Palermo #50

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,221 μηνύματα.
@Kate1914 , μπορείς ως τις 20:15 να τοποθετείσαι και να ψηφίζεις. ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τυχόν κάρτες σου. Το φάντασμα δεν ψηφίζεται καθώς είναι ήδη στη Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφει κανονικά στη Χώρα των Φαντασμάτων.

Ο Memetchi έχει ασυλία και δεν μπορεί να ψηφιστεί!

Ψηφοφορία για Κυριακή 29/12
  1. giannhs2001 --> Ion.
  2. Ion. --> giannhs2001
  3. Kate1914 --> giannhs2001
  4. Memetchi --> Ουριήλ
  5. Micro --> Υδροχόος
  6. nearos --> Ion.
  7. ultraviolence --> nearos
  8. Ουριήλ --> giannhs2001
  9. Υδροχόος --> nearos
Ψήφοι
3 giannhs2001
2 Ion.
2 nearos
1 Υδροχόος
1 Ουριήλ

Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/09]

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion.
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,201 μηνύματα.
Περνάει η ώρα και απαντήσεις δε λαμβάνω (ποιος μιλάει εν τω μεταξύ).

Λοιπόν. Είμαι ανάμεσα στον Ουριήλ και τον Γιάννη. Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη, για την ώρα θα εμπιστευτώ τα ποσοστά σου Ουριήλ και θα ψηφίσω τον giannhs2001. Αν υπάρξουν εξελίξεις η ψήφος μου επιδέχεται αλλαγή. Θα το σκεφτώ και παραπάνω βέβαια, όση ώρα μου έχει απομείνει.

Για να εξηγηθώ εδώ, καταλαβαίνω πως δε θέλουμε να πάρει κεφάλι κάποιος στην ψηφοφορία, αλλά δε γίνεται δουλειά έτσι.
Εχθές αν ήσουν εδώ, πως πιστεύεις θα υπερασπιζόσουν τον εαυτό σου; Εννοούσες αυτά που είπες στα τελευταία σου λόγια για το πως περίμενες να βοηθήσεις την πόλη τη νύχτα;

Γενικά πες μας τι πιστεύεις σε όσα περισσότερα μπορείς και όσες περισσότερες θεωρίες έχεις διαβάσει. Π.χ ποιον θεωρείς πιθανή πόρνη, αν έχεις πιάσει σινιάλα, πως βλέπεις τις συνεχόμενες σπόντες του Μικρο προς τον Ούλτρα και αυτά που είπε για το ότι ο Γιάννης είναι θετικός προς τα εμένα. Επειδή δεν έχουμε πολύ χρόνο και ήρθες πριν προλάβεις να δεις αρκετά ως φάντασμα, χρησιμοποίησε κάθε λεπτό καλύτερα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,842 μηνύματα.
Για τυπικούς λόγους, θα διατηρήσουμε την ψήφο σου στην Ion. έως ότου μας υποδείξεις κάποια διαφορετική ψήφο.
Aτιμε δικηγόρε.
Ρίχνω την ψήφο μου στον Ουριήλ γιατί μου φάνηκε λίγο περίεργη την αποτύπωση πιθανοτήτων για τους πιο υπόπτους, ενώ κρατούσε αυτή τη μυστικότητα και έλεγε "θα πω μετά, θα πω μετά."
Επίσης, παρατήρησα πως χθες, στην ψηφοφορία πως αρχικά ψήφισε kate για να ισοσταθμίσει τις ψήφους, αλλά μετά ο μικρο του υπενθύμησε πως ήταν ήδη ισοσταθμισμένες, μετά (υποθέτω) ψήφισε μεμετσι τυχαία για να ισοσταθμιστούν αλλά έλεγε "μπορεί τυχαία μπορεί και όχι" :hmm:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,633 μηνύματα.
Απομένει λιγότερο από 1 ώρα μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας!

@Kate1914, μπορείς ως τις 20:15 να τοποθετείσαι και να ψηφίζεις. ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τυχόν κάρτες σου. Το φάντασμα δεν ψηφίζεται καθώς είναι ήδη στη Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφει κανονικά στη Χώρα των Φαντασμάτων.

