Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Να με συγχωρείς, αλλά δεν προσπαθώ να βγάλω ένοχο κανέναν. Να διαβάζετε σας παρακαλώ αυτά που γράφω. Είπα πριν λίγο αυτό:Σχετικά με την ψήφο μου για σήμερα είμαι μεταξύ 2 ατόμων. Από την μια είναι ο Memetchi, καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει ένοχο το Micro χωρίς όμως να υπάρχει κάποια τρανταχτή απόδειξη εναντίον του
Και γενικώς απαντάω στις δικές του κατηγορίες και δεν είμαι και ο μόνος, έτσι; 4 ψήφους έχει ήδη και έχουν πει πολλαπλά άτομα πως η χθεσινή 3η ψήφος στην Κειτ ενώ δεν την απειλούσε κανείς ήταν περίεργη και πως προσπαθεί να ρίξει τώρα σε εμένα την ευθύνη και πως η κάρτα που έριξε μπορεί να είναι μπλόφα. Μη τα γυρνάτε όπως θέλετε ρε παιδιά επειδή βαριέστε να διαβάσετε. Καταντάει κουραστικό να γράφουμε κειμενάρες χωρίς λόγοΌχι να δείτε πως είναι να κάθεσαι από πάνω και κανείς να μη κάνει τίποτα και να μη ξέρεις πως να προχωρήσεις χωρίς στοιχεία. Εγώ προσωπικά σκέφτομαι αν θέλω να αλλάξω τη ψήφο μου γιατί από τη μία θεωρώ πολύ θετική τη κίνηση του Μικρο με την επαναφορά, από την άλλη η κατηγορία του νιώθω ότι με έχει αδικήσει πολύ. Επίσης να θυμίσω σε όσους παίζουν πρώτη φορά ή έχουν καιρό ότι πριν 2 παιχνίδια μια μαφιόζα (τότε ήταν Κειτ και η Ιων) επανάφερε παίκτρια πολίτη και όλοι την είχαμε για αθώα μετά και μας την έφεραν στο τέλος. Θέλω λοιπόν να το σκεφτώ και να ακούσω και άλλες γνώμες, ειδικά της Ριντερ που επέστρεψε κιόλας.
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Να με συγχωρείς, αλλά δεν προσπαθώ να βγάλω ένοχο κανέναν. Να διαβάζετε σας παρακαλώ αυτά που γράφω. Είπα πριν λίγο αυτό:
Και γενικώς απαντάω στις δικές του κατηγορίες και δεν είμαι και ο μόνος, έτσι; 4 ψήφους έχει ήδη και έχουν πει πολλαπλά άτομα πως η χθεσινή 3η ψήφος στην Κειτ ενώ δεν την απειλούσε κανείς ήταν περίεργη και πως προσπαθεί να ρίξει τώρα σε εμένα την ευθύνη και πως η κάρτα που έριξε μπορεί να είναι μπλόφα. Μη τα γυρνάτε όπως θέλετε ρε παιδιά επειδή βαριέστε να διαβάσετε. Καταντάει κουραστικό να γράφουμε κειμενάρες χωρίς λόγο
Δεν νομίζω ότι βαριέμαι να διαβάζω, ίσα ίσα στο απόσπασμα που παρέθεσες μόλις σου είχα απαντήσει ξανά πριν λίγες ώρες γράφοντας ότι δεν θυμόμουν το περιστατικό μεταξύ Kate και Ion. Για αυτό τον λόγο μάλιστα έκανα tag την Reader για να μας πει την άποψη της σχετικά με το ότι την έσωσε ο Micro, πατώντας πάνω σε αυτό που έγραψες εσύ.
Σε κάθε περίπτωση όμως επειδή δεν θέλω να βγάλω βιαστικό συμπέρασμα ούτε για εσένα ούτε για τον Micro, προς στιγμή ψήφισα τον Ουριηλ που ήρθε μόνο για να ψηφίσει και μετά δεν είπε κάτι άλλο.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.
Από την άλλην είναι ο Ουριηλ, καθώς εμφανίστηκε μόνο για να ψηφίσει και μετά εξαφανίστηκε από εκείνη την ώρα.
