Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
1766336427795.gif

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.671 μηνύματα.
Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές
Αλλάζω τη ψήφο μου σε Ουρίηλ και έλατε να δούμε μαζί ποιος είναι τι εδώ μέσα μιας που κανείς δεν θέλει να παίξει και όλοι απλά περιμένουμε να έρθουν τα στοιχεία ουρανοκατέβατα

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Η ραφαέλα δεν μπορεί να ψηφιστεί. Ο Micro δεν μπορεί να ψηφίσει

Ψηφοφορία για Κυριακή 20/12
  1. American Economist --> Ουριήλ
  2. Kougami --> Micro
  3. Memetchi --> Ουριήλ
  4. Micro --> Memetchi (ακυρώθηκε)
  5. Poirot --> Ουριήλ
  6. Pyotr_Krasnov --> Memetchi
  7. rafaela11 --> Micro
  8. Reader --> Kougami
  9. Ουριήλ --> Micro

Ψήφοι
3 Micro
3 Ουριήλ
1 Memetchi
1 Kougami

Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Reader - Δολοφονία 21/12

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από rafaela11

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.458 μηνύματα.
Περίμενε, γιατι εμενα. Αν και πάντα ειμαι υπερ μιας ισοψηφίας γιατι να μπω εγω στη μέση της διαμάχης σας.

Τέλος παντων, αν και δεν ειμαι κατά, γιατι έτσι όπως παει το παιχνιδι βλεπω να τα παραταμε όλοι απο την έλλειψη πληροφοριών, προσπαθήστε τουλάχιστον να αναφέρετε γιατι με υποπτεύεστε

Kougami

Palermo Player

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 351 μηνύματα.
Θαρρώ πως ο Ουριήλ και ο Poirot δεν έχουν παίξει ιδιαίτερα σήμερα (ο Poirot είπε βέβαια πως θα γράψει αναλυτικό ποστ πριν την ψηφοφορία), αλλά δεν έχω προσέξει και κάτι ιδιαίτερα ύποπτο από την πλευρά τους.
Ίσως βέβαια και η safe και μη ιδιαίτερα έντονη συμμετοχή να είναι "ύποπτη" από μόνη της ώστε να μην κινηθούν υποψίες :P
Παρ’ όλα αυτά σκοπεύω να επιμείνω στην ψήφο μου στον μίκρο για τους λόγους που έχω πει στα προηγούμενα ποστ μου.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Ο Ουριηλ γιατί?? Ο Memetchi επίσης γιατί ψήφισε έτσι. Περίεργο

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.671 μηνύματα.
Αχ δεν διαβάζετε όντως, διάβασε την απάντηση μου στον ίδιο μήπως καταλάβεις
Περίμενε, γιατι εμενα. Αν και πάντα ειμαι υπερ μιας ισοψηφίας γιατι να μπω εγω στη μέση της διαμάχης σας.
Δεν ξέρω γιατί εξαρχής πήρες ψήφους, όμως ήσουν αυτός με τις αμέσως επόμενες και δεν γινόταν άλλο να περιμένουμε ένα θαύμα που θα μας δείξει τον δρόμο. Αύριο θα έχουμε πάλι τα ίδια. Μήπως έτσι τουλάχιστον καταλάβει και ο Μικρό ότι δεν τον στοχοποιώ επειδή μου φαίνεται περίεργο το πως δυο μέρες τώρα πιάνεται από ανούσιες κατηγορίες για να ψηφίσει και μετά από πάνω θίγεται που μιλάμε.
Πήρα σήμερα την πρωτοβουλία που «έπρεπε» εχθές. Ας κρίνετε και οι υπόλοιποι τι πρέπει να γίνει. Αρκετά έχω ακούσει. Και ο,τι και να γίνει αυριο ΣΥΖΗΤΗΣΗ δεν γίνεται τόσες ώρες σιωπή.

Kougami

Palermo Player

Αν γίνει ισοψηφία θα ξαναγίνει ψηφοφορία μόνο με όσους ισοψήφισαν. Οπότε θα μπορούμε ενδεχομένως να δούμε ψήφους, αντιδράσεις και από αυτούς που δεν ψήφισαν κάποιον από αυτούς που ισοψήφισαν.

Βέβαια το ρεύμα προς Ουριήλ δεν το κόβω και πολύ ορθολογικό. Προς το παρόν απλά δεν έχει πολύ ενεργή συμμετοχή, δεν έχω προσέξει κάτι άλλο ύποπτο. Νομίζω οι 2 από τους 3 ψήφους περισσότερο στην "αδράνεια" του πατάνε, αν και τώρα έχει ξεκινήσει και γράφει περισσότερο.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.458 μηνύματα.
Μαλιστα, όσα ηταν να πω τα ειπα, αν δείτε τα μηνυματα απο την αρχη γινεται μια τρομερή ανακύκλωση απόψεων, οπου τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν και επιχειρήματα. Τέλος πάντων αν έρθουν και οι υπόλοιποι και απαντήσουν καλα θα ειναι αλλιώς αν βγω έτσι, θα ειναι ενα... πικρό τέλος

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα.
Θαρρώ πως ο Ουριήλ και ο Poirot δεν έχουν παίξει ιδιαίτερα σήμερα (ο Poirot είπε βέβαια πως θα γράψει αναλυτικό ποστ πριν την ψηφοφορία), αλλά δεν έχω προσέξει και κάτι ιδιαίτερα ύποπτο από την πλευρά τους.
Ίσως βέβαια και η safe και μη ιδιαίτερα έντονη συμμετοχή να είναι "ύποπτη" από μόνη της ώστε να μην κινηθούν υποψίες :P
Παρ’ όλα αυτά σκοπεύω να επιμείνω στην ψήφο μου στον μίκρο για τους λόγους που έχω πει στα προηγούμενα ποστ μου.
Εσύ μου ξέφυγες, κάτσε να σε περιλαβω :ropalo: Ποιοί είναι οι λόγοι ; Ότι ήμουν ο 3ος που ψήφισε την Κέιτ ;
Στο μήνυμα εκείνο είχα διευκρίνησει πως η ιδιότητα της διπλής ψήφου του Κλάιντ επιλέγεται άμα το θελήσει ο ίδιος και δεν είναι "αυτόματη" στις ισοψηφίες που έχει συμμετάσχει. Τώρα αν σκόπιμα ή οχι (για να θολώσει τα νερά) δεν το είχε καταλάβει αυτό, είναι στην κρίση του καθενός.
Σε αυτό σου είχα απαντήσει . Είχα καταλάβει πως λειτουργεί η ιδιότητα του Κλάιντ , άλλο εννοούσα . Και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί μένετε σε εκείνη την ερώτηση που είχα κάνει , ήταν μια μικρή παρένθεση στο παιχνίδι .
ρε παιδία εννοώ οτι θα την χρησιμοποιήσει αυτός αναγκαστικά για να μην φύγει συμπαίκτης του από τον 1ο γύρο

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.859 μηνύματα.
Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές
Αλλάζω τη ψήφο μου σε Ουρίηλ και έλατε να δούμε μαζί ποιος είναι τι εδώ μέσα μιας που κανείς δεν θέλει να παίξει και όλοι απλά περιμένουμε να έρθουν τα στοιχεία ουρανοκατέβατα
Καταλαβαίνω την κίνηση αυτή, αλλά προσωπικά και με βάση τα μηνύματα του Ουριήλ διστάζω κάπως να τον ψηφίσω, όπως και τον Micro, γι'αυτό και δεν έχω αλλάξει την ψήφο μου από τον Kougami.
Εκτός αν είναι να πάμε σε δημοσκόπηση για να έχουν χρόνο και όσοι τον ψήφισαν, δηλαδή ο Poirot και ο Φώτης να εξηγήσουν αναλυτικά το γιατί.

Memetchi

Palermo Player

Καταλαβαίνω την κίνηση αυτή, αλλά προσωπικά και με βάση τα μηνύματα του Ουριήλ διστάζω κάπως να τον ψηφίσω, όπως και τον Micro, γι'αυτό και δεν έχω αλλάξει την ψήφο μου από τον Kougami.
Εκτός αν είναι να πάμε σε δημοσκόπηση για να έχουν χρόνο και όσοι τον ψήφισαν, δηλαδή ο Poirot και ο Φώτης να εξηγήσουν αναλυτικά το γιατί.
Ελάτε να μπούμε όλοι σε δημοσκόπηση. Θα ψηφίσει ο καθένας από ένα άτομο και θα έχουμε όλοι από μια. Να τρελάνουμε τελείως τους κανόνες της ΣΕ, χειρότερο και από το να πέσει το σύστημα @Poirot
Σε κάθε περίπτωση ας ψηφίσει ο καθένας ο,τι πιστεύει λοιπόν. Δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε γιατί και να φύγει ο Μικρό αύριο πάλι θα λέμε τα ίδια μάλλον. Περίμενα να δω αν θα μίλαγα κανεις αλλά και σήμερα τόσο κοντά στη ψηφοφορία και τίποτα σχεδόν

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.795 μηνύματα.
Ξεκινώ ειλικρινά απολογούμενος προς τη ΣΕ και τους συμπαίκτες μου για τη σημερινή μου αδράνεια, όπως ανέφερα παραπάνω οφειλόταν σε οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αρχίζω με τον Pyotr, που ήταν και η χθεσινή μου ψήφος. Σήμερα τον βλέπω κάπως πιο ενεργό από εχθές, το οποίο είναι και λογικό γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει πάλι την ασφάλεια της κάρτας Got ya. Μάλλον η χθεσινή του στάση ήταν συνέπεια της απειρίας του. Σχετικώς μου άρεσε η έκφραση της Reader το πρωί, ότι "η μαφία οφείλει να παίζει, αλλιώς η νίκη αποκτήθηκε με δόλο και όχι με προσπάθεια ή έστω τύχη". Δεν έχω σημάδια να τον κατηγορήσω τώρα για μαφιόζο, άλλωστε είπα και χθες ότι η ψήφος μου οφειλόταν στην ελλιπή του συμμετοχή. Τηρώ στάση αναμονής, αλλά σήμερα δεν έχω λόγο να τον ψηφίσω.

Συνεχίζω με τον Ουριήλ, ο οποίος ήταν και η πρωινή μου προδολοφονική ψήφος. Επανήλθε με ένα post μετά. Μπορεί να μη συμφωνώ με όλες του τις σκέψεις, αλλά αναγνωρίζω ότι έχουν μία βάση και δεν βρίσκω προσπάθεια χειραγώγησης. Δεν έχω ισχυρά δεδομένα για να κρατήσω την ψήφο μου σε εκείνον, οπότε για την ώρα απαλλάσσεται των υποψιών μου και... οψόμεθα.

Επόμενος στη λίστα μου ο American Economist. Δεν μου άρεσε καθόλου που δεν ψήφισε πριν τη δολοφονία. Δεν φοβόταν μήπως ήταν ο εκλεκτός; Ήσυχα κοιμούνται μόνο οι Μαφιόζοι, η Μαναφουκιάρα (δευτερευόντως) και όποιος έχει την κάρτα Medkit. Μπορεί όμως και να είναι μπερδεμένος; Μπορεί, ναι. Κι εγώ είμαι σε έναν βαθμό άλλωστε. Και αυτό μου βγάζει αυτή τη στιγμή, οπότε δεν θα τον ψηφίσω σήμερα.

Η σκηνή τώρα στη rafaela, η οποία έχει ούτως ή άλλως ασυλία αλλά με έχει παραξενέψει λίγο σε κάποια πράγματα. Η Κατερίνα, φεύγοντας, υπονόησε ότι έχει καλό ρόλο για τους πολίτες, η Ραφαέλα όμως ήθελε να μάθουμε με κάποιον τρόπο τον ρόλο της. Κάρτα "Αποκάλυψη" σε παίκτη με ρόλο που, αν η Κατερίνα μας λέει την αλήθεια, μπορεί να επανέλθει και να βοηθήσει είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω του Μίμου; Μην ξεχνάμε ότι ο Μίμος μπορεί να έχει ήδη πάρει τον ρόλο της και να μην το έχουμε μάθει. Αν ήταν Μαφιόζα εικάζω ότι θα το είχαμε μάθει, γιατί η Κατερίνα θα είχε αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι. Το επιχείρημα του Ουριήλ το πρωί, ότι ο Μίμος έχει αρκετές πιθανότητες να έχει χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του σήμερα λόγω της μικρής διάρκειας του παιχνιδιού, έχει μία βάση (πάντα βέβαια σε όλα αυτά υπάρχει η "μπανανόφλουδα" η Κατερίνα να ήταν η Μαναφουκιάρα). Επίσης, το επιχείρημα της Ραφαέλας, με το οποίο ψήφισε σήμερα το πρωί τον Pyotr ήταν: "Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μαναφουκιαρα πως την λένε, και να κάλυψε τον εαυτό του απλά για να έχει ένα plus η μαφία". Συγγνώμη, αλλά όποιον ρόλο και να είχε θα ήθελε να σώσει τον εαυτό του. Δεν μας οδηγεί σε συγκεκριμένο ρόλο το ότι το έπραξε.

Με τον Memetchi δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη, αλλά είτε είναι με τους μεν είτε με τους δε, εκτιμώ πάρα πολύ τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Όταν σχεδόν όλοι είμαστε μουγκοί, είναι εκεί και προσπαθεί κάπως να ενεργοποιήσει τη συζήτηση. Δεν θα τον κατηγορήσω που συμμετέχει και γράφει πολύ, θα ήταν γελοίο. Μένω με το ερωτηματικό για τον ρόλο του, η συμμετοχή του μπορεί να βοηθάει την πόλη, μπορεί και να αποπροσανατολίζει. Στο όλο ζήτημα με τις ισοψηφίες μπορώ να καταλάβω και τα επιχειρήματα του Micro και τα δικά σου. Μέχρι να καταλήξω σε κάποιο πιο αξιόπιστο συμπέρασμα νομίζω ότι δεν μπορώ να τον ψηφίσω.

Τώρα προχωρώ στη Reader και τη δολοφονία της, της οποίας η διάρκεια ήταν μικρότερη κι από γάμο του Απόστολου Γκλέτσου. Θα διαφωνήσω με την ίδια που έπεσε από τα σύννεφα που τη σκότωσε η Μαφία. Γιατί όχι; Γιατί να μη σε σκοτώσει; Είσαι παίκτρια που αναλύεις, επιστρέφεις στα post, γράφεις με επιχειρήματα. Αυτό κάνεις σε όλα τα παιχνίδια, αυτό θα έκανες και τώρα. Την πρώτη μέρα δεν είχες από πολλά στοιχεία να πιαστείς, αλλά δεν σημαίνει ότι στη συνέχεια δεν θα το έκανες. Ίσα-ίσα, προτιμότερο να απαλλαγούν από εσένα από νωρίς, παρά αργότερα, αφότου έχεις αρχίσει να στοχοποιείς κόσμο. Άσε που δεν είχες λάβει καμία ψήφο, οπότε λογικό και επόμενο είναι να θέλουν να διώξουν έναν παίκτη που ούτως ή άλλως δεν θα τους ήταν τόσο εύκολο να ξεφορτωθούν μέσω ψηφοφορίας.

Πάω στο φλέγον πρόσωπο, τον Micro. Το μόνο σενάριο που μου στέκει στο μυαλό, για να είναι ο Micro μαφιόζος, είναι να είναι μαζί με τη Reader και να είχαν σκηνοθετήσει τη δολοφονία της, έχοντας την κάρτα στο πλάι για να τη χρησιμοποιήσουν και να την επαναφέρουν. Είναι ένα τραβηγμένο σενάριο, δεν μπορώ να το αποκλείσω 100%, αλλά το βρίσκω αρκετά δύσκολο να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν ο Micro μόνο είναι μαφιόζος και δεν είναι η Reader, θα έπαιρνε το ρίσκο να τη φέρει πίσω, γνωρίζοντας ότι είναι μία παίκτρια που ψειρίζει τα πάντα; Δεν νομίζω. Επιμένω να πιστεύω στην αθωότητα του Micro και, αν φύγει σήμερα, θεωρώ ότι θα γίνει λάθος επιλογή από την πόλη.

Κλείνω με τη σημερινή τελική μου ψήφο, τον Kougami. Το timing που άλλαξε χθες την ψήφο του ήταν όντως περίεργο, αλλά θεωρώ ότι αυτό το εξήγησε στη συνέχεια ικανοποιητικά. Με χάλασε πολύ το επιχείρημα που χρησιμοποίησες προς υπεράσπιση του Pyotr, ότι αφήνουμε κάποιον άπειρο μέσα επειδή και μαφιόζος να είναι θα αποκαλυφθεί ακριβώς λόγω αυτής της απειρίας στη συνέχεια. Συγγνώμη, αλλά το ίδιο επιχείρημα ταιριάζει και για να αφήσουμε κι εσένα μέσα που παίζεις για πρώτη φορά, ακόμη κι αν υποπτευόμαστε ότι είσαι Μαφιόζος. Έμμεσα αυτό μας λες, κι ας το θέτεις για να υπερασπιστείς τον Pyotr. Μου κλωτσάει αυτό, μπορεί και να υπερβάλλω, αλλά ελλείψει περισσότερων στοιχείων...

...αλλάζω την ψήφο μου σε Kougami.

Και ευχαριστώ πολύ και πάλι όλες και όλους για την κατανόησή σας για τη σημερινή μου αφωνία. Ελπίζω να αναπλήρωσα, κατά το δυνατόν, επαρκώς.

Kougami

Palermo Player

Εσύ μου ξέφυγες, κάτσε να σε περιλαβω :ropalo: Ποιοί είναι οι λόγοι ; Ότι ήμουν ο 3ος που ψήφισε την Κέιτ ;

Σε αυτό σου είχα απαντήσει . Είχα καταλάβει πως λειτουργεί η ιδιότητα του Κλάιντ , άλλο εννοούσα . Και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί μένετε σε εκείνη την ερώτηση που είχα κάνει , ήταν μια μικρή παρένθεση στο παιχνίδι .

Τους έχω πει κάμποσες φορές μίκρο μου :P Ίσως πιο μαζεμένους σε αυτό το μήνυμα που απαντούσα στον american economist
Τους έχω γράψει σε προηγούμενα ποστ τους λόγους. Για εμένα μου φάνηκε κάπως ύποπτο πως βιάστηκε να ψηφίσει την Κατερίνα με κριτήριο οτι "βιάζεται και παίζει επιθετικά". Σαν να φάνηκε πως βρήκε μια ευκαιρία να βγάλει έναν πολίτη. Aντίστοιχα και η Ραφαέλα θα μπορούσε να κινήσει υποψίες γιατί ούτε τα δικά της επιχειρήματα έστεκαν για την ψήφιση της Κατερίνας, αλλά εντάξει, θεωρώ αδύνατο 2 μαφιόζοι στην 1η ψηφοφορία να ψήφισαν το ίδιο άτομο.
Και στον Μεμέτσι τώρα κάπως αντίστοιχα τον κατηγορεί, χωρίς να έχει αρθρώσει μια αξιόπιστη επιχειρηματολογία.
Ενδεχομένως επίσης η κουβέντα που άνοιξε για τον ρόλο των καρτών και ιδιοτήτων να ήταν μπλόφα για να δώσει την εικόνα του παίχτη που δεν γνωρίζει τόσο καλά τα "όπλα" της ομάδας του.

Eπίσης:

Mπορεί να το έγραψε βιαστικά, αλλά εαν είναι πολίτης γιατί να υποψιάζεται αν θα ζει; Πιστεύω η Μαφία έναν τέτοιο παίχτη που ήδη κινεί υποψίες θα τον άφηνε να υπάρχει στο παιχνίδι γιατί θα τραβάει πάνω του λάθος ψήφους. Οπότε και αυτό μου κάνει λίγο προσπάθεια μπλόφας ώστε να δείξει πως είναι πολίτης.

Μπορεί φυσικά να πέφτω εντελώς έξω. Νωρίς είναι ακόμα, αλλά αυτή την εικόνα έχω σχηματίσει προς το παρόν.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως το θεωρώ σίγουρο ό,τι ανήκεις στην μαφία. Αλλά σε σχέση με άλλους προς το παρόν μου φαίνεσαι πιο ύποπτος οπότε επιμένω στην ψήφο μου. Ίσως το παίξιμο άλλων καρτών, ιδιοτήτων και περαιτέρω επιχειρηματολογία να με κάνουν να αλλάξω γνώμη.
Η κίνηση σου να φέρεις την reader πίσω φαινομενικά θα μπορούσε να πείσει πως ανήκεις στους πολίτες αλλά θα μπορούσε να αποτελεί και ξεκάρφωμα όπως ξαναέγραψα και πράγματι από ότι είπαν και άλλοι παίχτες, έχει ξαναγίνει τέτοιο play στο παρελθόν από την μαφία.

ultraviolence

Palermo Moderator

Η ραφαέλα δεν μπορεί να ψηφιστεί. Ο Micro δεν μπορεί να ψηφίσει

Ψηφοφορία για Κυριακή 20/12
  1. American Economist --> Ουριήλ
  2. Kougami --> Micro
  3. Memetchi --> Ουριήλ
  4. Micro --> Memetchi (ακυρώθηκε)
  5. Poirot --> Kougami
  6. Pyotr_Krasnov --> Memetchi
  7. rafaela11 --> Micro
  8. Reader --> Kougami
  9. Ουριήλ --> Micro

Ψήφοι
3 Micro
2 Kougami
2 Ουριήλ
1 Memetchi

Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Reader - Δολοφονία 21/12

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Ο Memechi κέρδισε τον πόλεμο μέχρι τώρα γιατί η μόνη αντίσταση και υποψία που υπήρχε προς αυτόν αρχίζει να εξαφανίζεται. Η ψήφος μου θα παραμείνει στον Memechi

Memetchi

Palermo Player

Αν θέλετε άλλη/άλλες ισοψηφίες να κινηθείτε άμεσα. Το λέω και δημόσια, μην ακούσω αύριο κουλά

Memetchi

Palermo Player

Όχι; Τίποτα; Πάμε ντουγρού για Μικρο λοιπόν. Όπως επιθυμείτε.
Ο Memechi κέρδισε τον πόλεμο μέχρι τώρα γιατί η μόνη αντίσταση και υποψία που υπήρχε προς αυτόν αρχίζει να εξαφανίζεται. Η ψήφος μου θα παραμείνει στον Memechi
Αν δεν βάλει κάποιος που δεν έχει ψηφίσει έναν από τους πιο πάνω σε ψήφους εμένα, τότε πεταμένη θα πάει. Αν τυχόν θέλετε ισοψηφία έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις ψηφίζοντας πχ τον Κουγκαμι

Άστο άκυρο, το έκανε άλλος και μπορούσα και εγώ τώρα που ξαναείδα τις ψήφους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player