Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
30-12-24
13:44
Ναι. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς.Πάει κι αυτός.
Στο έλεγα Υδροχόε, δεν θα πήγαιναν για'σενα σήμερα.
Το θέμα είναι,τι κάνουμε τώρα; Ποιός πρέπει να φύγει στην ψηφοφορία; Τα νούμερα είναι λίγα, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι λεπτές δεν μας παίρνει για άλλα λάθη.
Θα διαβάσω πάλι παλιά μηνύματα, μήπως και βρεθεί κάτι..
Έχω την αίσθηση ότι ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει γύρω από τη μαφία. Οι λεπτομέρειες θα (μας) βοηθήσουν πάρα πολύ.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,421 μηνύματα.
30-12-24
13:44
Α συγγνώμηΥπενθυμίζουμε ότι ο Ουριήλ χρησιμοποίησε κάρτα εξαίρεσης ψήφου και δεν μπορεί να ψηφιστεί σήμερα.
Τότε ψηφίζω τον Giannhs2001
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-12-24
13:45
Μείνε εδώ που είσαι και πες μου τί εννοείς...Καταρχάς έχω πάνω μου τον Μικρό και αυτό δεν αλλάζει πλέον. Δεύτερον να ξυπνήσεις γενικώς γιατί το ένστικτο σου αυτή τη φορά σε έχει αφήσει τελείως μόνη και δεν βλέπεις ποιοι παίζουν προσεχτικά και κρυφά και ποιοι προσπαθούν να ρίξουν φως στο τούνελ. Αλλά εγώ στο λέω, θα σας το χτυπάω γιατί δεν κάθομαι σαν τον χαζό να ασχολούμαι για να φύγω και χωρίς καμία κατηγορία. Ε παραπάει για μένα.
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.
30-12-24
13:46
Ο Ουριήλ δεν μπορεί να ψηφιστεί σήμερα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 30/12
- giannhs2001
- Ion. --> giannhs2001
- Memetchi
- Micro --> Memetchi
- ultraviolence
- Ουριήλ
- Υδροχόος --> Memetchi
2 Memetchi
1 giannhs2001
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Micro - Δολοφονία [30/12]
Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion.
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας : Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
30-12-24
13:52
Ο Ουριηλ πχ ενώ έχει αρχίσει να βγάζει μόνος σου «στατιστικά» τίποτα δεν είναι με κάποιο επιχείρημα. Σηκώνεται μια μέρα και λέει υποπτεύομαι τον τάδε. Τώρα πριν γίνει συζήτηση επαιξε κάρτα να σωσει τον εαυτό του από την ψηφοφορία. Τι φοβάται τόσο; Γιατί όλες του οι κινήσεις είναι σχεδόν κάθε μέρα το βράδυ που αλλάζει τις ψήφους; Τη μέρα γράφει πολύ λιγότερο.Μείνε εδώ που είσαι και πες μου τί εννοείς...
Ο Γιάννης επίσης, και αυτόν και την Κειτ ήθελα πολύ να τους δώσω την ευκαιρία να παίξουν και δεν ήθελα να τους κατηγορήσω ενώ ξέρουμε ότι είχαν δουλειές. Αλλά ακόμα και τις ελάχιστες φορές που γράφει λέει τρομερά γενικόλογα. Και τι πάει να πει ότι ήταν σίγουρος ότι δεν θα τον έτρωγαν λες και φοβήθηκε έστω ένας εδώ μέσα ότι θα φάνε τον κύριο φάντασμα.
Ο Ουλτρα που δεν ξέρω επίσης γιατί τον έχεις ως αθώο ΤΟΣΟ πολύ, έχει κάνει κινήσεις που καθοδηγούν, στις έγραψα και εχθές αλλά ομολογώ ότι για τον συγκεκριμένο έχω δει και κινήσεις που θεωρώ βοηθητικές γενικά, όποτε απλά αναφέρω παράδειγμα κυρίως ανθρώπου που γράφει συγκεκριμένα.
