Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.270 μηνύματα.

Θέλω να ακούσω παραπάνω απο την @Chem2000 τι ειδες και επελεξες την Υδρο;
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 548 μηνύματα.

ΣυγγνωμηΛες να μην ψηφίζουμε τυχαία , ενώ εμμένει η ψήφος σου εμένα από κλήρωση . Τι περιμένεις να απαντήσω για να την αλλάξεις , πιθανόθεωρίες δεν ξέρω .

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συμφωνω, μπορει να δωσει περισσοτερες λεπτομεριες η @Chem2000 απο το να πει απλως οτι η Υδροχοος ειναι υποπτη. Δηλαδη απο καπου θα πρεπει κατι να ειδε... εκτος αν ειναι τυχαια ψηφος...Θέλω να ακούσω παραπάνω απο την @Chem2000 τι ειδες και επελεξες την Υδρο;
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.783 μηνύματα.

Λοιπόν...
Ανέκαθεν ήμουν της άποψης ότι κάθε Μαφία που σέβεται τον εαυτό της αφήνει τουλάχιστον ένα μέλος της εκτός της πρώτης ψηφοφορίας μέχρι αργά. Ιδανικά, θέλει το μέλος της αυτό να ψηφίσει στο τέλος ή προς το τέλος. Γιατί να το κάνει αυτό; Γιατί κάθε παίχτης που βάζει το χέρι του στη φωτιά και ψηφίζει, παίρνει ένα μικρό ρίσκο να μπει σε μια διαμάχη, να χρειαστεί να επιχειρηματολογήσει, να έχει να αντιμετωπίσει έναν πιο ...οξύθυμο παίχτη. Κι η Μαφία δε θέλει τέτοιες φασαρίες στον πρώτο γύρο, δε θέλει μέλη της να συζητιούνται και να λογομαχούν, θέλει να κυλήσουν όλα ήρεμα κι εμείς οι αποπροσανατολισμένοι πολίτες να διώξουμε έναν από την ομάδα μας. Ένας άλλος λόγος που η Μαφία θέλει να αφήσει μέλος της χωρίς ψήφο έως αργά, είναι για να μην "αθωώσει" κάποιους άλλους στα μάτια του Πληροφοριοδότη. Δεν έχει την πολυτέλεια ένας Φανερός Μαφιόζος να βγει να ψηφίσει "στην τύχη" καναδυό άτομα γιατί αμέσως τα άτομα αυτά αθωώνονται στα μάτια του Πληροφοριοδότη. Τέλος, και εξαιρετικά σημαντικό, η Μαφία θέλει να έχει έναν τουλάχιστον παίχτη που δεν έχει ψήφισει έως αργά, ώστε πρώτα να δει πως διαμορφώνονται οι ψήφοι των πολιτών, ποιοι παίρνουν προβάδισμα, αν υπάρχει κάποιο μέλος της που κινδυνεύει κι εν συνεχεία ο Μαφιόζος αυτός να δώσει την ψήφο που εκείνη τη στιγμή βολεύει καλύτερα το σχέδιο της ομάδας του. Μπορεί να είναι μια άκυρη ψήφος αν οι mvp εκείνη την ώρα είναι όλοι Πολίτες, μπορεί όμως και να προσπαθήσει να δώσει προβάδισμα σε κάποιον για να σώσει έναν συνάδελφο του.
Για τους παραπάνω λόγους που πολύ αναλυτικά εξήγησα, θεωρώ πως υπάρχει τουλάχιστον ένας Μαφιόζος ανάμεσα στα άτομα που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Ποια είναι αυτά:
Επιπλέον, χωρίς να τους κατηγορώ παραπάνω, βλέπω ότι Memetchi κι Ουριήλ στράφηκαν ελαφρώς εναντίον της Chem, η οποία έχει ψηφίσει Υδροχόο και όπως έχω πει από το πρωί, η Μαφία πιθανότατα θέλει η Υδροχόος να συνεχίσει να υπάρχει μέσα και να μπερδεύει. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δε μπορώ και να τους κατηγορήσω για τη στροφή τους στη Chem. Έρχεται στην αρχή και μας διαφημίζει ότι θα κάνει post και καταλήγει με post μίας σειράς που ψηφίζει την Υδροχόο επειδή είναι ύποπτη και χωρίς να αιτιολογεί κάτι παραπάνω ή να σχολιάζει όλα τα υπόλοιπα που έχουν γραφτεί. Μας υπόσχεται ένα ωραίο και αναλυτικό ποστ και καταλήγουμε μ αυτήν την πρόταση μόνο.
Τέλος, αγαπητέ Pyotr, άσε τους τροχούς της τύχης και προσπάθησε να καταλάβεις τι γίνεται στο παιχνίδι. Εάν ξαναγυρίσεις τον τροχό μέχρι να βγει κάποιος που δεν έχει ψήφο και το κάνουν αυτό καναδυο πολίτες ακόμη, το βράδυ σήμερα θα φύγει πολίτης. Και το μεσημέρι αύριο με τη δολοφονία πολίτης θα φύγει. Και μέχρι να αποφασίσεις το πώς θα δράσεις στην επόμενη ψηφοφορία, θα είμαστε ήδη -2 αθώοι στην πόλη.
Ο πρώτος γύρος ΔΕΝ είναι ένας γύρος τύχης. ΚΑΜΙΑ μαφία δεν αφήνει τον πρώτο γύρο να τσουλήσει στην τύχη. Υπάρχει κάποιο σχέδιο, κάποιο πλάνο. Ως σοβαροί πολίτες που σεβόμαστε το ρόλο μας και τη θέση μας πρέπει να προσπαθήσουμε από τώρα, έστω και με ελάχιστα στοιχεία, να προσεγγίσουμε τη Μαφία. Αν το αφήσουμε εμείς στην τύχη, τότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το βράδυ θα φύγει Πολίτης.
Δεν αλλάζω ψήφο ακόμη αλλά είμαι διατεθειμένος. Αναμένω να ακούσω τις απόψεις και των υπολοιπών για όλα αυτά.
Ανέκαθεν ήμουν της άποψης ότι κάθε Μαφία που σέβεται τον εαυτό της αφήνει τουλάχιστον ένα μέλος της εκτός της πρώτης ψηφοφορίας μέχρι αργά. Ιδανικά, θέλει το μέλος της αυτό να ψηφίσει στο τέλος ή προς το τέλος. Γιατί να το κάνει αυτό; Γιατί κάθε παίχτης που βάζει το χέρι του στη φωτιά και ψηφίζει, παίρνει ένα μικρό ρίσκο να μπει σε μια διαμάχη, να χρειαστεί να επιχειρηματολογήσει, να έχει να αντιμετωπίσει έναν πιο ...οξύθυμο παίχτη. Κι η Μαφία δε θέλει τέτοιες φασαρίες στον πρώτο γύρο, δε θέλει μέλη της να συζητιούνται και να λογομαχούν, θέλει να κυλήσουν όλα ήρεμα κι εμείς οι αποπροσανατολισμένοι πολίτες να διώξουμε έναν από την ομάδα μας. Ένας άλλος λόγος που η Μαφία θέλει να αφήσει μέλος της χωρίς ψήφο έως αργά, είναι για να μην "αθωώσει" κάποιους άλλους στα μάτια του Πληροφοριοδότη. Δεν έχει την πολυτέλεια ένας Φανερός Μαφιόζος να βγει να ψηφίσει "στην τύχη" καναδυό άτομα γιατί αμέσως τα άτομα αυτά αθωώνονται στα μάτια του Πληροφοριοδότη. Τέλος, και εξαιρετικά σημαντικό, η Μαφία θέλει να έχει έναν τουλάχιστον παίχτη που δεν έχει ψήφισει έως αργά, ώστε πρώτα να δει πως διαμορφώνονται οι ψήφοι των πολιτών, ποιοι παίρνουν προβάδισμα, αν υπάρχει κάποιο μέλος της που κινδυνεύει κι εν συνεχεία ο Μαφιόζος αυτός να δώσει την ψήφο που εκείνη τη στιγμή βολεύει καλύτερα το σχέδιο της ομάδας του. Μπορεί να είναι μια άκυρη ψήφος αν οι mvp εκείνη την ώρα είναι όλοι Πολίτες, μπορεί όμως και να προσπαθήσει να δώσει προβάδισμα σε κάποιον για να σώσει έναν συνάδελφο του.
Για τους παραπάνω λόγους που πολύ αναλυτικά εξήγησα, θεωρώ πως υπάρχει τουλάχιστον ένας Μαφιόζος ανάμεσα στα άτομα που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Ποια είναι αυτά:
- Memetchi
- Micro
- Ουριήλ
Επιπλέον, χωρίς να τους κατηγορώ παραπάνω, βλέπω ότι Memetchi κι Ουριήλ στράφηκαν ελαφρώς εναντίον της Chem, η οποία έχει ψηφίσει Υδροχόο και όπως έχω πει από το πρωί, η Μαφία πιθανότατα θέλει η Υδροχόος να συνεχίσει να υπάρχει μέσα και να μπερδεύει. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δε μπορώ και να τους κατηγορήσω για τη στροφή τους στη Chem. Έρχεται στην αρχή και μας διαφημίζει ότι θα κάνει post και καταλήγει με post μίας σειράς που ψηφίζει την Υδροχόο επειδή είναι ύποπτη και χωρίς να αιτιολογεί κάτι παραπάνω ή να σχολιάζει όλα τα υπόλοιπα που έχουν γραφτεί. Μας υπόσχεται ένα ωραίο και αναλυτικό ποστ και καταλήγουμε μ αυτήν την πρόταση μόνο.
Τέλος, αγαπητέ Pyotr, άσε τους τροχούς της τύχης και προσπάθησε να καταλάβεις τι γίνεται στο παιχνίδι. Εάν ξαναγυρίσεις τον τροχό μέχρι να βγει κάποιος που δεν έχει ψήφο και το κάνουν αυτό καναδυο πολίτες ακόμη, το βράδυ σήμερα θα φύγει πολίτης. Και το μεσημέρι αύριο με τη δολοφονία πολίτης θα φύγει. Και μέχρι να αποφασίσεις το πώς θα δράσεις στην επόμενη ψηφοφορία, θα είμαστε ήδη -2 αθώοι στην πόλη.
Ο πρώτος γύρος ΔΕΝ είναι ένας γύρος τύχης. ΚΑΜΙΑ μαφία δεν αφήνει τον πρώτο γύρο να τσουλήσει στην τύχη. Υπάρχει κάποιο σχέδιο, κάποιο πλάνο. Ως σοβαροί πολίτες που σεβόμαστε το ρόλο μας και τη θέση μας πρέπει να προσπαθήσουμε από τώρα, έστω και με ελάχιστα στοιχεία, να προσεγγίσουμε τη Μαφία. Αν το αφήσουμε εμείς στην τύχη, τότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το βράδυ θα φύγει Πολίτης.
Δεν αλλάζω ψήφο ακόμη αλλά είμαι διατεθειμένος. Αναμένω να ακούσω τις απόψεις και των υπολοιπών για όλα αυτά.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.421 μηνύματα.

Ο λόγος που δεν έχω ψηφίσει είναι ότι έχουμε ακόμα αρκετές ώρες και περιμένω να δω αν θα βγει η Chem να πει κάτι παραπάνω γιατί προς τα εκεί κλείνω αφού εξήγησα τι βρίσκω περίεργο. Ως προς τους υπόλοιπους μπορώ να κάνω σκέψεις αλλά δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο αφού ακόμα και πολίτες μπορεί να έχουν στρατηγικές τύπου «μην εκτεθώ στη μαφία», «μη πάρω στον λαιμό μου αθώο» κτλ. Όμως, για τη Chem νομίζω ότι μπορώ να δω κάτι πιο στοχευμένο και άρα να σκεφτώ πιο συγκεκριμένους ρόλους που έχουν λόγο να στοχεύσουν. Μπορεί και να μη διάβασε απλά τα ποστ καλά και να θεώρησε ότι πρέπει να ψηφίσει για να μη θεωρηθεί μαφία, όπως σκέφτηκες εσύ για όσους δεν ψήφισαν. Άμα απαντήσει ίσως φανεί κάτι καλύτερο.Για τους παραπάνω λόγους που πολύ αναλυτικά εξήγησα, θεωρώ πως υπάρχει τουλάχιστον ένας Μαφιόζος ανάμεσα στα άτομα που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Ποια είναι αυτά:
Που κι οι τρεις έχουν εμφανιστεί, έχουν γράψει ένα-δυο ποστ, αλλά ουδείς δεν έβαλε το χεράκι του στη φωτιά να δώσει ένα ψηφουλίνι.
- Memetchi
- Micro
- Ουριήλ
Επίσης γύρος τύχης είναι και δεν είναι, γιατί ναι μεν όλοι ψηφίσουν με ένα σκεπτικό αλλά ελάχιστοι έχουν όντως κάποιο πραγματικό πλάνο και αυτό μπερδεύει τα πράγματα. Εγώ τουλάχιστον από μεριά μου προσπαθώ μέσα από την παρατήρηση να ξεχωρίσω ποιο από τα δυο ισχύει.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 548 μηνύματα.

Γιατι αυτη η επιθεση σε εμενα ; Δεν ειμαι ο μοναδικος που ψηφισε τυχαια... Τελος παντων οκευ ψηφισα με τροχο της τυχης, ωστοσο, οπως ειπα ΔΕΝ ψηφισα μονο εγω τυχαια. Τωρα απλως με μπερδευεις περισσοτερο, δηλαδη με αυτο που ειπες να το παρω θετικα ή οχι ; Προστατευεις τον Micro ή μηπως ξερεις κατι παραπανω που δεν ξερουμε οι αλλοι ; Οπως ειπα, θα αλλαξω την ψηφο αν πιστευω κατι αλλο, αλλα περιμενω να δω τι θα γινει για τωρα...Τέλος, αγαπητέ Pyotr, άσε τους τροχούς της τύχης και προσπάθησε να καταλάβεις τι γίνεται στο παιχνίδι. Εάν ξαναγυρίσεις τον τροχό μέχρι να βγει κάποιος που δεν έχει ψήφο και το κάνουν αυτό καναδυο πολίτες ακόμη, το βράδυ σήμερα θα φύγει πολίτης. Και το μεσημέρι αύριο με τη δολοφονία πολίτης θα φύγει. Και μέχρι να αποφασίσεις το πώς θα δράσεις στην επόμενη ψηφοφορία, θα είμαστε ήδη -2 αθώοι στην πόλη.
Υδροχόος
Palermo Player
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.392 μηνύματα.

Μα αν είχε η @Chem2000 κάτι να πει δε θα το έλεγε ; Δε σας βάζει σε σκέψεις το γεγονός ότι η ίδια προειδοποίησε πως θα επανέλθει μ΄ ένα ποστ (που ο κάθε λογικός άνθρωπος υποθέτει ότι όταν έχει προηγηθεί προειδοποίηση ειδικά, είθισται να είναι κάπως μεγάλο/αναλυτικό/εμπεριστατωμένο...), μα ύστερα περιορίστηκε μόνο στο να πει ότι ύστερα από...σκέψη με θεωρεί ύποπτη ; Ποιά σκέψη ;
Δε σας βάζουν σε σκέψεις, αυτές της οι σκέψεις ;
Και μάλιστα...ζήτησε από μένα να πω δυο λόγια. Και δεν είπα. Τί να πω ; Απ΄ τη στιγμή που δεν ξέρω και γιατί με κατηγορεί ο άλλος...
Έλλειψη χρόνου ; Μπορεί να το επικαλεστεί, κάλλιστα. Αλλά κι ένα μικρό παιδί, θεωρώ ότι ξέρει ότι δεν πετάμε έτσι μια βόμβα και φεύγουμε. Αν μπορούμε να γράψουμε μια γραμμή, μπορούμε να γράψουμε και μια δεύτερη, για να αιτιολογήσουμε την πρώτη. Γιατί δεν μπορεί να μην ξέρουμε ότι αυτή μας η κίνηση θα προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και θα χρήζει διευκρινίσεων...Εκτός αν δεν έχουμε τί να πούμε. Και...περιμένουμε. Τί θα προκαλέσει αυτό που είπαμε, ποιός θ΄ ακολουθήσει (την ψήφο μας...), ποιός θ΄ απομακρυνθεί (απ΄ την ψήφο μας, πάλι...)...
Σαν έχουμε κάτι να πούμε, το λέμε. Ειδικά μετά από - πολλή - σκέψη...
Δε σας βάζουν σε σκέψεις, αυτές της οι σκέψεις ;
Και μάλιστα...ζήτησε από μένα να πω δυο λόγια. Και δεν είπα. Τί να πω ; Απ΄ τη στιγμή που δεν ξέρω και γιατί με κατηγορεί ο άλλος...
Έλλειψη χρόνου ; Μπορεί να το επικαλεστεί, κάλλιστα. Αλλά κι ένα μικρό παιδί, θεωρώ ότι ξέρει ότι δεν πετάμε έτσι μια βόμβα και φεύγουμε. Αν μπορούμε να γράψουμε μια γραμμή, μπορούμε να γράψουμε και μια δεύτερη, για να αιτιολογήσουμε την πρώτη. Γιατί δεν μπορεί να μην ξέρουμε ότι αυτή μας η κίνηση θα προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και θα χρήζει διευκρινίσεων...Εκτός αν δεν έχουμε τί να πούμε. Και...περιμένουμε. Τί θα προκαλέσει αυτό που είπαμε, ποιός θ΄ ακολουθήσει (την ψήφο μας...), ποιός θ΄ απομακρυνθεί (απ΄ την ψήφο μας, πάλι...)...
Σαν έχουμε κάτι να πούμε, το λέμε. Ειδικά μετά από - πολλή - σκέψη...
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.783 μηνύματα.

Ποια επίθεση προς τα εσένα; Σχόλιο/συμβουλή προς εσένα και κάθε άλλον δυνητικά Πολίτη ήταν ώστε να μην ψηφίσετε τυχαία αλλά να προσπαθήσετε, ακόμη και με τα ελάχιστα δεδομένα να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα.Γιατι αυτη η επιθεση σε εμενα ; Δεν ειμαι ο μοναδικος που ψηφισε τυχαια... Τελος παντων οκευ ψηφισα με τροχο της τυχης, ωστοσο, οπως ειπα ΔΕΝ ψηφισα μονο εγω τυχαια. Τωρα απλως με μπερδευεις περισσοτερο, δηλαδη με αυτο που ειπες να το παρω θετικα ή οχι ; Προστατευεις τον Micro ή μηπως ξερεις κατι παραπανω που δεν ξερουμε οι αλλοι ; Οπως ειπα, θα αλλαξω την ψηφο αν πιστευω κατι αλλο, αλλα περιμενω να δω τι θα γινει για τωρα...
Όσο για το ότι προστατεύω τον Micro... Έχω βάλει το όνομά του ανάμεσα σε 3 bullets κι από επάνω γράφω σαφώς ότι θεωρώ πως ανάμεσα στους τρεις υπάρχει τουλάχιστον ένας Μαφιόζος. Αυτό είναι προστασία προς τον Micro;
Θερμή παράκληση, προς όλους, διαβάζετε όλα τα ποστ και προσπαθήστε να τα κατανοήσετε. Μην τα διαβάζετε διαγώνια ή τα προσπερνάτε. Κάποια χρειάζονται ώρα και σκέψεις και σημειώσεις για να βγούνε, είναι άσχημο να μην τα δίνετε την ανάλογη σημασία...
Pyotr_Krasnov
Palermo Player

Μα ξερεις καλα, οτι και ενας που θα ηταν στην Μαφια θα εβαζε τον δικο του στην λιστα αν δεν ειχε ψηφισει... Οπως ειπα θα δω τι αλλο θα γινει σημερα και θα δρασω...Ποια επίθεση προς τα εσένα; Σχόλιο/συμβουλή προς εσένα και κάθε άλλον δυνητικά Πολίτη ήταν ώστε να μην ψηφίσετε τυχαία αλλά να προσπαθήσετε, ακόμη και με τα ελάχιστα δεδομένα να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα.
Όσο για το ότι προστατεύω τον Micro... Έχω βάλει το όνομά του ανάμεσα σε 3 bullets κι από επάνω γράφω σαφώς ότι θεωρώ πως ανάμεσα στους τρεις υπάρχει τουλάχιστον ένας Μαφιόζος. Αυτό είναι προστασία προς τον Micro;
Θερμή παράκληση, προς όλους, διαβάζετε όλα τα ποστ και προσπαθήστε να τα κατανοήσετε. Μην τα διαβάζετε διαγώνια ή τα προσπερνάτε. Κάποια χρειάζονται ώρα και σκέψεις και σημειώσεις για να βγούνε, είναι άσχημο να μην τα δίνετε την ανάλογη σημασία...
Υδροχόος
Palermo Player

Έχει επισημανθεί/ζητηθεί, να βγάλουμε απ΄ το μυαλό μας τα παλαιότερα Παλέρμο. Και συνεχίζεις να το αγνοείς. Φαίνεται σα να σ΄ έχει στοιχειώσει η προηγούμενη συμμετοχή/εμπειρία σου και μιλάς απόλυτα. Συν τοις άλλοις, θα μπορούσες να το κάνεις πιο σιωπηρά...Ποιόν/ποιούς θες να πείσεις χρησιμοποιώντας το ως ακλόνητο (έτσι μπορεί να φαντάζει στη μάτια κάποιων η πρότερη εμπειρία σου...) επιχείρημα ; (βλ. ΚΑΜΙΑ μαφία, ο πρώτος γύρος ΔΕΝ...)...Ο πρώτος γύρος ΔΕΝ είναι ένας γύρος τύχης. ΚΑΜΙΑ μαφία δεν αφήνει τον πρώτο γύρο να τσουλήσει στην τύχη. Υπάρχει κάποιο σχέδιο, κάποιο πλάνο. Ως σοβαροί πολίτες που σεβόμαστε το ρόλο μας και τη θέση μας πρέπει να προσπαθήσουμε από τώρα, έστω και με ελάχιστα στοιχεία, να προσεγγίσουμε τη Μαφία. Αν το αφήσουμε εμείς στην τύχη, τότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το βράδυ θα φύγει Πολίτης.
Και αυτό μπορεί να μας καταστρέψει. Εμάς τους πολίτες....Διότι το ότι μπορεί να είμαι κι εγώ ένας απ΄ αυτούς που το βράδυ κινδυνεύει να φύγει, και μάλιστα και εξαιτίας σου, δε σου περνά σα σκέψη...
Pyotr_Krasnov
Palermo Player

Σωστα, συμφωνω μαζι σου, πολυ περιεργο να πει οτι θα γραψει και μετα απλως στελνει "ειναι υποπτη"... Ειναι λες... και ειδε ενα μηνυμα που σταλθηκε απο καποιον αλλον και απλως ειπε "Ευκολος στοχος η Υδροχόος, εφοσον το λενε και οι αλλοι". Θελω να δω τι θα απαντησει η @Chem2000Μα αν είχε η @Chem2000 κάτι να πει δε θα το έλεγε ; Δε σας βάζει σε σκέψεις το γεγονός ότι η ίδια προειδοποίησε πως θα επανέλθει μ΄ ένα ποστ (που ο κάθε λογικός άνθρωπος υποθέτει ότι όταν έχει προηγηθεί προειδοποίηση ειδικά, είθισται να είναι κάπως μεγάλο/αναλυτικό/εμπεριστατωμένο...), μα ύστερα περιορίστηκε μόνο στο να πει ότι ύστερα από...σκέψη με θεωρεί ύποπτη ; Ποιά σκέψη ;
Skiyo
Palermo Player
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.786 μηνύματα.

Αλλάζω τη ψήφο μου σε Chem, επειδή θεωρώ υπόπτη τη στάση της, και ότι δε έχει αφιερώσει τόσο χρόνο όσο πρέπει και όλοι γνωρίζουν ότι το Πάλερμο θέλει χρόνο.
Συγγνώμη για τη καθυστέρηση, έγραφα απο το κίνητο και κατα λάθος το έστειλα και μετά με φώναξε η μητέρα μου για κάτι.
Συγγνώμη για τη καθυστέρηση, έγραφα απο το κίνητο και κατα λάθος το έστειλα και μετά με φώναξε η μητέρα μου για κάτι.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.421 μηνύματα.

Τα αναφέραμε αυτά όσοι τοποθετηθήκαμε για τη στάση της. Απλά εγώ θεωρώ ότι υπάρχει λίγος ακόμα χρόνος σκεπτόμενος ότι μπορεί κάποιος πχ να δουλεύει το πρωί και να γύρισε τώρα. Το τι μπορεί να πει είναι δικό της θέμα αναλόγως το αν και τι έχει να κρύψει. Όπως και να έχει, έχει εκτεθεί και χωρίς δεύτερα στοιχεία νομίζω ότι το να εκθέσει περισσότερο ακόμα και το ότι ψήφισε χωρίς λόγο είναι ωφέλιμο ως προς την τελική μας κρίσηΔε σας βάζουν σε σκέψεις, αυτές της οι σκέψεις ;
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.662 μηνύματα.

Ξέχασες να μας πεις που δίνεις την ψήφο σου τελικά.Αλλάζω τη ψήφο μου σε

Το σκεπτικό αυτό μου φαίνεται αρκετά λογικό, αλλά έχω μια απορία.Επιπλέον, χωρίς να τους κατηγορώ παραπάνω, βλέπω ότι Memetchi κι Ουριήλ στράφηκαν ελαφρώς εναντίον της Chem, η οποία έχει ψηφίσει Υδροχόο και όπως έχω πει από το πρωί, η Μαφία πιθανότατα θέλει η Υδροχόος να συνεχίσει να υπάρχει μέσα και να μπερδεύει.
Αν θεωρείς ότι η Υδροχόος είναι κατά πάσα πιθανότητα πολίτης και η μαφία εκμεταλλεύεται τον τρόπο που παίζει για να ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι, δεν είμαι σίγουρη γιατί αφήνεις την ψήφο σου πάνω της ενώ έχει, μαζί με σένα, προβάδισμα.
Αναρωτιέμαι επειδή προσωπικά δεν θέλω να ψηφίζω άτομα που γράφουν και αναλύουν, όπως εσύ και η Υδροχόος, εκτός κι αν έχω ικανοποιητικές ενδείξεις, οπότε θα με ενδιέφερε να εξηγήσεις αυτό το κομμάτι, αν μπορείς.
@Skiyo το μήνυμά σου έχει μείνει μισό, ξαναγράψε το αν μπορείς.Αλλάζω τη ψήφο μου σε
Skiyo
Palermo Player
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.786 μηνύματα.

Ξέχασες να μας πεις που δίνεις την ψήφο σου τελικά.
Συγγνώμη, έκανα επεξεργασία, δείτε το.Το σκεπτικό αυτό μου φαίνεται αρκετά λογικό, αλλά έχω μια απορία.
Αν θεωρείς ότι η Υδροχόος είναι κατά πάσα πιθανότητα πολίτης και η μαφία εκμεταλλεύεται τον τρόπο που παίζει για να ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι, δεν είμαι σίγουρη γιατί αφήνεις την ψήφο σου πάνω της ενώ έχει, μαζί με σένα, προβάδισμα.
Αναρωτιέμαι επειδή προσωπικά δεν θέλω να ψηφίζω άτομα που γράφουν και αναλύουν, όπως εσύ και η Υδροχόος, εκτός κι αν έχω ικανοποιητικές ενδείξεις, οπότε θα με ενδιέφερε να εξηγήσεις αυτό το κομμάτι, αν μπορείς.
@Skiyo το μήνυμά σου έχει μείνει μισό, ξαναγράψε το αν μπορείς.
Υδροχόος
Palermo Player

Σωστα, συμφωνω μαζι σου, πολυ περιεργο να πει οτι θα γραψει και μετα απλως στελνει "ειναι υποπτη"... Ειναι λες... και ειδε ενα μηνυμα που σταλθηκε απο καποιον αλλον και απλως ειπε "Ευκολος στοχος η Υδροχόος, εφοσον το λενε και οι αλλοι". Θελω να δω τι θα απαντησει η @Chem2000
Μακάρι να συνεκτιμηθεί το ίδιο κι απ΄ τους υπόλοιπους, αυτή η κάπως άκυρη κίνηση/ψήφος...Τα αναφέραμε αυτά όσοι τοποθετηθήκαμε για τη στάση της. Απλά εγώ θεωρώ ότι υπάρχει λίγος ακόμα χρόνος σκεπτόμενος ότι μπορεί κάποιος πχ να δουλεύει το πρωί και να γύρισε τώρα. Το τι μπορεί να πει είναι δικό της θέμα αναλόγως το αν και τι έχει να κρύψει. Όπως και να έχει, έχει εκτεθεί και χωρίς δεύτερα στοιχεία νομίζω ότι το να εκθέσει περισσότερο ακόμα και το ότι ψήφισε χωρίς λόγο είναι ωφέλιμο ως προς την τελική μας κρίση
dimijim
Palermo Player

Δεν είναι η τελική ψήφος ακόμη. Έχω πει ότι είμαι διατεθειμένος να αλλάξω. Αναμένω να δω τις αντιδράσεις και τα σχόλια των υπόλοιπων για όσα έγραψα νωρίτερα για να αποφασίσω προς τα πού θα κινηθώ.Το σκεπτικό αυτό μου φαίνεται αρκετά λογικό, αλλά έχω μια απορία.
Αλλά αν το τελικό αποτέλεσμα είναι Πολίτης vs Πολίτης, θα προτιμήσω να αποχωρήσει η Υδροχόος που μας μπερδεύει παρά κάποιος άλλος που μπορεί τελικά να φανεί πιο χρήσιμος για την ομάδα.
Εκτός απροόπτου εδώ θα βρίσκομαι τις τελευταίες ώρες - θα κινηθώ προς την καλύτερη επιλογή για την ομάδα των Πολιτών.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player

Πλεον πραγματικα δεν ξερω καν ποιος κανει μπλοφα ή οχι πρεπει να ξανα διαβασω τα παντα απο την αρχη...

@Chem2000 θα με ενδιέφερε η άποψή σου πάνω στη διαφωνία Υδροχόου - Κέιτ, μια ανάλυση της ψήφου σου και γενικά κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι μέχρι στιγμής.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό, ευχαριστώ για την επεξήγηση.Δεν είναι η τελική ψήφος ακόμη. Έχω πει ότι είμαι διατεθειμένος να αλλάξω. Αναμένω να δω τις αντιδράσεις και τα σχόλια των υπόλοιπων για όσα έγραψα νωρίτερα για να αποφασίσω προς τα πού θα κινηθώ.
Αλλά αν το τελικό αποτέλεσμα είναι Πολίτης vs Πολίτης, θα προτιμήσω να αποχωρήσει η Υδροχόος που μας μπερδεύει παρά κάποιος άλλος που μπορεί τελικά να φανεί πιο χρήσιμος για την ομάδα.
Εκτός απροόπτου εδώ θα βρίσκομαι τις τελευταίες ώρες - θα κινηθώ προς την καλύτερη επιλογή για την ομάδα των Πολιτών.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.270 μηνύματα.

Μου αρέσει που μόλις ανέφερα την Κεμ οι περισσότεροι ακολούθησαν τα βήματα. Σίγουρα ένας μαφιόζος θα κρύβεται στα προηγούμενα μηνύματα απο αυτο εδω σωστά 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 11 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Palermo Player
- Palermo Player
- Scandal
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.