Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
28-12-24
21:06
Το οποίο θα (μου) χρησίμευε που ακριβώς ;Τα μηνυματα της Ιον ειναι προσβασιμα σε ολους μας , να τα δουμε και τα ξαναδουμε . Δεν αντιλαμβανομαι καποιου ειδους σινιαλο
Αντιθετως αυτο που ειπες εσυ για τους πουλοπιαστες ανετα θα μπορουσε να ερμηνευτει ως σινιαλο
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
28-12-24
21:09
Μπορεί να έχουν πάει ήδη. Είναι ακόμα νωρίς στο παιχνιδι αλλά αυτό που κραταμε (ποσοστά)Εγώ αυτό που λέω είναι ότι αν αυτή είναι η πορνη γιατί να τη ψηφίσουν και να μη πάνε στην εύκολη λύση της Κειτ;
Ο πιο ύποπτος για εμενα για σήμερα:
Γιάννης. Το τελευταίο που έγραψε ότι για να γίνει ισοψηφία ήδη η ψηφοφορία που προκλήθηκε από ισοψηφία ψηφίζει την Κειτ. Φωνάζει αρκετά red flag
Δεύτερος ύποπτος: Micro Δεν έχω πολλά στοιχεία αλλά από την αρχική ψήφο στην Ιον και μετά την ψήφο στην Κειτ δείχνει κάποια πράγματα
πιθανη ιερόδουλη: Ιον η οποία αρνείτε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Αν ήταν μαφιοζα θα έκανε μια προσπάθεια ενώ ως ιερόδουλη μπορεί να τα έχει παρατήσει
Δεύτερον: Ο Νεαρός από το μήνυμα
Μπορεί να είναι σινιάλο αν και κάνει αστεία αλλα θα ήταν έξυπνοΑν ισχύει αυτό περιμένω dm. Πληρώνω με την ώρα
Τι άλλο σκέφτομαι θα δειξει αύριο. Αυτά μέχρι στιγμής
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,230 μηνύματα.
28-12-24
21:10
5 λεπτά
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,680 μηνύματα.
28-12-24
Δεν ξερω .. Αλλα πανω σε μια συζητηση για την πορνη η πραγματικη πορνη να ριξει το σινιαλο ειναι ενα μαεστρικο και αναπαντεχο καμουφλαζ . Εγω απλα λεωΤο οποίο θα (μου) χρησίμευε που ακριβώς ;
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,203 μηνύματα.
28-12-24
Και αφού την έχεις ως πιθανή πορνη γιατί ψηφίζεις εμένα που δεν με έχεις στους υπόπτους;
Μπορεί να έχουν πάει ήδη. Είναι ακόμα νωρίς στο παιχνιδι αλλά αυτό που κραταμε (ποσοστά)
Γιάννης. Το τελευταίο που έγραψε ότι για να γίνει ισοψηφία ήδη η ψηφοφορία που προκλήθηκε από ισοψηφία ψηφίζει την Κειτ. Φωνάζει αρκετά red flag
Δεύτερος ύποπτος: Micro Δεν έχω πολλά στοιχεία αλλά από την αρχική ψήφο στην Ιον και μετά την ψήφο στην Κειτ δείχνει κάποια πράγματα
πιθανη ιερόδουλη: Ιον η οποία αρνείτε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Αν ήταν μαφιοζα θα έκανε μια προσπάθεια ενώ ως ιερόδουλη μπορεί να τα έχει παρατήσει
Μπορεί να είναι σινιάλο αν και κάνει αστεία αλλα θα ήταν έξυπνο
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
28-12-24
21:11
Δεν ξερω .. Αλλα πανω σε μια συζητηση για την πορνη η πραγματικη πορνη να ριξει το σινιαλο ειναι ενα μαεστρικο και αναπαντεχο καμουφλαζ . Εγω απλα λεω
Πέφτεις στα λόγια μουΜπορεί να είναι σινιάλο αν και κάνει αστεία αλλα θα ήταν έξυπνο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είπα ότι δεν θα πω τα σχέδια μου από τώρα, αλλά στο μέλλον. Το ότι ήσουν κι εσυ μπορεί να δειξει αρκετάΚαι αφού την έχεις ως πιθανή πορνη γιατί ψηφίζεις εμένα που δεν με έχεις στους υπόπτους;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,680 μηνύματα.
28-12-24
21:12
Το ακούω και για το νεαρο ο οποιος απο χθες λεει κατι περιεργα ερωτιαρικα και το επισημαναΠέφτεις στα λόγια μου
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
28-12-24
21:14
@ultraviolence @memechiΜπορεί να έχουν πάει ήδη. Είναι ακόμα νωρίς στο παιχνιδι αλλά αυτό που κραταμε (ποσοστά)
Μπορεί να είναι σινιάλο αν και κάνει αστεία αλλα θα ήταν έξυπνο
Τι έχετε να πείτε;
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,230 μηνύματα.
28-12-24
21:20
Η δημοσκόπηση έληξε με ισοψηφία. Ωστόσο, ανάμεσα στις ψήφους της Kate1914, κρύβεται η διπλή ψήφος του Δημάρχου.
@Kate1914 με 4 ψήφους είσαι η MVP της σημερινής ημέρας. Αποχωρείς από το παιχνίδι και μεταφέρεσαι στον κόσμο των φαντασμάτων, έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Την Ion. ψήφισαν οι:
Memetchi, Ουριήλ, nearos
Την Kate1914 ψήφισαν οι:
giannhs2001, Micro, Υδροχόος
Τον Memetchi ψήφισαν οι:
-
Ψηφοφορία για Κυριακή 29/12
Kate1914 - δημοσκόπηση
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
Και η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο...
@Kate1914 με 4 ψήφους είσαι η MVP της σημερινής ημέρας. Αποχωρείς από το παιχνίδι και μεταφέρεσαι στον κόσμο των φαντασμάτων, έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Την Ion. ψήφισαν οι:
Memetchi, Ουριήλ, nearos
Την Kate1914 ψήφισαν οι:
giannhs2001, Micro, Υδροχόος
Τον Memetchi ψήφισαν οι:
-
Ψηφοφορία για Κυριακή 29/12
- giannhs2001
- Ion.
- Memetchi
- Micro
- nearos
- ultraviolence
- Ουριήλ
- Υδροχόος
Kate1914 - δημοσκόπηση
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
Και η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
28-12-24
21:30
Θα επανέλθω, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα πάντα και είμαι en route για να προλάβω το λεωφορείο μου.@ultraviolence @memechi
Τι έχετε να πείτε;
Δύο πράγματα θα πω μόνο.
1) Βγάλε τον Μικρο από τις υποψίες σου. Σκέψου.
2) Και πόρνη να είναι η Ιον θα έκανε τα πάντα για να μείνει ανεξαρτήτως. Απλά δεν τα έκανε γιατί είτε δεν έχει κάρτα είτε λόγω απειρίας.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,849 μηνύματα.
28-12-24
21:35
Ξεχνάω πως τα παίρνετε όλα υπερβολικά σοβαρά εδώθε. Θελετε φωτογραφία να κανω γούτσου γούτσου με την κοπελιά μου;Το ακούω και για το νεαρο ο οποιος απο χθες λεει κατι περιεργα ερωτιαρικα και το επισημανα
Σινιάλα εγώ δε κάνω, απλά έχω καμμένο εγκέφαλο.
@Ουριήλ Γιατί άλλαξες απο Μεμέτσι σε Ίον;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
28-12-24
21:35
Ενδιαφέρον έχει που η Ιον δεν ψήφισε καν στην δημοσκόπηση ενώ ο Ουριήλ, που είχε ψηφίσει κι αυτός Μεμε, ψήφισε την Ιον. Που είχε ψηφίσει τον Μεμε!! ?? Ουριήλ εξήγησε μου αν θες..
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
28-12-24
21:36
Είπα ότι δεν θα πω τα σχέδια μου από τώρα, αλλά στο μέλλον. Το ότι ήσουν κι εσυ μπορεί να δειξει αρκετά
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
28-12-24
21:37
Ναι αλλά δε μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά για να καταλάβουμε γιατί έκανες κάτι τέτοιο..
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,849 μηνύματα.
28-12-24
21:39
Πολύ μυστικότητα συνάδελφε (αν πάει καλά η χρονιά ετούτη).
Γιατί να θες να κρύψεις κάτι που συμφέρει όλους τους αθώους αν ήσουν με το μέρος τους;
Γιατί να θες να κρύψεις κάτι που συμφέρει όλους τους αθώους αν ήσουν με το μέρος τους;
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
28-12-24
21:39
Γιατί αν έμπαινε τρίτο άτομο ιδιαίτερα ο Μεμ δεν θα υπήρχε μόνο μια επιλογή ανάμεσα σε δυο άτομα αλλά τρεις που μπορούν να δείξουν πολλά. Δεν έχω στη λίστα μου μέχρι στιγμής τον Μεμ ψηλα αλλά τον ψήφισα για να δω αν κάποιος με ακολουθήσει ή στη περίπτωση μας θα κάνει αυτό που έκανε ο Γιάννης που δεν ανέφερες
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
28-12-24
21:59
Αν υποθέσουμε ότι είναι και έτσι όπως το λες, δε θα χρησίμευε σε κάτι. Γιατί να βροντοφωνάξω ότι είμαι η πόρνη ; Τί θα κέρδιζα ;Δεν ξερω .. Αλλα πανω σε μια συζητηση για την πορνη η πραγματικη πορνη να ριξει το σινιαλο ειναι ενα μαεστρικο και αναπαντεχο καμουφλαζ . Εγω απλα λεω
Άλλαξε δρόμο και μην πας καταπάνω μου. Είσαι σε λάθος κατεύθυνση...
Εκτός κι αν το κάνεις επί τούτου...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,634 μηνύματα.
28-12-24
22:36
Υπενθυμίζεται ότι οι ρόλοι της νύχτας πρέπει να μας ενημερώσουν για τις επιλογές τους ως τις 02:00. Η Πόρνη, εφόσον είναι ανάμεσά μας, οφείλει να στείλει τον τυχερό ή την τυχερή που θα κάνουν τρελίτσες, μέχρι τις 00:00, για να προετοιμάσουμε τα σύνεργα!
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,419 μηνύματα.
28-12-24
22:49
Σορι τώρα μπήκα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
28-12-24
22:50
Επειδή δεν ήμουν εδώ, αν κατάλαβα καλά είχε πάρει κεφάλι στην δημοσκόπηση η Ιον και έτσι ο Γιάννης ψήφισε την Κατερίνα; Καλά το λέω;Ο πιο ύποπτος για εμενα για σήμερα:
Θα μπορούσε να είναι red flag αν ήταν κάτι που συνέβαινε αργότερα στο παιχνίδι. Ήταν ο πρώτος που ψήφισε στο παιχνίδι και έδωσε στην Ιον τυχαία. Δεν είναι ότι την είχε ενοχή και μετά ψήφισε Κέιτ. Εκεί ναι, θα το λέγαμε αψυχολογητο. Τώρα δε μου φαίνεται κουλό γιατί προσπάθησε να φέρει την ισοψηφία στην δημοσκόπηση.
Σκέψου ότι το ίδιο επιχείρημα θα μπορούσα να σου στρέψω που ψήφισες Κατερίνα ενώ είχες ψηφίσει τον Μεμε. Καταλαβαίνεις νομίζω ότι δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι red flag. Ας το κρατήσουμε ωστόσο στα πρακτικά.
Βέβαια εδώ είναι, θα μας πει ο ίδιος για ποιο λόγο έκανε ο,τι έκανε.
Δεν είναι απειλή ο Micro, είναι πολίτης.Δεύτερος ύποπτος: Micro Δεν έχω πολλά στοιχεία αλλά από την αρχική ψήφο στην Ιον και μετά την ψήφο στην Κειτ δείχνει κάποια πράγματα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 89 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.