29-12-24

20:29
Την δικιά μου βασικά θα πρέπει να κουρέψεις μιας που ήταν λάθος δικό μου αλλά τέλος πάντων. Ας δούμε τι θα γίνειΑν ήταν σημαντικός, θα σου κουρέψω την κοτσίδα, να ξες
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.499 εγγεγραμμένα μέλη και 3.570.936 μηνύματα σε 106.174 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 514 άτομα.
Την δικιά μου βασικά θα πρέπει να κουρέψεις μιας που ήταν λάθος δικό μου αλλά τέλος πάντων. Ας δούμε τι θα γίνειΑν ήταν σημαντικός, θα σου κουρέψω την κοτσίδα, να ξες
Θα μάθουμε σύντομα..τι να πω;Μόνο μην ήταν κανένας ντεντέκτιβ
Ο Μικρο εν τω μεταξύ θα ήταν η τέλεια πόρνη. Εμ είναι αθώος εμ βλέπει παντού φαντάσματα. xDΝα σαι καλά ρε νεαρέ για την ασυλία. Άρα Μικρο αυτό που σκέφτηκες μάλλον δεν
Εσύ δεν ήσουν σίγουρος ότι είναι 100% αθώος ; Και ότι αυτό προέκυπτε κι απ΄ τα μηνύματά του ; Τί άλλαξε ;Ο Μικρο εν τω μεταξύ θα ήταν η τέλεια πόρνη. Εμ είναι αθώος εμ βλέπει παντού φαντάσματα. xD
Όχι καλέ, αθώος είναι. Άλλο λέω. Ότι ενώ είναι αθώος, κατηγορεί αλλους αθώουςΕσύ δεν ήσουν σίγουρος ότι είναι 100% αθώος ; Και ότι αυτό προέκυπτε κι απ΄ τα μηνύματά του ; Τί άλλαξε ;
Θα ήθελες να μου πεις τί θεωρείς ότι είναι ο Ουριήλ ; Θα το διακινδύνευες ; Θεωρείς ότι είναι η Πόρνη ;@Ουριήλ γιατί άλλαξες τελευταία στιγμή και ειδικά στο νεαρό; Δεν δέχομαι ότι έκανες πάλι το ίδιο λάθος. Ακριβώς από πάνω ήταν το ποστ με τις ψήφους..
Αν ο Ουριήλ ήταν πόρνη θα είχε παραιτηθεί από το παιχνίδι καλέΘα ήθελες να μου πεις τί θεωρείς ότι είναι ο Ουριήλ ; Θα το διακινδύνευες ; Θεωρείς ότι είναι η Πόρνη ;
Ήταν από λάθος δικό μου που έκανα και δεύτερη φορά όπως έγραψα από πάνω. Αν και υποπτευόμουν τον Νεαρό ο Γιάννης ήταν στη κορυφή αν και θα πρέπει να ξαναδιαβασω όλα τα μηνύματα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, με το μήνυμα σου φαίνεται σαν να προσπαθείς να ρίξεις τις υποψίες πάνω μου, μιας που υπάρχει αίτιο τώρα.γιατί άλλαξες τελευταία στιγμή και ειδικά στο νεαρό; Δεν δέχομαι ότι έκανες πάλι το ίδιο λάθος. Ακριβώς από πάνω ήταν το ποστ με τις ψήφους..
Δηλαδή να το αφήσω να περάσει στο ντούκου; Σαν να μην έγινε τίποτα; ΟΚ!. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, με το μήνυμα σου φαίνεται σαν να προσπαθείς να ρίξεις τις υποψίες πάνω μου, μιας που υπάρχει αίτιο τώρα.
Είναι σαν αυτοκτονία αυτό που έκανα, χωρίς λόγω. Για να προλάβω σχέδια μαφιόζων θα μπορουσα να το είχα κάνει μιας που με ψηφισε αλλά θα το έκανα χωρίς σκέψη και γνωρίζοντας πτι θα με έφερνε μπροστά στους πάντες ως ύποπτος;Δηλαδή να το αφήσω να περάσει στο ντούκου; Σαν να μην έγινε τίποτα; ΟΚ!
Δεν ξέρω, πραγματικά. Έκανε το ίδιο λάθος δυο φορές. Πόσο τυχαίο να είναι αυτό πια ; Απ΄ την άλλη δεν μπορώ κι έτσι να "τον σταυρώσω". Κι αν όντως ισχύει αυτό που λέει ; Πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο ; Δε μου φαίνεται και τόσο αφελής, να πω την αλήθεια...Αν ο Ουριήλ ήταν πόρνη θα είχε παραιτηθεί από το παιχνίδι καλέ
Πέρα από την πλάκα, όχι, δεν θεωρώ ότι είναι η πόρνη γιατί δεν έχω δει από την πλευρά του να στέλνει κάποιο σημα. Δεν μπορώ να τον ψυχολογησω γενικότερα και αυτό το αποψινό πολύ με υποψιάζει. Ακριβώς από πάνω του ήταν οι ψήφοι, πως δεν είδε ότι αλλάζοντας την δική του δεν θα έχουμε ισοψηφία; Δεν ξέρω.
Εσύ τι πιστεύεις;
Αλίμονο, δεν είπα να τον σταυρώσουμε. Αλλά δε θα το αφήσουμε να πέσει και κάτω. Είναι κουλό. Αν δεν πιαστούμε και από κάτι.. προκοπή δεν έχει. Γενικότερα, όχι μόνο για τον ΟυριήλΔεν ξέρω, πραγματικά. Έκανε το ίδιο λάθος δυο φορές. Πόσο τυχαίο να είναι αυτό πια ; Απ΄ την άλλη δεν μπορώ κι έτσι να "τον σταυρώσω". Κι αν όντως ισχύει αυτό που λέει ; Πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο ; Δε μου φαίνεται και τόσο αφελής, να πω την αλήθεια...
Να πιαστούμε, γιατί να μην πιαστούμε. Κι εγώ προσπαθώ να πιαστώ και κάνω υπολογισμούς. Με απλά μαθηματικά, μη φανταστείς τίποτα τρομερό...Αλίμονο, δεν είπα να τον σταυρώσουμε. Αλλά δε θα το αφήσουμε να πέσει και κάτω. Είναι κουλό. Αν δεν πιαστούμε και από κάτι.. προκοπή δεν έχει. Γενικότερα, όχι μόνο για τον Ουριήλ