Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:34 Ο Memetchi έγραψε: #981 16-09-24 22:34 Πάντως και εγώ θα πω ότι ο Ουλτρα ήταν πολύ πιο ομιλητικός από ο,τι η Σε την προηγούμενη φορά, αλλά ήταν ωραίο που υπήρχε κάποιος να γκρινιάξεις ή να μείνουν γραμμένα όλα όσα ειπώθηκαν. Τον ευχαρίστησα και προσωπικά αλλά το κάνω ξανά και τώρα γιατί έκανε μεγάλο κόπο και αυτός Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:42 Η Υδροχόος έγραψε: #982 16-09-24 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πάντως και εγώ θα πω ότι ο Ουλτρα ήταν πολύ πιο ομιλητικός από ο,τι η Σε την προηγούμενη φορά, αλλά ήταν ωραίο που υπήρχε κάποιος να γκρινιάξεις ή να μείνουν γραμμένα όλα όσα ειπώθηκαν. Τον ευχαρίστησα και προσωπικά αλλά το κάνω ξανά και τώρα γιατί έκανε μεγάλο κόπο και αυτός Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"... Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:52 Ο Memetchi έγραψε: #983 16-09-24 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"... Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:56 Η Joji έγραψε: #984 16-09-24 22:56 Ευχαριστούμε @ultraviolence Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Υδροχόος έγραψε: #985 16-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα. Αλλά λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας στο παιχνίδι, άρχιζα να λέω για ζώδια και ένστικτα. Για να μη φανεί και ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Και σαν μου "τη λέγατε", στο στόμα το ΄χα να σας πω "βρε δε με αφήνετε κι εσείς και τα επιχειρήματά σας !!"... Σιγά σιγά άρχισα να περνάω από τη θεωρία στην πράξη και να (σας) καταλαβαίνω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:21 Η Reader έγραψε: #986 16-09-24 23:21 Έχουν περάσει τρεις ώρες από τη στιγμή που τελείωσε το Παλέρμο και ήδη μου λείπει. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:32 Ο ultraviolence: #987 16-09-24 23:32 Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτό μπαίνει ημερολόγιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler: Τζιζ! Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι). Click για ανάπτυξη... Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ζω Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά! Click για ανάπτυξη... Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού" Click για ανάπτυξη... Spoiler: 14/09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου Click για ανάπτυξη... Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά; Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο Poirot έγραψε: #988 16-09-24 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως και εγώ θα πω ότι ο Ουλτρα ήταν πολύ πιο ομιλητικός από ο,τι η Σε την προηγούμενη φορά, αλλά ήταν ωραίο που υπήρχε κάποιος να γκρινιάξεις ή να μείνουν γραμμένα όλα όσα ειπώθηκαν. Τον ευχαρίστησα και προσωπικά αλλά το κάνω ξανά και τώρα γιατί έκανε μεγάλο κόπο και αυτός
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:42 Η Υδροχόος έγραψε: #982 16-09-24 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πάντως και εγώ θα πω ότι ο Ουλτρα ήταν πολύ πιο ομιλητικός από ο,τι η Σε την προηγούμενη φορά, αλλά ήταν ωραίο που υπήρχε κάποιος να γκρινιάξεις ή να μείνουν γραμμένα όλα όσα ειπώθηκαν. Τον ευχαρίστησα και προσωπικά αλλά το κάνω ξανά και τώρα γιατί έκανε μεγάλο κόπο και αυτός Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"... Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:52 Ο Memetchi έγραψε: #983 16-09-24 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"... Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:56 Η Joji έγραψε: #984 16-09-24 22:56 Ευχαριστούμε @ultraviolence Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Υδροχόος έγραψε: #985 16-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα. Αλλά λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας στο παιχνίδι, άρχιζα να λέω για ζώδια και ένστικτα. Για να μη φανεί και ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Και σαν μου "τη λέγατε", στο στόμα το ΄χα να σας πω "βρε δε με αφήνετε κι εσείς και τα επιχειρήματά σας !!"... Σιγά σιγά άρχισα να περνάω από τη θεωρία στην πράξη και να (σας) καταλαβαίνω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:21 Η Reader έγραψε: #986 16-09-24 23:21 Έχουν περάσει τρεις ώρες από τη στιγμή που τελείωσε το Παλέρμο και ήδη μου λείπει. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:32 Ο ultraviolence: #987 16-09-24 23:32 Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτό μπαίνει ημερολόγιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler: Τζιζ! Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι). Click για ανάπτυξη... Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ζω Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά! Click για ανάπτυξη... Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού" Click για ανάπτυξη... Spoiler: 14/09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου Click για ανάπτυξη... Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά; Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο Poirot έγραψε: #988 16-09-24 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πάντως και εγώ θα πω ότι ο Ουλτρα ήταν πολύ πιο ομιλητικός από ο,τι η Σε την προηγούμενη φορά, αλλά ήταν ωραίο που υπήρχε κάποιος να γκρινιάξεις ή να μείνουν γραμμένα όλα όσα ειπώθηκαν. Τον ευχαρίστησα και προσωπικά αλλά το κάνω ξανά και τώρα γιατί έκανε μεγάλο κόπο και αυτός Click για ανάπτυξη... Πάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"... Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα...
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:52 Ο Memetchi έγραψε: #983 16-09-24 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"... Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:56 Η Joji έγραψε: #984 16-09-24 22:56 Ευχαριστούμε @ultraviolence Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Υδροχόος έγραψε: #985 16-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα. Αλλά λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας στο παιχνίδι, άρχιζα να λέω για ζώδια και ένστικτα. Για να μη φανεί και ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Και σαν μου "τη λέγατε", στο στόμα το ΄χα να σας πω "βρε δε με αφήνετε κι εσείς και τα επιχειρήματά σας !!"... Σιγά σιγά άρχισα να περνάω από τη θεωρία στην πράξη και να (σας) καταλαβαίνω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:21 Η Reader έγραψε: #986 16-09-24 23:21 Έχουν περάσει τρεις ώρες από τη στιγμή που τελείωσε το Παλέρμο και ήδη μου λείπει. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:32 Ο ultraviolence: #987 16-09-24 23:32 Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτό μπαίνει ημερολόγιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler: Τζιζ! Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι). Click για ανάπτυξη... Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ζω Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά! Click για ανάπτυξη... Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού" Click για ανάπτυξη... Spoiler: 14/09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου Click για ανάπτυξη... Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά; Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο Poirot έγραψε: #988 16-09-24 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"... Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:56 Η Joji έγραψε: #984 16-09-24 22:56 Ευχαριστούμε @ultraviolence Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Υδροχόος έγραψε: #985 16-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα. Αλλά λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας στο παιχνίδι, άρχιζα να λέω για ζώδια και ένστικτα. Για να μη φανεί και ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Και σαν μου "τη λέγατε", στο στόμα το ΄χα να σας πω "βρε δε με αφήνετε κι εσείς και τα επιχειρήματά σας !!"... Σιγά σιγά άρχισα να περνάω από τη θεωρία στην πράξη και να (σας) καταλαβαίνω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:21 Η Reader έγραψε: #986 16-09-24 23:21 Έχουν περάσει τρεις ώρες από τη στιγμή που τελείωσε το Παλέρμο και ήδη μου λείπει. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:32 Ο ultraviolence: #987 16-09-24 23:32 Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτό μπαίνει ημερολόγιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler: Τζιζ! Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι). Click για ανάπτυξη... Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ζω Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά! Click για ανάπτυξη... Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού" Click για ανάπτυξη... Spoiler: 14/09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου Click για ανάπτυξη... Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά; Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο Poirot έγραψε: #988 16-09-24 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Υδροχόος έγραψε: #985 16-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα. Αλλά λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας στο παιχνίδι, άρχιζα να λέω για ζώδια και ένστικτα. Για να μη φανεί και ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Και σαν μου "τη λέγατε", στο στόμα το ΄χα να σας πω "βρε δε με αφήνετε κι εσείς και τα επιχειρήματά σας !!"... Σιγά σιγά άρχισα να περνάω από τη θεωρία στην πράξη και να (σας) καταλαβαίνω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:21 Η Reader έγραψε: #986 16-09-24 23:21 Έχουν περάσει τρεις ώρες από τη στιγμή που τελείωσε το Παλέρμο και ήδη μου λείπει. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:32 Ο ultraviolence: #987 16-09-24 23:32 Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτό μπαίνει ημερολόγιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler: Τζιζ! Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι). Click για ανάπτυξη... Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ζω Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά! Click για ανάπτυξη... Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού" Click για ανάπτυξη... Spoiler: 14/09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου Click για ανάπτυξη... Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά; Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο Poirot έγραψε: #988 16-09-24 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα. Αλλά λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας στο παιχνίδι, άρχιζα να λέω για ζώδια και ένστικτα. Για να μη φανεί και ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Και σαν μου "τη λέγατε", στο στόμα το ΄χα να σας πω "βρε δε με αφήνετε κι εσείς και τα επιχειρήματά σας !!"... Σιγά σιγά άρχισα να περνάω από τη θεωρία στην πράξη και να (σας) καταλαβαίνω...
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:21 Η Reader έγραψε: #986 16-09-24 23:21 Έχουν περάσει τρεις ώρες από τη στιγμή που τελείωσε το Παλέρμο και ήδη μου λείπει. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:32 Ο ultraviolence: #987 16-09-24 23:32 Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτό μπαίνει ημερολόγιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler: Τζιζ! Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι). Click για ανάπτυξη... Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ζω Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά! Click για ανάπτυξη... Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού" Click για ανάπτυξη... Spoiler: 14/09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου Click για ανάπτυξη... Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά; Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο Poirot έγραψε: #988 16-09-24 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:32 Ο ultraviolence: #987 16-09-24 23:32 Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτό μπαίνει ημερολόγιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler: Τζιζ! Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι). Click για ανάπτυξη... Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ζω Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά! Click για ανάπτυξη... Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού" Click για ανάπτυξη... Spoiler: 14/09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου Click για ανάπτυξη... Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά; Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο Poirot έγραψε: #988 16-09-24 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτό μπαίνει ημερολόγιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler: Τζιζ! Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι). Click για ανάπτυξη... Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ζω Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά! Click για ανάπτυξη... Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού" Click για ανάπτυξη... Spoiler: 14/09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου Click για ανάπτυξη... Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά; Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο Poirot έγραψε: #988 16-09-24 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπεις
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:43 Ο Micro έγραψε: #989 16-09-24 23:43 ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Click για ανάπτυξη... εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:46 Η Joji έγραψε: #990 16-09-24 23:46 HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
HAH Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot Spoiler: 13/09 Spoiler: Τζιζ! Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό! Spoiler Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Spoiler @giannhs2001 Spoiler: 14/09 Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα! Το σημειώνω! Spoiler: Δεν ξεχνιέται ο άτιμος @Micro Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ. Spoiler: 15/09 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot Spoiler Click για ανάπτυξη... AHAHAHAHAHAHA NOOO WAY
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Ο American Economist: #991 16-09-24 23:50 Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #992 16-09-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο Click για ανάπτυξη... Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Ο Poirot έγραψε: #993 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Υδροχόος έγραψε: #994 16-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:53 Ο ultraviolence: #995 16-09-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά. Click για ανάπτυξη... Take notes Φώτη.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:54 Ο American Economist: #996 16-09-24 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα Click για ανάπτυξη... Άτακτο αγόρι. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:10 Ο palio_melos: #997 17-09-24 00:10 Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo . giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά ρε.. ~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας. Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow. Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος. Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς. Arrivederci Palermo .
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:22 Ο giannhs2001: #998 17-09-24 00:22 Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα). Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα).
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:40 Η Υδροχόος έγραψε: #999 17-09-24 10:40 Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:17 Ο ultraviolence: #1.000 17-09-24 11:17 Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned!
Καλημέρα Παλέρμο. Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ Stay tuned!