Palermo #50

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
Καλά θυμάσαι. Ωστόσο, ούτε στην Ιον έχω κάτι να προσάψω μιας και σε έφερε με νεκροφάνεια κι απο την πλευρά της τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια προσπάθεια να αποπροσανατολίσε. Βέβαια, για να είμαι σωστός παιζει κάπως πιο δυναμικά τις τελευταίες 1-2 μέρες του Παλέρμο. Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι πήρε το κολάι ή να την δασκαλεύει κάποιος. Ωστόσο πολλές φορές ρώτησε πράγματα περί κανόνων κτλ, δε νομίζω καποιος έμπειρος να την άφηνε να τα λέει δημόσια. Αλλα τι να πω κι εγώ; Καλώς ή κακώς, ένας εκ των δύο είναι μαφιόζος. Αδυνατώ να πιστέψω ότι εσύ είσαι μαφιόζος, οπότε ειναι μεταξύ των δύο ο κλήρος. Εδώ που φτάσαμε, ίσως να παμε σε ισοψηφία ; Δεν ξέρω ποιον να ψηφισω και στο λέω με όλη την ειλικρίνεια μου.
Πολύ ωραία...

Σε αντίθεση μ΄ εσένα, πάντως, ο Memetchi "σ΄ έδωσε στεγνά" κάποια μηνύματα παραπάνω. Σαν στράφηκα σ΄ εκείνον (λέγοντάς του ότι τον θεωρώ "δάσκαλο" της Ιον...) μου είπε ότι κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο Micro. Με τη διαφορά ότι στη θέση εκείνου, θεωρούσε εσένα ως ύποπτο...

Αλλάζω την ψήφο μου σε Memetchi και τέλος για σήμερα...

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,421 μηνύματα.
Ναι, φυσικά και μπορείς
Ευχαριστώ
Κι άρα, σύμφωνα και με την ψήφο σου, αυτός ο 1 είναι ο Μεμετσι ; Τότε τι παίζει με Γιάννη/Ουριηλ; Μαφιόζος/πορνη ή τούμπα ;
Λοιπόν έχω την εντύπωση ότι αρχιμαφιοζος ήταν ο Γιάννης , βοηθός* ο μεμετσι Κ πόρνη ο Ουριήλ ο οποίος έφερε έτσι να πράγματα ώστε να βοηθήσει την μαφία , με υποτιθέμενα λάθη τα οποία ωστόσο δεν δικαιολογούνται από κάποιον έμπειρο!

*Ο Γιάννης συνεχώς τον καλύπτε. Ριξανε κ λίγες ψήφους μεταξύ τους έτσι για τη στάχτη στα μάτια (αφού ήταν σίγουρο ότι θα βγει κάποιος ) .....

Τελευταία επεξεργασία:

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01
  1. Ion. --> Memetchi
  2. Memetchi
  3. ultraviolence
  4. Υδροχόος --> Memetchi
Ψήφοι
2 Memetchi

Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Micro - Δολοφονία [29/12]
giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12]
Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01]

Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion.
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
φρόντισε με τα τελευταία του λόγια να αθωώσει κάποιον που μέχρι στιγμής δεν είχαμε σκεφτεί ως ένοχο ;
Εντωμεταξύ με είχατε ήδη ψηφίσει άρα τι πάει να πάει δεν είχατε σκεφτεί ως ένοχο; Άσε που δεν υπάρχει πιο χαζή στρατηγική από το να αθωώσεις έτσι ξεκάρφωτα τον άλλον μαφιόζο.
λέγοντάς του ότι τον θεωρώ "δάσκαλο" της Ιον...
Εγώ δάσκαλος; Ο Μικρο τον Ουλτρα έλεγε και αυτό γιατί αν δεν το γνωρίζεις, ήταν μαζί του και οι 2 μαφία και ξέρει καλύτερα πως κινείται σε αυτό το πλαίσιο. Εγώ δεν έχω ξαναπαίξει καν ως μέλος της μαφίας, μόνος ως αντίπαλος μαφιόζος. Και δεν την "έδωσα" γιατί πολύ απλά αυτό το σενάριο το είχα ξαναπεί, δεν περίμενα σήμερα, αλλά αν θυμάσαι είχα πει ότι φαίνεται μλκια. Ε κοίτα που φτάνουμε πια, γιατί έχουμε μείνει τόσοι λίγοι.

Δεν ξέρω μέχρι πόσα μπορώ να πω, αλλά στο είπα ελπίζοντας ότι θα καταλάβεις το σκεπτικό μου με τον ρόλο που εννοούσα ότι έχεις, το σκέφτηκα αρκετές φορές από τότε που είδα πόσο συχνά έλεγες ότι είσαι βέβαιη για Ούλτρα μόνο με μια υποψία για ένα συγκεκριμένο ρόλο. Αν είναι όπως τα λέω, μπορείς να το καταλάβεις και για μένα. Εκτός αν έχω πέσει έξω στην αποκωδικοποίηση των στοιχείων.

Σε κάθε περίπτωση επειδή πλέον τα έχω δει όλα και δεν μπορώ να ξέρω τι ψέματα ή αλήθειες έχει πει ο καθένας θα πάρω ένα δρόμο και όπου βγει. Για να μην έχω αύριο το πρωί που μπορεί να κοιμάμαι και αυτό το άγχος, ψηφίζω από τώρα την ION
Και θα δείξει αύριο τι θα γίνει με τη δολοφονία...

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Εντωμεταξύ με είχατε ήδη ψηφίσει άρα τι πάει να πάει δεν είχατε σκεφτεί ως ένοχο; Άσε που δεν υπάρχει πιο χαζή στρατηγική από το να αθωώσεις έτσι ξεκάρφωτα τον άλλον μαφιόζο.
Μόνο εγώ σε θεωρούσα, οι υπόλοιποι δεν θυμάμαι αν σε ψήφισαν αλλά δεν νομίζω ότι σε θεωρούσαν κι ιδιαίτερα ύποπτο ...
Άσε που δεν υπάρχει πιο χαζή στρατηγική από το να αθωώσεις έτσι ξεκάρφωτα τον άλλον μαφιόζο.
Θα μπορούσε λοιπόν να είναι μια πολύ καλή μπλοφα!

Reader

Διάσημο μέλος

1. Ion. --> Memetchi
  2. Memetchi --> Ion.
  3. ultraviolence
  4. Υδροχόος --> Memetchi
Ψήφοι
2 Memetchi
1 Ion.

Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Εγώ δάσκαλος; Ο Μικρο τον Ουλτρα έλεγε και αυτό γιατί αν δεν το γνωρίζεις, ήταν μαζί του και οι 2 μαφία και ξέρει καλύτερα πως κινείται σε αυτό το πλαίσιο. Εγώ δεν έχω ξαναπαίξει καν ως μέλος της μαφίας, μόνος ως αντίπαλος μαφιόζος. Και δεν την "έδωσα" γιατί πολύ απλά αυτό το σενάριο το είχα ξαναπεί, δεν περίμενα σήμερα, αλλά αν θυμάσαι είχα πει ότι φαίνεται μλκια. Ε κοίτα που φτάνουμε πια, γιατί έχουμε μείνει τόσοι λίγοι.
Δεν είπα ότι "την έδωσες", είπα ότι "τον έδωσες". Τον ultra...Αυτός δε σου έχει προσάψει κάτι. Εσύ επικαλέστηκες τον Micro. Και δε σε αδικώ, έτσι ; Δε λέω ότι κακώς έκανες. Τον εαυτό σου υπερασπίζεσαι. Όμως, δε γίνεται αλλιώς. Κάποιον πρέπει να ψηφίσουμε. Τα περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα. Θα αλληλοφαγωθούμε, λοιπόν...

Αναφορικά με τα υπόλοιπα, δεν έκρυψα ότι εσάς τους δυο σάς "φοβάμαι" (εσένα και τον ultra...). Πανέξυπνοι, παρατηρητικοί, καίριοι...Μπορείτε, κάλλιστα, να ξεγλιστράτε σαν τα χέλια...

Reader

Διάσημο μέλος

Καλημέρα :popcorn:

1. Ion. --> Memetchi
  2. Memetchi --> Ion.
  3. ultraviolence
  4. Υδροχόος --> Memetchi
Ψήφοι
2 Memetchi
1 Ion.

Η χώρα των φαντασμάτων

Οριστικές αποχωρήσεις

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
Καλημέρα κι από εμένα.

Θα πω λίγα πράγματα γιατί εδώ που έχουμε φτάσει, δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια κι αν πεθάνω, ας μείνουν αυτά τουλάχιστον για να τα αξιοποιήσετε καπως.

Θεωρώ ότι:

Υδροχόος: Μάγισσα ή γιατρός.
Μικρο: Δήμαρχος
Νεαρός: Αυτοκράτορας
Κατερίνα: Μάλλον ο ντετέκτιβ μιας και η απουσία του εμένα τουλάχιστον μου είναι αισθητή.
Εγώ: Δεν μπορώ να σας πω
Ουριήλ: Μάλλον η πόρνη, μιας κι δεν έληξε χθες.

Μένουν Γιάννης, Μεμε Ιον και οι ρόλοι που μένουν είναι αλεξίσφαιρο, δύο μαφιόζοι.

Εγώ σήμερα δουλεύω πάλι, έως τις 21 ώρα Ελλάδος οπότε στο δεκάλεπτο της ψηφοφορίας θα είμαι σίγουρος απών. Για την ώρα δεν ξέρω που να ρίξω την ψήφο, ειλικρινά. Σκέφτομαι την ισοψηφία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει στα 4 άτομα. Σκατουλες γενικά.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί ο @ultraviolence δεν ψήφισε. Γιατί δε θέλει να "δείξει" ποιόν θα ψηφίσει. Δεδομένου ότι μπορεί ν' αλλάξει την ψήφο του αργότερα. Αυτά τα "κρίσιμη ώρα, κρίσιμη ψήφος", κ.λπ. τ' ακούω και δεν τ' ακούω. Ειδικά εφόσον προηγείται η δολοφονία τής ψηφοφορίας. Εκτός κι αν το θεωρεί περιττό...

Ειδικά αν ο meme είναι μαφία και ο ultra (ως πόρνη...), το χει καταλάβει (σιγά που δε θα το καταλάβαινε, ο συγκεκριμένος...), "την κάτσαμε τη βάρκα"...Δεύτε τελευταίον ασπασμόν...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί ο @ultraviolence δεν ψήφισε. Γιατί δε θέλει να "δείξει" ποιόν θα ψηφίσει. Δεδομένου ότι μπορεί ν' αλλάξει την ψήφο του αργότερα. Αυτά τα "κρίσιμη ώρα, κρίσιμη ψήφος", κ.λπ. τ' ακούω και δεν τ' ακούω. Ειδικά εφόσον προηγείται η δολοφονία τής ψηφοφορίας. Εκτός κι αν το θεωρεί περιττό...

Ειδικά αν ο meme είναι μαφία και ο ultra (ως πόρνη...), το χει καταλάβει (σιγά που δε θα το καταλάβαινε, ο συγκεκριμένος...), "την κάτσαμε τη βάρκα"...Δεύτε τελευταίον ασπασμόν...
Εδώ είμαι..σε λίγο θα ψηφίσω. Σκέφτομαι.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Οκ. Γράφαμε ταυτόχρονα. Ποστάραμε μαζί. Τώρα σε διάβασα...

Τί σκέφτεσαι ; Όλα θα τελειώσουν στη δολοφονία, μάλλον. Ψήφισε εμένα, αν θες...Εγώ στο λέω...
Αν λήξει στη δολοφονία, αυτό θα πει ότι έχουμε δύο μαφιόζους πράγμα που θεωρώ απίθανο..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η λογική λέει ότι ειτε εσύ είτε εγώ θα είμαστε το θύμα, @Υδροχόος και φοβάμαι ότι η καμπάνα θα χτυπήσει για'σενα..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Είμαι εντελώς χαμένος.
@Ion. @Memetchi Βοηθήστε με να καταλάβω. Ποιος είναι αθώος;

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Αν λήξει στη δολοφονία, αυτό θα πει ότι έχουμε δύο μαφιόζους πράγμα που θεωρώ απίθανο..
Λάθος δικό μου. Νόμιζα ότι με έναν μαφιόζο "μέσα" και την πόρνη, η ζυγαριά γέρνει υπέρ τους. Το έχω πει...Θα την ξεμαλλιάσω τη δεύτερη. Αυτά τα "είναι πολίτης, αλλά κερδίζει όταν κερδίζουν οι μαφιόζοι", τα μετέφρασα όπως παραπάνω είπα, στο μυαλό μου...
λογική λέει ότι ειτε εσύ είτε εγώ θα είμαστε το θύμα, @Υδροχόος και φοβάμαι ότι η καμπάνα θα χτυπήσει για'σενα..
Να ξέρεις ότι θα σε προσέχω, από 'κει που θα πάω. Αν είναι όπως τα λες...
Είμαι εντελώς χαμένος.
Ο Meme θα κοιμάται ή θα πίνει καφέ...Τί ανάγκη έχει ; Έχει το κεφάλι του ήσυχο, κατά πώς φαίνεται...

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Είμαι εντελώς χαμένος.
Χτες είπα μια δική μου εικασία για το τι μπορεί να συμβαίνει . Μεμετσι μάλλον βοηθός, Γιάννης μαφιόζος κ Ουριήλ η πόρνη. Εξού κ ψήφισα τον μεμετσι. Από κει κ πέρα δεν ξέρω τι άλλο να σου πω ...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ποια είναι τούτη καλέ;; Ιον;

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Χτες είπα μια δική μου εικασία για το τι μπορεί να συμβαίνει . Μεμετσι μάλλον βοηθός, Γιάννης μαφιόζος κ Ουριήλ η πόρνη. Εξού κ ψήφισα τον μεμετσι. Από κει κ πέρα δεν ξέρω τι άλλο να σου πω ...
Δεν βγαίνουν τα κουκιά αν Μεμετσι βοηθός και Ουριήλ η πόρνη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια