Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.

Από τη στιγμή που είχες ένα μεγάλο μέρος της θεωρίας σου στο μυαλό σου και περίμενες απλά την επιβεβαίωση με την πραγματοποίηση ή μη της δολοφονίας ή/και του καρφώματος το μεσημέρι, γιατί άφησες την ψήφο σου σε κάποιον που είχες αρκετές ενδείξεις ήδη από πριν ότι ήταν αθώος; Ψήφισες τον Memetchi, παρότι πίστευες ότι έχει ισχυρές πιθανότητες να είναι αθώος, με ρισκό να δολοφονηθείς και να μείνει μία ψήφος πάνω του;Η ριζικά διαφορετική κοσμοθεωρία για το τι συμβαίνει στο παιχνίδι δε γεννήθηκε μετά τη δολοφονία, αλλά άρχισε να εκκολάπτεται στο μυαλό μου από εχθές το βράδυ.
Ακόμη κι έτσι να είναι όμως, που δεν το απορρίπτω εκ προοιμίου. Μπορεί να λες αλήθεια σε αυτό. Στο παρακάτω τι εξήγηση δίνεις;
Άντε πάει στα κομμάτια αν ήταν μαζί Μαφία αυτοί οι δύο να καταλάβαινα γιατί ο Memetchi να έριξε ψήφο εκ του ασφαλούς χθες το πρωί στον Micro πριν τη δολοφονία. Θα ήταν μπλόφα. Αν ισχύει το άλλο που υπονοείς, δεν μπορώ να βρω τον παραμικρό λόγο να ρίσκαρε ο Memetchi να αφήσει μία ψήφο στον Micro πριν τη δολοφονία και να τύχαινε να δολοφονηθεί. Δεν έχει την παραμικρή λογική. Άσε που από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού εγώ θεωρώ ότι είναι άλλα άτομα που αποτελούν τον "διαφορετικό λόγο", κι όσο προχωράει το παιχνίδι βεβαιώνομαι όλο και περισσότερο. Θεωρώ ότι ο Memetchi έχει ρόλο μοναχικό. Αλλιώς ΔΕΝ δικαιολογείται το "πείτε μου ποιον θέλετε να ψηφίσω και θα τον ψηφίσω". Τι θα έλεγε μετά;Η προστασία του Memetchi προς τον Micro, ένα σημαντικό σημείο που δόμησα τις κατηγορίες μου εναντίον τους, μπορεί να δικαιολογηθεί κι από τουλάχιστον έναν άλλο λόγο διαφορετικό από το να είναι Μαφία.
Πάνω σε ποια βάση μπορεί να με κατηγορήσει εμένα κανείς ότι μεταστράφηκα;Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να κατηγορήσει εσένα ότι μεταστράφηκες με την κάρτα Ζωή στο Έγκλημα.
Γιατί τα βλέμματα δεν θυμάμαι να είχαν πέσει πάνω στον Micro από την 1η νύχτα. Ίσα-ίσα, του είχαμε δώσει όλοι πίστωση χρόνου επειδή ήταν στο εξοχικό του. Από εκείνη τη νύχτα ακολούθησε τόσο η στροφή των υποψιών και προς τον Micro όσο και η οριστική αποχώρηση του Skiyo. Όπως επίσης δεν ήξεραν αν η πόλη θα συνέχιζε να θεωρεί σίγουρη πολίτη την Υδροχόο και μπορεί να ήλπιζαν σε μία νεκροφάνεια. Μετά από όλα αυτά είχε πολύ περισσότερο νόημα για τη Μαφία να παίξει αυτό το χαρτί. Αν το έκαναν την 1η νύχτα, θεωρώ ότι θα έκαναν βιαστική κίνηση. Που ήξεραν σε ποιον θα έπεφτε ο κλήρος; Ενώ τώρα κατά τη 2η νύχτα δεν είχαν τόσα πολλά να χάσουν γιατί τα πράγματα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολα για εκείνους.Το πρόβλημά μου είναι βέβαια, πως εάν παίχτηκε η κάρτα, θα είχε περισσότερο νόημα να παιχτεί την 1η νύχτα κι όχι τη 2η. Γιατί η Μαφία να αφήσει έναν Πολίτη, με έναν ρόλο, να παίξει ένα γύρο παραπάνω το ρόλο του και να μην τον στρατολογήσει εξ αρχής το πρώτο βράδυ; Οπότε η μεταστροφή δε θα γινόταν τώρα, αλλά εχθές.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

Κι ομως η Υδρο εχει παίξει στο παρελθόν και γνωριζει. Προσβλητικοι χαρακτηρισμοι δεν ειναι προς όφελος σου, αν ήταν μαφια δεν θα έβγαινε έτσι στο προσκήνιο με την Κειτ στα καλα καθούμενα.Όχι. Αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι η Υδροχόος θα σε άκουγε. Όπως την έκοψα, θα έκανε του κεφαλιού της.
Με κάνεις και πιστεύω ότι προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο για να βρεις πως θα κάνεις την Υδρο μαφιόζα, μπορεί εμείς να μην είμαστε τοσο έξυπνοι ως κι εσύ, μακάρι μελλοντικέ συνάδελφε, να τα στείλεις και σε εμάς γιατί το ξαναλέω, τα λεγόμενα σου είναι αρκετά περίεργα...Αυτά πρέπει να τα βρείτε μόνοι σας όμως, κάποια πράγματα είναι καλό να μη γράφονται δημόσια.
Μόλις είπα ότι η Κεμ πρέπει να φύγει ο σκιγιο ούτε σε δύο λεπτά, ειπε ακριβως ότι είπα σαν copy pasteκαι αμέσως μετά αν θυμάσαι είπα έμμεσα ότι μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος γιατί με αντέγραψαν έτσι. Πιστεύεις θα ερεχνα την ιερόδουλη τοσο εύκολα;;Ναι. Για να μπορείς να λες ακριβώς αυτό τώρα. Ότι έδωσες την Πόρνη. Άλλωστε, ήταν μια άπειρη κι αψυχολόγητη Πόρνη, που δε σε είχε ανακαλύψει και που θα μπορούσε αύριο μεθαύριο να σου δημιουργήσει πρόβλημα στις δολοφονίες.

Άρα κι εσύ το θεωρείς αδύνατον, παρά τις παραθέσεις μηνυμάτων, παρά το γεγονός ότι όλα τα ποστ του Skiyo οδηγούν στην Υδροχόο, επειδή ήταν η πρώτη μέρα;Θεωρώ το πρώτο σενάριο το πιο πιθανό. Ο Skyio έπαιζε για πρώτη φορά, όταν μπήκε μάλιστα μας είπε ότι καλά καλά δεν είχε προλάβει να διαβάσει τους κανόνες, πόσο πιθανό θεωρείς να προσπάθησε να δώσει σήμα ή ακόμη και να διάβασε σήμα από τη Μαφία του; Οριακά θα ήξερε τι έκανε ο ρόλος του. Πολλοί και διάφοροι παίχτες έχουν βρεθεί στους ρόλους αυτούς και δεν έχουν καταφέρει να χτίσουν γέφυρα επικοινωνίας και τώρα θεωρούμε ότι τα κατάφεραν η Υδροχόος με τον Skyio; Και μάλιστα από τα πρώτα τους post;
Κι όμως, αφού συμφωνείς ότι η Υδροχόος ανήκε στην μαφία. Γιατί σου προκαλεί τόσο εντύπωση ότι ο Skiyo την εντόπισε; Όταν λέει ότι δεν πρόκειται να κάτσει φρόνιμη, ότι οι μαφιόζοι δουλεύουν στο παρασκήνιο τη στιγμή που μιλάμε, γιατί ο Skiyo να μην καταλάβει;
Γιατί να θεωρήσουμε πως επειδή είπε πως δεν έχει διαβάσει καλά τους κανόνες αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι οι κινήσεις του δεν ήταν σωστές; Αποδείχτηκε πως ήταν η πόρνη, προφανώς και θα μπλόφαρε. Προφανώς και θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ήταν άπειρος παίκτης, αν ήξερε πως αυτό θα βοηθούσε την μαφία του. Θα τιμούσε τον ρόλο του.
Δεν διαφωνώ εδώ. Το έχω διαβάσει και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και κινούμαι βάσει αυτών. Παρακαλάω να μην κάνω λάθος, γιατί δεν θέλω να κάνω κακό στους πολίτες.Δε θεωρώ ότι ο Skiyo μας κατευθύνει κάπου. Για το ρόλο της Υδροχόου υπάρχει κάτι άλλο που μας κατευθύνει. Θέλει σκέψη και πολύ προσεκτική ανάγνωση του θέματος. Αν το διαβάσεις όλο κι από την αρχή πιστεύω θα καταλάβεις.
Γιατί οπωσδήποτε να ψήφισε Chem ο τελευταίος μαφιόζος;Άρα να μη βιαστούμε να αθωώσουμε τον Ουριήλ επειδή μόνο τον αθώωσε ο Αυτοκράτορας.
Εγώ θεωρώ πως ο Ουριήλ είναι ο τελευταίος Μαφιόζος που ψάχνουμε, ψήφισα εσένα γιατί είσαι η μόνη άλλη που είχε ψηφίσει την Τσεμ, αλλά ειλικρινά δε σε θεωρώ Μαφιόζα. Θέλω να ψηφίσω τον Ουριήλ αλλά δε μπορώ.
Δεν λέω πως δεν είναι πιθανό, αλλά η σιγουριά με την οποία κινείσαι προς τον @Ουριήλ δεν μου αρέσει τόσο.
Με συγχωρείς που παρεμβαίνω, αλλά οι περισσότεροι είχαμε ήδη γράψει τους λόγους νωρίτερα πιο πάνω. Το να επαναλαμβάνεται κάποιος συνεχώς μπορεί να φανεί επικίνδυνο για τον ίδιο, ειδικά αν έχει στα χέρια του κάποιο στοιχείο.Χθες το βράδυ, post εδώ, έρχομαι και ζητάω από όλους σας να με βοηθήσετε κάπως να καταλάβω γιατί θεωρείτε την Υδροχόο Μαφιόζα.
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό όταν είδα την θεωρία του @Poirot , αλλά δεν μου φαίνεται τόσο πιθανό. Είναι ήδη παίκτης τον οποίο οι περισσότεροι εμπιστευόμαστε, αφού ήταν από την αρχή θετικός για Τυμβωρυχία στην Υδροχόο, στράφηκε εναντίον της πόρνης, δίνει χρήσιμα στοιχεία κλπ.Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να κατηγορήσει εσένα ότι μεταστράφηκες με την κάρτα Ζωή στο Έγκλημα.
Γιατί, αν παίχτηκε η κάρτα και έγινε εκείνος μαφιόζος, να ρισκάρει να βγει μπροστά τραβώντας τις υποψίες πάνω του ;
Έχεις ήδη αρκετές ψήφους, θα μπορούσε απλά να πει ότι μετά το ποστ σου που ψηφίζεις εμένα και στρέφεσαι εναντίον του Ουριήλ δεν είναι πλέον σίγουρος για τον ρόλο σου, οπότε επιλέγει να σε ψηφίσει γιατί του φαίνεται ύποπτη η αλλαγή σου.
Και όταν θα έφευγες και δεν θα σταματούσε το παιχνίδι, θα μπορούσε κάλλιστα να ψηφίσει ξανά τον Micro βγάζοντας και δεύτερο πολίτη, συν το θύμα της δολοφονίας.
Τώρα αν πραγματικά η κάρτα παίχτηκε πάνω του και αποφάσισε να φέρει εις πέρας ένα τόσο ριψοκίνδυνο σχέδιο, πατώντας πάνω στο να θεωρήσουμε ακριβώς ότι αν έγινε μαφιόζος δεν θα μπλόφαρε, τι να πω.
Συγχαρητήρια για την στρατηγική, υποκλίνομαι, μόνο αυτά θα έλεγα.
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.

Μόλις ξύπνησα και βλέπω σας έπιασε οίστροςΏρα να διηγηθώ κι εγώ, αναλυτικά, τη δική μου εκδοχή αυτών που συμβαίνουν σε αυτή την πόλη.
Δεν θα πω αναλυτικότερα όσα πολύ διεξοδικά ανέλυσε η Reader στο παραπάνω εξαιρετικό post της (εδώ) για την Υδροχόο και τον Skiyo. Η ανάλυση που θα ακολουθήσει λαμβάνει ως παραδοχή ότι η Υδροχόος ήταν πράγματι Μαφιόζα.
Ποιος να είναι ο δεύτερος Μαφιόζος; Εγώ έκανα την αρχή και ψήφισα από εχθές τον Micro κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν δουλεύει για το καλό της πόλης. Χθες το βράδυ τον ψήφισα, στη συνέχεια μου απάντησε απορρίποντας όσα του είχα προσάψει γιατί μία Μαφία δεν θα δρούσε με τον τρόπο αυτό (όταν ο ίδιος έλεγε στον dimijim πριν από λίγες μέρες ότι δεν πρέπει να θεωρούμε ότι ο κάθε παίκτης ακολουθεί μία πεπατημένη, αλλά υπεισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας) και χωρίς πολλά πολλά με έβγαλε τρελό και στάματησε να ασχολείται μαζί μου. Έπρεπε να κάνω εκ νέου ερωτήσεις το επόμενο πρωί για να μου απαντήσει. Όχι ότι έλαβα καμία σοβαρή απάντηση… Ίσως όμως αυτή του η αποφυγή να πάρει θέση και να στραφεί κατά συγκεκριμένων ατόμων να είχε νόημα. Γιατί δεν ήξερε αν μετά από λίγο θα έπρεπε να τα υπερασπίζεται.
Η Μαφία έχει στην κατοχή της την κάρτα «Ζωή στο Έγκλημα». Τι κάνει η κάρτα αυτή; Παίζεται από Μαφιόζο μέχρι και πριν το τέλος της 2ης νύχτας. Ο μαφιόζος που την ενεργοποιεί γίνεται απλός πολίτης και επιλέγεται κάποιος άλλος παίκτης συνασπισμένος με τους πολίτες, πλην των συγκατοίκων, που λαμβάνει τη θέση του. Τη νέα του ιδιότητα τη μαθαίνει μυστικά στις 13:00 και παύει να έχει τον προηγούμενο ρόλο του.
Ο Micro είχε κάθε λόγο να παίξει αυτή την κάρτα στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού. Έχει ήδη χαθεί ένας μαφιόζος, ο οποίος εικάζω ότι είναι ο Φανερός Μαφιόζος (ή, μάλλον, η Φανερή Μαφιόζα) διότι αλλίώς η κίνηση θα είχε μεγάλο ρίσκο: αν την κίνηση επιχειρήσει ο Φανερός Μαφιόζος και ο Πληροφοριοδότης είναι εντός του παιχνιδιού, ο Φανερός Μαφιόζος που έπαιξε την κάρτα αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι. Νομίζω μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι η Chem φαινόταν πως είχε διαφορετικό ρόλο, όχι τον ρόλο του Πληροφοριοδότη. Αν ήταν Φανερός Μαφιόζος δεν θα έπαιζε την κάρτα γιατί ο Πληροφοριοδότης είναι ακόμα εδώ. Ο Αρχιμαφιόζος μας δεν κινδύνευε με άμεσο θάνατο. Επιπλέον, από εχθές τα βλέμματα είχαν αρχίσει να πέφτουν πάνω του. Αργά ή γρήγορα, είτε σήμερα είτε αύριο, είναι πολύ πιθανό ο Micro να αποχωρούσε από την ψηφοφορία της πόλης και το παιχνίδι να έληγε εκεί, με ήττα της Μαφίας. Μη έχοντας λοιπόν κάτι καλύτερο να κάνει (δεν τον κατηγορώ, νομίζω κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του), παίζει την κάρτα «Ζωή στο Έγκλημα». Το επόμενο πρωί δεν πραγματοποιείται δολοφονία - είτε λόγω της δράσης του γιατρού είτε και στοχευμένα, γιατί δεν ξέρει τον αντικαταστάτη του και δεν θέλει να σκοτώσει κάποιον πιθανό μελλοντικό του σύμμαχο. Ποιος όμως είναι ο νέος του συμπαίκτης;
Ένας παίκτης που εμπιστεύτηκα από την αρχή, κάπου εδώ όμως είναι η ώρα να αλλάξω στρατηγική (όχι τίποτα άλλο, μη βγαίνω μετά σαν τη Μενδώνη και λέω ότι με εξαπάτησε η βαθιά υποκριτική του τέχνη). Ο αγαπητός μας dimijim, ο οποίος μάλιστα είχε φροντίσει εμμέσως πλην σαφώς να αφήσει τον προηγούμενο του ρόλο να εννοηθεί σε ορισμένα άτομα. Είχα υποψίες από χθες και σήμερα βεβαιώθηκα. Μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας, βλέπουμε έναν dimijim με μία κοσμοθεωρία ριζικά διαφορετική από αυτή που μας παρουσίαζε μέχρι το σημερινό πρωί. Δεν θεωρώ ότι η έλλειψη θύματος σήμερα του έδωσε τόσες πληροφορίες για να αναθεωρήσει τόσο πολύ. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να άλλαξε καριέρα και να έγινε ο νέος Αρχιμαφιόζος, στη θέση του Αρχιμαφιόζου εν Αποστρατεία πλέον Micro. Αθωώνει τεχνηέντως τον Micro ως «παρακολούθημα» του Memetchi· αλίμονο, μην καρφωθεί κιόλας ότι πλέον είναι συμπαίκτες! Με μια μακροσκελή ανάλυση που θα μπορούσε να είναι πειστική, καταλήγει να ψηφίζει τη Reader, η οποία δεν είχε κινήσει την υποψία κανενός μέχρι στιγμής. Η οποία Reader, λίγη ώρα πριν, είχε προβεί σε μία ανάλυση (στην οποία παρέπεμψα στην αρχή του παρόντος post) με την οποία ουσιαστικά προδίδει όλη τη στρατηγική που είχαν ακολουθήσει οι -κατά τον dimijim- συνεργάτες της, η Υδροχόος και ο Skiyo. Αρκετά ριψοκίνδυνο είναι αυτό, δεν νομίζετε; Μας παρουσιάζει όλες τις κινήσεις της υπόλοιπης Μαφίας της, θεωρώντας ότι η ίδια έπαιξε άψογα καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν θα μπορούσε κανείς να ακολουθήσει τα ίχνη της; Σκοπίμως επίσης ο dimijim εστιάζει μόνο στην πρώτη ψηφοφορία, παραβλέποντας το γεγονός ότι η Reader ήταν από τα πρώτα άτομα -η δεύτερη μετά από εμένα- που στοχοποίησε την Πόρνη! Αν τα έχει κάνει όλα αυτά η Reader της βγάζω το καπέλο. Καταφέρνει όμως έτσι ο dimijim με μεγάλη επιτυχία να βγάλει δύο πολίτες από τη μέση. Βγάζει τη Reader σήμερα (που άλλωστε είναι η δεύτερη επιλογή), αλλά στρώνει ήδη το έδαφος για την περίπτωση που το παιχνίδι δεν λήξει και ετοιμάζει από τώρα τον πολίτη που θα ψηφιστεί αύριο.
Αν το παιχνίδι του Ουριήλ, τον οποίο μας βγάζει ως τον κυρίαρχο ύποπτό του, είναι μία φορά ύποπτο, τότε το παιχνίδι του dimijim είναι εκατό φορές ύποπτο. Τέτοια μεταβολή, τέτοιο… γύρισμα της μπιφτέκας στα καλά καθούμενα δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα.
Για τους παραπάνω λόγους, αλλάζω την ψήφο μου και ψηφίζω και με τα δύο χέρια dimijim.
Αν κάνω ολέθριο λάθος, αγαπητέ μου, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και θα επανορθώσω αύριο. Αλλά θεωρώ ότι αν σήμερα ψηφιστείς, το παιχνίδι θα λήξει.
Ανάσταση μου , μήπως σε ταισε κανένα μανιταράκι ο Γίαννης στα κρυφά ;
Τα όσα γράφει ο dimijim δεν είναι παράλογα . Το σενάριο που εσύ ήσουν από τους πρώτους που άρχισε να προωθεί - ότι η υδροχόος είναι μαφία - οδηγεί σε αρκετά συμπεράσματα που έβγαλε και ο dimijim . Ο dimjim ωστόσο έχει απάλλαξει εντελώς τον εαυτό του από την εξίσωση . Θα μπορούσε η αλλαγή κατεύθυνσης του να οφείλεται στο ότι δεν είχε την απήχηση που επιθυμούσε και άρχισε να ψάχνει νέους συμμάχους .
Η ψήφος στο dimjim θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει τετόια βάσηΠάνω σε ποια βάση μπορεί να με κατηγορήσει εμένα κανείς ότι μεταστράφηκα;
Πολύ απλά , αυτά έγιναν πριν μετατραπεί σε μαφιόζοΤο σκέφτηκα κι εγώ αυτό όταν είδα την θεωρία του @Poirot , αλλά δεν μου φαίνεται τόσο πιθανό. Είναι ήδη παίκτης τον οποίο οι περισσότεροι εμπιστευόμαστε, αφού ήταν από την αρχή θετικός για Τυμβωρυχία στην Υδροχόο, στράφηκε εναντίον της πόρνης, δίνει χρήσιμα στοιχεία κλπ.

Αυτό ακριβώς έγραψα. Αν είχε αλλάξει ο ρόλος του, γιατί να μην εκμεταλλευτεί την ασφάλεια που του προσφέρουν οι συγκεκριμένες κινήσεις;Πολύ απλά , αυτά έγιναν πριν μετατραπεί σε μαφιόζο
Γιατί να βγει μπροστά και να τραβήξει όλες τις υποψίες πάνω του ;
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

Ναι, γιατί δεν ήμουν ακόμη σίγουρος. Περίμενα τη δολοφονία και την απουσία καρφώματος για να πεισθώ με σιγουριά ότι είναι αθώοι. Γιατί αν ήμουν εγώ που έφευγα με δολοφονία και υπήρχε και κάρφωμα, θα ήθελα πολύ η ψήφος μου να παραμείνει στον Μεμετσι.Από τη στιγμή που είχες ένα μεγάλο μέρος της θεωρίας σου στο μυαλό σου και περίμενες απλά την επιβεβαίωση με την πραγματοποίηση ή μη της δολοφονίας ή/και του καρφώματος το μεσημέρι, γιατί άφησες την ψήφο σου σε κάποιον που είχες αρκετές ενδείξεις ήδη από πριν ότι ήταν αθώος; Ψήφισες τον Memetchi, παρότι πίστευες ότι έχει ισχυρές πιθανότητες να είναι αθώος, με ρισκό να δολοφονηθείς και να μείνει μία ψήφος πάνω του;
Ακόμη κι έτσι να είναι όμως, που δεν το απορρίπτω εκ προοιμίου. Μπορεί να λες αλήθεια σε αυτό. Στο παρακάτω τι εξήγηση δίνεις;
Θες να σου πω όμως τι έκανα για να μετριάσω το ρίσκο; Γιατί ενώ το κλίμα ήταν προς τον Μίκρο, εγώ ψήφισα Μεμετσι; Ψήφισα αυτόν που θεώρησα λιγότερο πιθανό να ψηφίσετε οι υπόλοιποι, ώστε ακόμη κι αν δολοφονηθώ κι είχα κάνει λάθος, να μείνει μία μοναχική ψήφος στον Μέμετσι κι να υπάρχει η δική μου μαζί με κάποιων ακόμη στον Μίκρο.
Όπως είπα, υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμη λόγος που να εξηγεί τη συνεργασία τους, πέραν απ αυτόν που υπονοείς. Είναι ρόλοι, κάρτες, παρατήρηση παιχνιδιού. Τώρα μπορώ να σου απαντήσω και γιατί ο Μεμετσι άφησε την ψήφο του στον Μικρο, αλλά θα σε παρακαλέσω να το σκεφτείς κι από τη δική μου πλευρά, και θα βρεις λόγο. Δε θέλω να πω περισσότερα γιατί θα καταλήξουμε να δώσουμε τον χάρτη της πόλης στην Μαφία έτσι όπως πάμε.Άντε πάει στα κομμάτια αν ήταν μαζί Μαφία αυτοί οι δύο να καταλάβαινα γιατί ο Memetchi να έριξε ψήφο εκ του ασφαλούς χθες το πρωί στον Micro πριν τη δολοφονία. Θα ήταν μπλόφα. Αν ισχύει το άλλο που υπονοείς, δεν μπορώ να βρω τον παραμικρό λόγο να ρίσκαρε ο Memetchi να αφήσει μία ψήφο στον Micro πριν τη δολοφονία και να τύχαινε να δολοφονηθεί. Δεν έχει την παραμικρή λογική. Άσε που από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού εγώ θεωρώ ότι είναι άλλα άτομα που αποτελούν τον "διαφορετικό λόγο", κι όσο προχωράει το παιχνίδι βεβαιώνομαι όλο και περισσότερο. Θεωρώ ότι ο Memetchi έχει ρόλο μοναχικό. Αλλιώς ΔΕΝ δικαιολογείται το "πείτε μου ποιον θέλετε να ψηφίσω και θα τον ψηφίσω". Τι θα έλεγε μετά;
Ότι ενώ μέχρι χθες με υποστήριζες, έπαιξες έως και κάρτες για εμένα, τώρα βγαίνεις και με κατηγορείς. Αλλά εγώ δε θεωρώ ότι μεταστράφηκες. Σε καμία περίπτωση.Πάνω σε ποια βάση μπορεί να με κατηγορήσει εμένα κανείς ότι μεταστράφηκα;
Αν σε κατηγορώ όμως για κάτι, ένα παράπονο ρε Πουαρό, είναι ότι με αφήσατε χθες το βράδυ αβοήθητο. Δε με δώσατε ούτε ένα μικρό clue για να καταλάβω νωρίτερα τι έγινε και να μην υποπέσω σε λάθη.
Δεν έχει θέμα με το πόσο καλά έπαιζαν ή πόσο τους είχαν υποπτευθεί. Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί της, αλλά στα δικά μου μάτια η κάρτα Ζωή στο Έγκλημα αφαιρεί έναν ρόλο από τους πολίτες (που μπορεί να είναι και δυνατός ρόλος) και προσθέτει ένα νούμερο για τους Μαφιόζους. Δε χρειάζεται η Μαφία να κινδυνεύει, εφόσον την έχει Κρυφός Μαφιόζος θεωρώ ότι είναι πολύ λογικό, ανεξάρτητα συνθηκών, στον πρώτο γύρο να την παίξει οπωσδήποτε. Γι αυτό θεωρώ πως αν η Κάρτα ενεργοποιήθηκε, θα έγινε την 1η κι όχι τη 2η νύχτα.Γιατί τα βλέμματα δεν θυμάμαι να είχαν πέσει πάνω στον Micro από την 1η νύχτα. Ίσα-ίσα, του είχαμε δώσει όλοι πίστωση χρόνου επειδή ήταν στο εξοχικό του. Από εκείνη τη νύχτα ακολούθησε τόσο η στροφή των υποψιών και προς τον Micro όσο και η οριστική αποχώρηση του Skiyo. Όπως επίσης δεν ήξεραν αν η πόλη θα συνέχιζε να θεωρεί σίγουρη πολίτη την Υδροχόο και μπορεί να ήλπιζαν σε μία νεκροφάνεια. Μετά από όλα αυτά είχε πολύ περισσότερο νόημα για τη Μαφία να παίξει αυτό το χαρτί. Αν το έκαναν την 1η νύχτα, θεωρώ ότι θα έκαναν βιαστική κίνηση. Που ήξεραν σε ποιον θα έπεφτε ο κλήρος; Ενώ τώρα κατά τη 2η νύχτα δεν είχαν τόσα πολλά να χάσουν γιατί τα πράγματα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολα για εκείνους.
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

Όσο ύπουλα και να προσπαθείς, ποντάροντας ότι θα το κάνω για να προστατέψω τον εαυτό μου, δεν πρόκειται να σου δώσω ρόλους και πιθανές κάρτες που έχω καταλάβει. Κάτσε βρες τα μόνος σου κι αν έχεις τη Νεκροφάνεια φέρε πίσω και την Υδροχόα και κερδίστε το παιχνίδι έτσι.Με κάνεις και πιστεύω ότι προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο για να βρεις πως θα κάνεις την Υδρο μαφιόζα, μπορεί εμείς να μην είμαστε τοσο έξυπνοι ως κι εσύ, μακάρι μελλοντικέ συνάδελφε, να τα στείλεις και σε εμάς γιατί το ξαναλέω, τα λεγόμενα σου είναι αρκετά περίεργα...
Επιμένω, ήταν πρώτος γύρος, από πού κι ως πού, εσύ ως Μαφιόζος να κατάλαβες ότι ο Σκυιο, ένας παίχτης που καλά καλά έως τότε κανόνες δεν είχε διαβάσει, από πού κι ως πού να καταλάβεις ότι ήταν η Πόρνη; Απλά τον έδωσες, χωρίς να είσαι σίγουρος για το τι ρόλο βαράει.Μόλις είπα ότι η Κεμ πρέπει να φύγει ο σκιγιο ούτε σε δύο λεπτά, ειπε ακριβως ότι είπα σαν copy pasteκαι αμέσως μετά αν θυμάσαι είπα έμμεσα ότι μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος γιατί με αντέγραψαν έτσι. Πιστεύεις θα ερεχνα την ιερόδουλη τοσο εύκολα;;
dimijim
Palermo Player

Δε διαφωνώ ότι μπορεί να μπλόφαρε για την εμπειρία του. Αλλά σκέψου ότι ακόμη κι εμείς τώρα εδώ, τόσα άτομα και με τόσα ποστ κι ακόμη δε μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι στο τι ήταν η Υδροχόος. Κατάφερε η Πόρνη από τα πρώτα κιόλας μηνύματα και την έπιασε; Τι να πω; Μπράβο του αν συνέβη έτσι, αλλά εξακολουθώ να θεωρώ πιο πιθανό απλά να θέλησε να συμμαχήσει με την παίχτρια που δημιουργούσε την περισσότερη φασαρία/αποπροσανατολισμό τότε.Άρα κι εσύ το θεωρείς αδύνατον, παρά τις παραθέσεις μηνυμάτων, παρά το γεγονός ότι όλα τα ποστ του Skiyo οδηγούν στην Υδροχόο, επειδή ήταν η πρώτη μέρα;
Κι όμως, αφού συμφωνείς ότι η Υδροχόος ανήκε στην μαφία. Γιατί σου προκαλεί τόσο εντύπωση ότι ο Skiyo την εντόπισε; Όταν λέει ότι δεν πρόκειται να κάτσει φρόνιμη, ότι οι μαφιόζοι δουλεύουν στο παρασκήνιο τη στιγμή που μιλάμε, γιατί ο Skiyo να μην καταλάβει;
Γιατί να θεωρήσουμε πως επειδή είπε πως δεν έχει διαβάσει καλά τους κανόνες αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι οι κινήσεις του δεν ήταν σωστές; Αποδείχτηκε πως ήταν η πόρνη, προφανώς και θα μπλόφαρε. Προφανώς και θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ήταν άπειρος παίκτης, αν ήξερε πως αυτό θα βοηθούσε την μαφία του. Θα τιμούσε τον ρόλο του.
Για να προσπαθήσει να σώσει την Υδροχόο που ήταν η άλλη Μαφιόζα. Λες να έκατσε να την παρατήρησε να πέφτει; Κι άρα είναι ο Πυοτρ ή ο Μίκρο; Πιστεύεις τόσο πολύ την ενοχή του Μίκρο; Εγώ θεωρώ ότι κι αυτός Πολίτης είναι, αλλά από τη στιγμή που δε θεωρώ ότι θα ψηφίσουμε Μαφιόζο σήμερα, αν πιστεύεις ότι αξίζει μια προσπάθεια προς τον Μίκρο γιατί μπορεί να κάνω λάθος, τότε να έρθω μαζί σου, θα στηρίξω.Γιατί οπωσδήποτε να ψήφισε Chem ο τελευταίος μαφιόζος;
Δεν λέω πως δεν είναι πιθανό, αλλά η σιγουριά με την οποία κινείσαι προς τον @Ουριήλ δεν μου αρέσει τόσο.
Ναι, δεν έχεις άδικο σ αυτό. Απλά ήμουν κουρασμένος χθες, δε μπορούσα να σκεφθώ τόσο καθαρά και πιθανά αυτό να οδήγησε σε πρόσκαιρα λάθη. Το πρωί που διάβασα ξανά τα posts σας με καθαρό μυαλό, κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται και γι αυτό ήρθε κι η στροφή μου, όπως εξήγησα νωρίτερα και στο ποστ-απάντηση στον Πουαρό.Με συγχωρείς που παρεμβαίνω, αλλά οι περισσότεροι είχαμε ήδη γράψει τους λόγους νωρίτερα πιο πάνω. Το να επαναλαμβάνεται κάποιος συνεχώς μπορεί να φανεί επικίνδυνο για τον ίδιο, ειδικά αν έχει στα χέρια του κάποιο στοιχείο.
Εδώ θα σε παραπέμψω στο post που έγραψα νωρίτερα κι εξηγώ για τη Ζωή στο Έγκλημα. Όχι δε θεωρώ ότι μεταστράφηκε ο Πουαρό και πιστεύω πως ΑΝ παίχτηκε η κάρτα τότε θα παίχτηκε την 1η κι όχι τη 2η νύχτα.Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό όταν είδα την θεωρία του @Poirot , αλλά δεν μου φαίνεται τόσο πιθανό. Είναι ήδη παίκτης τον οποίο οι περισσότεροι εμπιστευόμαστε, αφού ήταν από την αρχή θετικός για Τυμβωρυχία στην Υδροχόο, στράφηκε εναντίον της πόρνης, δίνει χρήσιμα στοιχεία κλπ.
Γιατί, αν παίχτηκε η κάρτα και έγινε εκείνος μαφιόζος, να ρισκάρει να βγει μπροστά τραβώντας τις υποψίες πάνω του ;
Έχεις ήδη αρκετές ψήφους, θα μπορούσε απλά να πει ότι μετά το ποστ σου που ψηφίζεις εμένα και στρέφεσαι εναντίον του Ουριήλ δεν είναι πλέον σίγουρος για τον ρόλο σου, οπότε επιλέγει να σε ψηφίσει γιατί του φαίνεται ύποπτη η αλλαγή σου.
Και όταν θα έφευγες και δεν θα σταματούσε το παιχνίδι, θα μπορούσε κάλλιστα να ψηφίσει ξανά τον Micro βγάζοντας και δεύτερο πολίτη, συν το θύμα της δολοφονίας.
Τώρα αν πραγματικά η κάρτα παίχτηκε πάνω του και αποφάσισε να φέρει εις πέρας ένα τόσο ριψοκίνδυνο σχέδιο, πατώντας πάνω στο να θεωρήσουμε ακριβώς ότι αν έγινε μαφιόζος δεν θα μπλόφαρε, τι να πω.
Συγχαρητήρια για την στρατηγική, υποκλίνομαι, μόνο αυτά θα έλεγα.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.

Παντως υπαρχει και η περιπτωση που εν τελει ο Dimijim δεν ειναι στην Μαφια. Π.χ. μπορει να πιστευω και εγω πως αυτα που γραφει ειναι καπως κακα και κανει να φαινεται πως ειναι στην Μαφια, αλλα στην περιπτωση που ο Dimijim δεν ειναι στην μαφια, και εστω οτι υπαρχουν τωρα ακομη 2 ατομα στην μαφια, τα 2 αυτα ατομα εχουνε βαλει ασπιδα και αυτην την στιγμη καλυπτονται απο τους ψηφους που εχει παρει ο Dimijim.
Αλλα ειναι ενας ρισκος που πρεπει να παρουμε εν τελει, πρεπει καποιος να φυγει και πρεπει να φυγει αυτος που ειναι ο πιο υποπτος (για εμενα, ειστε ολοι υποπτοι, απλως ο Dimijim περισσοτερο απο ολους λογω αυτων που εχει γραψει, ισως να γραφει και ετσι δεν ξερω, αλλα δεν μου αρεσει που κανει frame αλλους και βαζει τον εαυτο του ως σωτηρα).
Αλλα ειναι ενας ρισκος που πρεπει να παρουμε εν τελει, πρεπει καποιος να φυγει και πρεπει να φυγει αυτος που ειναι ο πιο υποπτος (για εμενα, ειστε ολοι υποπτοι, απλως ο Dimijim περισσοτερο απο ολους λογω αυτων που εχει γραψει, ισως να γραφει και ετσι δεν ξερω, αλλα δεν μου αρεσει που κανει frame αλλους και βαζει τον εαυτο του ως σωτηρα).
dimijim
Palermo Player

Την αλλαγή κατεύθυνσης που έκανα την εξήγησα εδώ στο κομμάτι που απαντάω στον Πουαρό. Δεν ψάχνω νέους συμμάχους, είχα σχηματίσει μια θεωρία, η οποία με προσεκτικότερη ανάγνωση κάποιων σημείων του παιχνιδιού σήμερα το πρωί και με την βοήθεια των ήδη συμμάχων μου, κατάλαβα ότι ήταν λάθος. Τι έπρεπε να κάνω; Να επιμείνω στο λάθος μου και να κατηγορώ λάθος άτομα ή να προσπαθήσω να το διορθώσω για να βοηθήσω την ομάδα των Πολιτών;Τα όσα γράφει ο dimijim δεν είναι παράλογα . Το σενάριο που εσύ ήσουν από τους πρώτους που άρχισε να προωθεί - ότι η υδροχόος είναι μαφία - οδηγεί σε αρκετά συμπεράσματα που έβγαλε και ο dimijim . Ο dimjim ωστόσο έχει απάλλαξει εντελώς τον εαυτό του από την εξίσωση . Θα μπορούσε η αλλαγή κατεύθυνσης του να οφείλεται στο ότι δεν είχε την απήχηση που επιθυμούσε και άρχισε να ψάχνει νέους συμμάχους .
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.

Τώρα πιστεύεις ότι ειμαι πολίτης αλλά με χαρά θα ψηφίσεις έναν πολίτη να φύγει ; Όπου σε πάει ο άνεμος και όπου έχεις τους περισσότερους συμμάχους ..Για να προσπαθήσει να σώσει την Υδροχόο που ήταν η άλλη Μαφιόζα. Λες να έκατσε να την παρατήρησε να πέφτει; Κι άρα είναι ο Πυοτρ ή ο Μίκρο; Πιστεύεις τόσο πολύ την ενοχή του Μίκρο; Εγώ θεωρώ ότι κι αυτός Πολίτης είναι, αλλά από τη στιγμή που δε θεωρώ ότι θα ψηφίσουμε Μαφιόζο σήμερα, αν πιστεύεις ότι αξίζει μια προσπάθεια προς τον Μίκρο γιατί μπορεί να κάνω λάθος, τότε να έρθω μαζί σου, θα στηρίξω.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.

Από χθες προσπαθείς να με βγάλεις τρελό και μία απάντηση επί της ουσίας δεν έχω λάβει. Τουλάχιστον ο @dimijim γράφει σεντόνια, συνεννοούμαστε σαν άνθρωποι.Μόλις ξύπνησα και βλέπω σας έπιασε οίστρος
Ανάσταση μου , μήπως σε ταισε κανένα μανιταράκι ο Γίαννης στα κρυφά ;
Αν καταλαβαίνω καλά μου λες ότι ο dimijim -ως Μαφιόζος- άλλαξε κατεύθυνση επειδή το αφήγημά του δεν είχε απήχηση, αλλά λες ότι ο dimijim ήταν εξαρχής Μαφιόζος. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Μπορεί να καταλαβαίνω και λάθος όμως, βοήθησέ με αν θες λίγο.Τα όσα γράφει ο dimijim δεν είναι παράλογα . Το σενάριο που εσύ ήσουν από τους πρώτους που άρχισε να προωθεί - ότι η υδροχόος είναι μαφία - οδηγεί σε αρκετά συμπεράσματα που έβγαλε και ο dimijim . Ο dimjim ωστόσο έχει απάλλαξει εντελώς τον εαυτό του από την εξίσωση . Θα μπορούσε η αλλαγή κατεύθυνσης του να οφείλεται στο ότι δεν είχε την απήχηση που επιθυμούσε και άρχισε να ψάχνει νέους συμμάχους .
Καλά, δεν μου ήρθε η επιφοίτηση και άλλαξα την ψήφο μου. Ολόκληρη τεκμηρίωση είχε από πίσω, άλλο που δεν σε συμφέρει.Η ψήφος στο dimjim θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει τετόια βάση
Είναι πολύ εύκολο να ρίχνεις κατηγορίες χωρίς να τις αιτιολογείς κάπως ίσα ίσα για να δημιουργήσεις αμφιβολίες. "Πολύ απλά λοιπόν", κάτσε και πες μου ποιοι είναι οι μαφιόζοι και ποιοι με μετέτρεψαν. Αν ο dimijim είναι μαφιόζος όπως υπονοείς παραπάνω, τότε τι; Έγινα κι εγώ μαφιόζος μία ωραία πρωΐα και λέω α τι καλά, ας γεννήσω ένα μυθιστόρημα για να τον ψηφίσω; Αλλιώς τι;Πολύ απλά , αυτά έγιναν πριν μετατραπεί σε μαφιόζο
Οκέι, το δέχομαι αυτό. Τον dimijim μέχρι σήμερα στις 12:59 τον πιστεύω.Ναι, γιατί δεν ήμουν ακόμη σίγουρος. Περίμενα τη δολοφονία και την απουσία καρφώματος για να πεισθώ με σιγουριά ότι είναι αθώοι. Γιατί αν ήμουν εγώ που έφευγα με δολοφονία και υπήρχε και κάρφωμα, θα ήθελα πολύ η ψήφος μου να παραμείνει στον Μεμετσι.
Θες να σου πω όμως τι έκανα για να μετριάσω το ρίσκο; Γιατί ενώ το κλίμα ήταν προς τον Μίκρο, εγώ ψήφισα Μεμετσι; Ψήφισα αυτόν που θεώρησα λιγότερο πιθανό να ψηφίσετε οι υπόλοιποι, ώστε ακόμη κι αν δολοφονηθώ κι είχα κάνει λάθος, να μείνει μία μοναχική ψήφος στον Μέμετσι κι να υπάρχει η δική μου μαζί με κάποιων ακόμη στον Μίκρο.
Έχω κι εγώ κάποια δικά μου -διαφορετικά- συμπεράσματα τα οποία δεν μπορώ να πω πιο δυνατά για τους ίδιους λόγους.Όπως είπα, υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμη λόγος που να εξηγεί τη συνεργασία τους, πέραν απ αυτόν που υπονοείς. Είναι ρόλοι, κάρτες, παρατήρηση παιχνιδιού. Τώρα μπορώ να σου απαντήσω και γιατί ο Μεμετσι άφησε την ψήφο του στον Μικρο, αλλά θα σε παρακαλέσω να το σκεφτείς κι από τη δική μου πλευρά, και θα βρεις λόγο. Δε θέλω να πω περισσότερα γιατί θα καταλήξουμε να δώσουμε τον χάρτη της πόλης στην Μαφία έτσι όπως πάμε.
Παρ' ολ' αυτά το ότι σε αφήσαμε χθες το βράδυ αβοήθητο φάνηκε να σε βοήθησε. Ας μην το αναλύσουμε άλλο αυτό το θέμα.Αν σε κατηγορώ όμως για κάτι, ένα παράπονο ρε Πουαρό, είναι ότι με αφήσατε χθες το βράδυ αβοήθητο. Δε με δώσατε ούτε ένα μικρό clue για να καταλάβω νωρίτερα τι έγινε και να μην υποπέσω σε λάθη.
Προσθέτει και δεν προσθέτει νούμερο στη Μαφία. Ο πρώην Μαφιόζος μετατρέπεται σε Απλό Πολίτη και ως τέτοιος "μετράει" στο τέλος. Είναι ένα νούμερο που προστίθεται στη Μαφία, ναι, αλλά μόνο στις ψηφοφορίες. Όχι την ώρα της κρίσης. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι οπωσδήποτε καλό για τη Μαφία το να παίξει την κάρτα αν είναι σε καλή θέση γιατί δεν ξέρει σε ποιον θα πέσουν για νέο μαφιόζο και πως έχει κινηθεί μέχρι εκείνο το σημείο. Το θεωρώ κίνηση για όταν το καράβι βουλιάζει.Δεν έχει θέμα με το πόσο καλά έπαιζαν ή πόσο τους είχαν υποπτευθεί. Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί της, αλλά στα δικά μου μάτια η κάρτα Ζωή στο Έγκλημα αφαιρεί έναν ρόλο από τους πολίτες (που μπορεί να είναι και δυνατός ρόλος) και προσθέτει ένα νούμερο για τους Μαφιόζους. Δε χρειάζεται η Μαφία να κινδυνεύει, εφόσον την έχει Κρυφός Μαφιόζος θεωρώ ότι είναι πολύ λογικό, ανεξάρτητα συνθηκών, στον πρώτο γύρο να την παίξει οπωσδήποτε. Γι αυτό θεωρώ πως αν η Κάρτα ενεργοποιήθηκε, θα έγινε την 1η κι όχι τη 2η νύχτα.
dimijim
Palermo Player

Έχω εξηγήσει, θεωρώ Μαφιόζο τον Ουριήλ και την Υδροχόο. Η πόρνη είναι έξω.Τώρα πιστεύεις ότι ειμαι πολίτης αλλά με χαρά θα ψηφίσεις έναν πολίτη να φύγει ; Όπου σε πάει ο άνεμος και όπου έχεις τους περισσότερους συμμάχους ..
Στη θέση μου εσύ ποιον θα ψήφιζες;
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.

Σωστος, απλως πιστευω πλεον εχει χασει τα λογια του ο @dimijim και προσπαθει απλως να ριξει διαφορες λεξεις μεσα σε κουτακια μηνυματος μπας και σωσει την κατασταση,Τώρα πιστεύεις ότι ειμαι πολίτης αλλά με χαρά θα ψηφίσεις έναν πολίτη να φύγει ; Όπου σε πάει ο άνεμος και όπου έχεις τους περισσότερους συμμάχους ..
Αλλαζω την ψηφο μου σε Dimijim
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

Τώρα η Ρίντερ δεν ειναι μαφιοζα ξαφνικά... ξέρεις ότι αν είχες συνεχίσει να την κατηγορείς η κατάληξη δεν θα ήταν καλή οπότε πας στο πλαν B, που είμαι εγώ.Έχω εξηγήσει, θεωρώ Μαφιόζο τον Ουριήλ και την Υδροχόο. Η πόρνη είναι έξω.
Στη θέση μου εσύ ποιον θα ψήφιζες;
Έλα όμως που έκανες ένα μεγάλο λάθος, δεν πρόσεξες τους ρόλους καλα
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.710 μηνύματα.

Ο Ουριήλ δεν μπορεί να ψηφιστεί διότι έχει ασυλία!
Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8
- dimijim --> Reader
- Kate1914 --> dimijim
- Memetchi --> dimijim
- Micro --> dimijim
- Poirot --> dimijim
- Pyotr_Krasnov --> dimijim
- Reader --> Micro
- Ουριήλ --> dimijim
6 dimijim
1 Micro
1 Reader
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Ψηφοφορία 19/8 - Skiyo
Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία - Pyotr_Krasnov
dimijim
Palermo Player

Απλά σε ένα παιχνίδι με λίγα άτομα, το πλεονέκτημα να έχεις νούμερα στις ψηφοφορίες είναι πολύ σημαντικό. Αρκετά παιχνίδια έχουν λήξει με "καρτοπόλεμο". Γι αυτό θεωρώ πως είναι προς όφελος της Μαφίας, σε κάθε περίπτωση, να την ενεργοποιήσει από τον πρώτο γύρο εφόσον την έχει Κρυφός Μαφιόζος. Αλλά αυτά είναι γενικότερα σχόλια για την κάρτα κι ίσως ξεφεύγουν από τον άμεσο στόχο του παιχνιδιού τώρα.Προσθέτει και δεν προσθέτει νούμερο στη Μαφία. Ο πρώην Μαφιόζος μετατρέπεται σε Απλό Πολίτη και ως τέτοιος "μετράει" στο τέλος. Είναι ένα νούμερο που προστίθεται στη Μαφία, ναι, αλλά μόνο στις ψηφοφορίες. Όχι την ώρα της κρίσης. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι οπωσδήποτε καλό για τη Μαφία το να παίξει την κάρτα αν είναι σε καλή θέση γιατί δεν ξέρει σε ποιον θα πέσουν για νέο μαφιόζο και πως έχει κινηθεί μέχρι εκείνο το σημείο. Το θεωρώ κίνηση για όταν το καράβι βουλιάζει.
Για όλα τα υπόλοιπα που με παρέθεσες, συμφωνώ.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player

Αδελφε, μας ελεγες ολους οτι ειμαστε στην μαφια και εβαζες τον εαυτο σου ως σωτηρα. Δες που τελειωσε τελικα, ειμαστε ολοι εναντια σου πλεον.
dimijim
Palermo Player

1ον εσένα δε σε έβαλα ποτέ στη Μαφία, μάλλον με μπερδεύεις με άλλονΑδελφε, μας ελεγες ολους οτι ειμαστε στην μαφια και εβαζες τον εαυτο σου ως σωτηρα. Δες που τελειωσε τελικα, ειμαστε ολοι εναντια σου πλεον.
2ον ναι ξέχασα, έπρεπε να βγαίνω και να λέω "είμαι Μαφιόζος"

Το αν τελείωσε θα το δείτε το βράδυ που θα με βγάλετε. Όταν θα έρθει η ΣΕ και θα πει ότι πέφτει η Νύχτα στο Παλέρμο για ακόμη μια φορά. Και πάμε στοίχημα οτιδήποτε θέλεις, πως θα το πει.
Micro
Palermo Player

Γιατί έχω λάβει εγώ απάντηση γιατι με θεωρείς - θεωρούσες μαφιόζο ; 2 φορές μου παρέθεσες ένα μήνυμα που έγραψα οτι ο καθένας παίζει διαφορετικά και το χρησιμοποιείς ως πάτημα να μου αραδιάζεις οποιαδήποτε κατηγορία με την αιτιολογία : μπορεί να πας κόντρα στη λογική . Εγώ αυτό το μήνυμα δεν το έγραψα για να αιτιολογήσω το παράλογο , το έγραψα επειδή κάποια άτομα δέχθηκαν προσωπικές επιθέσεις και δεν μου άρεσεΑπό χθες προσπαθείς να με βγάλεις τρελό και μία απάντηση επί της ουσίας δεν έχω λάβει. Τουλάχιστον ο @dimijim γράφει σεντόνια, συνεννοούμαστε σαν άνθρωποι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- American Economist
- Scandal
- charmander
- Palermo Player
- giannhs2001
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.