Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
02-01-25
22:46
Το έχει πει και ο Meme. Απ΄ αυτόν το θυμάμαι...Μήπως το μπερδεύεις με εμένα; Γιατί το έχω πει (και) εγω αυτο
Αν το έχεις πει κι εσύ, ακόμα καλύτερα...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
02-01-25
22:49
Έχουμε μείνει τόσο λίγοι που μου η φάση μας, μου θυμίζει αυτό το meme.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
02-01-25
22:53
Πάντως ούτε στο χειρότερο εχθρό, αυτό που συμβαίνει...
@ultraviolence και @Memetchi στο ίδιο τραπέζι...
Δηλαδή τί χειρότερο να υπάρχει απ΄ αυτό ; Από πού να πιαστείς για να "πιάσεις" το οτιδήποτε ; Και δεν είμαστε και Θεοί, εμείς που μείναμε...
@ultraviolence και @Memetchi στο ίδιο τραπέζι...
Δηλαδή τί χειρότερο να υπάρχει απ΄ αυτό ; Από πού να πιαστείς για να "πιάσεις" το οτιδήποτε ; Και δεν είμαστε και Θεοί, εμείς που μείναμε...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
02-01-25
22:56
Ακόμα το πιστεύω σαν λογική, αλλά έχω αρχίσει να πηγαίνω στα πιο απίθανα. Δηλαδή στην οπτική να την έπαιξε για να βγει αθώα. Είτε γιατί τη δασκάλεψαν, είτε γιατί το σκέφτηκε μόνη της, είτε γιατί έγινε χαζομάρα, είτε γιατί πίστευε ότι είσαι η πορνη. Σενάρια υπάρχουν. Και ξαναλέω θα ήταν πολύ λογικό να την κράταγε ή να μην την έπαιζε καθόλου, αλλά το λογικό μας έχει πεθάνει και ψάχνω και τα πιο ριψοκίνδυναΜα αν ήταν η Ιον μαφία, θα κρατούσε αυτή την κάρτα για να φέρει πίσω μαφία ή δε θα την έπαιζε και καθόλου. Εσύ το είχες πει αυτό κάποτε. Σταμάτησες να το πιστεύεις ;
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.
02-01-25
22:58
Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01
- Ion.
- Memetchi
- ultraviolence
- Υδροχόος
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Micro - Δολοφονία [29/12]
giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12]
Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01]
Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ion.
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
02-01-25
23:03
Ναι, το είδα ότι πηγαίνεις σε πιο απίθανα σενάρια (αυτά κάνουν οι συναναστροφές με υδροχόους...). Ως και εμένα υποπτεύεσαι ότι μπορεί να με σκότωσε η μάγισσα, ενώ - σύμφωνα με τα στοιχεία σου - μπορεί να έχω ένα σημαντικό ρόλο...Ακόμα το πιστεύω σαν λογική, αλλά έχω αρχίσει να πηγαίνω στα πιο απίθανα. Δηλαδή στην οπτική να την έπαιξε για να βγει αθώα. Είτε γιατί τη δασκάλεψαν, είτε γιατί το σκέφτηκε μόνη της, είτε γιατί έγινε χαζομάρα, είτε γιατί πίστευε ότι είσαι η πορνη. Σενάρια υπάρχουν. Και ξαναλέω θα ήταν πολύ λογικό να την κράταγε ή να μην την έπαιζε καθόλου, αλλά το λογικό μας έχει πεθάνει και ψάχνω και τα πιο ριψοκίνδυνα
Δηλαδή πιο μπερδεμένος πεθαίνεις...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
02-01-25
23:25
@Ion. Θα ήθελα να ακούσω τι σκέφτεσαι πάντως. Πως πιστεύεις ότι πρέπει να κινηθούμε τώρα; Μείναμε 4 όλοι κι όλοι. Άρα υπάρχει ακόμη τουλάχιστον ένας ακόμη, αν όχι 2.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,421 μηνύματα.
02-01-25
23:34
Εγώ πιστεύω για 1 ... Θα έλεγα να περιμένουμε να δούμε την δολοφονία αύριο το μεσημέρι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο κι άλλο ...@Ion. Θα ήθελα να ακούσω τι σκέφτεσαι πάντως. Πως πιστεύεις ότι πρέπει να κινηθούμε τώρα; Μείναμε 4 όλοι κι όλοι. Άρα υπάρχει ακόμη τουλάχιστον ένας ακόμη, αν όχι 2.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
02-01-25
23:45
Μου κάνει εντύπωση που στο σημείο που φτάσαμε δε μιλάμε με ονόματα, παρά μ΄ ένα και δύο, και τρία...
Θα ψηφίσω την Ion και τελείωσε για σήμερα. Από αύριο βλέπουμε πάλι...
Θα το ξανασκεφτώ και ίσως αλλάξω την ψήφο μου...
Θα ψηφίσω την Ion και τελείωσε για σήμερα. Από αύριο βλέπουμε πάλι...
Θα το ξανασκεφτώ και ίσως αλλάξω την ψήφο μου...
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
02-01-25
23:57
Εγώ είπα πριν . Σε σχέση με τους υπόλοιπους πιο πολύ υποψιάζομαι μεμετσι... Αλλά περιμένω την δολοφονία για να κρίνω καλύτερα. Βασικά θα ψηφίσω τώρα γτ σε περίπτωση που με φάνε λάχανο δε θα μπορώ να αλλαξω κ αν τελικά τη γλιτώσω κ ανάλογα την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα μπορεί να αλλαξω.Μου κάνει εντύπωση που στο σημείο που φτάσαμε δε μιλάμε με ονόματα, παρά μ΄ ένα και δύο, και τρία...
Θα ψηφίσω τον Μεμετσι. Τα τελευταία λόγια του Γιάννη,όπου πάλι τον υποστηρίζει ενώ βγάζει υπόπτους όλους τους υπόλοιπους μέχρι κ την Υδροχόο, μου επιβεβαίωσαν αυτήν την υποψία . Προς τι τέτοια υποστήριξη; Τι έχει κάνει ο μεμετσι που αποδεικνύει την αθωότητα του κ δέχεται τέτοια υπεράσπιση; Μήπως βγαίνοντας το "μεγάλο κεφάλι" φρόντισε με τα τελευταία του λόγια να αθωώσει κάποιον που μέχρι στιγμής δεν είχαμε σκεφτεί ως ένοχο ;
Από κει κ πέρα νομίζω μόνο εκείνος έχει μείνει από την μαφία . Οπότε βγάζοντας τον θα λήξει κ το παιχνίδι.
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.
03-01-25
00:01
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Ion. --> Memetchi
- Memetchi
- ultraviolence
- Υδροχόος
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
00:03
Περίεργο που ψηφίζεις εμένα , επηρεασμένη από τα τελευταία λόγια του Γιάννη, στα οποία δεν σε έχει αναφέρει στους αθώους , αλλά ανέφερε τον μεμετσι* ....Θα ψηφίσω την Ion και τελείωσε για σήμερα. Από αύριο βλέπουμε πάλι...
*Ο οποίος δεν έχει αποδείξει με κάποιον έμπρακτο τρόπο ότι είναι αθώος . Ενώ εσυ ναι ...
Reader
Διάσημο μέλος
03-01-25
00:04
1 Ion.
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Ion. --> Memetchi
- Memetchi
- ultraviolence
- Υδροχόος --> Ion.
1 Ion.
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
03-01-25
00:04
Ανέφερε Μεμέτσι και Ultra ως αθώους...Περίεργο που ψηφίζεις εμένα , επηρεασμένη από τα τελευταία λόγια του Γιάννη, στα οποία δεν σε έχει αναφέρει στους αθώους , αλλά ανέφερε τον μεμετσι ....
Επίσης, "φωτογραφίζει" την κίνησή σου να με σώσεις ως περίεργη...Δεν είναι σαφές ότι βάζει κι εμένα στο κάδρο των ενόχων...
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
00:06
Ναι αλλά δεν σε έβαλε κ στους αθώους...Επίσης, "φωτογραφίζει" περίεργο την κίνησή σου να με σώσεις ως περίεργη...Δεν είναι σαφές ότι βάζει κι εμένα στο κάδρο των ενόχων...
Πάντως χάρη σε αυτήν την "περίεργη κίνηση" είσαι εδώ τώρα ...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
03-01-25
00:08
Και σε ευχαρίστησα για αυτό τότε που έπρεπε.Ναι αλλά δεν σε έβαλε κ στους αθώους...
Πάντως χάρη σε αυτήν την "περίεργη κίνηση" είσαι εδώ τώρα ...
Από εκεί και πέρα, δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον ίσκιο μου. Τόσοι λίγοι που μείναμε...
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
00:09
Δεν το λέω για να με ευχαριστήσεις , το λέω για να καταλάβεις πως έχουν τα πράγματα....Και σε ευχαρίστησα για αυτό τότε που έπρεπε.
Από εκεί και πέρα, δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον ίσκιο μου. Τόσοι λίγοι που μείναμε...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
03-01-25
00:13
@ultraviolence πώς βλέπεις αυτά που σου απάντησε η Ιον ; Φαίνεται να σε καλύπτουν ; Στρέφεται κατά του Memetchi που δεν έχεις κάτι να του προσάψεις, αν θυμάμαι καλά...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
03-01-25
00:23
Κι άρα, σύμφωνα και με την ψήφο σου, αυτός ο 1 είναι ο Μεμετσι ; Τότε τι παίζει με Γιάννη/Ουριηλ; Μαφιόζος/πορνη ή τούμπα ;Εγώ πιστεύω για 1 ... Θα έλεγα να περιμένουμε να δούμε την δολοφονία αύριο το μεσημέρι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο κι άλλο ...
Αυτό ξέχασα να το αναφέρω νωριτερα αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί πολλές φορές σχολίαζε ότι ήταν κουλό που δεν είχα δολοφονηθεί τόσο καιρό και μάλιστα είχε σχολιάσει ότι είναι και πιθανό να είμαι η πορνη. Δεν ξέρω γιατί ξαφνικά με απενοχοποιησε ετσι.Ανέφερε Μεμέτσι και Ultra ως αθώους...
Καλά θυμάσαι. Ωστόσο, ούτε στην Ιον έχω κάτι να προσάψω μιας και σε έφερε με νεκροφάνεια κι απο την πλευρά της τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια προσπάθεια να αποπροσανατολίσε. Βέβαια, για να είμαι σωστός παιζει κάπως πιο δυναμικά τις τελευταίες 1-2 μέρες του Παλέρμο. Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι πήρε το κολάι ή να την δασκαλεύει κάποιος. Ωστόσο πολλές φορές ρώτησε πράγματα περί κανόνων κτλ, δε νομίζω καποιος έμπειρος να την άφηνε να τα λέει δημόσια. Αλλα τι να πω κι εγώ; Καλώς ή κακώς, ένας εκ των δύο είναι μαφιόζος. Αδυνατώ να πιστέψω ότι εσύ είσαι μαφιόζος, οπότε ειναι μεταξύ των δύο ο κλήρος. Εδώ που φτάσαμε, ίσως να παμε σε ισοψηφία ; Δεν ξέρω ποιον να ψηφισω και στο λέω με όλη την ειλικρίνεια μου.@ultraviolence πώς βλέπεις αυτά που σου απάντησε η Ιον ; Φαίνεται να σε καλύπτουν ; Στρέφεται κατά του Memetchi που δεν έχεις κάτι να του προσάψεις, αν θυμάμαι καλά...
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 121 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.