Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.374 εγγεγραμμένα μέλη και 3.556.322 μηνύματα σε 105.728 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 353 άτομα.
To είχε πει εξ' αρχής πως δε θα ήταν ενεργή σήμερα. Τη προηγούμενη φορά που είχε παίξει και είχε "κακό" ρόλο ήτανε 24/7 εδώ με σεντονάρες. Νομίζω πως απλώς είναι πολυάσχοληΣυγγνώμη, αλλά δεν ήρθε καν να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
To είχα δει και εγώ, λίγο περίεργο αυτό...Η Ιον συνέχισε να λέει ότι τη στοχοποιούν και αντί να ψηφίσει τον Γιάννη που την ψήφισε πρώτος συνεχίζει να λέει ότι ο Γιαννης καλύπτει εμένα.
Ναι, το είχε πει. Και μπορώ να το καταλάβω, ως ένα σημείο. Απ΄ την άλλη...ρίχνουμε μια ματιά να δούμε πού βρισκόμαστε. Δε γίνεται να κινδυνεύει να πάρει φωτιά η καρέκλα μας κι εμείς να μην έχουμε ιδέα...To είχε πει εξ' αρχής πως δε θα ήταν ενεργή σήμερα. Τη προηγούμενη φορά που είχε παίξει και είχε "κακό" ρόλο ήτανε 24/7 εδώ με σεντονάρες. Νομίζω πως απλώς είναι πολυάσχολη
Αν ισχύει αυτό περιμένω dm. Πληρώνω με την ώραΗ μπορεί απλά η ΙΟΝ να είναι η ιερόδουλη. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κι αυτός ο ρόλος.
Αν ειναι αυτή η πορνη και το ξέρει η μαφία τότε θα έχει ψηφίσει την ΚειτΗ μπορεί απλά η ΙΟΝ να είναι η ιερόδουλη. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κι αυτός ο ρόλος.
Θεωρεις οτι εχει δωσει η Ιον καποιο σινιαλο , το οποιο μαλιστα αντιληφθηκε τοσο γρηγορα η μαφια ;Αν ειναι αυτή η πορνη και το ξέρει η μαφία τότε θα έχει ψηφίσει την Κειτ
Τον Ουριηλ ρώτα που το σκέφτηκε. Αλλιώς γιατί το ειπε;Θεωρεις οτι εχει δωσει η Ιον καποιο σινιαλο , το οποιο μαλιστα αντιληφθηκε τοσο γρηγορα η μαφια ;
Η μπορεί η πραγματική πορνη να έκανε το σινιάλο μετά το μήνυμα μου.Αν ειναι αυτή η πορνη και το ξέρει η μαφία τότε θα έχει ψηφίσει την Κειτ
Αν η μαφία...έχει έστω κι ένα μέλος που "πιάνει πουλιά στον αέρα" (και είστε κάμποσοι τέτοιοι...), είναι σίγουρο ότι "την τσίμπησαν"...Θεωρεις οτι εχει δωσει η Ιον καποιο σινιαλο , το οποιο μαλιστα αντιληφθηκε τοσο γρηγορα η μαφια ;
Ποιο; Αυτό που είπες ότι μπορεί να είναι πορνη; Και πάλι δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι αν αυτή είναι η πορνη γιατί να τη ψηφίσουν και να μη πάνε στην εύκολη λύση της Κειτ;Η μπορεί η πραγματική πορνη να έκανε το σινιάλο μετά το μήνυμα μου.
Δεν έχει πει και κάτι που να φωνάζειΑν ειναι αυτή η πορνη και το ξέρει η μαφία τότε θα έχει ψηφίσει την Κειτ
Μωρέ εγώ το σκεπτικό του Ουριηλ προσπαθώ να καταλάβω που αναρωτήθηκε αν είναι η ΠόρνηΔεν έχει πει και κάτι που να φωνάζει
Τα μηνυματα της Ιον ειναι προσβασιμα σε ολους μας , να τα δουμε και τα ξαναδουμε . Δεν αντιλαμβανομαι καποιου ειδους σινιαλοΑν η μαφία...έχει έστω κι ένα μέλος που "πιάνει πουλιά στον αέρα" (και είστε κάμποσοι τέτοιοι...), είναι σίγουρο ότι "την τσίμπησαν"...
Σόρρυ μετά το διαπίστωσα, έχεις δίκαιοΜωρέ εγώ το σκεπτικό του Ουριηλ προσπαθώ να καταλάβω που αναρωτήθηκε αν είναι η Πόρνη