1. giannhs2001 --> Ion.
  2. Ion. --> giannhs2001
  4. Memetchi --> Ουριήλ
  5. Micro --> Υδροχόος
  6. nearos --> Ουριήλ
  9. Υδροχόος --> nearos
Ψήφοι
3 giannhs2001
2 nearos
2 Ουριήλ

1 Ion.
1 Υδροχόος

Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
Aτιμε δικηγόρε.
Ρίχνω την ψήφο μου στον Ουριήλ γιατί μου φάνηκε λίγο περίεργη την αποτύπωση πιθανοτήτων για τους πιο υπόπτους, ενώ κρατούσε αυτή τη μυστικότητα και έλεγε "θα πω μετά, θα πω μετά."
Επίσης, παρατήρησα πως χθες, στην ψηφοφορία πως αρχικά ψήφισε kate για να ισοσταθμίσει τις ψήφους, αλλά μετά ο μικρο του υπενθύμησε πως ήταν ήδη ισοσταθμισμένες, μετά (υποθέτω) ψήφισε μεμετσι τυχαία για να ισοσταθμιστούν αλλά έλεγε "μπορεί τυχαία μπορεί και όχι" :hmm:
Απάντησα ήδη σε αυτά που αναφέρεις όποτε δεν στέκουν ως επιχειρηματολογία.

Παραμένω στον Γιάννη για τώρα αλλά υπάρχουν πολλές ύποπτες κινήσεις που έχω διατυπώσει ήδη

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,201 μηνύματα.
Το μεσημέρι ψήφισα τον Ουριηλ θέλοντας να έχω κάποιον ψηφισμένο πριν τη δολοφονία, αλλά ακόμα δεν έχουμε σχεδόν τίποτα για να αλλάξει τα δεδομένα και το γεγονός ότι μου είπε πως με υποψιάζεται για πόρνη ενώ έχει και αρκετά χαμηλή συμμετοχή μου κάνουν δύσκολο το να αλλάξω ψήφο. Ελπίζω ο Γιάννης να μπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του σήμερα. Γιατί αν είναι να χαθούν όλοι όσοι απλά δεν μπήκαν για ψηφοφορία παιδιά δεν παίζουμε παιχνίδι, παίρνουμε απλά απουσίες

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,842 μηνύματα.
Απάντησα ήδη σε αυτά που αναφέρεις όποτε δεν στέκουν ως επιχειρηματολογία.
Δε βλέπω πουθενά απάντηση για το "τον ψήφισα τυχαία, μπορεί και όχι"
Επίσης μου στέκει λίγο ξινό το οτι τον ψήφισες, τυχαία μεν, αλλά τον έχεις στην λίστα σου (όχι ψηλά), και δεν είσαι σίγουρος, αλλά το έκανες για να δεις αν κάποιος θα ακολουθήσει (?)

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,633 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,987 μηνύματα.
Εχθές αν ήσουν εδώ, πως πιστεύεις θα υπερασπιζόσουν τον εαυτό σου; Εννοούσες αυτά που είπες στα τελευταία σου λόγια για το πως περίμενες να βοηθήσεις την πόλη τη νύχτα;
Χθες ως πρώτη μέρα, η αλήθεια είναι πως δε θα μπορούσα να με υπερασπιστώ με πολύ χειροπιαστά στοιχεία. Μόλις είχαμε ξεκινήσει, και όλοι απλά ψηφίζαμε κάποιον. Δεν είναι ότι μπόρεσα να καταφέρω κάτι με τη χρήση του ρόλου μου ώστε να το χρησιμοποιήσω υπέρ μου. Μόνο μου όπλο θα ήταν να προσπαθήσω να σας πείσω για την αθωότητά μου όπως κάνουμε όλοι μας.

