανάκτηση την οποία θα τη σχολιάσω στο after game. Στο υπόλοιπο απάντησα στον Πουαρώ, πάει και σε αυτό που έγραψες εσύ.

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Βασικά το αρχίζω από τώρα. Ψηφίζω Kougami και όποιος θέλει να διαπιστώσει αν συνεργάζομαι μαζί του μπορεί να ακολουθήσει

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 21/12
  1. American Economist
  2. Kougami
  3. Memetchi --> Kougami
  4. Poirot --> Memetchi
  5. Pyotr_Krasnov --> Memetchi
  6. rafaela11 --> Pyotr_Krasnov
  7. Reader
  8. Ουριήλ

Ψήφοι
2 Memetchi
1 Kougami
1 Pyotr_Krasnov

Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.859 μηνύματα.
Ξαναδιαβάζοντας το θρεντ και τις ψήφους, είναι ώρα να σχολιάσω λίγο κάποια πράγματα, και κυρίως να κάνω μερικές ερωτήσεις.

Στη σημερινή αποχώρηση έφυγε ο Micro, αφού ο Kougami χρησιμοποίησε την κάρτα του. Προσωπικά, δεν με προβληματίζει η συγκεκριμένη κίνηση του τελευταίου, από τη στιγμή που η ισοψηφία προέκυψε τελευταία στιγμή και ο ίδιος δεν απέφευγε να απαντάει αναλυτικά στις όποιες ερωτήσεις του απηύθυναν στα μηνύματα.
Και πάμε τώρα στα μηνύματα.
Ξεκινάμε με ένα από τα πρώτα μηνύματα της Kate
Είχα αναφερθεί σε αυτό το μήνυμα ως ύποπτο, σε αντίθεση με τον ενθουσιασμό, ωστόσο με προβληματίζει τρομερά το γεγονός ότι η Κέιτ έδωσε την δεύτερη ψήφο στον Memetchi φέρνοντάς τον σε ισοψηφία μαζί της. Ένας μαφιόζος δεν θα δίσταζε να ρισκάρει τη Μαναφουκιάρα για να γλυτώσει ο ίδιος, αλλά η Μαναφουκιάρα οφείλει να βοηθάει τη Μαφία και όχι να δημιουργεί ισοψηφίες μαζί τους.
Στο μήνυμα εκείνο της Κέιτ απάντησε επίσης και ο Ουριήλ, αλλά κι αυτός δεν θα είχε κανέναν λόγο να της δώσει την αρχική ψήφο και να ρίξει όλη την προσοχή πάνω της, πράγμα που θα μπορούσε να την οδηγήσει σε αποχώρηση, όπως κι έγινε.

Εγώ η ίδια είχα βάλει την Κέιτ στη λίστα με τα άτομα ανάμεσα στα οποία είμαι σχεδόν βέβαιη πως υπάρχει ένας μαφιόζος. Ωστόσο, μου φαίνεται καλή ιδέα η λίστα να μειωθεί στους τέσσερις.
American Economist, Kougami, Memetchi και Micro.

Δεν λέω πως είναι όλοι μαφιόζοι, επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. Απλώς, θεωρώ πως ένας μαφιόζος κρύβεται σχεδόν σίγουρα εκεί.

Τώρα, πάνω σε αυτά
Αν έχει κάποιος να προσθέσει κατι, γνωρίζει κατι, παρακαλώ να το κάνει μπας και προχωρήσουμε
δεν έχουν ξετυλιχθεί οι χαρακτήρες ρε παιδιά τον ουρανό κοιτάμε
Να σχολιάσω ότι συμφωνώ πως μέχρι στιγμής κινούμαστε αρκετά στα τυφλά και δεν βοηθάει καθόλου αυτό. Αν κάποιος έχεις περισσότερες ή/και πιο σίγουρες πληροφορίες, καλό είναι σιγά σιγά να τις δώσει και στους υπόλοιπους παίκτες, χωρίς αυτό να σημαίνει έλλειψη διακριτικότητας στον τρόπο που θα μεταφερθούν.

Kougami

Palermo Player

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 351 μηνύματα.
Πάντως αν υπάρχει μια κάρτα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί, είναι αυτή της αποκάλυψης είτε προς την Kate είτε προς τον Micro. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ.

Nα θυμίσω απλά πως εφόσον δεν έχει βγει εκτός ο ρόλος της μαναφουκιάρας, έχει την special ιδιότητα -που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά στο παιχνίδι- να αλλάξει τον ρόλο του ατόμου από την χώρα των φαντασμάτων οπότε σε αυτή την περίπτωση θα δούμε λανθασμένο ρόλο. Να το έχετε αυτό υπόψιν ώστε να μην θεωρήσετε πως θα είναι σίγουρο αυτό που θα "αποκαλυφθεί" με την εν λόγω κάρτα.
Έκανα την περιήγηση μου πάλι σε όλες τις σελίδες, εστιάζοντας αυτή τη φορά ιδίως στο εξής: την επικοινωνία της Μαφίας με τη Μαναφουκιάρα. Είναι βέβαιο ότι αυτή υπήρξε, και πρέπει να έγινε την πρώτη μέρα. Ιδού αυτά που θεωρώ εγώ ως πειστήρια της επικοινωνίας, τα οποία με αναγκάζουν να αναιρέσω την αίσθηση που είχα ότι η Kate ήταν αθώα και να τη χρίσω Μαναφουκιάρα του Παλέρμο.

Ξεκινάμε με ένα από τα πρώτα μηνύματα της Kate (κάποιος παραπάνω πρέπει να είπε ότι τέτοιο δυναμικό μπάσιμο θα μπορούσε να έκανε η Μαναφουκιάρα, δεν θυμάμαι ποιος).

Φυσικά σε αυτό το μήνυμα ο... στόχος απάντησε. Η πρώτη επικοινωνία Μαφιόζου και Μαναφουκιάρας έγινε μέσα στα πρώτα 5 μηνύματα.
Εμένα πάντως αυτό μου φαίνεται τραβηγμένη υπόθεση. Δηλαδή αν ήμουν μαφιόζος δεν θα μου είχε περάσει θεωρώ από το μυαλό πως αυτη η ανυπομονεσία αποτελεί "σήμα". Eίχα παρακολουθήσει σποραδικά και το προηγούμενο παιχνίδι παλέρμο και αντίστοιχα και τότε μου είχε δώσει την εντύπωση η kate πως βιάζεται να ξεκινήσει να κυλήσει το παιχνίδι. Νομίζω ήταν αυτή που και εκεί έδωσε την 1η ψήφο.
Πιο ύποπτο εξακολουθεί να μου φαίνεται το να ψηφίζεται από τόσο νωρίς ένα άτομο με μόνο γνώμονα ότι φάνηκε ανυπόμονη επειδή παρακινούσε να γίνει παιχνίδι.

Στο μήνυμα #38 έρχεται η πρώτη έμμεση υπεράσπιση προς την Kate, κατηγορώντας τον Micro που της έδωσε την τρίτη ψήφο:

Στο μήνυμα #53 η υπεράσπιση συνεχίζεται, αυτή τη φορά με αναφορά σε "κύμα κατά της Kate":

Ας σημειωθεί ότι στο παραπάνω μήνυμα ρωτάει ο Memetchi τον Micro "μήπως δεν το θες αυτό", αναφερόμενος στην ισοψηφία. Είδαμε και τον Memetchi που το ήθελε. :P
Στο μήνυμα #57 συνεχίζεται η υπεράσπιση στην Kate, αυτή τη φορά με αναφορά σε "κάτι πολύ μικρό που γιγαντώσατε":

Στο #60 πάμε σε επίθεση κατά Ραφαέλας για την ψήφο της στην Kate:

Πάμε μετά στο #74 όπου υπερασπίζεται "αυτούς που παίζουν και εκτίθενται", σαν να λέμε την Kate και τον ίδιο:

Και κάπως έτσι εξηγείται η στάση του όταν η επίτευξη της περιβόητης ισοψηφίας θα ερχόταν μόνο αν ο ίδιος έθετε σε κίνδυνο την Kate και την έβγαζε στη σέντρα κατά του Pyotr. Προφανώς δεν θα το έκανε.
Ρωτάω: πώς γίνεται να είναι τόσο σίγουρος για την αθωότητα της Kate; Δηλαδή του ίδιου δεν του φάνηκε καθόλου παράξενος αυτός ο "ενθουσιασμός"; Ή, τέλος πάντων, δεν το θεώρησε ούτε λογικό κάποιος να παραξενευτεί;

Αφήστε που σε αρκετά μηνύματα μας περιγράφει τη στρατηγική που λογικά θα έπρεπε να ακολουθήσει η Μαφία, για να μας δείξει ότι διαφέρει η δική του στρατηγική και άρα δεν είναι Μαφία!

Αυτά από εμένα. Mon cher Memetchi, je dois voter pour toi.

Ψήφος στον Memetchi.

Προσωπικά και εγώ ήμουν αρνητικός στην ψήφιση της Κατερίνας. Μπορώ να δεχτώ πως ενδεχομένως να έκανα την τρίχα τριχιά όσον αφορά τον Μίκρο* και εν τέλει να ήταν πράγματι πολίτης, αλλά αυτό το ρεύμα που διαμορφώθηκε γρήγορα γρήγορα στην ψήφιση της Κατερίνας θεωρώ βασίστηκε σε μακράν πιο αίολα επιχειρήματα.

Συγγνώμη;; Εγώ μια χαρά ενεργός είμαι από το πρωί, δεν ξέρω λοιπόν τι θέλεις και με αναφέρεις ξανά και ξανά. Γενικά βλέπω ότι έχεις χάσει εντελώς την ψυχραιμία σου σήμερα και αυτό μόνο ύποπτο σε κάνει. Δεν ξέρω τι είδους ανάλυση περιμένεις από εμένα, αλλά βλέπω μια μανία να στοχοποιείς συγκεκριμένα άτομα.

Την άποψη μου την είπα απειρίες φορές νομίζω. Ο Micro κατά 99% ήταν πολίτης που στοχοποιήθηκε χωρίς λόγο στη σημερινή ψηφοφορία. Αντίθετα εσένα σε θεωρώ ύποπτο καθώς βλέπω μια έντονη επιθετικότητα στον τρόπο που γράφεις.
Προσωπικά δεν βλέπω όμως να αρθρώνεις μια κάποια επιχειρηματολογία για την ενοχή κάποιου. Έχω δει να αναφέρεις πως με θεωρείς ύποπτο και νομίζω σε έχω ρωτήσει 2-3 φορές να μου εξηγήσεις τον λόγο αλλά απάντηση δεν πήρα.
Κυρίως ψηφίζεις άτομα με βάση την αδράνεια τους. Εν μέρει το δέχομαι γιατί μπορεί να αποτελέσει ένα έναυσμα να ενεργοποιηθούν, από την άλλη όμως δεν γίνεται αυτό να είναι το μόνο επιχείρημα σου. Τώρα στην τελευταία ψηφοφορία με ψήφισες και η αιτιολογία σου ήταν πως ’φέρομαι παράξενα’.

Πάντως από ρόλο τείνω να θεωρώ πως είσαι μάλλον πολίτης. Απλά στα τελευταία μηνύματα φαίνεται να χειραγωγείσαι από την επιχειρηματολογία του Poirot (ίσως και επειδή μάλλον έχεις τριγκάρει από τις απαντήσεις του Μεμέτσι) οπότε υποθέτω θα κινηθείς σε ψήφιση είτε του Μεμέτσι είτε ως προς εμένα.

*προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν το μετανιώνω βέβαια. Ανέφερα τους λόγους μου, είπα πως δεν είμαι εννοείται σίγουρος, αλλά από το να ψηφίζεις μόνο με κριτήριο την αδράνεια κάποιου ή επειδή μου "φάνηκε παράξενος" ο τρόπος που γράφει, καλύτερα να παίρνεις κάποια ρίσκα και να τα αιτιολογείς ακόμα και αν πέσεις τελείως έξω.

Τελευταία επεξεργασία:

Kougami

Palermo Player

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 351 μηνύματα.

Η οποία ισοψηφία όσον αφορά εμένα προέκυψε προς το τέλος της ψηφοφορίας επειδή με ψήφισες με κριτήριο ότι σου ξένισε που θεώρησα ότι αν ο Πιότρ είναι μαφιόζος θα είναι πιο ξεκάθαρο και εύκολο να τον βγάλουμε εκτός στην συνέχεια του παιχνιδιού και μετά ακολούθησε ότι έπραξες ο american με αιτιολογία πως φέρομαι "παράξενα" :P
Δεν ξέρω, προσωπικά δεν μου φαίνεται ότι πείθουν και τόσο τα επιχειρήματα σου ενάντια σε εμένα, μεμέτσι και κατερίνα και μάλλον αρχίζω να πιστεύω πως δεν είσαι και τόσο περίπτωση αθώου πολίτη που πέφτει τόσο έξω, οπότε η ψήφος μου πάει σε Poirot

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Καλημέρα στο όμορφο Palermo.

Όπως έχω γράψει έχω μια τριάδα στο μυαλό μου η οποία μπορεί να είναι μαφία, και θα εξηγήσω γιατί το πιστεύω προσωπικά αυτό.

Το πρώτο άτομο είναι ο Memetchi. Αρχικά στη χθεσινή ψηφοφορία προσπάθησε με κάθε δυνατό μέσο να βγάλει ένοχο το Micro, πράγμα που κατάφερε στο τέλος. Θα μου πεις ότι άλλαξε τη ψήφο του στο τέλος άρα δεν είναι ύποπτος. Σωστό, όμως το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί καθώς ο Micro ισοψήφησε με τον Kougami που είχε την κάρτα. Άρα ήταν μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Επίσης, ο συνολικός εκνευρισμός του μου φαίνεται ύποπτος, σαν να θέλει να κρύψει κάτι. Έδωσε τις εξηγήσεις του βέβαια τις οποίες διάβασα, όμως και πάλι δεν μπορώ να πω ότι με έπεισαν στο 100%.

Το δεύτερο άτομο είναι ο Kougami. Αρχικά, ήταν μέσα στα άτομα που ψήφισαν χθες το Micro χωρίς όμως να δώσει κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα, πιο πολύ ακολούθησε το ρέμα παρά πρόσθεσε κάτι ουσιαστικό. Γενικά η ψήφος του χθες μου φάνηκε αρκετά παράξενη καθώς ήταν λες και γνώριζε κάτι που εμείς δεν ξέρουμε. Προφανώς δεν είχε το άγχος της αποχώρησης από το παιχνίδι λόγω της κάρτας που είχε, την οποία έκανε και χρήση στο τέλος.

Το τρίτο άτομο είναι ο Ουριηλ τον οποίο και ψήφισα στην αρχική ψηφοφορία χθες. Δεν είναι ότι έχει κάνει κάτι το υπερβολικά παράξενο ώστε να πω ότι είναι μαφία 100%, απλά και εκείνου η συμπεριφορά είναι περίεργη ενώ το ένστικτο μου λέει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανήκει στη μαφία.

Στην αρχή είχα σκεφτεί και τον Poirot σαν πιθανό μέλος της μαφίας αν και πλέον δεν το πιστεύω τόσο πολύ. Από την άλλην η εξήγηση που έδωσε όσο αφορά τον Memetchi και την Kate θα μπορούσε να είναι κάποιου είδους κόλπο με στόχο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Προς το παρόν βέβαια δεν πιστεύω κάτι τέτοιο να πω την αλήθεια.

@Pyotr_Krasnov θέλεις λίγο να μας πεις τους λόγους που ψήφισες τον Memetchi? Τι παράξενο είδες την συμπεριφορά του που σε κάνει να πιστεύεις ότι ανήκει στην μαφία; Αν σου είναι εύκολο πες μας 2-3 λόγια.

Οπως έγραψα και πιο πάνω θα μας βοηθούσε πολύ αν παιζόταν η κάρτα αποκάλυψης είτε προς την Kate είτε προς τον Micro. Θεωρώ ότι θα έλυνε πολλές απορίες και θα μας κατεύθυνε προς την μαφία.

Τώρα σχετικά με τη σημερινή μου ψήφο θα ρίξω στον Kougami

Ο λόγος είναι η εμμονή που είχε στο να ψηφίσει 2 φορές συνεχόμενα τον Micro χωρίς κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα, το ότι βιάστηκε να κατηγορήσει την Kate δεν με έπεισε σχεδόν καθόλου. Μάλιστα η δολοφονία της Reader (η οποία εν τέλη σώθηκε από τον Micro) μπορεί να είναι ακόμα ένα επιπλέον στοιχείο. Θέλω να πω ότι η “συνεργασία” μεταξύ Reader-Micro σχολιάστηκε αρκετά από κάποιους. Δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο αν το ίδιο άτομο που ψήφισε τον Micro για αποχώρηση δολοφόνησε παράλληλα την Reader, καθώς είχε καταλάβει ότι και τα 2 αυτά παιδιά είναι με εμάς τους πολίτες.

Λόγω ημέρας δεν θα μπορώ να παίζω full time. Εννοείται ότι θα βρίσκω λίγο χρόνο στη δουλειά ώστε να είμαι ενεργός, απλά το λέω από τώρα ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. 🙂🙂

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.
Καλημερα και απο εμενα Παλερμο... Διάβασα τα τελευταία μηνυματα και μπορω να πω οτι παρατηρώ το μπέρδεμα συνεχίζεται.

Πρώτα έχουμε τα ατομα για μένα που ειναι ψηλά στην λιστα:

Πυοτρ, Μεμετσι, Φωτη και ίσως Κουγκαμι.

Θα ψηφισω Pyotr

Και ο λογος; Μιλάει αρκετα λακωνικα, χωρίς επιχειρήματα. Γράφει σαν κάποιος να τον οδηγεί, και οποίοι έπαιζαν και στα προηγούμενα παιχνίδια, μου θυμίζει αρκετα την Ιον οπου η Κειτ την καθοδηγούσε. Επειδή δεν θελω να βρεθώ παλι late game να φωνάζω και να γράφω 100 μηνυματα για να πω το αυτονόητο, οπως τότε με την αγαπητη Υδροχόο που την φαγανε στο τελος, πιστευω οτι αν δεν μπει και εξηγήσει πιο αναλυτικά της σκέψεις του, πρέπει να φυγει.

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Καλημερα και απο εμενα Παλερμο... Διάβασα τα τελευταία μηνυματα και μπορω να πω οτι παρατηρώ το μπέρδεμα συνεχίζεται.

Πρώτα έχουμε τα ατομα για μένα που ειναι ψηλά στην λιστα:

Πυοτρ, Μεμετσι, Φωτη και ίσως Κουγκαμι.

Θα ψηφισω Pyotr

Και ο λογος; Μιλάει αρκετα λακωνικα, χωρίς επιχειρήματα. Γράφει σαν κάποιος να τον οδηγεί, και οποίοι έπαιζαν και στα προηγούμενα παιχνίδια, μου θυμίζει αρκετα την Ιον οπου η Κειτ την καθοδηγούσε. Επειδή δεν θελω να βρεθώ παλι late game να φωνάζω και να γράφω 100 μηνυματα για να πω το αυτονόητο, οπως τότε με την αγαπητη Υδροχόο που την φαγανε στο τελος, πιστευω οτι αν δεν μπει και εξηγήσει πιο αναλυτικά της σκέψεις του, πρέπει να φυγει.
Συμφωνώ
Ο pyotr η απλά βαριέται ή δεν έχει χρόνο ή όντως κάτι παίζει για αυτό και εγώ για την ώρα κρατώ την ψήφο μου εκεί για τους ίδιους λόγους

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο! Ανεξαρτήτως του ποιος είναι με ποιον, είναι ωραίο που σήμερα έχουμε να γράφουμε κάτι. :P

Μα δεν το εννοούσα έτσι. Ξέρεις ότι συνήθως μιλάμε για το αν μας συμφέρει ως πόλη μια ισοψηφία. Εδώ κανείς δεν είπε τίποτα και πηγαίναμε ντουγρού μέχρι πολύ λίγο πριν κλείσει. Πετάγεται μια Κειτ που δεν είχα καν κάτι εναντίων της και το αλλάζει. Εγώ πρέπει δηλαδή μόνος να πω όχι ρε θα πάμε σε ισοψηφία γιατί πριν κάποιες ώρες ρώτησα τον Μικρο αν αναφέρεται λανθασμένα στην ιδιότητα του Κλαιντ για να μας πείσει ότι βρήκε τη μαναφουκιαρα.
Εντάξει βρε παιδί μου, για εμένα αυτό ενέχει μία αντίφαση. Αντιλαμβάνομαι αυτό που αντιτείνεις ως αντεπιχείρημα, απλά από τη στιγμή που θεωρούσες εσύ καλό το να έρθει μία ισοψηφία γενικά, γνώμη μου είναι ότι θα μπορούσες να την είχες φέρει. Αλλά έχει χιλιοσυζητηθεί αυτό το θέμα από εχθές όχι μόνο με εμένα, το έχουμε εξαντλήσει λιγάκι. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Η στάση μου προς τη Ραφαέλα είναι η ίδια με τον Μικρο την πρώτη μέρα. Ψήφισε την Κειτ ενώ είχε πάνω της ψήφους και είπε ότι βρήκε περίεργη την ανυπομονησία της. Ε τι να κάνω που εγώ δεν το βρίσκω λογικό αυτό; Να μη μιλήσω για να μη θεωρήσεις ότι της πάω κόντρα; Είπα μετά τίποτα άλλο εναντίων της; Όχι πες μου.
Μα δεν σου είπα ότι καταφέρθηκες εναντίον της Ραφαέλας γενικά, ότι τη χρησιμοποίησες ως μέσο για να υπερασπιστείς την Kate είπα.
Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσε στο σενάριο ο Αμερικαν να μη στέκεται κάπου επειδή φοβάται να επιλέξει στρατόπεδα, σωστά; Πως αυτό ήταν αντίθετο στις ενέργειές μου; Τετοιες σκέψεις όταν κάποιος αργεί να ψηφίσει είναι λογικές. Πάλι, δεν τον ξαναψήφισα, παρότι βλέπεις συνεχίζω να το αναφέρω ότι το κάνει. Δεν πέταξα κάτι για να σωθώ από κάπου, είπα αυτό που παρατήρησα. Τι ακριβώς προσάπτεις εδώ;
Παραπέμπω στα τρία μηνύματα που παρέθεσα στο μήνυμα που σε ψήφισα, αλλά οκ, μην περιμένεις να σου προσάψω ότι έχεις πετάξει κάτι που σε καρφώνει για Μαφία από χιλιόμετρα. Αν είσαι όντως Μαφιόζος, είσαι καλός Μαφιόζος. Διακριτικά όμως, θεωρώ ότι στις περιπτώσεις αυτές προσπάθησες να εντυπώσεις έναν τρόπο με τον οποίο σκέφτεται η Μαφία για να σκεφτούμε και οι υπόλοιποι έτσι. Εν πάση περιπτώσει δεν είναι αυτός ο κεντρικός άξονας της επιχειρηματολογίας μου, αυτό που ιδίως με προβληματίζει είναι η όλη αλληλεπίδραση με την Kate.
Δεκτό, δεν μπορώ να σε πείσω για κάτι. Έλα να τον ψηφίσουμε αύριο αν θέλεις. Σας προκαλώ. Μάλιστα σας προκαλώ και να μας σουτάρετε έναν προς έναν. Αν έχεις δίκαιο εγώ θα σου πω συγχαρητήρια στα γερμανικά στο τέλος του παιχνιδιού.
Εγώ για σήμερα θα εμμείνω σε εσένα, γιατί για εσένα έχω περισσότερες ενδείξεις σε σχέση με τον Kougami. Και για τον τελευταίο έχω ερωτηματικά, τον ψήφισα κιόλας χθες, αλλά δεν είμαι εξίσου βέβαιος. Γίνεται πιο ύποπτος αν εσύ τελικά είσαι μαφιόζος, αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να κατευθυνθώ προς εσένα.
Είχα αναφερθεί σε αυτό το μήνυμα ως ύποπτο, σε αντίθεση με τον ενθουσιασμό, ωστόσο με προβληματίζει τρομερά το γεγονός ότι η Κέιτ έδωσε την δεύτερη ψήφο στον Memetchi φέρνοντάς τον σε ισοψηφία μαζί της. Ένας μαφιόζος δεν θα δίσταζε να ρισκάρει τη Μαναφουκιάρα για να γλυτώσει ο ίδιος, αλλά η Μαναφουκιάρα οφείλει να βοηθάει τη Μαφία και όχι να δημιουργεί ισοψηφίες μαζί τους.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε αυτό. Ξέρω 'γω, παίζει να ήθελε να κόψει αντιδράσεις; Έρχεται όμως μετά από λίγο ο Memetchi στο #38:
Δεν μου πολύ αρέσει που ο Μικρο έδωσε την 3η για να είμαι ειλικρινής γιατί όκει πρώτος γύρος κάποιος δίνει τυχαία την πρώτη, δεκτό. Μετά άντε ας πούμε δόθηκε και μια δεύτερη όπου αρχίζει να φαίνεται κάπως αλλά ακόμα κρατάει τα όρια του ψηφίζω όπου βρω... η τρίτη όμως είναι σαν να αρχίζει να δείχνει πρόθεση.
Που είναι ταυτόχρονα σαν κάπως να δικαιολογεί τη δεύτερη ψήφο που έλαβε από την Kate και να της λέει εμμέσως να μην ψηφίζει όπου βρει; Δεν ξέρω. Σε τελική ανάλυση μπορεί και η Kate να μην είχε ακόμα αντιληφθεί ότι ο Memetchi είναι ο μαφιόζος.
Στο μήνυμα εκείνο της Κέιτ απάντησε επίσης και ο Ουριήλ, αλλά κι αυτός δεν θα είχε κανέναν λόγο να της δώσει την αρχική ψήφο και να ρίξει όλη την προσοχή πάνω της, πράγμα που θα μπορούσε να την οδηγήσει σε αποχώρηση, όπως κι έγινε.
Ναι, εντάξει, αν η Kate είναι όντως Μαναφουκιάρα δύσκολα θα είναι Μαφιόζος ο Ουριήλ γιατί η ψήφος που της έριξε θα δυσκόλευε πολύ να μπορέσει μετά να επικοινωνήσει μαζί της και να της δώσει να καταλάβει ότι είναι Μαφιόζος. Γιατί, οκ, μία πρώτη τυχαία ψήφος ας πούμε στον άλλο Μαφιόζο, έτσι για να υπάρχει στα πρακτικά ότι κάποια στιγμή τον ψήφισες, μπορεί να γίνει κατανοητή γιατί είναι συνεννοημένη. Αλλά τώρα να ρίξεις τυχαία ψήφο σε αυτόν που θες να πείσεις ότι είστε στην ίδια ομάδα, το βρίσκω χλωμό.
Εμένα πάντως αυτό μου φαίνεται τραβηγμένη υπόθεση. Δηλαδή αν ήμουν μαφιόζος δεν θα μου είχε περάσει θεωρώ από το μυαλό πως αυτη η ανυπομονεσία αποτελεί "σήμα". Eίχα παρακολουθήσει σποραδικά και το προηγούμενο παιχνίδι παλέρμο και αντίστοιχα και τότε μου είχε δώσει την εντύπωση η kate πως βιάζεται να ξεκινήσει να κυλήσει το παιχνίδι. Νομίζω ήταν αυτή που και εκεί έδωσε την 1η ψήφο.
Πιο ύποπτο εξακολουθεί να μου φαίνεται το να ψηφίζεται από τόσο νωρίς ένα άτομο με μόνο γνώμονα ότι φάνηκε ανυπόμονη επειδή παρακινούσε να γίνει παιχνίδι.
Οκέι, θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σου. Συμφωνούμε ότι την πρώτη μέρα με κάποιο τρόπο έγινε επικοινωνία της Μαφίας με τη Μαναφουκιάρα; Εάν συμφωνείς, θεωρώ ότι είναι ένας καλός τρόπος να προσπαθήσουμε να ανατρέξουμε στα μηνύματα εκείνης της μέρας για να εντοπίσουμε κάποιον ύποπτο δεσμό. Περιμένω να ακούσω την εναλλακτική σου. Αν όχι Memetchi-Kate1914, τότε ποιο θα μπορούσε να είναι το ύποπτο δίδυμο; Γιατί, ειλικρινά, εγώ δεν μπορώ να καταλήξω κάπου αλλού.
Το ίδιο ερώτημα απευθύνεται και στους υπόλοιπους. Δεν θέλω να χειραγωγήσω κανέναν, σας καλώ να κάνετε τη δική σας έρευνα και να έρθετε να μου πείτε τις εναλλακτικές. Αν κάνω κι εγώ τόσο λάθος, θα με βοηθήσετε να το διαπιστώσω.
Η οποία ισοψηφία όσον αφορά εμένα προέκυψε προς το τέλος της ψηφοφορίας επειδή με ψήφισες με κριτήριο ότι σου ξένισε που θεώρησα ότι αν ο Πιότρ είναι μαφιόζος θα είναι πιο ξεκάθαρο και εύκολο να τον βγάλουμε εκτός στην συνέχεια του παιχνιδιού και μετά ακολούθησε ότι έπραξες ο american με αιτιολογία πως φέρομαι "παράξενα" :P
Δεν ισχυρίζομαι ότι σε εκείνη τη φάση είχα την πιο ισχυρή επιχειρηματολογία που θα μπορούσα να έχω, αλλά κάτι έπρεπε να ψηφίσω στη θέση του Ουριήλ που πλέον δεν τον είχα για Μαφιόζο. Έκανα λίστα με όλους τους παίκτες και κατέληξα σε εσένα, ίσως διά της αφαιρετικής μεθόδου.
Δεν ξέρω, προσωπικά δεν μου φαίνεται ότι πείθουν και τόσο τα επιχειρήματα σου ενάντια σε εμένα, μεμέτσι και κατερίνα και μάλλον αρχίζω να πιστεύω πως δεν είσαι και τόσο περίπτωση αθώου πολίτη που πέφτει τόσο έξω, οπότε η ψήφος μου πάει σε Poirot
Οκ απέναντι σε εσένα να το δεχτώ κάπως, αλλά σε καλώ και πάλι να καταρρίψεις τον ισχυρισμό μου για Memetchi-Kate1914 προσφέροντάς μου μία υποστηρίξιμη εναλλακτική.

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Καλημέρα στην παλιοπαρεα. :yawn:

1. American Economist --> Kougami
  2. Kougami --> Poirot
  3. Memetchi
  4. Poirot --> Memetchi
  7. Reader
  8. Ουριήλ -> Pyotr_Krasnov

Ψήφοι
2 Memetchi
2 Pyotr_Krasnov
1 Kougami
1 Poirot

Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Δεν πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλος που μπορεί είναι η μαναφουκιαρα ;

θα μπορούσε και η Kate δεν αντιλέγω, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι η μόνη πιθανή, και εμένα το μυαλό μου στην αρχή εκεί πήγε πάντως

εγώ πιστεύω θα μπορούσε να είναι και η reader, και ο pyotr και ο Φώτης (μαναφουκιαρες) καθώς δεν έχουν τοποθετηθεί πολύ, και μιλάνε κάπως περίεργα χωρίς ιδιαίτερη τοποθέτηση. (Όχι η ριντερ, οι υπόλοιποι, τη ριντερ θα πω για άλλο λόγο)
το σώσιμο του μικρο στη ριντερ θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τρόπος επικοινωνίας !

χωρίς καμία σιγουριά αλλά διαισθητικά και με βάση όσα έχουν γίνει και τοποθετηθεί αυτό πιστεύω
Μαφιόζοι θα μπορούσαν είναι φυσικά ο μικρο, και ο μεμε και εσύ Πουαρό, καθώς δίνεις αρκετές κατευθυντήριες και καλά κάνεις κάπως πρέπει να έχουμε να συζητήσουμε, απλά λέω 😂
Τον μεμε για τους ίδιους λόγους και ίσως όλη αυτή η ένταση του λόγου να είναι ένας τρόπος να θέλει να φαίνεται σαν ένας έντονος πολίτης
Ο μικρο τα έχουμε πει θεωρώ ότι κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει τα παλιά της Κατερίνας σε άλλο παιχνίδι κα να φανεί σαν πολίτης

ο ουριηλ για εμένα είναι πολίτης σίγουρα για την ώρα, βέβαια και για την ριντερ το ίδιο έλεγα πριν το σώσιμο
Θα δείξει
Ο kougami δεν μου κάνει μαφία για την ώρα

Τελευταία επεξεργασία:

Memetchi

Palermo Player

το έχουμε εξαντλήσει λιγάκι
Όχι απλά λιγάκι, είμαι ένα βήμα πριν το γράψω στο βιογραφικό μου σε αυτό το σημείο
Μα δεν σου είπα ότι καταφέρθηκες εναντίον της Ραφαέλας γενικά, ότι τη χρησιμοποίησες ως μέσο για να υπερασπιστείς την Kate είπα.
Κάτσε βρε αμι, εσυ όταν βλέπεις πρώτη μέρα κάποιους να χώνονται σε έναν παίκτη με ψήφους η μια πίσω από την άλλη και να λένε εγώ δεν έχω κάτι απλά την είδα βιαστική δεν θα πεις τι γίνεται εδώ; Δηλαδή τι να έγραφα όλη την πρώτη μέρα αν όχι ότι παίζει κάτι με τις ψήφους της Κειτ; Από που να πιανόμουν εγώ για να βγάλω μια άκρη από το κουβάρι και να δω ποιος συμμαχεί με ποιον;
Παραπέμπω στα τρία μηνύματα που παρέθεσα στο μήνυμα που σε ψήφισα, αλλά οκ, μην περιμένεις να σου προσάψω ότι έχεις πετάξει κάτι που σε καρφώνει για Μαφία από χιλιόμετρα.
Και στα τρία είναι το ίδιο για την απάντηση μου. Δεν έκανα και καμία δα πρωτότυπη ανάλυση και είναι ακριβώς στην ίδια σκέψη που απάντησα για την Κειτ. Έχει να κάνει με το ότι παρατήρησα να τρώει ψήφους από άτομα ενώ λέγανε ότι δεν έχουν τι να της προσάψουν πέρα από τη βιασύνη το οποίο και εσυ ο ίδιος έθεσες ως μη λογικό. Να μη πω ότι φάνηκε εύκολο θύμα και μια μαφία θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί; Απο ποια θέση με βγάζει; Ίσα ίσα με βάζει στο στόχαστρο γιατί εγώ πήρα θέση, έκανα αναλύσεις, βγήκα και είπα τις σκέψεις μου και μάλλον αυτό ειναι κατακριτέο επειδή έτυχε να ειναι στην Κειτ. Τι να κάνω βρε Πουαρώ που αυτή μπήκε στο μάτι του κυκλώνα την πρώτη μέρα;
Τον μεμε για τους ίδιους λόγους και ίσως όλη αυτή η ένταση του λόγου να είναι ένας τρόπος να θέλει να φαίνεται σαν ένας έντονος πολίτης
Γίνομαι ο τρελός του χωριού και χωρίς σχέδια με αυτό το παιχνίδι, δεν θυμάμαι να έχω παίξει και κανένα Παλέρμο που να μην έχω έρθει σε αυτή την κατάσταση
Εγώ για σήμερα θα εμμείνω σε εσένα, γιατί για εσένα έχω περισσότερες ενδείξεις σε σχέση με τον Kougami. Και για τον τελευταίο έχω ερωτηματικά, τον ψήφισα κιόλας χθες, αλλά δεν είμαι εξίσου βέβαιος. Γίνεται πιο ύποπτος αν εσύ τελικά είσαι μαφιόζος, αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να κατευθυνθώ προς εσένα.
Αν αυτο σας βοηθήσει να δείτε ότι δεν συνεργάζομαι, εμπρός. Μπορώ να ψηφίσω όποιον θέλετε επίσης για να δείτε ότι ούτε Κειτ ούτε Κουγκαμι ούτε κανέναν δεν καλύπτω. Εδώ ούτε ρόλους δεν εχω μπορεσει να αποκωδικοποιήσω καλά καλά χωρίς στοιχεία να σώσω άλλους θα με μάρανε
Που είναι ταυτόχρονα σαν κάπως να δικαιολογεί τη δεύτερη ψήφο που έλαβε από την Kate και να της λέει εμμέσως να μην ψηφίζει όπου βρει; Δεν ξέρω. Σε τελική ανάλυση μπορεί και η Kate να μην είχε ακόμα αντιληφθεί ότι ο Memetchi είναι ο μαφιόζος.
όχι είναι για να πω ότι ξέρετε κάτι δείτε τις ψήφους που πέφτουν βροχή, δεν είναι μια δεν είναι δυο είναι τρεις και αν δεν έπαιρνε κάποιος τη δική του θα ήταν τέσσερεις με της Ραφαελας, τέσσερεις ψήφοι σε λίγες ώρες μέσα στην πρώτη μέρα χωρίς στοιχεία και όχι δεν θα το πω. Θα αφήσω να γίνονται σχέδια κάτω από τη μύτη μας γιατι το λαγωνικό Πουαρώ θα μας το χρεώσει ως υποπτη υπεράσπιση

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.859 μηνύματα.
Ξέρω 'γω, παίζει να ήθελε να κόψει αντιδράσεις; Έρχεται όμως μετά από λίγο ο Memetchi στο #38:
Θα ψήφιζε η Μαναφουκιάρα τον Μαφιόζο για να κόψει αντιδράσεις; Δεν ξέρω, δεν μου φαίνεται καθόλου πιθανό αυτό. Μόνο αν ισχύει όντως αυτή η θεωρία :
Σε τελική ανάλυση μπορεί και η Kate να μην είχε ακόμα αντιληφθεί ότι ο Memetchi είναι ο μαφιόζος.
Αλλά πολύ δύσκολο. Πώς γίνεται να μην το αντιλήφθηκε; Της απάντησε με παράθεση.
εγώ πιστεύω θα μπορούσε να είναι και η reader, και ο pyotr και ο Φώτης (μαναφουκιαρες) καθώς δεν έχουν τοποθετηθεί πολύ, και μιλάνε κάπως περίεργα χωρίς ιδιαίτερη τοποθέτηση. (Όχι η ριντερ, οι υπόλοιποι, τη ριντερ θα πω για άλλο λόγο)
το σώσιμο του μικρο στη ριντερ θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τρόπος επικοινωνίας !
Ναι βρε Ραφαέλα, αν ήταν έτσι όμως δεν θα ψήφιζα χθες τον Ουριήλ , για να κρατήσω οπωσδήποτε τον Micro στο παιχνίδι; Και δεν θα χρειαζόταν και ιδιαίτερη αιτιολόγηση, θα μπορούσα να πω απλώς ότι μου έριξε Ανάσταση και άρα τον εμπιστεύομαι τυφλά. Και μετά δεν θα τον αφαιρούσα από τα άτομα στα οποία έχω γράψει πως είμαι σχεδόν σίγουρη ότι υπάρχει μαφιόζος;

Γενικά, γιατί σε όλα τα σενάρια που κάνουμε πρέπει η Μαναφουκιάρα να θέτει σε κίνδυνο τους μαφιόζους; :P

Memetchi

Palermo Player

Καλημέρα στην παλιοπαρεα. :yawn:

2. Kougami --> Poirot
  3. Memetchi
  4. Poirot --> Memetchi
  7. Reader

Ψήφοι
2 Memetchi
2 Pyotr_Krasnov
1 Kougami
1 Poirot

Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Εεε και εγώ ψήφισα τον Κουγκαμι, όχι τίποτα άλλο μετά φοβάμαι ο ακουαφορτε του Αμαρουσιου μη μου χρεώσει ότι συνεργάζομαι και με την ΣΕ και κρύβει τις ψήφους μου

rafaela11

Palermo Player

Γίνομαι ο τρελός του χωριού και χωρίς σχέδια με αυτό το παιχνίδι, δεν θυμάμαι να έχω παίξει και κανένα Παλέρμο που να μην έχω έρθει σε αυτή την κατάσταση
Going Crazy GIF

ο μεμε σε αυτό το Παλέρμο 😂😂
Ρε παιδιά εγώ υποθέσεις κάνω αν δεν ανοίξουν το στοματάκι τους και δεν βάλουν καμία κάρτα και γενικά αν δεν έρθει και λίγο δράμα ακόμα θα κοιταζόμαστε
Γενικά, γιατί σε όλα τα σενάρια που κάνουμε πρέπει η Μαναφουκιάρα να θέτει σε κίνδυνο τους μαφιόζους; :P
δεν ξέρω μπορεί για να καλύψεις τον υπάρχον μαφιόζο εδώ, αιντε αφήστε με 😂

Κάνω αναλύσεις για να πούμε ότι κάτι είπαμε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ

ultraviolence

Palermo Moderator

Σόρρυ Μεμετσι μου ξεφυγε!

2. Kougami --> Poirot
  3. Memetchi --> Kougami
  4. Poirot --> Memetchi
  7. Reader

Ψήφοι
2 Kougami
2 Memetchi
2 Pyotr_Krasnov
1 Poirot

Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.
θα μπορούσα να πω απλώς ότι μου έριξε Ανάσταση και άρα τον εμπιστεύομαι τυφλά.
Cough cough @American Economist cough cough

Ναι βρε Ραφαέλα, αν ήταν έτσι όμως δεν θα ψήφιζα χθες τον Ουριήλ , για να κρατήσω οπωσδήποτε τον Micro στο παιχνίδι;
1766393996529.jpeg

Θα με ματιάσετε

Παιδια τι κόλλημα ειναι αυτο με την μάνα. Ξεχνάτε οτι υπαρχει μιμος στο παιχνιδι, σε ενα παιχνιδι λίγων ημερών που μπορει να μην φτάσουμε καν την τριτη μερα κατά 90% πιθανότητα αν η Κειτ ηταν μανα ή μαφιοζα, καινούργια μανα ή μαφιοζα υπαρχει στο παιχνιδι, οποτε πρέπει να δουμε αλλαγές συμπεριφοράς απο την αρχη. Επιμένω γιατον Πυοτρ μεχρι να ξυπνησει αλλα υπάρχουν και κάποια σημεία κλειδιά σιγουρα

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Πυοτρ πάντως Φραπές έγινε, ετοιμος να επικαλεστει το δικαίωμα της σιωπής ειναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • charmander