Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.421 μηνύματα.
Δεν αποφασίζουμε εγώ κι ο Πουαρό - αποφασίζουμε όλοι οι 11 που ψηφίζουμε σήμερα. Αναφέρθηκα ιδιαίτερα προς τον Πουαρό γιατί έχει δώσει "άκυρη" ψήφο - όχι δηλαδή έναν από τους δύο mvp.
Προτείνω την τριπλή ισοψηφία γιατί με τα τωρινά δεδομένα δε βλέπω να κουνιέται κάτι και να μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Δηλαδή εσύ τώρα είσαι ευχαριστημένος από την τροπή που έχει πάρει η ψηφοφορία; Θεωρείς ότι είμαστε κοντά στο να βγάλουμε Μαφιόζο;
Ευχαριστημένος δεν είμαι, αλλά δεν θα είμαι ούτε με ένα τρίτο άσχετο τον οποίο θα είναι κουλό να τον ψηφίσουμε ενώ λίγο πολύ οι ίδιοι που ψηφιζετε ταυτόχρονα λέτε «δεν τον έχω για μαφία απλά μιλάει πολύ και μπερδεύει ή δεν μπαίνει και άρα ας φύγει»

Μπορείς πάντα αν θες να κάνεις την παλικάρια και να γίνεις ο τρίτος της ψηφοφορίας, γιατί το να προτείνεις κάτι και μετά να λες εγώ δεν έχω να προτείνω κάποιον μου κάνει αρκετά καθοδηγητικό, σαν να λες οποίος και να φύγει μου είναι το ίδιο.

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.785 μηνύματα.
Ευχαριστημένος δεν είμαι, αλλά δεν θα είμαι ούτε με ένα τρίτο άσχετο τον οποίο θα είναι κουλό να τον ψηφίσουμε ενώ λίγο πολύ οι ίδιοι που ψηφιζετε ταυτόχρονα λέτε «δεν τον έχω για μαφία απλά μιλάει πολύ και μπερδεύει ή δεν μπαίνει και άρα ας φύγει»

Μπορείς πάντα αν θες να κάνεις την παλικάρια και να γίνεις ο τρίτος της ψηφοφορίας, γιατί το να προτείνεις κάτι και μετά να λες εγώ δεν έχω να προτείνω κάποιον μου κάνει αρκετά καθοδηγητικό, σαν να λες οποίος και να φύγει μου είναι το ίδιο.
Δηλαδή εσύ από τη σημερινή ημέρα θεωρείς πιθανότερη Μαφιόζα την Chem;

Επίσης υπάρχει κι άλλος λόγος να μη θέλεις τριπλή ισοψηφία. Να είσαι εσύ στη Μαφία και να γνωρίζεις ότι ο συμμαφιόζος σου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τώρα μία ψήφο.

Όσο για εμένα - να ψηφίσω τον εαυτό μου δε μπορώ - αυτό είναι δική σας δουλειά.

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.421 μηνύματα.
Δηλαδή εσύ από τη σημερινή ημέρα θεωρείς πιθανότερη Μαφιόζα την Chem;
Όχι, εξήγησα εκατό φορές ο,τι μπορεί να είναι οτιδήποτε, από πολίτης που δεν μπαίνει μέχρι και αδιάφορη μαφιοζα. Δεν είναι ότι έχω εγώ θέμα με την τριπλή, ο τρόπος που την έφερες στο προσκήνιο δεν μου αρεσε. Ειδικά μετά από ένα έντονο τετ-α-τετ με τον Πουαρώ. Και τρίτος να μπει οι άλλες δυο θα πάρουν τις ψήφους, γιατί δεν νομίζω πως θα αλλάξεις ας πούμε εσυ την ψήφο σου, όπως μάλλον και οι υπόλοιποι

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.785 μηνύματα.
Όχι, εξήγησα εκατό φορές ο,τι μπορεί να είναι οτιδήποτε, από πολίτης που δεν μπαίνει μέχρι και αδιάφορη μαφιοζα. Δεν είναι ότι έχω εγώ θέμα με την τριπλή, ο τρόπος που την έφερες στο προσκήνιο δεν μου αρεσε. Ειδικά μετά από ένα έντονο τετ-α-τε με τον Πουαρώ. Και τρίτος να μπει οι άλλες δυο θα πάρουν τις ψήφους, γιατί δεν νομίζω πως θα αλλάξεις ας πούμε εσυ την ψήφο σου, όπως μάλλον και οι υπόλοιποι
Σου εξήγησα γιατί αναφέρθηκα στον Πουαρώ. Δεν είχε νόημα να αναφερθώ πχ σε εσένα ενώ έχεις ήδη ψηφίσει Chem. Θα έπρεπε να αλλάξει κάποιος που δεν έχει ψηφίσει Chem ή Υδροχόο.
Εγώ πάντως πιστεύω πως όσοι περισσότεροι στην ισοψηφία τόσο καλύτερα. Ειδικά όταν υπάρχει το feel ότι μάλλον δεν έχουμε Μαφιόζο αυτή τη στιγμή μπροστά...

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.403 μηνύματα.
Λοιπόν, αλλάζω την ψήφο μου εγώ και την κατευθύνω στην Υδροχόο για να έχουμε ισοψηφία. Η Chem βλέπω αναστήθηκε, ας της δώσουμε μία ευκαιρία να μπει κατά τη διάρκεια της δημοσκόπησης να δικαιολογήσει γιατί στράφηκε κατά της Υδροχόου, τι περίεργο είδε κ.λπ. Εγώ θα περιμένω να ακούσω εξηγήσεις της και μετά θα ψηφίσω στη δημοσκόπηση. Αν επιλέξει πάλι τη σιωπή, τι να πω. Δεν έχει δικαιολογία τώρα.

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.663 μηνύματα.
:warn:Με 4-4 ψήφους ο καθένας, Υδροχόος και Chem2000 είστε οι MVP της ημέρας.
Όμως
Στις ψήφους υπέρ της αποχώρησης της Υδροχόος, βρίσκεται και αυτή του Δημάρχου κι άρα εφόσον έχουμε ισοψηφία, μετρά ως διπλή.

@Υδροχόος με 5 ψήφους είσαι η MVP και μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμάτων, έχοντας δικαίωμα για τελευταια λόγια:warn:

Η τελική λίστα της ημέρας

Ψηφοφορία για Δευτέρα 18/8

1. @Chem2000 --> Υδροχόος
  2. @dimijim --> Υδροχόος
  3. @Kate1914 --> Υδροχόος
  4. @Memetchi --> Chem2000
  5. @Micro -->Pyotr_Krasnov
  6. @Poirot --> Υδροχόος
  7. @Pyotr_Krasnov -> Micro
  8. @Reader --> Chem2000
  9. @Skiyo --> Chem2000
  10. @Ουριήλ --> Chem2000
  11. @Υδροχόος --> dimijim
Ψήφοι
5 Υδροχόος (+1 του Δημάρχου)
4 Chem2000
1 dimijim
1 Micro
1 Pyotr_Krasnov

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.663 μηνύματα.
Κι έτσι...πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο :knife:

Οι ρόλοι της νύχτας μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα μέχρι τις 02:00 ( μην το πάτε πολύ αργά πληζ, έχω θέμα με αϋπνίες και εργάζομαι) ΠΛΗΝ της πόρνης, η οποία πρέπει να μου στείλει μήνυμα έως τα μεσάνυχτα 00:00.

Ψηφοφορία για Τρίτη 19/8

1. Chem2000
  2. dimijim
  3. Kate1914
  4. Memetchi
  5. Micro
  6. Poirot
  7. Pyotr_Krasnov
  8. Reader
  9. Skiyo
  10. Ουριήλ
Ψήφοι

Η χώρα των φαντασμάτων

Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---

Memetchi

Palermo Player

Γιατί κάτι μου λέει ότι ο δήμαρχος ήταν η Chem

giannhs2001

Palermo Moderator

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.147 μηνύματα.
Οι ρόλοι της νύχτας μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα μέχρι τις 02:00 ( μην το πάτε πολύ αργά πληζ, έχω θέμα με αϋπνίες και εργάζομαι)
I got your back man. Εμείς οι ά(ν)εργοι χαραμοφάηδες δεν έχουμε θέμα. Χαλαρώστε παιδιά.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.403 μηνύματα.
Να μία παράμετρος που δεν είχαμε υπολογίσει πριν. Περιμένουμε τα τελευταία λόγια της Υδροχόου τώρα.

Υδροχόος

Palermo Player

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.392 μηνύματα.
Δεν έχω να πω κάτι. Και να πω την αλήθεια, δε θέλω και τίποτα να πω.

Δεν το διασκέδασα, μέχρι τώρα, εν αντιθέσει μ΄ άλλες φορές. Και δεν έχει να λέει μόνο ότι υπήρξα προτεινόμενη προς αποχώρηση (έχει συμβεί πάλι...). Αλλά νιώθω ότι "πήγα" κάπως άδικα και νωρίς νωρίς που λένε, ενώ θα μπορούσα να προσφέρω κάτι τις. "Πήγα" χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επειδή ήμουν άτακτο παιδάκι και μ΄ έβαλαν στη γωνία, με το πόδι ψηλά..Κι αυτό γιατί κάποιοι με "φωτογράφισαν" έντονα και παρασύρθηκαν κι άλλοι...

Ανόητες ψήφοι, οι περισσότερες που πήρα. Ήμουν εδώ, συμμετείχα, έτοιμη ν΄ απαντήσω σε ό,τι με ρωτούσαν (χωρίς να αποφεύγω ή να προφασιστώ ότι έχω δουλειά, που θα μπορούσα να το κάνω και να γλιτώσω το στρίμωγμα...). Αντ΄ αυτού ήμουν παρούσα και voila...

Με ψηφίσατε έναντι κάποιας που δε συμμετείχε καν. Και την παρακαλούσατε ως και την τελευταία στιγμή να πει μια κουβέντα...

Καλή επιτυχία στους Πολίτες. Αυτό.-

dimijim

Palermo Player

Adios Υδροχόε!

Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι βγάλαμε Μαφιόζο, αλλά τουλάχιστον βγάλαμε παίχτη που βοηθούσε (σκοπίμως ή μη) τη Μαφία.

Αλλά έχω να δηλώσω εντελώς απογοητευμένος με τη συμπεριφορά της. Μπορούσε να σώσει τον εαυτό της, ήταν μία απλή αλλαγή ψήφου, και δεν το προσπάθησε καν. Οποιοδήποτε ρόλο κι αν είχε, αυτό δείχνει μηδενικό σεβασμό προς τους συμπαίχτες της και τα άτομα που διοργανώνουν το παιχνίδι. Έχω κάνει ΣΕ 8 φορές κι αυτές είναι συμπεριφορές που δε μπορώ να δικαιολογήσω. Εφόσον δηλώνεις συμμετοχή, σεβάσου όσους αγωνίζονται γι αυτό το παιχνίδι και παίξε!

Στα λοιπά της ψηφοφορίας, υπάρχουν 4 πιθανά ονόματα για Δήμαρχο. Όλοι θα τα σκεφτούμε αλλά καλό θα ήταν το παζλ να το λύσουμε στα κεφάλια μας και μόνο εκεί! Όσοι περισσότεροι ρόλοι γίνονται γνωστοί, τόσο πιο εύκολο είναι για τη Μαφία να συμπληρώσει το χάρτη και να καταλήξει σε πιο εύκολες/χρήσιμες δολοφονίες ή ακόμη κι ένα κάρφωμα.

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.013 μηνύματα.
Τελικά Κεμ ήρθες δύο φορές και τίποτα δε μας είπες. Και ακόμη επίσης τίποτα.
Τζάμπα ψηφίσαμε την Υδροχόο όσοι θέλαμε να δημιουργήσουμε ισοψηφία. Το είπα, σε κακό θα μας βγει η σημερινή ψηφοφορία.

Υπόψιν ότι έχουμε και την αυριανή δολοφονία, που αν πετύχει θα είμαστε ήδη -2 πολίτες, αν ήταν και η Υδροχόος αθώα.

Memetchi

Palermo Player

Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι βγάλαμε Μαφιόζο, αλλά τουλάχιστον βγάλαμε παίχτη που βοηθούσε (σκοπίμως ή μη) τη Μαφία.
Καλά, αν τώρα δεν μιλάει σχεδόν κανείς μην αναρωτηθείς γιατί

Όντως μπορούσε να σώσει τον εαυτό της, αλλά και ο Δήμαρχος να καταλάβει καλύτερα τι παίζει. Μερικά πράγματα αγγίζουν και την κοινή λογική.

Poirot

Palermo Player

Memetchi

Palermo Player

Εσύ @Memetchi πως είσαι τόσο σίγουρος για την αθωότητα της Υδροχόου;
Δεν είμαι
Εδώ δηλαδή τι εννοείς;
Όταν ξέρεις τον ρόλο σου προσέχεις και την ψήφο σου. Εκτός αν ο Δήμαρχος ήθελε αυτή την τροπή.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 548 μηνύματα.
Πιστευω πως καναμε ενα μεγαλο λαθος, αλλα θα δειξει μετα...

dimijim

Palermo Player

Καλά, αν τώρα δεν μιλάει σχεδόν κανείς μην αναρωτηθείς γιατί
Και που μιλούσε η Υδροχόος, έλεγε τι; Η συμπεριφορά της, ακόμη κι αν ήταν ίδια ή όχι με προηγούμενα παιχνίδια, παραπέμπει σε βοηθό Μαφίας (ΔΑ/Πόρνη). Μιλάει πολύ, απαντάει σε όλους, κατηγορεί εύκολα, γίνεται drama queen. Τραβάει τα φώτα πάνω της ώστε η Μαφία να μπορεί να δράσει πιο σιωπηλά. Και παράλληλα, ανοίγοντας πολλαπλά μέτωπα δίνει ευκαιρίες στη Μαφία να πατήσει σε όσα τη συμφέρουν για να δημιουργήσει καταστάσεις που τη συμφέρουν. Το Μέντιουμ σήμερα λογικά θα τη δει ως αθώα, αλλά κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ήταν η Πόρνη μας.

Κι επειδή η ζωή συνεχίζεται, μια λογική θαρρώ σκέψη είναι ότι η Μαφία δε θα έστελνε όλα της τα μέλη της στην ισοψηφία. Και πόσο μάλλον, θα ήταν ρίσκο να στείλει τον Φανερό της στην ισοψηφία, γιατί αμέσως στέλνει μηνύματα προς τον Πληροφοριοδότη. Οπότε, θα ήθελα να στραφούμε λίγο στα δύο άτομα που έμειναν εκτός ισοψηφίας. Στον Πυοτρ, ο οποίος ψήφισε στην τύχη και θα έβγαζε συμπεράσματα μετά την πρώτη ψηφοφορία για να μας πει ποιος είναι ο Μαφιόζος σήμερα και στον Μίκρο, ο οποίος ήταν και δεν ήταν εδώ, ταξίδευε μάλλον, κι έδωσε μια άνοστη ψήφο στον Πυοτρ, επειδή τον ψήφισε κι αυτός. Θα ήθελα πολύ να ακούσω το σκεπτικό σας αγόρια - τι πιστεύετε για το παιχνίδι έως τώρα; Ποιοι είναι ύποπτοι για εσάς;

Memetchi

Palermo Player

Και που μιλούσε η Υδροχόος, έλεγε τι; Η συμπεριφορά της, ακόμη κι αν ήταν ίδια ή όχι με προηγούμενα παιχνίδια, παραπέμπει σε βοηθό Μαφίας (ΔΑ/Πόρνη). Μιλάει πολύ, απαντάει σε όλους, κατηγορεί εύκολα, γίνεται drama queen. Τραβάει τα φώτα πάνω της ώστε η Μαφία να μπορεί να δράσει πιο σιωπηλά. Και παράλληλα, ανοίγοντας πολλαπλά μέτωπα δίνει ευκαιρίες στη Μαφία να πατήσει σε όσα τη συμφέρουν για να δημιουργήσει καταστάσεις που τη συμφέρουν. Το Μέντιουμ σήμερα λογικά θα τη δει ως αθώα, αλλά κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ήταν η Πόρνη μας.
Δεν διαφωνώ απαραίτητα ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί η μαφία το μπέρδεμα που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά θεωρώ ότι ήσουν αρκετά απόλυτος ως προς αυτό και δεν έχεις δει μάλλον ακόμη την αντίθετη όψη του δεν μιλάει κανείς και περνάνε οι ώρες προσπαθώντας 1-2 άτομα να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. Δεν θέλω να πω ότι έτσι ήταν σε προηγούμενα παιχνίδια γιατί όπως ήδη είπαμε μπορεί πολύ εύκολα να κρυφτεί κάποιος πίσω από αυτό. Ήταν όσο ύποπτη όσο θα μπορούσε ο καθένας. Μιλάω για τη μέθοδο της που πολύ γρήγορα θεώρησες επικίνδυνη για την πόλη. Θα δούμε από αύριο.

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.013 μηνύματα.
Πιστευω πως καναμε ενα μεγαλο λαθος, αλλα θα δειξει μετα...
Λογικό και επόμενο να λέμε αυτό γιατί δεν το περίμενε κανείς, αλλά τώρα δεν έχει νόημα να λέμε ότι λυπόμαστε.
Λοιπόν. Τουλάχιστον έχουμε ένα στοιχείο για την ώρα. Έστω και έτσι έχουμε λιγότερους πιθανούς υπόπτους για τον ρόλο του Δημάρχου.
Άλλα απολύτως σίγουρα συμπεράσματα δεν υπάρχουν.
Τέλος @Chem2000 , δε θέλω να γίνω άδικη όμως λες συνεχώς θα επανέλθω και θα επανέλθω και... "επανέλθω" δε βλέπουμε. Πότε θα έρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή;

Α, και κάτι ακόμη. Μήπως θα ήταν καλό να κοιτάξουμε και για τυχόν σήματα της πόρνης; Ίσως είναι ιδέα μου αλλά μπορεί και κάτι να υπάρχει, έστω και σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 6 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player