Σε ρώτησα αν έχω κάνει εγώ κάτι ύποπτο (οπως τα παραπάνω) και έχεις να μου πεις ότι είπα πολλές φορές τη λέξη πορνη. Μα με κατηγόρησε ο Ουριηλ τη δεύτερη μέρα, πως θα μιλήσω για αυτό; Με ψευδώνυμο μη σας χτυπήσει περίεργα;
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
30-12-24
14:02
αν και αυτή η συνεχής υποστήριξη του Γιάννη στον μεμε μου κάνει λίγο κάλυψη ....
Α συγγνώμη
Τότε ψηφίζω τον Giannhs2001
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-12-24
14:02
Για την Ουριήλ δε διαφωνώ. Τον έβαλα "στο κάδρο", άλλωστε...Ο Ουριηλ πχ ενώ έχει αρχίσει να βγάζει μόνος σου «στατιστικά» τίποτα δεν είναι με κάποιο επιχείρημα. Σηκώνεται μια μέρα και λέει υποπτεύομαι τον τάδε. Τώρα πριν γίνει συζήτηση επαιξε κάρτα να σωσει τον εαυτό του από την ψηφοφορία. Τι φοβάται τόσο; Γιατί όλες του οι κινήσεις είναι σχεδόν κάθε μέρα το βράδυ που αλλάζει τις ψήφους; Τη μέρα γράφει πολύ λιγότερο.
Ναι, γενικόλογα θα πει. Ειδικά αν είναι μαφιόζος...Ο Γιάννης επίσης, και αυτόν και την Κειτ ήθελα πολύ να τους δώσω την ευκαιρία να παίξουν και δεν ήθελα να τους κατηγορήσω ενώ ξέρουμε ότι είχαν δουλειές. Αλλά ακόμα και τις ελάχιστες φορές που γράφει λέει τρομερά γενικόλογα. Και τι πάει να πει ότι ήταν σίγουρος ότι δεν θα τον έτρωγαν λες και φοβήθηκε έστω ένας εδώ μέσα ότι θα φάνε τον κύριο φάντασμα.
Μα όπως βλέπεις, και από λεπτομέρειες πιανόμαστε για το κάθε τί. Κι εσύ, παραπάνω, δες τι γράφεις για τον Ουριήλ, για τον Γιάννη. Σε λεπτομέρειες "στέκεσαι"...Ο Ουλτρα που δεν ξέρω επίσης γιατί τον έχεις ως αθώο ΤΟΣΟ πολύ, έχει κάνει κινήσεις που καθοδηγούν, στις έγραψα και εχθές αλλά ομολογώ ότι για τον συγκεκριμένο έχω δει και κινήσεις που θεωρώ βοηθητικές γενικά, όποτε απλά αναφέρω παράδειγμα κυρίως ανθρώπου που γράφει συγκεκριμένα.
Σε ρώτησα αν έχω κάνει εγώ κάτι ύποπτο (οπως τα παραπάνω) και έχεις να μου πεις ότι είπα πολλές φορές τη λέξη πορνη. Μα με κατηγόρησε ο Ουριηλ τη δεύτερη μέρα, πως θα μιλήσω για αυτό; Με ψευδώνυμο μη σας χτυπήσει περίεργα;
Σε κάθε περίπτωση, γιατί δε ρίχνεις την ψήφο σου ; Στο Γιάννη, ας πούμε (ο Ουριήλ αυτοεξαιρέθηκε...) ; Τον ultra τον βγάζεις απ΄ έξω, απ΄ ό,τι κατάλαβα...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
30-12-24
14:27
Νομίζω ότι αυτά που είπα είναι πιο σοβαρά από το ότι λέω συχνά τη λέξη… η πορνη υποτίθεται κανει σινιάλο να την καταλάβει η μαφία και η μαφία την ίδια, αν εγώ απλά το φωνάζω τότε σε ποιον πηγαίνει; Αυτά τα κοιτάμε σε συγκεκριμένες συζητήσεις συνήθως. Άλλωστε και εσυ είχες πει για τον εαυτό σου γιατί να το φώναζεςΜα όπως βλέπεις, και από λεπτομέρειες πιανόμαστε για το κάθε τί. Κι εσύ, παραπάνω, δες τι γράφεις για τον Ουριήλ, για τον Γιάννη. Σε λεπτομέρειες "στέκεσαι"...
Αν υποθέσουμε ότι είναι και έτσι όπως το λες, δε θα χρησίμευε σε κάτι. Γιατί να βροντοφωνάξω ότι είμαι η πόρνη ; Τί θα κέρδιζα ;
Άλλαξε δρόμο και μην πας καταπάνω μου. Είσαι σε λάθος κατεύθυνση...
Εκτός κι αν το κάνεις επί τούτου...
Σε κάθε περίπτωση, γιατί δε ρίχνεις την ψήφο σου ; Στο Γιάννη, ας πούμε (ο Ουριήλ αυτοεξαιρέθηκε...) ; Τον ultra τον βγάζεις απ΄ έξω, απ΄ ό,τι κατάλαβα...
Περιμένω λίγο να δω αν θα ξαναμπεί να υπερασπίσει τον εαυτό του. Και για τα δυο παιδιά (Γιάννη, Κειτ) το έχω προσπαθήσει αυτό γιατί θα ήταν πολύ κρίμα αν συμμετείχαν έτσι γιατί δεν μπορούσαν και όχι λόγω στρατηγικής. Για τον Ουλτρα λίγη σημασία έχει από τη στιγμή που τον έχετε για τόσο αθώο και ενώ δεν έχω κάτι παραπάνω να πω από ο,τι στους άλλους
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
30-12-24
14:27
Γιατί εχω περισσότερο χρόνο το βράδυ, τώρα για παράδειγμα διάβαζα και σε μια ώρα θα βγω έξω. Ξέρω βαρετή δικαιολογίαΓιατί όλες του οι κινήσεις είναι σχεδόν κάθε μέρα το βράδυ που αλλάζει τις ψήφους; Τη μέρα γράφει πολύ λιγότερο.
Τα υπόλοιπα που είπες στα έχω αναφέρει κι εγώ τόσο για τον Ουλτρα που μόλις έκανα το λάθος κατευθείαν να βασιστεί πάνω σε αυτό και να κάνει ερωτήσεις για να μπει η ιδέα στο μυαλό των πολιτών κι Επισης μην ξεχνάμε ότι συνεχώς έλεγε τον Μικρο αθώο. Είναι σαν να έστελνε μήνυμα στη μαφία να τον δολοφονήσουν. Έπειτα από όλα αυτά που βλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η ιερόδουλη και υποκινεί τους πάντες.
Έπειτα πάμε στη Μαφία μας που θεωρώ ότι είναι Γιάννης Ιον. Την Ιον εύκολα την βγάλαμε έξω απο την πρώτη μέρα με την δικαιολογία ότι είναι αρχάρια. Και ο Γιάννης Επισης παίζει αρκετά ύποπτα
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
14:29
Η Ιον έφερε την Υδροχόο πίσω βέβαια, ποσο αρχάρια να είναι για να το κάνει αυτό;Έπειτα πάμε στη Μαφία μας που θεωρώ ότι είναι Γιάννης Ιον. Την Ιον εύκολα την βγάλαμε έξω απο την πρώτη μέρα με την δικαιολογία ότι είναι αρχάρια.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
30-12-24
14:32
Όντως για αυτό έχω μπερδευτεί αρκετά. Ο Γιάννης για παράδειγμα δεν γράφει σχεδόν καθόλου. Βλέπω πιθανή συνεργασία μεταξύ Ουλτρα και Γιάννη όπου προσπαθούν έμμεσα για τον Ουλτρα και άμεσα για τον Γιάννη να μπω στο στόχαστρο. Αν δείτε τα τελευταία μηνύματα του Ουλτρα έμμεσα κάνει ερωτήσεις μόνο για εμένα.Η Ιον έφερε την Υδροχόο πίσω βέβαια, ποσο αρχάρια να είναι για να το κάνει αυτό;
Αποδείξεις δεν υπάρχουν βέβαια αλλά αυτά παρατηρώ μέχρι στιγμής.
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
14:34
Και ο Γιάννης με τη σειρά του έχει πει τον Ουλτρα ύποπτο που ζει ακόμη. Δηλαδή πως βγαίνει άκρη σε αυτό;Όντως για αυτό έχω μπερδευτεί αρκετά. Ο Γιάννης για παράδειγμα δεν γράφει σχεδόν καθόλου. Βλέπω πιθανή συνεργασία μεταξύ Ουλτρα και Γιάννη όπου προσπαθούν έμμεσα για τον Ουλτρα και άμεσα για τον Γιάννη να μπω στο στόχαστρο. Αν δείτε τα τελευταία μηνύματα του Ουλτρα έμμεσα κάνει ερωτήσεις μόνο για εμένα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-12-24
14:34
Τί εννοείς ; Σου κάνει εντύπωση αυτή της η κίνηση ;Η Ιον έφερε την Υδροχόο πίσω βέβαια, ποσο αρχάρια να είναι για να το κάνει αυτό;
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
14:35
Όχι λέω στον Ουριηλ που λέει ότι την αφήσαμε πολύ εύκολα. Αν ήταν μαφία γιατί να έφερνε πίσω έναν που σκότωσαν.Τί εννοείς ; Σου κάνει εντύπωση αυτή της η κίνηση ;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
30-12-24
14:35
Εσυ μάλλον ξεχνάς ότι ως απάντηση σε δικά σου ποστ το έλεγα γιατί του έδινες 70% ποσοστό ότι είναι μαφιόζος ενώ είχε φανερωθεί τι ρόλο έχει. Δεν γίνεται να αφησω έναν αποδεδειγμένα αθώο παίκτη να τον κατηγορούν wtf.Επισης μην ξεχνάμε ότι συνεχώς έλεγε τον Μικρο αθώο. Είναι σαν να έστελνε μήνυμα στη μαφία να τον δολοφονήσουν. Έπειτα από όλα αυτά που βλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η ιερόδουλη και υποκινεί τους πάντες.
Κανέναν δεν παροτρυνω να σε ψηφίσει. Μου αρέσει που θίγεσαι κιολας, λες κι αυτό που έκανες ήταν κατι το μικρό. Να κατηγορεις σου αρέσει, όταν όμως κάποιος λέει κάτι για σένα που ΙΣΩΣ σε δείχνει ως ένοχο, το κάνει για να πέσουν τα φώτα πάνω σου και είναι ο ιδιος κακός ρόλος.
Χθες έγινε αυτό λολ Σήμερα για τη δολοφονία έλεγα και μιλούσα κυρίως με την Υδροχόο και τον Μικρο.Αν δείτε τα τελευταία μηνύματα του Ουλτρα έμμεσα κάνει ερωτήσεις μόνο για εμένα.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
30-12-24
14:36
Ακριβώς, τώρα να συζητάω συνέχεια αυτά που βγάζουν μάτι όπως λέμε είναι λίγο κουραστικό. Δείτε πως παίζει η μαφία και στο τέλος θα με θυμηθείτε. Όπως έκανα και την πρώτη ημέρα με τις παγίδες μου είναι εύκολο να δούμε ποιος έπεσε σε αυτές και ποιος ακολούθησε. Για τον δεύτερο μαφιόζο δεν είμαι σίγουρος αλλά θα δειξειΚαι ο Γιάννης με τη σειρά του έχει πει τον Ουλτρα ύποπτο που ζει ακόμη. Δηλαδή πως βγαίνει άκρη σε αυτό;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ξεχνάς ότι υπάρχει και δεύτερος μαφιόζος, πιο έμπειρος από την Ιον στο παιχνιδι. Το να χρησιμοποιείς την πρώτη Τύμβο στο πρώτο άτομο είναι ότι πιο σύνηθες για να βγουν οι υποψίες ιδιαίτερα αν είσαι μαφιόζοςΗ Ιον έφερε την Υδροχόο πίσω βέβαια, ποσο αρχάρια να είναι για να το κάνει αυτό;
Memetchi
Διάσημο μέλος
30-12-24
14:45
Αυτή την υποψία την είχε και ο Μικρο στις αρχές, αλλά συγγνώμη κιόλας αλλά αν κάποιος σώσει σκοτωμένο θύμα, δεν μιλάμε πλέον για απειρία, αλλά για κάτι άλλο που τελειώνει σε ια.Ξεχνάς ότι υπάρχει και δεύτερος μαφιόζος, πιο έμπειρος από την Ιον στο παιχνιδι. Το να χρησιμοποιείς την πρώτη Τύμβο στο πρώτο άτομο είναι ότι πιο σύνηθες για να βγουν οι υποψίες ιδιαίτερα αν είσαι μαφιόζος
Εκτός αν εννοείς ότι ήταν και αυτό μέρος του μεγάλου αυτού σχεδίου
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
30-12-24
15:08
Δεν θίχτηκα καθόλου Αναφέρω αυτό που παρατηρώ, με τον Γιάννη για παράδειγμα τον αναφερω από την πρώτη μέρα ότι είναι αρκετά ύποπτοςΕσυ μάλλον ξεχνάς ότι ως απάντηση σε δικά σου ποστ το έλεγα γιατί του έδινες 70% ποσοστό ότι είναι μαφιόζος ενώ είχε φανερωθεί τι ρόλο έχει. Δεν γίνεται να αφησω έναν αποδεδειγμένα αθώο παίκτη να τον κατηγορούν wtf.
Κανέναν δεν παροτρυνω να σε ψηφίσει. Μου αρέσει που θίγεσαι κιολας, λες κι αυτό που έκανες ήταν κατι το μικρό. Να κατηγορεις σου αρέσει, όταν όμως κάποιος λέει κάτι για σένα που ΙΣΩΣ σε δείχνει ως ένοχο, το κάνει για να πέσουν τα φώτα πάνω σου και είναι ο ιδιος κακός ρόλος.
Χθες έγινε αυτό λολ Σήμερα για τη δολοφονία έλεγα και μιλούσα κυρίως με την Υδροχόο και τον Μικρο.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
30-12-24
15:29
Ναι ... Ο Γιάννης κι εγώ είμαστε μαφιοζοι για κ συνεργαζόμαστε για αυτό ψηφιζομαστε μεταξύ μαςΈπειτα πάμε στη Μαφία μας που θεωρώ ότι είναι Γιάννης Ιον.
Τι ακριβώς έκανα που θεωρείς ύποπτο ;Την Ιον εύκολα την βγάλαμε έξω απο την πρώτη μέρα με την δικαιολογία ότι είναι αρχάρια
Δηλαδή θεωρείς ύποπτη εμένα που έβγαλα έξω κάποιον που εσείς σκοτώσατε κι όχι τον εαυτό σου που σκότωσες έναν αθώο ; Μου φαίνεται ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα...
Δεν χρησιμοποίησα εγώ τυμβο... Είχα νεκροφάνεια την οποία έριξα στην Υδροχόο. Αν την έριχνα στην Κέιτ θα μου λέγατε ότι είμαστε μαφιοζες, τώρα που την έριξα στην Υδροχόο μου λέτε ΠΑΛΙ ότι είμαι μαφιοζα και το έκανα για σαμποτάζ . Στην αρχή που δεν μιλούσα επειδή ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ τι να πω με λέγατε ύποπτη , τώρα που έκανα μια ουσιαστική κ βοηθητική κίνηση πάλι ύποπτη . Ο,τι και να κάνω είμαι πεπεισμένη ότι θα συνεχίσετε να με θεωρείτε ύποπτη γτ είμαι εύκολος στόχος και άπειρη αλλά δεν σας κρύβω ότι το θεωρώ άδικο !!!!!!!!!!!!! Μόνο η @Υδροχόος δεν έχει πει κάτι για μένα και ο Μεμετσι τώρα έχει γίνει πιο αντικειμενικός.Ξεχνάς ότι υπάρχει και δεύτερος μαφιόζος, πιο έμπειρος από την Ιον στο παιχνιδι. Το να χρησιμοποιείς την πρώτη Τύμβο στο πρώτο άτομο είναι ότι πιο σύνηθες για να βγουν οι υποψίες ιδιαίτερα αν είσαι μαφιόζος
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-12-24
15:55
Ούτε εγώ δεν κάνω τέτοια σενάρια. Το λέω σ΄ εσένα, για να τ΄ ακούσει και ο Ουριήλ ή ο οποιοσδήποτε άλλος...Αυτή την υποψία την είχε και ο Μικρο στις αρχές, αλλά συγγνώμη κιόλας αλλά αν κάποιος σώσει σκοτωμένο θύμα, δεν μιλάμε πλέον για απειρία, αλλά για κάτι άλλο που τελειώνει σε ια.
Εκτός αν εννοείς ότι ήταν και αυτό μέρος του μεγάλου αυτού σχεδίου
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 95 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.