Μόλις επέστρεψα απο περπατημα στη φύση. Λοιπόν αγαπητο Παλερμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ειναι αθώα η Ριντερ ή ο Μικρο. Μπορει άνετα να ηταν σχέδιο τους ωστε να φανεί ο Μικρός αθωος. Αυτό που δεν μου αρέσει ειναι, αν δείτε και τα μηνυματα του Φώτη, έχουν μια αλληλουχία μεταξύ του και του Μικρού. Στο χειρότερο σενάριο οπου η Ριντερ και ο Μικρο ειναι μαφιοζοι, μπορω να πω οτι βρισκόμαστε σε δύσκολο μονοπάτι.
Περιμένω ακομα την @Reader να μου απαντήσει μπας και βγαλουμε μια ακρη
Μα απάντησα μετα την ψηφοφορία; Πως και ψηφισες εμενα και οχι τον Πουαρο που δεν έχει μιλήσει καθόλου ή τον Πυοτρ μου μιλάει αρκετα λακωνικά;
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Μα απάντησα μετα την ψηφοφορία; Πως και ψηφισες εμενα και οχι τον Πουαρο που δεν έχει μιλήσει καθόλου ή τον Πυοτρ μου μιλάει αρκετα λακωνικά;
Προσωπικά δεν θεωρώ πλέον τον Pyotr μέλος της μαφίας, αν και εχθές τον ψήφισα η αλήθεια είναι. Θεωρώ ότι χθες επειδή είχε την κάρτα δεν συμμετείχε εσκεμμένα, αν και σήμερα ούτε πολύ μιλάει. @Pyotr_Krasnov θέλεις να μας πεις λίγο την άποψη σου για το πως εξελίσσεται το παιχνίδι; Τι έχεις να πεις για την διάσωση της Reader από τον Micro? Θεωρείς ότι είναι μαζί μας ή όχι;
Τώρα όσο αφορά τον Poirot ούτε εκείνος συμμετέχει πολύ η αλήθεια είναι. Όμως όπως είπα η ψήφος μου είναι προσωρινή, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.
Περιμένω να δω τι έχουν να πουν και τα υπόλοιπα παιδιά λοιπόν.
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Παρόλο που η reader τοποθετήθηκε σε αρκετά, δεν με κάνει να αλλάζω την ψήφο μου στον micro καθώς θα μπορούσε πάλι να την σώσει για να θολώσει τα νερά
Για την ώρα κρατώ την ψήφο μου ως έχει
Για την ώρα κρατώ την ψήφο μου ως έχει
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Γιατί πριν σε σώσει ο μικρο για εμένα φαινόσουν ως σίγουρος πολίτηςΔεν ξέρω γιατί ήταν αναμενόμενο, όπως ανέφερε η @rafaela11
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα.
Εντάξει όχι Γιάννης , γιαννάκης . Τρομερή διαστρέβλωση . Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο , νομίζω επαναλαμβανόμαστε .Γιατί διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου; Είπα εγώ πουθενά ΠΡΕΠΕΙ να πάμε ισοψηφία ή ότι θα την επιχειρήσω; Όχι να μου το δείξεις.
Μικρό για να απαντήσω την πρώτη μέρα είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα πάμε σε ισοψηφία, γίνεται σχεδόν κάθε φορά και από εκεί θα πιαστούμε αναγκαστικά. Μήπως δεν το θες αυτό;
Ναι τρομερό μπελά έχεις βρει , έχεις στρέψει πόσους παίκτες εναντίον μου λες και είπα κάτι παράλογο . Είδα μια αντίφαση ψήφισα με βάση αυτήν για να υπάρχει κάτι πριν την δολοφονία και έχεις γράψει πόσα κείμενα να με κατηγορείς . Όλοι είναι πιθανό να κατηγορηθούν , γιατί θες να εξαιρέσεις τον ευατό σου απο αυτή την διαδικασία και με βγάζεις παράλογοΕγώ λέω τώρα τι ήθελα εχθές και προσπαθούσα να δω τι λέει ο καθένας αν είναι να βρίσκω και τον μπελά μου.
Δεν προσπαθείς να βγάλεις ένοχο κανέναν . Είμαστε τεμπέληδες σε διαστρεβλωνουμε και δεν σε διαβάζουμεΝα με συγχωρείς, αλλά δεν προσπαθώ να βγάλω ένοχο κανέναν. Να διαβάζετε σας παρακαλώ αυτά που γράφω. Είπα πριν λίγο αυτό:
. Με παραξενεύει πολύ που ο Μικρό με στοχοποιεί επειδή «δεν έκανα ισοψηφία» ενώ ήταν εδώ τόσα άτομα και κανείς δεν μίλαγε για να συνεννοηθούμε. Και με την Κειτ και μαζί μου προσπαθεί να πιάσει επιχειρήματα χωρίς λογική και να τα γιγαντώσει. Θα ψηφίσω για τώρα τον Micro
Βρε παιδιά διαβάστε αυτά που γράφονται. Εγώ τον ψήφισα γιατί προσπαθεί να πιαστεί από το τίποτα, όπως εχθές με την Κειτ έτσι και σήμερα από εμένα και να μας βγάλει υπόπτους. Με κατηγορεί ότι δεν άλλαξα την ψήφο μου για να γίνει ισοψηφία μεταξύ της Κειτ και του Πυορτ ενώ υπήρχαν εδώ τόσα άτομα και κανένας δεν έλεγε τίποτα. Μου ρίχνει εμένα την ευθύνη. Το βρίσκω πολύ περίεργο γιατί αν δεν τον βόλευε το αποτέλεσμα θα ερχόταν να γράψει κάτι πριν, δεν θα περίμενε να τελειώσει η ψηφοφορία για να βγει να δείχνει με το δάχτυλο.
Αποφάσισες να της δώσεις την τριτη με ένα κουλό επιχείρημα στο οποίο είπες ότι αναγκαστικά πιάστηκες. Δεν άλλαξες ψήφο σε καμία στιγμή ούτε μίλησες για ισοψηφία μέχρι να βρεθείς εσυ σε ισοψηφία μαζί της. Και φταίω εγώ που δεν ψήφισα κανένα από τα δυο παιδιά;
. Επίσης να θυμίσω σε όσους παίζουν πρώτη φορά ή έχουν καιρό ότι πριν 2 παιχνίδια μια μαφιόζα (τότε ήταν Κειτ και η Ιων) επανάφερε παίκτρια πολίτη και όλοι την είχαμε για αθώα μετά και μας την έφεραν στο τέλος. Θέλω λοιπόν να το σκεφτώ και να ακούσω και άλλες γνώμες, ειδικά της Ριντερ που επέστρεψε κιόλας.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Παιδιά συγγνώμη για αυτό, ήμουν στη βαφτιστηρα μου να της παραδώσω το χριστουγεννιάτικο της δώρο. Είμαι καθοδον για το σπίτι και θα τα δω όλα προσεκτικά να γράψω αναλυτικό ποστ, θα το έχω γράψει πριν την ψηφοφορία.Πως και ψηφισες εμενα και οχι τον Πουαρο που δεν έχει μιλήσει καθόλου

Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα.
Είναι μια σημαντική κάρτα και ήθελα να αξιοποιηθεί γιατί δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είμαι στο παιχνίδι . Κατά πάσα πιθανότητα θα την έριχνα οποίος και να ήταν το θύμα , αλλά πόσο μάλλον για εσένα που έχεις να προσφέρεις .Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω από τον Micro γιατί έριξε την Ανάσταση, γιατί ούτε εγώ είμαι σίγουρη για τον ρόλο του.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Και τον Γιάννη και τον Γιαννάκη και τον giannh2001 θα κοιτάξουμε όταν πατάς πάνω σε κάτι για να με κατηγορήσειςΕντάξει όχι Γιάννης , γιαννάκης . Τρομερή διαστρέβλωση . Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο , νομίζω επαναλαμβανόμαστε
Τι λες βρε Μικρο; Προφανώς και θα νιώθω αδικημένος όταν ξοδεύω τόσες ώρες και έρχεσαι να μου πεις γιατί δεν πήρες μόνος σου μια πρωτοβουλία της τελευταίας στιγμής ενώ εσεις λείπατε και δεν είχαμε συζητήσει τίποτα για το πως να κινηθούμε.Ναι τρομερό μπελά έχεις βρει , έχεις στρέψει πόσους παίκτες εναντίον μου λες και είπα κάτι παράλογο . Είδα μια αντίφαση ψήφισα με βάση αυτήν για να υπάρχει κάτι πριν την δολοφονία και έχεις γράψει πόσα κείμενα να με κατηγορείς . Όλοι είναι πιθανό να κατηγορηθούν , γιατί θες να εξαιρέσεις τον ευατό σου απο αυτή την διαδικασία και με βγάζεις παράλογο
Ε τώρα ας πούμε τι κάνεις εδώ; Δεν διαστρεβλώνεις; Εγώ σε ψήφισα τελευταίος και έγραψα κιόλας ότι μπορεί να αλλάξω ψήφο αναλόγως τις απαντήσεις σου γιατί μάρεσε η κίνηση με τη Ριντερ. Οι απαντήσεις σου ποιες είναι; Ειρωνία και εντάξει όχι Γιάννης Γιαννάκης για το μοναδικό σου επιχείρημα εναντίων μουΔεν προσπαθείς να βγάλεις ένοχο κανέναν . Είμαστε τεμπέληδες σε διαστρεβλωνουμε και δεν σε διαβάζουμε

Δεν ξέρω τι θέλεις από εμένα σε αυτό το σημείο. Να μη γράφω καθόλου; Δεν ζήτησα να εξαιρεθώ από πουθενά, ορίστε πείτε ο,τι θέλετε και να έρθω και εγώ σε 2 ώρες να κουνήσω το δάχτυλο.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Προσωπικά δεν θεωρώ πλέον τον Pyotr μέλος της μαφίας, αν και εχθές τον ψήφισα η αλήθεια είναι. Θεωρώ ότι χθες επειδή είχε την κάρτα δεν συμμετείχε εσκεμμένα, αν και σήμερα ούτε πολύ μιλάει. @Pyotr_Krasnov θέλεις να μας πεις λίγο την άποψη σου για το πως εξελίσσεται το παιχνίδι; Τι έχεις να πεις για την διάσωση της Reader από τον Micro? Θεωρείς ότι είναι μαζί μας ή όχι;
Τώρα όσο αφορά τον Poirot ούτε εκείνος συμμετέχει πολύ η αλήθεια είναι. Όμως όπως είπα η ψήφος μου είναι προσωρινή, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.
Περιμένω να δω τι έχουν να πουν και τα υπόλοιπα παιδιά λοιπόν.
Ο Μικρο και η Reader μάλλον είναι μαζί μας θα γίνει φανερό αύριο ή μεθαυριο . Η Reader ξέρει να παίζει οπότε τώρα υπάρχουν 2 περιπτώσεις.
1. Να έχει παιχτεί τρελή μπλόφα για να μην κάνουμε focus σε αυτούς
2. Είναι πολίτες και μας σώζουν το παιχνίδι τώρα εφόσον έχουμε πάλι μια έμπειρη. Η αλήθεια είναι πως ακόμη και τώρα δύσκολα θα καταλάβουμε τι μας γίνεται. Εφόσον αυτός που θα είναι στην μαφία θα θέλει να αφήσει μόνο τους νέους παίκτες να παίζουν ώστε να είμαστε πιο εύκολοι σαν στόχοι.
Για αυτό θεωρώ ύποπτο τον Memetchi κυρίως, τον Micro δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον ψηφίζουμε.
Micro
Palermo Player
Η απάντηση σου στις "κατηγορίες" μου ήταν εδώ :Ε τώρα ας πούμε τι κάνεις εδώ; Δεν διαστρεβλώνεις; Εγώ σε ψήφισα τελευταίος και έγραψα κιόλας ότι μπορεί να αλλάξω ψήφο αναλόγως τις απαντήσεις σου γιατί μάρεσε η κίνηση με τη Ριντερ. Οι απαντήσεις σου ποιες είναι; Ειρωνία και εντάξει όχι Γιάννης Γιαννάκης για το μοναδικό σου επιχείρημα εναντίων μου
Δεν ξέρω τι θέλεις από εμένα σε αυτό το σημείο. Να μη γράφω καθόλου; Δεν ζήτησα να εξαιρεθώ από πουθενά, ορίστε πείτε ο,τι θέλετε και να έρθω και εγώ σε 2 ώρες να κουνήσω το δάχτυλο.
Έχεις δίκαιο θα μπορούσαμε αλλά κανεις σήμερα δεν επιδίωξε ισοψηφία, ούτε καν τέθηκε εδώ για να το προσπαθήσουμε. Είκοσι λεπτά πριν εγώ έγραψα ότι αυτό βολεύει κάποιους γιατί άρχισε να μου περνα από το μυαλό ότι έχουμε δυο πολίτες οποτε και ένιωσα ότι αφού κανένας δεν θέλει να βάλει το χέρι του στη φωτιά γιατί να το κάνω εγω; Για να μου λέει μετά ο Πυορτ ότι είμαι επιθετικός;
Εγώ θέλω να ρωτήσω τον Πυορτ γιατί επαιξε την κάρτα αλλά αρνήθηκε να βγει μπροστά τόση ώρα να μιλήσει;
Από την στιγμή που σου είπα ότι δεν με κάλυψε ιδιαίτερα αυτή η απάντηση , άρχισες να με ενοχοποιείς . Τα μηνύματα τα παραθεσα πάνω .
Memetchi
Palermo Player
Ε καλά πάλι ψέματα θα γράφουμε. Εχθές είπα για το πόσο περίεργο ήταν που ψήφισες την Κειτ ενώ είχε ήδη δυο ψήφους. Σήμερα μου ρίχνεις ευθύνες για τη ψηφοφορία. Αλλά ναι ξαφνικά άρχισα να σε ενοχοποιώ, 3 άλλα άτομα που σε ψήφισαν δεν σε ενόχλησαν. Οκει, έγινε παιδιά. Σε αυτό το παιχνίδι δεν μιλάς και κάθεσαι στην ακρούλα σου.Από την στιγμή που σου είπα ότι δεν με κάλυψε ιδιαίτερα αυτή η απάντηση , άρχισες να με ενοχοποιείς . Τα μηνύματα τα παραθεσα πάνω .
Micro
Palermo Player
Στο Φώτη προηγουμένως πάντως είπες ότι δεν ενοχοποιείς κανέναν και απλώς απαντάς σε κατηγορίεςΑλλά ναι ξαφνικά άρχισα να σε ενοχοποιώ

Μάλλον αυτό θέλεις γιατί μόλις ειπώθηκε κάτι για εσένα έφερες τα πάνω κάτωΣε αυτό το παιχνίδι δεν μιλάς και κάθεσαι στην ακρούλα σου.
Με ενόχλησαν , και μάλιστα θεωρώ πολύ πιθανό να βρίσκονται και οι 2 μαφιόζοι μέσα στις 4 ψήφους μου3 άλλα άτομα που σε ψήφισαν δεν σε ενόχλησαν
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Για εμένα ο Micro μου φαίνεται αθώος για τώρα δεν νομίζω να είναι στην μαφία. Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε θα είναι αύριο ή μεθαυριο. Αλλά όπως είπα δεν νομίζω να ήθελε η μαφία καλούς παίκτες μέσα και για αυτό κατά πάσα πιθανότητα η μαφία θα στόχο ποίηση τους καλούς παίκτες για να μείνουμε εμείς οι νέοι
Memetchi
Palermo Player
Το ίδιο λέμε στην κυριολεξία, δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις εδώ.Στο Φώτη προηγουμένως πάντως είπες ότι δεν ενοχοποιείς κανέναν και απλώς απαντάς σε κατηγορίες
Ειλικρινά βρε Μικρο με όλη τη συμπάθεια που σου έχω δεν σε καταλαβαίνω, ποια ειναι τα πάνω κάτω; Το ότι απαντούσα σε μηνύματα; Αυτό δεν ειναι το παιχνίδι; Είχα εχθές κατηγορία από εσένα; Πότε λοιπόν πιστεύεις ότι κάποιος επιχειρηματολογεί υπερ της αθωότητάς του κατά τη γνώμη σου; Πριν τον κατηγορήσουν; Και εχθές έγραφα πολλά και σε όλα τα παιχνίδια. Ε δεν θα τα ακούσω που παίζω το παιχνίδι, κάπου ένα ώπα.Μάλλον αυτό θέλεις γιατί μόλις ειπώθηκε κάτι για εσένα έφερες τα πάνω κάτω
Συγγνώμη, μάλλον το κατάλαβα λάθος. Νόμιζα ότι με τη λέξη "αναμενόμενο" αναφερόσουν στο γεγονός ότι δολοφονήθηκα, όχι στο ότι με επανέφερε ο Micro στο παιχνίδι. Οπότε αναρωτήθηκα γιατί ήταν τόσο βέβαιο πως θα σκότωναν εμένα από όλα τα άτομα που γινόταν να σκοτώσουν και έστω στη συνέχεια να επαναφέρουν, αν ήταν αυτό το σχέδιό τους.Γιατί πριν σε σώσει ο μικρο για εμένα φαινόσουν ως σίγουρος πολίτης
Είναι μια σημαντική κάρτα και ήθελα να αξιοποιηθεί γιατί δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είμαι στο παιχνίδι . Κατά πάσα πιθανότητα θα την έριχνα οποίος και να ήταν το θύμα , αλλά πόσο μάλλον για εσένα που έχεις να προσφέρεις .
Ο Μικρο και η Reader μάλλον είναι μαζί μας θα γίνει φανερό αύριο ή μεθαυριο . Η Reader ξέρει να παίζει οπότε τώρα υπάρχουν 2 περιπτώσεις.
Η Reader πάντως ό,τι είχε να προσφέρει μέχρι στιγμής το πρόσφερε στο σεντόνι που έγραψε μετά την επιστροφή της.γιατί μάρεσε η κίνηση με τη Ριντερ.
Τώρα τι γίνεται είναι το θέμα. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε από αύριο σε μεθαύριο με την ελπίδα να μαζεύονται λίγα - λίγα τα στοιχεία, γιατί αντίστοιχα θα μειωνόμαστε λίγοι - λίγοι και οι πολίτες. Συν ότι σε αυτή τη μορφή του παιχνιδιού δεν έχουμε απαραίτητα, ή και όσα έχουμε δεν είναι απαραιτήτως βοηθητικά, στοιχεία.
Micro
Palermo Player
Μην αφήνετε παιδιά τους μαφιόζους να κατευθύνουν το παιχνίδι , είναι κρίμα να φύγω στην 2η μόλις ψηφοφορία.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Αυτό λέω και γω, δεν νομίζω να είσαι στην μαφία, έχουν παίξει καλό παιχνίδι ή μαφιαΜην αφήνετε παιδιά τους μαφιόζους να κατευθύνουν το παιχνίδι , είναι κρίμα να φύγω στην 2η μόλις ψηφοφορία.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Υπενθυμίζω σε όσους έχουν κάρτες που μπορούν να παιχτούν μέχρι τις 19:59 να είναι αλερτ και να διαβάσουν τους κανόνες για να ξέρουν αν παίζονται δημόσια ή κρυφά στην ΣΕ.
Το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10.
Στο 5λεπτο:
Το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10.
Στο 5λεπτο:
- Μπορείτε να αλλάξετε ψήφο μόνο μια φορα
- Ο Κλαϊντ μπορεί να χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του, αν το θέλει.
- Δεν επιτρέπεται η χρήση καρτών.
- Δεν επιτρέπονται σχόλια παρά μόνο η αλλαγή της ψήφου σας (αν το επιθυμείτε).
Πχ "Αλλάζω την ψήφο μου σε ultraviolence" . ενώ
"Αλλάζω την ψήφο μου σε ultraviolence γιατί πιστεύω είναι ο μαφιόζος που πρέπει να βγάλουμε"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool