Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 548 μηνύματα.

Συμφωνω, απλως πιστευω κατα πασα πιθανοτητα να χασαμε πολιτηΛογικό και επόμενο να λέμε αυτό γιατί δεν το περίμενε κανείς, αλλά τώρα δεν έχει νόημα να λέμε ότι λυπόμαστε.
Λοιπόν. Τουλάχιστον έχουμε ένα στοιχείο για την ώρα. Έστω και έτσι έχουμε λιγότερους πιθανούς υπόπτους για τον ρόλο του Δημάρχου.
Άλλα απολύτως σίγουρα συμπεράσματα δεν υπάρχουν.
Τέλος @Chem2000 , δε θέλω να γίνω άδικη όμως λες συνεχώς θα επανέλθω και θα επανέλθω και... "επανέλθω" δε βλέπουμε. Πότε θα έρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή;
Α, και κάτι ακόμη. Μήπως θα ήταν καλό να κοιτάξουμε και για τυχόν σήματα της πόρνης; Ίσως είναι ιδέα μου αλλά μπορεί και κάτι να υπάρχει, έστω και σε αυτό το χρονικό διάστημα.
η @Chem2000 δεν ειχε γραψει τιποτα...
Οκ θα δειξει πιο μετα...
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.785 μηνύματα.

Καταλαβαίνω τι λες και θα είναι πολύ στενάχωρο να καταλήξουμε σ ένα παιχνίδι που δε θα μιλάει κανείς. Θέλω πάντα όμως να ελπίζω πως όσοι δηλώσαμε συμμετοχή θα κρατήσουμε την "άτυπη" δέσμευσή μας και θα παίξουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε.Δεν διαφωνώ απαραίτητα ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί η μαφία το μπέρδεμα που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά θεωρώ ότι ήσουν αρκετά απόλυτος ως προς αυτό και δεν έχεις δει μάλλον ακόμη την αντίθετη όψη του δεν μιλάει κανείς και περνάνε οι ώρες προσπαθώντας 1-2 άτομα να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. Δεν θέλω να πω ότι έτσι ήταν σε προηγούμενα παιχνίδια γιατί όπως ήδη είπαμε μπορεί πολύ εύκολα να κρυφτεί κάποιος πίσω από αυτό. Ήταν όσο ύποπτη όσο θα μπορούσε ο καθένας. Μιλάω για τη μέθοδο της που πολύ γρήγορα θεώρησες επικίνδυνη για την πόλη. Θα δούμε από αύριο.
Για την Υδροχόο το εξήγησα πολλές φορές για ποιο λόγο στράφηκα εναντίον της. Στο τέλος ήταν Chem vs Υδροχόο. Η Chem δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, κι όπως είπα, θεωρώ πως αν ήταν Μαφία όλο και κάποιος θα την έφερνε να γράψει. Δεν ξέρω αν κάνω τόσο λάθος, αλλά τον παλιό καλό καιρό υπήρχαν γιάφκες στημένες σε MSN, Skype, Messenger, η Μαφία ήταν σε μια διαρκή επαφή, μπορεί να σε επιβεβαιώσει η τωρινή ΣΕ πόσες και πόσες ώρες κλήσεων γινόταν στις γιάφκες αυτές. Οπότε θεωρώ πως αν ήταν Μαφία κάποιος θα της έλεγε "κορίτσι μου έλα εδώ, γράψε κάτι, κινδυνεύουμε". Οπότε μεταξύ των δύο, θεώρησα λιγότερο κακό να φύγει μια παίχτρια που θα μπορούσε να είναι η Πόρνη ή που θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί η Μαφία παρά η Chem, η οποία ίσως επανέλθει κι έχει κάτι να μας δώσει. Κι όπως φαινόταν προς το τέλος της ψηφοφορίας, δε μου άρεζε το δίδυμο αυτό και γι αυτό ζητούσα να ανέβει κι άλλος, ο οποισδήποτε θέλατε, να πάμε σε τριπλή, μήπως αυτή η τριπλή που προέκυπτε μας έδινε κάποια περισσότερα στοιχεία - μια κουβέντα, μια κάρτα, μία κίνηση βοήθειας, οτιδήποτε παραπάνω απ όσα πήραμε με την ισοψηφία Υδροχόου-Chem.
Όπως και να έχει, ο,τι έγινε έγινε τώρα. Έφυγε η Υδροχοός και μείναμε οι υπόλοιποι. Δε θεωρώ ότι η Chem έχει κακό ρολό, θα ήθελα όμως πολύ να ακούσω τι έχει να πει. Τόσες υποσχέσεις ότι θα γράψει, ανυπομονώ. Κι όπως έγραψα στο προηγούμενό μου post, ανυπομονώ να ακούσω κι από Pyotr και Micro. Δεν κατηγορώ ακόμη κανέναν από τους δύο - κι οι δύο ζήτησαν χρόνο και νομίζω η πόλη τους τον πρόσφερε απλόχερα. Τώρα όμως θαρρώ πώς πρέπει κι αυτοί να μας πούνε τι πιστεύουν για τη σημερινή ημέρα. Έγιναν και γράφτηκαν πολλά, τι λέτε;
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.

Καλησπέρα , πλέον θα μπορώ να είμαι περισσότερο ενεργός . Συγγνώμη που δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε .Όπως και να έχει, ο,τι έγινε έγινε τώρα. Έφυγε η Υδροχοός και μείναμε οι υπόλοιποι. Δε θεωρώ ότι η Chem έχει κακό ρολό, θα ήθελα όμως πολύ να ακούσω τι έχει να πει. Τόσες υποσχέσεις ότι θα γράψει, ανυπομονώ. Κι όπως έγραψα στο προηγούμενό μου post, ανυπομονώ να ακούσω κι από Pyotr και Micro. Δεν κατηγορώ ακόμη κανέναν από τους δύο - κι οι δύο ζήτησαν χρόνο και νομίζω η πόλη τους τον πρόσφερε απλόχερα. Τώρα όμως θαρρώ πώς πρέπει κι αυτοί να μας πούνε τι πιστεύουν για τη σημερινή ημέρα. Έγιναν και γράφτηκαν πολλά, τι λέτε;
Ο λόγος που ψήφισα τον Pyotr ήταν επειδή δεν είχα μελετήσει τα μηνύματα σας και δεν ήθελα να πάρω μια βαστική απόφαση χωρίς στοιχεία . Αν και πάλι δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε σε στοιχεία αλλά στο ότι η στρατηγική της Υδροχόου εναντιώνεται στην δική σου .
Ομοίως για την τσεμ , δεν είμαι σίγουρος αν έχει ύποπτο ρόλο ή απλώς αδιαφόρησε και άφησε τους υπόλοιπους στο περίμενε ..
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.785 μηνύματα.

Αυτό είναι ένα κομμάτι της αλήθειας. Ένα ακόμη κομμάτι ήταν ότι την ψήφισαν άλλα τρια άτομα εκτός από εμένα. Και δε μπορείς να πεις ακριβώς ότι εγώ βγήκα την τελευταία ώρα και φώναζα "ψηφίστε Υδροχόο, πάμε να τη διώξουμε".Αν και πάλι δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε σε στοιχεία αλλά στο ότι η στρατηγική της Υδροχόου εναντιώνεται στην δική σου .

Όπως και να χει, καλωσήρθες στο παιχνίδι. Πάρε το χρόνο σου, μελέτησε όσα έγιναν κι αναμένουμε και το δικό σου αναλυτικό post με το σχολιασμό της ημέρας και τις σκέψεις σου για το μέλλον.

Αρχικά, ακόμα περιμένουμε ένα αναλυτικό ποστ από την Chem.Αυτό είναι ένα κομμάτι της αλήθειας. Ένα ακόμη κομμάτι ήταν ότι την ψήφισαν άλλα τρια άτομα εκτός από εμένα. Και δε μπορείς να πεις ακριβώς ότι εγώ βγήκα την τελευταία ώρα και φώναζα "ψηφίστε Υδροχόο, πάμε να τη διώξουμε".
Όπως και να χει, καλωσήρθες στο παιχνίδι. Πάρε το χρόνο σου, μελέτησε όσα έγιναν κι αναμένουμε και το δικό σου αναλυτικό post με το σχολιασμό της ημέρας και τις σκέψεις σου για το μέλλον.
Skiyo
Palermo Player
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.787 μηνύματα.

Έτσι είναι τα βράδια στο Παλέρμο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας; Στις 6:30-8:15 το απόγευμα δε έκανα σχεδόν τίποτα ( ακομη και τη σειρά παράτησα που εβλεπα) και παρακολούθουσα τις εξελίξεις. Άντε για να δούμε τις επόμενες μέρες τι θα ακολουθήσουν.
Καλό βράδυ να έχετε και ελπίζω να έχετε περισσότερη διάθεση για Παλέρμο αύριο.

Κατά την ψηφοφορία και την ανακοίνωση της δολοφονίας είμαστε σχεδόν όλοι ενεργοί και υπάρχει συζήτηση. Την σημερινή ψηφοφορία, αν και είχε αρκετή κίνηση, θα την χαρακτήριζα λάιτ επειδή δεν είχε παίξιμο καρτών και αλλαγές ψήφων της τελευταίας στιγμής.Έτσι είναι τα βράδια στο Παλέρμο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας; Στις 6:30-8:15 το απόγευμα δε έκανα σχεδόν τίποτα ( ακομη και τη σειρά παράτησα που εβλεπα) και παρακολούθουσα τις εξελίξεις. Άντε για να δούμε τις επόμενες μέρες τι θα ακολουθήσουν.
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.

Για την ψηφοφορία αυτό που έχω να σχολιάσω είναι ότι έκανε κατά τη γνώμη μου λάθος ο Δήμαρχος που δεν πήγε σε ουδέτερη ψήφο . Χάσαμε μία ισοψηφία που θα φανέρωνε περισσότερα .Αυτό είναι ένα κομμάτι της αλήθειας. Ένα ακόμη κομμάτι ήταν ότι την ψήφισαν άλλα τρια άτομα εκτός από εμένα. Και δε μπορείς να πεις ακριβώς ότι εγώ βγήκα την τελευταία ώρα και φώναζα "ψηφίστε Υδροχόο, πάμε να τη διώξουμε".
Επίσης μου κάνει εντύπωση που ενώ ζητούσες τριπλή ισοψηφία κατηγόρησες την Υδροχόο που δεν χρησιμοποίησε κάρτες για να σωθεί , απο μια φαινομενική ισοψηφία . Εφόσον , όχι μόνο εσύ αλλά όλοι μας επιζητούμε στον 1ο γύρω την ισοψηφία γιατί "θάβεις" εναν παίκτη που την δέχεται ; Αν την έσπαγε νομίζω οι περισσότεροι θα την ψηφίζαμε στον επόμενο γύρω ..
Αλλά έχω να δηλώσω εντελώς απογοητευμένος με τη συμπεριφορά της. Μπορούσε να σώσει τον εαυτό της, ήταν μία απλή αλλαγή ψήφου, και δεν το προσπάθησε καν. Οποιοδήποτε ρόλο κι αν είχε, αυτό δείχνει μηδενικό σεβασμό προς τους συμπαίχτες της και τα άτομα που διοργανώνουν το παιχνίδι. Έχω κάνει ΣΕ 8 φορές κι αυτές είναι συμπεριφορές που δε μπορώ να δικαιολογήσω. Εφόσον δηλώνεις συμμετοχή, σεβάσου όσους αγωνίζονται γι αυτό το παιχνίδι και παίξε!
dimijim
Palermo Player

Γιατί είναι πολύ βασική αρχή ότι θα κάνεις ο,τι περισσότερο μπορείς για να σώσεις τον εαυτό σου; Ποιος παίζει ένα παιχνίδι με σκοπό να χάσει; Θεωρώ αυτονόητο πως όποιος βρεθεί σε ισοψηφία θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει τον εαυτό του και δε νομίζω ότι θα κατηγορήσω ποτέ κάποιον γιατί έκανε κίνηση ο ίδιος για να σωθεί. Υπάρχει μόνο μία περίπτωση στο Παλέρμο που κάποιος δέχεται να θυσιαστεί, να πέσει αμαχητί. Να είναι η Πόρνη ή ο ΔΑ κι αυτό να είναι το σχέδιο της Μαφίας του ή να μη θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στο σχέδιο της Μαφίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάθε παίχτης, Πολίτης ή Μαφιόζος, οφείλει στα μάτια μου να κάνει ο,τι περισσότερο μπορεί για να σώσει το ρόλο του.Επίσης μου κάνει εντύπωση που ενώ ζητούσες τριπλή ισοψηφία κατηγόρησες την Υδροχόο που δεν χρησιμοποίησε κάρτες για να σωθεί , απο μια φαινομενική ισοψηφία . Εφόσον , όχι μόνο εσύ αλλά όλοι μας επιζητούμε στον 1ο γύρω την ισοψηφία γιατί "θάβεις" εναν παίκτη που την δέχεται ; Αν την έσπαγε νομίζω οι περισσότεροι θα την ψηφίζαμε στον επόμενο γύρω ..
Edit: και δε χρειαζόταν καν να παίξει κάρτες, μπορούσε απλά να ψηφίσει chem
Micro
Palermo Player

Η μόνη βασική αρχή που οφείλουμε να ακολουθούμε είναι η ενεργώς συμμετοχή μας ( αν και ορισμένοι δεν την τηρήσαμε επαρκώςΓιατί είναι πολύ βασική αρχή ότι θα κάνεις ο,τι περισσότερο μπορείς για να σώσεις τον εαυτό σου; Ποιος παίζει ένα παιχνίδι με σκοπό να χάσει; Θεωρώ αυτονόητο πως όποιος βρεθεί σε ισοψηφία θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει τον εαυτό του και δε νομίζω ότι θα κατηγορήσω ποτέ κάποιον γιατί έκανε κίνηση ο ίδιος για να σωθεί. Υπάρχει μόνο μία περίπτωση στο Παλέρμο που κάποιος δέχεται να θυσιαστεί, να πέσει αμαχητί. Να είναι η Πόρνη ή ο ΔΑ κι αυτό να είναι το σχέδιο της Μαφίας του ή να μη θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στο σχέδιο της Μαφίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάθε παίχτης, Πολίτης ή Μαφιόζος, οφείλει στα μάτια μου να κάνει ο,τι περισσότερο μπορεί για να σώσει το ρόλο του.
Edit: και δε χρειαζόταν καν να παίξει κάρτες, μπορούσε απλά να ψηφίσει chem

Ευελπιστώ όμως να πέφτεις μέσα αυτή τη φορά γιατί πιστεύω ασκείς επιρροή και ένα λάθος σου θα μπορούσε να μεγεθυνθεί . Χαίρομαι πάντως που αναλύεις διεξοδικά τη σκέψη σου .. σε πολλά προηγούμενα παιχνίδια όπως σου είπαν τα παιδία υπήρχαν διαστήματα με μηδεν κινητικότητα
Μέχρι στιγμής δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο , θα ξανά περάσω τα μηνύματα το πρωί γιατί σίγουρα μου έχουν διαφύγει πράγματα .
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.663 μηνύματα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ρόλοι της νύχτας μπορουν να μας στείλουν μήνυμα μέχρι τις 02:00 ΠΛΗΝ της πόρνης, η οποία πρέπει να στείλει μήνυμα έως τα μεσάνυχτα 00:00.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 6 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Scandal
- giannhs2001
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.