Palermo #50

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,203 μηνύματα.
Υπάρχουν ρολόι που δεν πρέπει να φεύγουν νωρίς. Απλά θυμίζω ότι χάσαμε γιατρό από το ΠΟΥΘΕΝΑ στο προηγούμενο παιχνίδι.
Οπότε ναι, αν έχουμε βοηθητικό ρόλο έχουμε και μια ευθύνη στην ομάδα μας. Εγώ παλιά είχα διώξει αλλο πολίτη εκτός παιχνιδιού (με κάρτα ψήφου αν θυμάμαι καλά) επειδή ήμουν ντετέκτιβ και ήξερα ότι είχα παραπάνω να προσφέρω βάσει ρόλου και μόνο.
Το κατάλαβα γιατί και εγώ είχα χτυπηθεί την προηγούμενη φορά για αυτό είναι η αλήθεια, αλλά ας πούμε επίσης ότι καταλαβαίνω τη διστακτικότητα μήπως τραβήξει κάποιος βλέμματα ενώ είναι αθώος

Αν θέλουμε ισοψηφία πρέπει μέσα στις επόμενες 3 ώρες να μπουν και οι υπόλοιποι και να γίνουν κάποιες αλλαγές όπως και τα 2 άτομα με τις περισσότερους ψήφους να είναι σε ετοιμότητα. Αλλιώς δεν θα βγουν αρκετά ώστε να πούμε ότι άξιζε το ρίσκο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης θέλω να πω για όσους δεν το ξέρουν ή για όσους το ξεχάσανε ότι μπορούμε πολύ πιο εύκολα να δούμε όλα τα μηνύματα κάποιου σε αυτό το θρεντ πατώντας δίπλα από το ποστ του στον μεγεθυντικό φακό (ή ό,τι είναι αυτό το εργαλείο δίπλα στην κοινοποίηση). Μήπως αυτό βοηθήσει σε κάποιον να δει καλύτερα όλα τα ποστ και να μη χάσει στοιχεία.

Τελευταία επεξεργασία:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,680 μηνύματα.
Νεαρός με Μικρό σκεφτόμουν
Επειδή δηλαδη με ψηφισε ο νεαρός είμαστε μαφιοζοι ; Καπου χάνω τον κορμό της επιχειρηματολογιας σου

Την Ιον την ψήφισα επειδή μου φαίνεται υποτακτική ( το οποίο ωστόσο θα μπορούσε να δικαιολογηθεί και από την απειρία ) και έχω την υπόνοια ότι κάποιος την δασκαλευεί . Η ψήφος μου δεν ειναι αμετάκλητη , μπορεί να αλλάξει προκειμένου να δημιουργηθεί ισοψηφία . Οψομεθα

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
Θεωρώ ότι η μαφία έχει πέσει (ή θα πέσει...) με "τα μούτρα" στην @Ion. Είναι πολύ εύκολος στόχος...

Και ανάλογα με το ποιοί θα την "υπερασπιστούν", ύστερα, θα πράξει ανάλογα...

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,419 μηνύματα.
Έτσι όπως της το έθεσες θα πρέπει να κάνει κάτι αλλιώς θα φανεί φουλ ύποπτη
Το έχω κάνει ήδη . Είπα ότι αυτή η μαζική ψηφοφορία σε κάποιον καινούργιο χωρίς ουσιαστικό λόγο (γιατί το " δεν έχεις μιλήσει" ενω άλλοι άργησαν πιο πολύ δεν είναι ουσιαστικός λόγος και μάλιστα δείχνει ότι καλύπτει αυτόν που αργησε πιο πολύ .. ) είναι ύποπτο ....
Επειδή δηλαδη με ψηφισε ο νεαρός είμαστε μαφιοζοι ; Καπου χάνω τον κορμό της επιχειρηματολογιας σου

Την Ιον την ψήφισα επειδή μου φαίνεται υποτακτική ( το οποίο ωστόσο θα μπορούσε να δικαιολογηθεί και από την απειρία ) και έχω την υπόνοια ότι κάποιος την δασκαλευεί . Η ψήφος μου δεν ειναι αμετάκλητη , μπορεί να αλλάξει προκειμένου να δημιουργηθεί ισοψηφία . Οψομεθα
Εγώ υποψιάζομαι πιο πολύ αυτούς που ξεκινάνε κάπως επιθετικά. Και αυτούς που καλύπτουν έμμεσα.
Οπότε η ψήφος μου είναι αμετάκλητη.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,634 μηνύματα.
Υπενθύμιση:

Η ψηφοφορία λήγει στις 20:00, οπότε και κλειδώνει το θέμα.
Θα ξεκλειδώσει εκ νέου από τις 20:05 ως τις 20:10, διάστημα κατά το οποίο θα μπορείτε:
  1. Να αλλάξετε ψήφο μόνο μία φορά.
  2. Να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου.
Άλλα σχόλια πέραν της ενδεχόμενης αλλαγής ψήφου δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται αμελλητί από τη Συντονιστική Επιτροπή.
Εάν υπάρξει ισοψηφία, η οποία δεν αίρεται με τη διπλή ψήφο του Δημάρχου, θα πραγματοποιηθεί δημοσκόπηση διάρκειας μίας ώρας ανάμεσα στους δύο επικρατέστερους. Όποιος λάβει τις περισσότερες ψήφους θα αποχωρήσει. Εάν υπάρξει ισοψηφία και στη δημοσκόπηση, θα διενεργηθεί κλήρωση.
Σε κάθε περίπτωση, όποιος μεταφερθεί στη Χώρα των Φαντασμάτων, θα έχει δικαίωμα προς τελευταία λόγια.

Συνεχίστε! :popcorn:

Ψηφοφορία για Σάββατο 28/12

1. giannhs2001 --> Ion.
  2. Ion. --> Memetchi
  3. Kate1914 --> Υδροχόος
  4. Memetchi --> Ion.
  5. Micro --> Ion.
  6. nearos --> Micro
  7. ultraviolence --> Kate1914
  8. Ουριήλ --> ultraviolence
  9. Υδροχόος --> Kate1914
Ψήφοι
3 Ion.
2 Kate1914
1 Memetchi
1 Micro
1 ultraviolence
1 Υδροχόος

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,203 μηνύματα.
Το έχω κάνει ήδη . Είπα ότι αυτή η μαζική ψηφοφορία σε κάποιον καινούργιο χωρίς ουσιαστικό λόγο (γιατί το " δεν έχεις μιλήσει" ενω άλλοι άργησαν πιο πολύ δεν είναι ουσιαστικός λόγος και μάλιστα δείχνει ότι καλύπτει αυτόν που αργησε πιο πολύ .. ) είναι ύποπτο ....
Μαζική ακριβώς δεν το λες και η Κειτ έχει 2 και συνήθως έτσι πάνε οι πρώτοι γύροι. Δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να αλλάξεις ψήφο ακόμα και αν δεν έχει ιδιαίτερη αιτιολόγηση γιατί ούτε για τους άλλους έχεις κάτι να πεις. Κάπως όμως πρέπει να ξεκινήσουν τα στοιχεία και κάποιος καταλήγει να τρώει την καυτή πατάτα. Εσύ αφού θέλεις να σώσεις τον εαυτό σου πως και δεν ψηφίζεις Κειτ που είναι ένα βήμα πριν την ισοψηφία;

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Μαζική ακριβώς δεν το λες και η Κειτ έχει 2 και συνήθως έτσι πάνε οι πρώτοι γύροι. Δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να αλλάξεις ψήφο ακόμα και αν δεν έχει ιδιαίτερη αιτιολόγηση γιατί ούτε για τους άλλους έχεις κάτι να πεις. Κάπως όμως πρέπει να ξεκινήσουν τα στοιχεία και κάποιος καταλήγει να τρώει την καυτή πατάτα. Εσύ αφού θέλεις να σώσεις τον εαυτό σου πως και δεν ψηφίζεις Κειτ που είναι ένα βήμα πριν την ισοψηφία;
Γιατί μου φαίνεται πιο λογικό να ψηφίσω τον Γιάννη που ξεκίνησε επιθετικά(για να αποσπάσει την προσοχή ίσως ) ή εσάς που αργήσατε πιο πολύ ,αυτο μου φάνηκε σαν κάλυψη το ότι μου την είπε ότι άργησα (ούσα καινούργια)ενώ εσυ και ο Ουριήλ είχατε άργησει πιο πολύ . Υποψιάζομαι ότι καλύπτει κάποιους από εσάς . Και μάλιστα για σένα είπε ότι ξεκινάς μετά την 1 το μεσημέρι , δηλαδή σε ξανα δικαιολόγησε, αυτό κάνει την ψήφο μου αμετάκλητη.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Γιατί μου φαίνεται πιο λογικό να ψηφίσω τον Γιάννη που ξεκίνησε επιθετικά(για να αποσπάσει την προσοχή ίσως ) ή εσάς που αργήσατε πιο πολύ ,αυτο μου φάνηκε σαν κάλυψη το ότι μου την είπε ότι άργησα (ούσα καινούργια)ενώ εσυ και ο Ουριήλ είχατε άργησει πιο πολύ . Υποψιάζομαι ότι καλύπτει κάποιους από εσάς . Και μάλιστα για σένα είπε ότι ξεκινάς μετά την 1 το μεσημέρι , δηλαδή σε ξανα δικαιολόγησε, αυτό κάνει την ψήφο μου αμετάκλητη.
Καλά...δε θα του κάνεις και ιδιαίτερο κακό (ακόμα κι αν στρέφονται οι υποψίες σου πάνω του...). Θέλω να πω ότι 1 ψήφο έχει. Τη δική σου. Γιατί δηλώνεις αμετάκλητη, από τη στιγμή που έχουμε και τόση ώρα μπροστά μας και όλοι πάμε σχεδόν "στα τυφλά" ;

Πάρε το χρόνο σου και βλέπεις...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
Πωπω, 7 η ώρα και ακόμα τα ίδια βλέπω. Την ξέρω την κατάληξη.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,680 μηνύματα.
Αλλάζω την ψήφο μου σε ΟΥΡΙΗΛ
Κυρίως ( αλλά όχι μόνο ) για να σπάσουν οι ψήφοι

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
το ίδιο σκέφτομαι, πρέπει κάπως να ζωντανέψει το παιχνίδι, δεν μπορούμε να αφήσουμε πολίτη να φυγει έτσι
Εδώ η ίδια δεν κάνει το αυτονόητο ρε συ για να φέρει την ισοψηφία τουλάχιστον και έχει κολλήσει με τον Γιάννη επειδή την ψήφισε τυχαία.
Κάνει μπαμ ότι είναι αρχάρια και δεν την καθοδηγεί κάποιος. Τι να πω, ας είναι.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
Εδώ η ίδια δεν κάνει το αυτονόητο ρε συ για να φέρει την ισοψηφία τουλάχιστον και έχει κολλήσει με τον Γιάννη επειδή την ψήφισε τυχαία.
για αυτό λέω ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι αθωα, έχουμε χρόνο μέχρι τις 8… και κάρτες (που δηλώνω ότι δεν θα αφήσω να φυγει)

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Κατά την ψηφοφορία εγώ δεν θα είμαι εδώ, θα έχει τελειώσει προ πολλού το διάλειμμα μου. Ο,τι κι αν συμβεί ελπίζω να μάθουμε κάποια πράγματα με το οποίο αποτέλεσμα αν και χλωμό το βλέπω.
Για να μην αλλάζουν τα νερά, κάποιους συμφέρει η εξέλιξη αυτή.

Είναι 2-2 τώρα βλέπω.
@Kate1914 είσαι εδώ; Είπες είσαι busy σήμερα και δεν θα ήθελα να αφήσω διπλή ψήφο πάνω σου αν δε μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,230 μηνύματα.
Υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας όσες φορές θέλετε μέχρι τις 20:00.

Ψηφοφορία για Σάββατο 28/12
  1. giannhs2001 --> Ion.
  2. Ion. --> Memetchi
  3. Kate1914 --> Υδροχόος
  4. Memetchi --> Ion.
  5. Micro --> Ουριήλ
  6. nearos --> Micro
  7. ultraviolence --> Kate1914
  8. Ουριήλ --> ultraviolence
  9. Υδροχόος --> Kate1914
Ψήφοι
2 Ion.
2 Kate1914
1 Memetchi
1 Micro
1 ultraviolence
1 Ουριήλ
1 Υδροχόος

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---

Memetchi

Διάσημο μέλος

για αυτό λέω ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι αθωα, έχουμε χρόνο μέχρι τις 8… και κάρτες (που δηλώνω ότι δεν θα αφήσω να φυγει)
Χρόνο δεν νομίζω πως έχουμε, ειδικά αν οι περισσότεροι δεν θα είναι εδώ για να έρθουν αλλαγές που είναι βασικά και ένας από τους βασικούς λόγους της ψηφοφορίας. Στην καλύτερη να έρθει η Κειτ να υπερασπιστεί τον εαυτό της που και πάλι τι θα πει; Ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και τη στοχοποιούν. Ισχύει δεν ισχύει αν βγει κάτι θα είναι στο τέλος λογικά.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Εγώ πάλι, πιστεύω ότι την τελευταία στιγμή...θα γίνουν αλλαγές. Και ανατροπές τής τελευταίας στιγμής. Θα "μιλήσουν" ακόμα κι αυτοί που τώρα είναι απόντες...

Μπορεί να μην είναι τυχαία η τόση σιωπή. Μπορεί ο καθένας να έχει τους λόγους του που δεν αλλάζει την ψήφο του, έστω και τώρα. Γιατί δε "δείχνεται", και έτσι δεν κινδυνεύει να στραφούν οι αθώοι εναντίον του...

Λέω. Δεν ξέρω...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,536 μηνύματα.
Πω έλιωσα στον ύπνο ρε παλερμιώτες. Λοιπόν, το ότι υπήρξε τόση ησυχία με την ισοψηφία Κειτ-Ιον με προϊδεάζει κάπως αρνητικά για το κατά πόσο κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν θα ήθελα να μαζευτούν ψήφοι προς την Ιον όμως για την ώρα μένω εκεί διότι α) υπάρχει ισοψηφία και β) νιώθω πως η τόση ησυχία της μπορεί να μεταφραστεί και ως φόβος της για να μην καρφωθεί κάπως ούσα καινούργια. Είναι και αυτό ένα σενάριο.

Παρόλα αυτά ίσως αλλάξω στη συνέχεια διότι όπως είχα πει και στο προηγούμενο δεν πρέπει να αφήνουμε τους καινούργιους παίκτες χωρίς βάσιμες υποψίες να φεύγουν με το καλημέρα διότι είναι η πρώτη φορά που παίζουν.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Θα "μιλήσουν" ακόμα κι αυτοί που τώρα είναι απόντες...
Αυτό εννοούσα με το αν βγει κάτι στο τέλος. Λίγο απλά πως κινούνται τα πράγματα. Για αλλαγές εκτός απο τον Ουριήλ που το δήλωσε, την Ιον που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα και όλους τους άλλους να λείπουν, πως θα έρθουν;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

το ότι υπήρξε τόση ησυχία με την ισοψηφία Κειτ-Ιον με προϊδεάζει κάπως αρνητικά για το κατά πόσο κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση.
Ησυχία υπήρχε από πριν, ο Μικρο τώρα άλλαξε τη δική του και έφερε την ισοψηφία. Μέχρι πριν κάποια ώρα ήταν 3-2

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Αφού η ΣΕ δεν επιτρέπεται να μας καθοδηγεί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια