Χθες είχε πανσέληνο και κατά τον παλιό ιταλικό θρύλο οι μαφιόζοι βγαίνουν τη νύχτα, αδημονώντας για το κατάλληλο θύμα να εμφανιστεί.
Αρχιμαφιόζος : Πάλι σκορδαλιά έφαγες το κέρατο μου; Tu sens l'ail! Μπάνιο από πότε έχεις να κάνεις; Τι μπόχα είναι αυτή;
Φανερός : Αφεντικό ιταλοί είμαστε, γιατί μιλάτε γαλλικά;
Αρχιμαφιόζος: Αντιμιλάς ρε και αποφεύγεις να μου απαντήσεις; Σπάσε πριν σε σπάσω!
λέει ο Αρχιμαγιόζος βάζοντας ένα μανταλάκι στη μύτη
Φανερός : Αφεντικό κάποιον πρέπει να σκοτώσουμε σήμερα έχετε κάποια ιδέα;
λέει ο Φανερός μασώντας μια μέντα
Αρχιμαφιόζος : Θα μου μάθεις τη δουλειά μου; Ξέρω πολύ καλά ποιον θα σκοτώσουμε σήμερα
............inaudible ιταλική διάλεκτος ...........
Φανερός : Μάλιστα αφεντικό, παίρνω το πιστόλι με τον σιγαστήρα και θα φυτέψω στον πολίτη αυτό μια σφαίρα στην καρδιά
Αρχιμαφιόζος: Κάνε κανα μπάνιο πρώτα γιατί βλέπω να πεθαίνει ο πολίτης από την μπόχα σου πριν του φυτέψεις τη σφαίρα
Λίγες ώρες αργότερα στο chapel της Χώρας των Φαντασμάτων
giannh2001 : Μην το παιρνεις τόσο βαριά ρε Ούλτρα, θυσιάστηκε για το καλό των υπόλοιπων πολιτων.
ultraviolence : Ήταν άδικο, έπρεπε να είναι εδώ μαζί μας στη Χώρα των Φαντασμάτων. Τώρα η ψυχή της είναι παγιδευμενη στο Ιερό φτυάρι και δεν μπορεί να βρει γαλήνη...
λέει ο ultraviolence και πέφτει στα γόνατα δακρυσμένος
giannhs2001 : Μίλησε της, ίσως μπορεί από εδώ να σε ακούσει.
ultraviolence : Ας φύγουμε καλύτερα, πήγαινε στη βάση μας και περίμενε με. Θέλω να παρω λίγο αέρα
.....................................................................................................................................................................
o ultraviolence στέκεται στο Ποτάμι των Ευχών που ενώνει την Χώρα των Φαντασμάτων με την Πόλη του Παλέρμο κι συμπληρώνει το ημερολόγιο του
Κυριακή 15/09 08:41
Πρέπει να το ξεπεράσεις Ούλτρα, δυστυχώς δεν ήταν δυνατή για να το αντέξει αυτό. Εαυτέ μου, ξεπέρασε το. Δεν χωρούν συναισθηματισμοί στο στάδιο αυτό. Η Reader δεν είναι πλέον κοντά μας κι δε θα μπορέσει να είναι. Έχεις μια ιερή αποστολή και πρέπει να βεβαιωθεις ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Από χθες το βράδυ ωστόσο, νιώθω κάπως περίεργα. Ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα ή μάλλον..υπερφυσικό. Δεν τόλμησα να το πω στο μοναδικό μας φάντασμα ακόμη. Μπορώ να διαβάσω τις σκέψεις των φαντασμάτων, όσο μακριά κι αν βρίσκονται. Να, τούτη τη στιγμή ο giannhs2001 βρίσκεται στη Βάση των φαντασμάτων και βαυκαλίζεται στον καθρέφτη για το νέο κούρεμα του: "Φτου σου αγόρι μου, έχεις πολύ τύπο" λέει μιλώντας στον καθρέφτη.
Για μισό, κάτι φέρνει η ροή του νερού στο Ποτάμι των ευχών, μάλλον ένα χαρτι πρέπει να'ναι:
Spoiler
Σε προσκαλώ για να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια μου. Φέρε ό,τι θες από φαγώσιμο, ρεφενέ θα τη βγάλουμε!
Poirot
P:S: Για δώρο, σκάναρε το QR code όπου θα βρεις την Amazon Wishlist μου.
Έχει γενέθλια το αγόρι μας! Χρόνια σου πολλά Poirot! Σου εύχομαι υγεία, τύχη, όλα τα καλά κι να ζήσεις όπως εσύ επιθυμείς!
* O Dylan για να σκανδαλιστεί λίγο η
@Pak
Αχ, τι ωραία! Μου έφτιαξε η διάθεσ.....
.....
τα χέρια του ultraviolence άρχισαν να τρέμουν
Δεν μελετουσα κάτι άλλο καλύτερα; Νιώθω ότι ένα φάντασμα μόλις έφτασε στην πύλη της Χώρας των Φαντασμάτων.
λέει ο ultraviolence και με τα αγγελικά φτερά του πετά ως το σημείο που νιώθει το κάλεσμα.
Spoiler
Ένα πτώμα τυλιγμένο σε ένα χαλί. Πλησιάζω
Spoiler
Ξετυλίγω το χαλί
Spoiler
Spoiler
Όχι, όχι κι αυτός ο πολίτης γαμώτο...
Spoiler
Μα, για μισό λεπτό. Που είναι το φάντασμα του πολίτη;
Spoiler
Δεν καταλαβαίνω. Κρυφτούλι παίζεις; Ξέρω ότι είσαι εδώ, το νιώθω
Spoiler
Καλέ ψιτ, φάντασμα; Με ακούς;
Spoiler
Το πτώμα σαλεύει, τα άκρα του τινάζονται, σηκώνει τον κορμό του.
Spoiler
Μα...εσύ δεν έχεις πεθάνει; Γιατί ήρθες εδώ;;
Spoiler
Γύρισε αμέσως στην πόλη του Παλέρμο, η Μαφία απέτυχε να σε σκοτώσει !
*To μήνυμα είναι προϊον μυθοπλασίας της ΣΕ κι δεν έχει ουδεμία σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις.