American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Εγώ πάντως θα πω για μια τελευταία φορά ότι ο Micro κατά πάσα πιθανότητα είναι πολίτης. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο που σήμερα έλαβε τόσες ψήφους, όμως είναι κρίμα να χάσουμε δικό μας άνθρωπο τόσο νωρίς. Αν και η Kate ήταν πολίτης, τότε είμαστε μείον 2 άτομα σε περίπτωση που φύγει ο Micro σήμερα.
Επειδή όμως ο Ουριηλ φαίνεται να έδωσε μια εξήγηση σχετικά με την απουσία του το πρωί, όπως και ο Poirot, θα αλλάξω και εγώ την ψήφο μου από τον Ουριηλ προς τον KOUGAMI καθώς και εκείνου η συμπεριφορά φαίνεται κάπως παράξενη είναι η αλήθεια. Γενικά στο μυαλό μου έχω 3-4 ατομα ως πιθανούς μαφιόζους, και ο Kougami είναι μέσα σε αυτούς. Και εκείνος στάθηκε στη υποτιθέμενη συνεργασία μεταξύ Micro και Reader, όμως δεν με πείθει να πω την αλήθεια.
Επειδή όμως ο Ουριηλ φαίνεται να έδωσε μια εξήγηση σχετικά με την απουσία του το πρωί, όπως και ο Poirot, θα αλλάξω και εγώ την ψήφο μου από τον Ουριηλ προς τον KOUGAMI καθώς και εκείνου η συμπεριφορά φαίνεται κάπως παράξενη είναι η αλήθεια. Γενικά στο μυαλό μου έχω 3-4 ατομα ως πιθανούς μαφιόζους, και ο Kougami είναι μέσα σε αυτούς. Και εκείνος στάθηκε στη υποτιθέμενη συνεργασία μεταξύ Micro και Reader, όμως δεν με πείθει να πω την αλήθεια.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.067 μηνύματα.
Η ραφαέλα δεν μπορεί να ψηφιστεί. Ο Micro δεν μπορεί να ψηφίσει
Ψηφοφορία για Κυριακή 20/12
- American Economist --> Kougami
- Kougami --> Micro
- Memetchi --> Ουριήλ
Micro --> Memetchi(ακυρώθηκε)- Poirot --> Kougami
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Micro
- Reader --> Kougami
- Ουριήλ --> Micro
Ψήφοι
3 Micro
3 Kougami
1 Ουριήλ
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Reader - Δολοφονία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Κλείνω με τη σημερινή τελική μου ψήφο, τον Kougami. Το timing που άλλαξε χθες την ψήφο του ήταν όντως περίεργο, αλλά θεωρώ ότι αυτό το εξήγησε στη συνέχεια ικανοποιητικά. Με χάλασε πολύ το επιχείρημα που χρησιμοποίησες προς υπεράσπιση του Pyotr, ότι αφήνουμε κάποιον άπειρο μέσα επειδή και μαφιόζος να είναι θα αποκαλυφθεί ακριβώς λόγω αυτής της απειρίας στη συνέχεια. Συγγνώμη, αλλά το ίδιο επιχείρημα ταιριάζει και για να αφήσουμε κι εσένα μέσα που παίζεις για πρώτη φορά, ακόμη κι αν υποπτευόμαστε ότι είσαι Μαφιόζος. Έμμεσα αυτό μας λες, κι ας το θέτεις για να υπερασπιστείς τον Pyotr. Μου κλωτσάει αυτό, μπορεί και να υπερβάλλω, αλλά ελλείψει περισσότερων στοιχείων...
...αλλάζω την ψήφο μου σε Kougami.
Φυσικά δεν αντιλέγω πως και εγώ άπειρος παίχτης είμαι και ενδεχομένως να προτρέχω και να κάνω και λάθη. Όμως αν για κάποιον μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι πολίτης αυτός είμαι εγώ και όσο γίνεται με τις δράσεις μου και τα επιχειρήματα μου προσπαθώ να πείσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και παράλληλα να προσπαθήσω να στοχεύσω όποιους θεωρώ ύποπτους.
Το επιχείρημα μου για τον Πιότρ ενδεχομένως να μην ακούγεται πολύ ωραίο αλλά εξακολουθώ να το πιστεύω. Είναι και αυτός νέος παίχτης, έχω προσέξει πως κάποιες φορές μπερδεύει λίγο κανόνες και δεν αιτιολογεί πάντα με τόσο πειστικό τρόπο τους ισχυρισμούς του. Παράλληλα τουλάχιστον μέχρι την χθεσινή ψηφοφορία δεν είχα αντιληφθεί κάτι που να με οδηγούσε να τον θεωρήσω μαφιόζο. Οι περισσότεροι που τον ψήφισαν στην αδράνεια του βασίστηκαν, αν και από ένα σημείο και μετά είχε όντως ξεκινήσει να γράφει, άρα ακόμα και αυτό δεν έστεκε τόσο.
Ωστόσο αν πράγματι είναι μαφιόζος πιστεύω στην εξέλιξη του παιχνιδίου είναι πιο πιθανό να αποκτήσουμε πιο αξιόπιστα τεκμήρια με βάση στραβοπατήματα που μπορεί να κάνει. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό που λέω πηγαίνει μάλλον για κάθε άπειρο παίχτη , φυσικά και για εμένα. Αλλά αφού γνωρίζω την αθωότητα μου δεν ανησυχώ για κάτι τέτοιο όσον αφορά εμένα.
Προσωπικά δηλώνω πως δεν θα κάνω κάτι για να αλλάξω το αποτέλεσμα.Αν θέλετε άλλη/άλλες ισοψηφίες να κινηθείτε άμεσα. Το λέω και δημόσια, μην ακούσω αύριο κουλά
Micro, σου ζητάω ειλικρινά συγγνώμη αν είσαι πράγματι πολίτης, που όντως μοιάζει πιθανό, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη και διστάζω να ανεβάσω τον Ουριήλ, για τον οποίο επίσης δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Υπάρχουν ρόλοι και κάρτες με πληροφορίες, ώστε να ξέρουμε αν τελικά αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος. Σε ευχαριστώ πολύ που με επανέφερες και πραγματικά λυπάμαι, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.
Σε ρώτησα και πριν αλλά απάντηση δεν πήρα γιατί με θεωρείς ύποπτο συγκεκριμένα.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Τωρα άλλαξε, μπήκε ο Κουγκάμι με Μικρο αν κατάλαβα σωστάΠροσωπικά δηλώνω πως δεν θα κάνω κάτι για να αλλάξω το αποτέλεσμα.
Micro, σου ζητάω ειλικρινά συγγνώμη αν είσαι πράγματι πολίτης, που όντως μοιάζει πιθανό, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη και διστάζω να ανεβάσω τον Ουριήλ, για τον οποίο επίσης δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Υπάρχουν ρόλοι και κάρτες με πληροφορίες, ώστε να ξέρουμε αν τελικά αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος. Σε ευχαριστώ πολύ που με επανέφερες και πραγματικά λυπάμαι, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.067 μηνύματα.
Micro, Kougami με 3 ψήφους είστε οι mvp της ημέρας και υπό άλλες συνθήκες θα πηγαίνατε σε δημοσκόπηση. Αλλά για 2η μέρα σερί η κάρτα Got'ya βρίσκεται στα χέρια παίκτη που είναι mvp. Το όνομα αυτού Kougami και οι ψήφοι του μηδενίζονται. Συνεπώς Μικρο μου, με 3 ψήφους είσαι ο mvp και μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμάτων με δικαίωμα για τελευταία λόγια
Η τελική λίστα της ημέρας:
Ψήφοι
3 Micro
1 Ουριήλ
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Η τελική λίστα της ημέρας:
Ψηφοφορία για Κυριακή 20/12- American Economist --> Kougami (ακυρώθηκε)
- Kougami --> Micro
- Memetchi --> Ουριήλ
Micro --> Memetchi(ακυρώθηκε)- Poirot --> Kougami (ακυρώθηκε)
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Micro
- Reader --> Kougami (ακυρώθηκε)
- Ουριήλ --> Micro
Ψήφοι
3 Micro
1 Ουριήλ
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
ultraviolence
Palermo Moderator
Kαι πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο..
Οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ εως τις 02:00
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Πάντως @ultraviolence αν αλλάξεις τον στόχο του παιχνίδιού στο να ψηφίζουμε όποιον έχει την κάρτα got ya, έχουμε ήδη κερδίσει
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Πάντως από μέρος μου παιδιά δεν έχω κάτι άλλο να πω
Δεν με πείθει καμία απάντηση από όλους όσους ανέφερα, και όσο περνάει η ώρα γίνεται και χειρότερο για τους μη παρευρισκόμενους και για αυτούς που δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους
εγώ είπα όλα όσα σκέφτομαι ανοιχτά! Μιλήστε τι φοβάστε ;
μεμε μη σκας δεν θα σηκώσουν το παιχνίδι μόνο 4-5 άτομα
κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να μιλήσουν αν δεν δικαιολογείς τον εαυτό σου για αυτά που ειπώθηκαν 800 φορές μέχρι σήμερα
κάπως οι μαφιόζοι πρέπει να στρέψουν την προσοχή αλλού με φαίνεται
δεν πρόλαβα να το στείλω πριν τις 20.00 συγγνώμη παιδιά είμαι σε σπίτι φιλης με σήμα Ε
βγηκα στο μπαλκόνι τώρα 🫠
Δεν με πείθει καμία απάντηση από όλους όσους ανέφερα, και όσο περνάει η ώρα γίνεται και χειρότερο για τους μη παρευρισκόμενους και για αυτούς που δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους
εγώ είπα όλα όσα σκέφτομαι ανοιχτά! Μιλήστε τι φοβάστε ;
μεμε μη σκας δεν θα σηκώσουν το παιχνίδι μόνο 4-5 άτομα
κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να μιλήσουν αν δεν δικαιολογείς τον εαυτό σου για αυτά που ειπώθηκαν 800 φορές μέχρι σήμερα
κάπως οι μαφιόζοι πρέπει να στρέψουν την προσοχή αλλού με φαίνεται
δεν πρόλαβα να το στείλω πριν τις 20.00 συγγνώμη παιδιά είμαι σε σπίτι φιλης με σήμα Ε
βγηκα στο μπαλκόνι τώρα 🫠
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Κάτι μου λέει ότι χάσαμε ακόμα ένα πολίτη δυστυχώς.
ultraviolence
Palermo Moderator
Παιδιά δεν φταίω εγώ..εσείς ψηφίζετεΠάντως @ultraviolence αν αλλάξεις τον στόχο του παιχνίδιού στο να ψηφίζουμε όποιον έχει την κάρτα got ya, έχουμε ήδη κερδίσει
Μια κάρτα Got'ya μοίρασα σήμερα, αυτήν χτυπήσατε.American Economist
Palermo Player
Πάντως αν υπάρχει μια κάρτα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί, είναι αυτή της αποκάλυψης είτε προς την Kate είτε προς τον Micro. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ.
ultraviolence
Palermo Moderator
Η ΣΕ πάει να μαγειρέψει βραδινό γιατί αλλιώς δεν θα φάμε ποτέ σε τούτο το σπίτι. Θα έχω το νου μου να τσεκάρω το κινητό
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Ισως αυτός που την έχει δεν θέλει να την χρησιμοποιήσει γιατί θα φανεί κάτι που δεν θέλει 
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Ελπίζω ένας εκ των Kate και Micro τουλάχιστον να ήταν μαφιόζος, γιατί έτσι όπως το πάμε θα χάσουμε μόνοι μας. Η Μαφία τη Reader προσπάθησε να δολοφονήσει και της ήρθε επιστροφή. Ας δούμε και τα τελευταία λόγια του Micro μπας κι έχουν αν μας πουν κάτι.
@Micro
Συγγνώμη και πάλι. Αν ήσουν όντως πολίτης λυπάμαι πολύ για αυτό. Μπορεί να μην ήμουν διατεθειμένη να ψηφίσω τον Ουριήλ, αλλά έπειτα πίστευα πως θα πηγαίναμε σε δημοσκόπηση. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, δεν σκέφτηκα ότι θα παιζόταν η κάρτα Got 'ya.
Συγγνώμη και πάλι. Αν ήσουν όντως πολίτης λυπάμαι πολύ για αυτό. Μπορεί να μην ήμουν διατεθειμένη να ψηφίσω τον Ουριήλ, αλλά έπειτα πίστευα πως θα πηγαίναμε σε δημοσκόπηση. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, δεν σκέφτηκα ότι θα παιζόταν η κάρτα Got 'ya.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ψηφοφορία για Δευτέρα 21/12
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- American Economist
- Kougami
- Memetchi
- Poirot
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Reader - Δολοφονία 21/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
American Economist
Palermo Player
Ισως αυτός που την έχει δεν θέλει να την χρησιμοποιήσει γιατί θα φανεί κάτι που δεν θέλει![]()
Σωστό και αυτό. Ας δούμε πρώτα τα τελευταία λόγια του Micro μπας και βγάλουμε άκρη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool