Σαν να μου φαίνεται ότι στραβά αρμενίζουμε. Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει, με το που πήρε κεφάλι η Chem.
Ούτε εμένα μου αρέσει η στάση της, μου κλωτσάει το ότι μπήκε, πέταξε δύο προτάσεις και αυτό ήταν όλο. Τείνω όμως να πιστέψω ότι έχουμε περισσότερο να κάνουμε με μία αδιάφορη για το παιχνίδι παίκτρια παρά με μαφιόζα. Η ψήφος που ήρθε και έριξε ήταν η εύκολη λύση. Είδε λίγο τη συζήτηση, είδε ότι είχε κατηγορηθεί η Υδροχόος, την ψήφισε κι έφυγε. Σημειωτέον ότι υπάρχει Palermo Player που μπήκε τελευταία φορά στο thread στις 12:31. Η Chem έστειλε το μήνυμά της στις 12:34 κι έριξε μαύρη πέτρα. Ε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια... Δεν μου φαίνεται για μαεστρική κίνηση μαφιόζου που θέλει να βάλει στο κάδρο την Υδροχόο εν προκειμένω, παρά για βαριεστημένη κίνηση ατόμου που μάλλον δεν ήθελε και τόσο να παίξει. Αλλιώς θα είχε μπει στον κόπο να μπει τουλάχιστον στο thread να δει τι συμβαίνει αφού πέταξε τη "βόμβα" της.
Συν τοις άλλοις, από την ώρα που άρχισε να γίνεται αυτή η στροφή, δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας που να έχει θέμα με αυτό. Είναι τόσο βολικό για τη Μαφία να βλέπει έναν Πολίτη να προπορεύεται, για ποιο λόγο να κάτσει να το σκαλίσει;
Το ζητούμενο είναι να διώξουμε τη Μαφία. Το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο αν συμμετείχαμε όλοι και μπορούσαμε να έχουμε μία πραγματική άποψη για τον καθένα· αυτό όμως δεν μεταβάλλει τον σκοπό του παιχνιδιού που είναι η εύρεση της μαφίας και όχι να διώξουμε τους αδιάφορους...
Επίσης,
@Micro και
@Ουριήλ, θα ψηφίσετε; Ούτε 2 ώρες δεν μένουν ακόμα.