ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
29-12-24
22:24
Τυμβω πέταξα για να πάρουμε πληροφορίες. Μάθαμε ότι ήταν αθώος, κάτι ήταν κι αυτό.Τόσο πολύ; Το να πέταξε τη τυμβω για να στραφούμε στον Ουριηλ το έχεις σαν πιθανότητα;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
29-12-24
22:32
Σαφέστατα και ήταν. Εγώ ήθελα να κάνω επίκληση στον Αυτοκράτορα να έκανε ό,τι μπορεί. Νιώθω ότι θα με φάνε πάλι λάχανο αύριο...Τουλάχιστον τώρα δεν έχω κάπου να ελπίζω...Τυμβω πέταξα για να πάρουμε πληροφορίες. Μάθαμε ότι ήταν αθώος, κάτι ήταν κι αυτό.
Αδιάβαστη θα πάω...
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
29-12-24
22:35
Γιατί όπως είπε δεν υπάρχουν μηνύματα για να με πει κάποιος ότι είμαι ακόλουθος της Αφροδίτης, για μαφιόζος μπορεί και ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε μετά την ψηφοφορία. Δεν χρειάζεται να κανείς και πολλά για να κινήσεις το πλήθος αλλά κραταμε κάποια πράγματα."ναι, τον θεωρώ πόρνη"...
Μέχρι να εμφανιστεί ο Γιάννης ή να περάσουν τα μεσάνυχτα δεν μπορούμε να πούμε πολλά
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
29-12-24
22:38
Υπάρχουν άτομα που μπορούν θεωρητικά να σε βοηθήσουν. Ο αυτοκράτορας μόνο από ψηφοφορία μπορεί να σε σώσει από την οποία δεν θα κινδυνευες ούτως ή άλλως μιας και κανείς μας δεν θα ψήφιζε έναν σίγουρο πολίτη, ακόμη και η ίδια η μαφία δηλαδή δεν θα τολμούσε.Σαφέστατα και ήταν. Εγώ ήθελα να κάνω επίκληση στον Αυτοκράτορα να έκανε ό,τι μπορεί. Νιώθω ότι θα με φάνε πάλι λάχανο αύριο...Τουλάχιστον τώρα δεν έχω κάπου να ελπίζω...
Αδιάβαστη θα πάω...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
29-12-24
22:41
Έχεις δίκιο. Στη φούρια μου επάνω συμπεριέλαβα και απαλλαγή από τη δολοφονία...Υπάρχουν άτομα που μπορούν θεωρητικά να σε βοηθήσουν. Ο αυτοκράτορας μόνο από ψηφοφορία μπορεί να σε σώσει από την οποία δεν θα κινδυνευες ούτως ή άλλως μιας και κανείς μας δεν θα ψήφιζε έναν σίγουρο πολίτη, ακόμη και η ίδια η μαφία δηλαδή δεν θα τολμούσε.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,421 μηνύματα.
29-12-24
22:42
Φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήταν αθώος... Αυτά που έλεγε για την κοπέλα του κλπ δεν ήταν σινιαλο κ φαινόταν . (Επειδή κάποιοι νομίζατε ότι είναι πόρνη με αφορμή αυτά ).Το ότι ο @Ουριήλ άλλαξε τελευταία στιγμή κ ψήφισε κάποιον που φαινόταν αθώος δείχνει καθοδήγηση....Τυμβω πέταξα για να πάρουμε πληροφορίες. Μάθαμε ότι ήταν αθώος, κάτι ήταν κι αυτό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τότε γτ τον ψήφισεςΣαφέστατα και ήταν.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
29-12-24
22:45
Είπε...Μάθαμε ότι ήταν αθώος, κάτι ήταν κι αυτό...Τότε γτ τον ψήφισες
...και απάντησα ότι σαφέστατα και (κάτι) ήταν. Από την άποψη ότι δεν ήταν λίγο πράγμα αυτό που μάθαμε...
Αν ήμουν σίγουρη ότι ήταν αθώος, δε θα τον ψήφιζα. Εννοείται...
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
29-12-24
22:46
Α οκ . Νόμιζα ότι εννοούσες Οτι σαφέστατα φαινόταν αθώος.... Γτ όντως φαινόταν ....Είπε...Μάθαμε ότι ήταν αθώος, κάτι ήταν κι αυτό...
...και απάντησα ότι σαφέστατα και (κάτι) ήταν. Από την άποψη ότι δεν ήταν λίγο πράγμα...
Αν ήμουν σίγουρη ότι ήταν αθώος, δε θα τον ψήφιζα. Εννοείται...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,536 μηνύματα.
29-12-24
22:52
Έβλεπα στα κλεφτά από την σκοπιά το όνομα μου να είναι πρώτο και δεν μπορούσα να γράψω τίποτα... Ευτυχώς σώθηκα αλλά κάηκε ένας πολύ σημαντικός πολίτης. Επίσης για άλλη μια φορά η κάρτα επιστροφής των φαντασμάτων παίχτηκε όπως να'ναι. Τρία παιχνίδια έχουμε παίξει, αυτή η κάρτα ποτέ δεν έπεσε όπως πρέπει. Η τυμβωρυχία του Ουλτρα στον νεαρό με φαίνεται τρομερά παράξενη και αψυχολόγητη. Παίζει μεγαλύτερο νόημα να είχε στην Κέιτ ή καλλίτερα σε πιθανή αποχώρηση του Ουριήλ ο οποίος μιλάει πολύ και κάνει πολλές παράξενες κινήσεις τελευταία "καταλάθος" πάντα. Άσχετα αν με συνέφερε.
Η ψήφος μου χθες μεταξύ εσένα και της Ιον ήταν ξεκάθαρα στη τύχη. Δεν έχω να κατηγορήσω τίποτα κανέναν. Ωστόσο ακριβώς επειδή πάντα υπάρχει το what if προσπαθούσα να μείνω σε ισοψηφία μέχρι το τέλος. Μπορεί να μας διέφυγε μια μοναδική ευκαιρία να διώξουμε μια μαφιόζα.Λοιπόν, αυτά έψαχνα.
Κατάλαβα τι λες για τον Γιάννη, όμως για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, ίσως να ήθελε απλώς να φέρει ισοψηφία ξανά και να μην πάρει την ευθύνη πάνω του; Τι να πω; Ειδάλλως ναι, συμφωνώ σε όσα λες, μου φαίνονται λογικά.
@giannhs2001 θα ήθελα, αν φυσικά έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου γιατί ξέρουμε την κατάστασή σου, να μας εξηγήσεις το σκεπτικό σου.
Επίσης @Ουριήλ, τον Μεμέτσι πώς και τον υποπτεύεσαι για πόρνη; Έχεις απλώς υποψίες για το πρόσωπό του, ή βασίζεσαι σε κάτι πιο χειροπιαστό;
Αυτό που με είχε λείψει από το Παλέρμο είναι η μόνιμη αρνητικότητα του μεμε ο οποίος θεωρεί κάθε παιχνίδι χαμένο όπως εγώ που λέω κάθε φορά που παίζουμε lol, ff με το πρώτο θάνατο.Σκοτωνόμαστε και μόνοι μας εδώ πέρα όπως βλέπετε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλές συζητήσεις
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
29-12-24
22:59
Με γύρισε από...τον τάφο η Ιον. Είχα αυτή την κάρτα στα χέρια μου. Αύριο μπορεί να ξαναφύγω. Γιατί να μην την χρησιμοποιήσω ; Οι πιθανότητες ήταν 50 - 50 να βγει κάτι καλό απ΄ αυτή την κίνηση (είτε δική μου ήταν, είτε κάποιου άλλου...). Εεε δε βγήκε. Τί να κάνουμε. Το ήξερα και ρίσκαρα. Από το να μην την έριχνα καθόλου...Έβλεπα στα κλεφτά από την σκοπιά το όνομα μου να είναι πρώτο και δεν μπορούσα να γράψω τίποτα... Ευτυχώς σώθηκα αλλά κάηκε ένας πολύ σημαντικός πολίτης. Επίσης για άλλη μια φορά η κάρτα επιστροφής των φαντασμάτων παίχτηκε όπως να'ναι. Τρία παιχνίδια έχουμε παίξει, αυτή η κάρτα ποτέ δεν έπεσε όπως πρέπει. Η τυμβωρυχία του Ουλτρα στον νεαρό με φαίνεται τρομερά παράξενη και αψυχολόγητη. Παίζει μεγαλύτερο νόημα να είχε στην Κέιτ ή καλλίτερα σε πιθανή αποχώρηση του Ουριήλ ο οποίος μιλάει πολύ και κάνει πολλές παράξενες κινήσεις τελευταία "καταλάθος" πάντα. Άσχετα αν με συνέφερε.
Δεν μπορώ αυτό το πράγμα, κάθε φορά, εκ των υστέρων και να με συμπαθάς. Ναι, παίχτηκε όπως να ΄ναι. Στο επόμενο Παλέρμο ας φροντίσει η ΣΕ να την δίνει βάσει μυαλού/ικανοτήτων/εμπειρίας και όχι τυχαία. Θα ήταν ό,τι καλύτερο...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,536 μηνύματα.
29-12-24
23:01
Δεν είναι θέμα μυαλού ή ικανότητας. Ούτε μόνο εσύ κάνεις αυτό το λάθος. Απλά η κάρτα αυτή παίζεται κυρίως όταν έχουν μαζευτεί πολλοί στη χώρα των φαντασμάτων και κάπως έχουμε βγάλει ένα συμπέρασμα περί του τι είναι ο καθένας για να ξέρουμε και ποιον να εμπιστευτούμε. Π.χ. αν κάποιο φάντασμα που παρακολουθεί την ροή είδε κάτι που εμείς δεν είδαμε και έτσι μας ανοίξει τα μάτια για κάποιον/α.Με γύρισε από...τον τάφο η Ιον. Είχα αυτή την κάρτα στα χέρια μου. Αύριο μπορεί να ξαναφύγω. Γιατί να μην την χρησιμοποιήσω ; Οι πιθανότητες ήταν 50 - 50 να βγει κάτι καλό απ΄ αυτή την κίνηση (είτε δική μου ήταν, είτε κάποιου άλλου...). Εεε δε βγήκε. Τί να κάνουμε...
Δεν μπορώ αυτό το πράγμα, κάθε φορά, εκ των υστέρων και να με συμπαθάς. Ναι, παίχτηκε όπως να ΄ναι. Στο επόμενο Παλέρμο ας φροντίσει η ΣΕ να την δίνει βάσει μυαλού/ικανοτήτων/εμπειρίας και όχι τυχαία. Θα ήταν ό,τι καλύτερο...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
29-12-24
23:03
Δε διαφωνώ. Μόνο που αυτή τη φορά, αυτή την κάρτα την είχε κάποια που...ήρθε απ΄ τον άλλο κόσμο. Με το ένα πόδι στον τάφο είμαι και για αύριο. Κατανοητό, νομίζω, γιατί το έκανα...Δεν είναι θέμα μυαλού ή ικανότητας. Ούτε μόνο εσύ κάνεις αυτό το λάθος. Απλά η κάρτα αυτή παίζεται κυρίως όταν έχουν μαζευτεί πολλοί στη χώρα των φαντασμάτων και κάπως έχουμε βγάλει ένα συμπέρασμα περί του τι είναι ο καθένας για να ξέρουμε και ποιον να εμπιστευτούμε. Π.χ. αν κάποιο φάντασμα που παρακολουθεί την ροή είδε κάτι που εμείς δεν είδαμε και έτσι μας ανοίξει τα μάτια για κάποιον/α.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
29-12-24
23:08
Μα γιατί να το κάνει έτσι έντονα ενώ δεν έχει ακριβώς στοιχεία για τον συγκεκριμένο ρόλο; Ποιο εύκολο είναι το να επικεντρωθεί στο λάθος του. Σε κάθε περίπτωση ρωτάω απλά γιατί τον έχεις τόσο σίγουρο σαν να έχεις δει κάτι τόσο φανερό που εμείς αγνοούμε.Και γιατί όταν τον ρώτησα την άποψή του για τον Ουριήλ (αν είναι πόρνη, συγκεκριμένα...αυτή ήταν η ερώτησή μου) μου είπε όχι ; Θα μπορούσε άνετα (ειδικά αν ήθελε να με παρασύρει και, κατ΄ επέκταση, να ρισκάρει να συμπαρασύρω κι εγώ κάποιον...) να πει "ναι, τον θεωρώ πόρνη"...
Ναι οκει δεν αντιλέγω. Αλλά οφείλω να πω την παρατήρησή μου, το συγκεκριμένο άτομο είναι εύκολο στόχος στο να πει ενας πιθανός μαφιόζος κοιτάξε ποιον έβγαλε όπως επίσης και να δει πάνω κάτω ποιοι ρόλοι έμειναν για να προσέχει αναλόγως. Σαν στρατιγική το συζητάω γιατί είπαμε από κάπου να πιαστούμε. Άλλωστε τον Ουριήλ ούτε εγώ μπορώ να τον ψυχολογήσω και μέχρι το πρωί και για μένα έλεγε αψυχολόγητα περί πόρνης. Μάθαμε εν τέλει κάτι παραπάνω; Να μας πει και ο Μικρο που αν έχω καταλάβει καλά τα μηνύματά του σήμερα θεωρούσε τον Γιάννη Αυτοκράτορα.Τυμβω πέταξα για να πάρουμε πληροφορίες. Μάθαμε ότι ήταν αθώος, κάτι ήταν κι αυτό.
Δεν είναι αρνητικότητα μωρέ για τη νίκη ή για την ήττα, σιγά. Απλά λίγη κούραση γιατί ήμουν από πάνω από το θρεντ αρκετές ώρες για να είμαστε πάλι στο μηδέν.Αυτό που με είχε λείψει από το Παλέρμο είναι η μόνιμη αρνητικότητα του μεμε ο οποίος θεωρεί κάθε παιχνίδι χαμένο όπως εγώ που λέω κάθε φορά που παίζουμε lol, ff με το πρώτο θάνατο.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
29-12-24
23:12
@giannhs2001 θα ήθελες να απαντήσεις σε αυτό ; Δεδομένου ότι ήσουν ο μόνος που δεν αλλαξες την ψήφο σου προς εμένα , παρόλο που επανέφερα έναν (αρκετά πιθανό ) πολίτη ...@giannhs2001 @nearos Μετα απο την κινηση της Ιον δεν σκεφτεστε να αλλάξετε τις ψηφους σας ;
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
29-12-24
23:12
Την πρώτη μέρα αναφερόταν συνεχώς το όνομα μου ως ύποπτο μιας που δεν γράφω αρκετά και την επόμενη μέρα για να εκφέρω άποψη. Εκανα ένα λάθος σήμερα που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν μιας που ήταν το τελευταίο λεπτό και που μας στοίχισε έναν πολίτη, το χθεσινό δεν επηρέασε τίποτα για να μιλάμε και στο πληθυντικό.καλλίτερα σε πιθανή αποχώρηση του Ουριήλ ο οποίος μιλάει πολύ και κάνει πολλές παράξενες κινήσεις τελευταία "καταλάθος" πάντα. Άσχετα αν με συνέφερε.
Θα μπορούσα να ήμουν υποψήφιος για αποχώρηση αν και στην προκειμενη περίπτωση δεν μας συμφέρει καθόλου
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
29-12-24
23:16
Μα δεν ήταν και λαθάκι...αυτό που έγινε. Και μάλιστα δεύτερη φορά, στα καπάκια. Ένας πιο πονηρός...δε θα το έλεγε καν λάθος. Θεωρώ ότι αν ήθελε να τον στοχοποιήσει θα έλεγε πολλά περισσότερα. Και με το δίκιο του, έτσι ;Μα γιατί να το κάνει έτσι έντονα ενώ δεν έχει ακριβώς στοιχεία για τον συγκεκριμένο ρόλο; Ποιο εύκολο είναι το να επικεντρωθεί στο λάθος του. Σε κάθε περίπτωση ρωτάω απλά γιατί τον έχεις τόσο σίγουρο σαν να έχεις δει κάτι τόσο φανερό που εμείς αγνοούμε.
Αναφορικά με το άλλο που ρωτάς, δεν έχω σαφή απάντηση να σου δώσω. Το μόνο που μπορώ να πω, με βεβαιότητα, είναι ότι κρατώ μια επιφύλαξη μήπως ο @ultraviolence είναι η Πόρνη. Αν δεν υπήρχε αυτός ο ρόλος, θα ήμουν 100% σίγουρη για την αθωότητά του (εξ ου και το χέρι στη φωτιά που θα έβαζα...)...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
29-12-24
23:19
Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλας στον ρόλο της πόρνης και δε με λες μαφιόζο ξέρωγωΤο μόνο που μπορώ να πω, με βεβαιότητα, είναι ότι κρατώ μια επιφύλαξη μήπως ο @ultraviolence είναι η Πόρνη. Αν δεν υπήρχε αυτός ο ρόλος, θα ήμουν 100% σίγουρη για την αθωότητά του (εξ ου και το χέρι στη φωτιά που θα έβαζα...)...
Γιατί 100%?
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
29-12-24
23:20
Γιατί δεν είσαι.-Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλας στον ρόλο της πόρνης και δε με λες μαφιόζο ξέρωγω
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
29-12-24
23:20
Το ξέρω, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλύτερη οδός για να πουσαριστεί από το να κατηγορηθεί έτσι απλά για πόρνη. Όπως και να έχει, το θέμα είναι πως συνεχίζουμε; Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε λίγο πιο συλλογικές αποφάσεις; Αλλά από την άλλη και ποιος θα εμπιστευτεί ποιον θα με πεις...Μα δεν ήταν και λαθάκι...αυτό που έγινε. Και μάλιστα δεύτερη φορά, στα καπάκια. Ένας πιο πονηρός...δε θα το έλεγε καν λάθος. Θεωρώ ότι αν ήθελε να τον στοχοποιήσει θα έλεγε πολλά περισσότερα. Και με το δίκιο του, έτσι ;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
29-12-24
23:22
Μωρέ εγώ το ξέρω ότι δεν είμαι. Γιατί να είναι πιθανό να είμαι η πόρνη ωστόσο; Πώς προκύπτει αυτό;Γιατί δεν είσαι.-
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 51 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.