Ξέρω ότι μάλλον δε σε καλύπτει η απάντησή μου, και αν είναι έτσι λογικό το βρίσκω γιατί και εγώ το ίδιο θα έλεγα στη θέση σου, αλλά ειλικρινά δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σ' αυτό.
Γενικά πες μας τι πιστεύεις σε όσα περισσότερα μπορείς και όσες περισσότερες θεωρίες έχεις διαβάσει. Π.χ ποιον θεωρείς πιθανή πόρνη, αν έχεις πιάσει σινιάλα
Αυτό με απασχολεί αρκετά, για αυτό και χρησιμοποίησα τον μεγεθυντικό φακό που μου υπέδειξες νωρίτερα. Αλλά δε βρίσκω κάτι.
Δηλαδή οκ, αναφέρθηκε και το emoji που χρησιμοποίησε ο Ούλτρα, αλλά δεν πιστεύω πως είναι αυτός η πόρνη. Το αποκλείω . Ειδάλλως γιατί να μας δώσει το συμπέρασμα με τον Μικρο και την αθωότητά του;
Γενικά θέλω να πω πως δεν υπάρχει κάτι τρανταχτό όπως την άλλη φορά με τον Πουαρό. Αν έχει υπάρξει κάποιο πιο διακριτικό σινιάλο, τότε θα μου ξέφυγε.
πως βλέπεις τις συνεχόμενες σπόντες του Μικρο προς τον Ούλτρα
Νομίζω πως με καλύπτει αυτή η απάντηση του Ούλτρα σε αυτό το κομμάτι:
Απλά σε ενόχλησε που είπα ότι είσαι 100% αθώος, αυτό είναι το θέμα.
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, έθεσες μια πολύ καλή ερώτηση εδώ. Δεν κάθισα να σκεφτώ πολύ αυτό το κομμάτι γατί εστίασα στα ποσοστά του Ουριήλ.
και αυτά που είπε για το ότι ο Γιάννης είναι θετικός προς τα εμένα.
Αυτό δεν το κατάλαβα ούτε και εγώ, και δεν πρόσεξα και κάτι τέτοιο βασικά να συμβαίνει στο παιχνίδι. Από πού και ως πού κατέληξε εκεί δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εγώ, ειλικρινά.

Μάλλον δε σας προσέφερα και πολλά με αυτό μου το ποστ, αλλά με τα ερωτήματα που μου έθεσες τουλάχιστον μπορεί κάτι να βγάλουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

υπάρχουν πολλές ύποπτες κινήσεις που έχω διατυπώσει ήδη
Τα ποσοστά σου εννοείς;
Αν είναι αυτά, μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό που σε ρώτησα και νωρίτερα; Γιατί υποψιάζεσαι τον Μεμέτσι στο ρόλο της πόρνης; Τι σε οδήγησε σε αυτό;

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
Δε βλέπω πουθενά απάντηση για το "τον ψήφισα τυχαία, μπορεί και όχι"
Επίσης μου στέκει λίγο ξινό το οτι τον ψήφισες, τυχαία μεν, αλλά τον έχεις στην λίστα σου (όχι ψηλά), και δεν είσαι σίγουρος, αλλά το έκανες για να δεις αν κάποιος θα ακολουθήσει (?)
Θα ήταν αυτοκτονία να ψηφίσω στα καλά καθούμενα τον Μεμ χωρίς αποδείξεις, είπα ήδη ποιο ήταν το σχέδιο μου όταν με ρώτησε ο Ουλτρα.
Γιατί υποψιάζεσαι τον Μεμέτσι στο ρόλο της πόρνης; Τι σε οδήγησε σε αυτό;
Δεν με οδήγησαν πολλά, ακόμα ο Νεαρός και η Ιον είναι στη κορυφή αλλά είπα υπάρχει μια μικρή περίπτωση να είναι χωρίς να είμαι σιγουρος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,987 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Το θέμα θα ξεκλειδώσει εκ νέου από τις 20:05 ως τις 20:10, διάστημα κατά το οποίο θα μπορείτε:
  1. Να αλλάξετε ψήφο μόνο μία φορά.
  2. Να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου.
Άλλα σχόλια πέραν της ενδεχόμενης αλλαγής ψήφου δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται αμελλητί από τη Συντονιστική Επιτροπή.

@Kate1914, μπορείς ως τις 20:15 να τοποθετείσαι και να ψηφίζεις. ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τυχόν κάρτες σου. Το φάντασμα δεν ψηφίζεται καθώς είναι ήδη στη Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφει κανονικά στη Χώρα των Φαντασμάτων.

1. giannhs2001 --> Ion.
  2. Ion. --> giannhs2001
  4. Memetchi --> Ουριήλ
  5. Micro --> Υδροχόος
  6. nearos --> Ουριήλ
  9. Υδροχόος --> nearos
Ψήφοι
3 giannhs2001
2 nearos
2 Ουριήλ

1 Ion.
1 Υδροχόος

Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,221 μηνύματα.
Το θέμα έχει ξεκλειδώσει!
Στο διάστημα από 20:05 έως 20:10 μπορείτε:
Να αλλάξετε ψήφο μόνο μία φορά.
Να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου.

Άλλα σχόλια πέραν της ενδεχόμενης αλλαγής ψήφου δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται.

@Kate1914 , μπορείς ως τις 20:15 να τοποθετείσαι και να ψηφίζεις. ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τυχόν κάρτες σου. Το φάντασμα δεν ψηφίζεται καθώς είναι ήδη στη Χώρα των Φαντασμάτων. Όταν λήξει η διορία της κάρτας, επιστρέφει κανονικά στη Χώρα των Φαντασμάτων.

1. giannhs2001 --> Ion.
  2. Ion. --> giannhs2001
  4. Memetchi --> Ουριήλ
  5. Micro --> Υδροχόος
  6. nearos --> Ουριήλ
  9. Υδροχόος --> nearos
Ψήφοι
3 giannhs2001
2 nearos
2 Ουριήλ

1 Ion.
1 Υδροχόος

Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλαζω την ψήφο σε ΝΕΑΡΟ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Reader

Διάσημο μέλος

@nearos με 3 ψήφους είσαι ο MVP της ημέρας και αποχωρείς για την χώρα των φαντασμάτων έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
@Kate1914, επιστρέφεις στην χώρα των φαντασμάτων.

Ψηφοφορία για Δευτέρα 30/12
  1. giannhs2001
  2. Ion.
  3. Memetchi
  4. Micro
  5. ultraviolence
  6. Ουριήλ
  7. Υδροχόος
Ψήφοι

Η χώρα των φαντασμάτων

Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
nearos - Ψηφοφορία [29/12]

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών

Τελευταία επεξεργασία:

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Μόλις είδα ξανά τις ψήφους @nearos με συγχωρείς, έκανα το ίδιο λάθος με εχτές

Poirot

Περιβόητο μέλος

Και η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο...

Υπενθυμίζουμε: Ρόλοι νύχτας ως τις 02:00, πλην της Πόρνης που μας στέλνει ως τις 00:00!

Memetchi

Διάσημο μέλος

Υπενθυμίζουμε: Ρόλοι νύχτας ως τις 02:00, πλην της Πόρνης που μας στέλνει ως τις 00:00!
Σκοτωνόμαστε και μόνοι μας εδώ πέρα όπως βλέπετε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλές συζητήσεις

nearos

Επιφανές μέλος

Δεν είμαι των πολλών λογιών εγώ. Αγαπητέ (μελλοντικέ ελπίζω συνάδελφε), νομίζω ήτανε η τέλεια επιλογή καριέρας το γεγονός πως επέλεξες ιατρική και όχι μαθηματικός. :lol:

Αυτή η πόλη δεν ήτανε για μένα. Σας αγαπώ παιδιά μου, και ελπίζω να κατανοήσετε πως η αποχώρηση μου, αν και σας φαίνεται αδιάφορη λόγω ελλειπής συμμετοχής, είναι...
Αφήστε το. Μίλησε ήδη μόνος του ο λαός και... σήκωσε τα κόκκινα λάβαρα.
Toodaloos!

Memetchi

Διάσημο μέλος

Αυτή η πόλη δεν ήτανε για μένα. Σας αγαπώ παιδιά μου, και ελπίζω να κατανοήσετε πως η αποχώρηση μου, αν και σας φαίνεται αδιάφορη λόγω ελλειπής συμμετοχής, είναι...
Αν ήταν σημαντικός, θα σου κουρέψω την κοτσίδα, να ξες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια