Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,229 μηνύματα.
30-12-24
13:00
Ψηφοφορία για Δευτέρα 30/12
2 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion.
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ
- giannhs2001
- Ion.
- Memetchi
- Micro --> Memetchi
- ultraviolence
- Ουριήλ
- Υδροχόος --> Memetchi
2 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,634 μηνύματα.
30-12-24
13:00
Η Reader και ο Poirot κάθονται κάπου κοντά στο δάσος για να ξαποστάσουν, έπειτα από μία μέρα που παρατηρούσαν τα πάντα στην πόλη.
Ξαφνικά, ακούν έναν πολύ δυνατό θόρυβο να ακούγεται μέσα από το δάσος.
«Τι ήταν αυτό;», λέει έντρομη η Reader στον Poirot.
«Μην ξεχνάς γιατί ήρθαμε εδώ», απάντησε ο Poirot. «Οι Πολίτες δεν έχουν κερδίσει ακόμη τη μάχη έναντι της Μαφίας. Και ελπίζω να μην…»
«Σταμάτα πια! Αδιόρθωτος είσαι! Μόλις ακούσαμε έναν πυροβολισμό, κι εσύ τους χειροκροτείς;» είπε αγανακτισμένη η Reader.
«Δεν θα φύγει ποτέ από πάνω σου αυτή η πολιτίλα. Άντε, πάμε στο δάσος», αντέτεινε ο Poirot.
«Πάμε, από εκεί ακούστηκε», έδειξε η Reader.
Οι δυο κάποτε ορκισμένοι εχθροί πλησίασαν σιγά σιγά προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε ο πυροβολισμός.
Σε ένα δέντρο, βρήκαν καρφωμένο ένα σημείωμα:
«Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.
(Υπογραφή)
Η αιμοσταγής Μαφία».
Μα, το σημείωμα δεν ήταν γραμμένο σε χαρτί.
Ήταν γραμμένο σε ένα κομμάτι που είχαν σκίσει από...
Ξαφνικά, ακούν έναν πολύ δυνατό θόρυβο να ακούγεται μέσα από το δάσος.
«Τι ήταν αυτό;», λέει έντρομη η Reader στον Poirot.
«Μην ξεχνάς γιατί ήρθαμε εδώ», απάντησε ο Poirot. «Οι Πολίτες δεν έχουν κερδίσει ακόμη τη μάχη έναντι της Μαφίας. Και ελπίζω να μην…»
«Σταμάτα πια! Αδιόρθωτος είσαι! Μόλις ακούσαμε έναν πυροβολισμό, κι εσύ τους χειροκροτείς;» είπε αγανακτισμένη η Reader.
«Δεν θα φύγει ποτέ από πάνω σου αυτή η πολιτίλα. Άντε, πάμε στο δάσος», αντέτεινε ο Poirot.
«Πάμε, από εκεί ακούστηκε», έδειξε η Reader.
Οι δυο κάποτε ορκισμένοι εχθροί πλησίασαν σιγά σιγά προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε ο πυροβολισμός.
Σε ένα δέντρο, βρήκαν καρφωμένο ένα σημείωμα:
«Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.
(Υπογραφή)
Η αιμοσταγής Μαφία».
Μα, το σημείωμα δεν ήταν γραμμένο σε χαρτί.
Ήταν γραμμένο σε ένα κομμάτι που είχαν σκίσει από...
...ένα κοτλέ παντελόνι...
...για να βρουν τελικά λίγο παραπέρα...
...το πτώμα του...
...Micro.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,203 μηνύματα.
30-12-24
13:01
Στην κυριολεξία τέτοια ώρα αρχίζω να γράφω κάθε μέρα που ξυπνάωΣε καθε περιπτωση κωμικοτραγικη η ταυτοχρονη εμφανιση των 3 ενοχων
Κωμικοτραγικό είναι ότι κάθομαι τόσες ώρες και κάνω ερωτήσεις για να μάθουμε κάτι, δεν κάνω τα πάντα να σωθώ ενώ την πρώτη μέρα μπορούσα να σπάσω την ισοψηφία αν άλλαζα την ψήφο μου και βγαίνω και κατηγορούμενος
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
30-12-24
13:05
Δεν ξέρω.Ο Ουριήλ δεν είναι πόρνη. Αν ήταν, δεν θα έπαιζε την εξαίρεση. Θα επέτρεπε να φύγει με ψηφοφορία για να κερδίσει έναν ακόμη γύρο η μαφία. Άρα είναι είτε μαφιόζος είτε πολίτης..
Τι λέτε;
Αρχίζει, όμως, να σχηματίζεται ένα ύποπτο τρίγωνο. Με...στανταράκια (κατ΄ εμέ) τους giannhs2001 και Memetchi...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
30-12-24
13:07
Πάει κι αυτός.
Στο έλεγα Υδροχόε, δεν θα πήγαιναν για'σενα σήμερα.
Το θέμα είναι,τι κάνουμε τώρα; Ποιός πρέπει να φύγει στην ψηφοφορία; Τα νούμερα είναι λίγα, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι λεπτές δεν μας παίρνει για άλλα λάθη.
Θα διαβάσω πάλι παλιά μηνύματα, μήπως και βρεθεί κάτι..
Στο έλεγα Υδροχόε, δεν θα πήγαιναν για'σενα σήμερα.
Το θέμα είναι,τι κάνουμε τώρα; Ποιός πρέπει να φύγει στην ψηφοφορία; Τα νούμερα είναι λίγα, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι λεπτές δεν μας παίρνει για άλλα λάθη.
Θα διαβάσω πάλι παλιά μηνύματα, μήπως και βρεθεί κάτι..
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,203 μηνύματα.
30-12-24
13:07
Υδροοχε, όταν τελειώσουν όλα, μη μου πεις «έδειχνες ύποπτος δεν φταίω εγώ». Θα φταις και θα σας το χτυπάω πάλι γιατί ειλικρινά είμαι από τους λίγους που χτυπιούνται να βγει μια άκρη και με βγάζεις και ύποπτο. Εμπρός, πείτε μου τι ύποπτο έχω κάνει να το μάθω και εγώΔεν ξέρω.
Αρχίζει, όμως, να σχηματίζεται ένα ύποπτο τρίγωνο. Με...στανταράκια (κατ΄ εμέ) τους giannhs2001 και Memetchi...
Επίσης, το γεγονός ότι κανεις δεν τον προστάτεψε τι σημαίνει; Ότι έχει πεθάνει ο γιατρός ή ότι ο γιατρός δεν κάνει τη δουλειά του;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
30-12-24
13:10
Είναι πιθανό να κοιμήθηκε η πόρνη με τον γιατρό επίσης. Αν δεν ήταν η Κειτ ο γιατρός. Γιατί αν ήταν αυτή, δεν έχουμε heal όπως και να'χειΕπίσης, το γεγονός ότι κανεις δεν τον προστάτεψε τι σημαίνει; Ότι έχει πεθάνει ο γιατρός ή ότι ο γιατρός δεν κάνει τη δουλειά του;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-12-24
13:11
Eίσαι αρκετά έξυπνος για να ξέρεις ότι το...να χτυπιέσαι να βγει μια άκρη, δεν αποτελεί επιχείρημα ότι είσαι αθώος. Ίσα ίσα, αποτελεί κι ένα ωραίο άλλοθι, για να ΄χεις να το χρησιμοποιήσεις. Καλή ώρα...Υδροοχε, όταν τελειώσουν όλα, μη μου πεις «έδειχνες ύποπτος δεν φταίω εγώ». Θα φταις και θα σας το χτυπάω πάλι γιατί ειλικρινά είμαι από τους λίγους που χτυπιούνται να βγει μια άκρη και με βγάζεις και ύποπτο. Εμπρός, πείτε μου τι ύποπτο έχω κάνω να το μάθω και εγώ
Ποιόν δεν προστάτεψε ο γιατρός ; Τί εννοείς ; Μπορεί να προστάτεψε εμένα...Επίσης, το γεγονός ότι κανεις δεν τον προστάτεψε τι σημαίνει; Ότι έχει πεθάνει ο γιατρός ή ότι ο γιατρός δεν κάνει τη δουλειά του;
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,229 μηνύματα.
30-12-24
13:14
@Micro, αποχωρείς για την χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα σε τελευταία λόγια.
Ο Ουριήλ δεν μπορεί να ψηφιστεί σήμερα.
2 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία [30/12]
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ο Ουριήλ δεν μπορεί να ψηφιστεί σήμερα.
- giannhs2001
- Ion.
- Memetchi
- Micro --> Memetchi
- ultraviolence
- Ουριήλ
- Υδροχόος --> Memetchi
2 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία [30/12]
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
13:15
Άρα δεν έχεις να μου πεις για πιο πράγμα με κατηγορείς.Eίσαι αρκετά έξυπνος για να ξέρεις ότι το...να χτυπιέσαι να βγει μια άκρη, δεν αποτελεί επιχείρημα ότι είσαι αθώος...
Ε αν άκουγε τον Ουλτρα τότε αυτός ο γιατρός θα καταλάβαινε ότι δεν θα έπεφταν σε εσένα το επόμενο βράδυ λες και κρέμεται η νίκη της πόλης από τις ικανότητες σου και μόνοΠοιόν δεν προστάτεψε ο γιατρός ; Τί εννοείς ; Μπορεί να προστάτεψε εμένα...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-12-24
13:21
Είπα, κάποια ώρα πριν.Άρα δεν έχεις να μου πεις για πιο πράγμα με κατηγορείς.
Δεν ξέρω, τί να σου πω. Το τί γίνεται παρασκηνιακά και ποιές οι προθέσεις τού καθενός δεν το γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση, το ότι δεν έφυγα με συμφέρει...Ε αν άκουγε τον Ουλτρα τότε αυτός ο γιατρός θα καταλάβαινε ότι δεν θα έπεφταν σε εσένα το επόμενο βράδυ λες και κρέμεται η νίκη της πόλης από τις ικανότητες σου και μόνο
Θα ήθελα να είμαι εδώ, σαν η μαφία ξεσκεπάζεται...
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
13:24
Θες να μου πεις σε ποιο μήνυμα;Είπα, κάποια ώρα πριν.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-12-24
13:27
Νομίζω ότι είσαι λίγο αγχωμένος, αλλά το παραβλέπω. Ο ίδιος "μας άνοιξες τα μάτια" για το μεγεθυντικό φακό στα δεξιά και πώς να βρίσκουμε τα μηνύματα...Θες να μου πεις σε ποιο μήνυμα;
Στο #419. Σε αυτό που σε ψήφισα...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,536 μηνύματα.
30-12-24
13:29
Αναμενόμενο. Ήμουν σίγουρος πως δεν θα με δολοφονήσουν. Έχω γίνει στόχος από το πουθενά οπότε η μαφία θα αφήσει εμένα και τον μεμε να μας κατασπαράξουν οι δικοί μας. Εκτός αν ο μεμε κάνει τόσο καλό play...
Το μόνο που με κινεί το ενδιαφέρον είναι ότι δεν δολοφονείται ο Ούλτρα. Εκτός αν είναι η πόρνη, το κατάλαβαν οι μαφιόζοι και όταν μας έλεγε πως ο Μικρο είναι αθώος στη πραγματικότητα ήταν υπόδειξη προς αυτούς να τον ξεκάνουν.
Οι υποψίες μου για τον Ουριήλ εντείνονται διαρκώς.
Το μόνο που με κινεί το ενδιαφέρον είναι ότι δεν δολοφονείται ο Ούλτρα. Εκτός αν είναι η πόρνη, το κατάλαβαν οι μαφιόζοι και όταν μας έλεγε πως ο Μικρο είναι αθώος στη πραγματικότητα ήταν υπόδειξη προς αυτούς να τον ξεκάνουν.
Οι υποψίες μου για τον Ουριήλ εντείνονται διαρκώς.
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
13:30
Ναι μόλις έκανα επεξεργασία ότι το βρήκα. Σορρι που έχει λίγη ώρα που ξύπνησα και μου είναι πιο εύκολο να μου το πουν. Δηλαδή το θέμα σου είναι ότι αναφέρθηκα πολλές φορές; Πως αλλιώς θα μιλούσα για αυτές τις κατηγορίες; Σαν να ψάχνεις απλά να κατασκευάσεις στοιχεία κανεις και δεν είμαστε την πρώτη μέρα για να συγχωρούνται τέτοια λάθη. Υδροοχε ξυπνά ειλικρινά στο λέω, εκτός αν θες να κοιμάσαι…Νομίζω ότι είσαι λίγο αγχωμένος, αλλά το παραβλέπω. Ο ίδιος "μας άνοιξες τα μάτια" για το μεγεθυντικό φακό στα δεξιά και πώς να βρίσκουμε τα μηνύματα...
Στο #419. Σε αυτό που σε ψήφισα...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-12-24
13:36
Εντάξει. Κατανοητό.Ναι μόλις έκανα επεξεργασία ότι το βρήκα. Σορρι που έχει λίγη ώρα που ξύπνησα και μου είναι πιο εύκολο να μου το πουν.
Προηγουμένως είπες ότι η νίκη τής πόλης δεν εξαρτάται από μένα (και πολύ καλά τα είπες...). Τώρα μου ζητάς..."να ξυπνήσω". Τί φοβάσαι, ακριβώς ; Στην τελική, δυο ψήφους έχεις προς το παρόν. Και μέχρι τις 20.15 έχουμε ώρα. Η ψήφος μου μπορεί ν΄ αλλάξει, μπορεί και όχι. Θα εξαρτηθεί από κάμποσα...Δηλαδή το θέμα σου είναι ότι αναφέρθηκα πολλές φορές; Πως αλλιώς θα μιλούσα για αυτές τις κατηγορίες; Σαν να ψάχνεις απλά να κατασκευάσεις στοιχεία κανεις και δεν είμαστε την πρώτη μέρα για να συγχωρούνται τέτοια λάθη. Υδροοχε ξυπνά ειλικρινά στο λέω, εκτός αν θες να κοιμάσαι…
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
13:38
Εσένα πάλι που είσαι το φάντασμα του παιχνιδιού γιατί να σε σκοτώσουν; Μανία καταδίωξης έχετε όλοι και θεωρείτε θα έρθουν σε εσάς; Για τους ρόλους έχεις τίποτα να πεις που περιμένουμε τόσες μέρες;Αναμενόμενο. Ήμουν σίγουρος πως δεν θα με δολοφονήσουν
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,419 μηνύματα.
30-12-24
13:38
Ψηφίζω Ουριήλ αν και αυτή η συνεχής υποστήριξη του Γιάννη στον μεμε μου κάνει λίγο κάλυψη ....
Reader
Διάσημο μέλος
30-12-24
13:40
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουριήλ χρησιμοποίησε κάρτα εξαίρεσης ψήφου και δεν μπορεί να ψηφιστεί σήμερα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
13:41
Καταρχάς έχω πάνω μου τον Μικρό και αυτό δεν αλλάζει πλέον. Δεύτερον να ξυπνήσεις γενικώς γιατί το ένστικτο σου αυτή τη φορά σε έχει αφήσει τελείως μόνη και δεν βλέπεις ποιοι παίζουν προσεχτικά και κρυφά και ποιοι προσπαθούν να ρίξουν φως στο τούνελ. Αλλά εγώ στο λέω, θα σας το χτυπάω γιατί δεν κάθομαι σαν τον χαζό να ασχολούμαι για να φύγω και χωρίς καμία κατηγορία. Ε παραπάει για μένα.Προηγουμένως είπες ότι η νίκη τής πόλης δεν εξαρτάται από μένα (και πολύ καλά τα είπες...). Τώρα μου ζητάς..."να ξυπνήσω". Τί φοβάσαι, ακριβώς ; Στην τελική, δυο ψήφους έχεις προς το παρόν. Και μέχρι τις 20.00 έχουμε ώρα. Η ψήφος μου μπορεί ν΄ αλλάξει, μπορεί και όχι. Θα εξαρτηθεί από κάμποσα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.