28-12-24

19:38
Εννοεί για τον άλλον μαφιόζο μιας που είναι δυο. Αν είσαι μαφιοζα θα σου μιλούσε και θα σε καθοδηγούσε άλλος μαφιόζος που θα έχει περισσότερη εμπειρίαΑφού η ΣΕ δεν επιτρέπεται να μας καθοδηγεί.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.373 εγγεγραμμένα μέλη και 3.556.267 μηνύματα σε 105.722 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 345 άτομα.
Εννοεί για τον άλλον μαφιόζο μιας που είναι δυο. Αν είσαι μαφιοζα θα σου μιλούσε και θα σε καθοδηγούσε άλλος μαφιόζος που θα έχει περισσότερη εμπειρίαΑφού η ΣΕ δεν επιτρέπεται να μας καθοδηγεί.
Υπαρχει ηδη ισοψηφια , την χαλας ετσιΑλλαζω ψήφο στη πρώην συνάδελφο ΚΕΙΤ
Για να υπάρξει ισοψηφία.
Απάντησα συνάδελφεΕπίσης @Ουριήλ τον μεμε επελεξες να τον βγαλεις στην τυχη ; Γιατι δεν διαλεξες καποιον αλλο ;
Δεν εννοω στη δημοσκοπηση αλλα στην ψηφοφοριαΑπάντησα συνάδελφε
Δεν μπορώ να πω τίποτα. Κανένα επιχείρημα δεν φαίνεται πειστικό (όπως και ήμασταν σίγουροι για αυτό).
Εγώ το έκανα. Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;Περιμένω απο τους 3 υποψηφιους να υπερασπιστουν την θεση τους
Επίσης @Ουριήλ τον μεμε επελεξες να τον βγαλεις στην τυχη ; Γιατι δεν διαλεξες καποιον αλλο ;
Θα απαντήσω στο μέλλον πιο αναλυτικά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι μπορεί να το έκανα τυχαία μπορεί και όχιΔεν εννοω στη δημοσκοπηση αλλα στην ψηφοφορια
Φοβαμαι να πω για τον μεμε γιατι θα με ξεπατωσει παλι@giannhs2001 @Micro @nearos ποια είναι η γνώμη σας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Υ.Γ Η ψήφος μου μπορεί να αλλάξει. Η Κειτ είχε πει ότι σήμερα δεν θα συνδεθεί όποτε δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η ΙΟΝ φαίνεται να τα έχει παρατήσει αν και δεν μπορεί να πει πολλά. Προς τον Μεμ ήταν τυχαία μπορεί και όχι
Η απλός έβαλες την ψήφο για να μην έχεις να επιλεξεις πιο μετά και να είσαι ασφαλής;Έβαλα τη ψήφο μου στην Κέιτ για να μην περάσει κάποιος μπροστά για την ώρα. Να δούμε...