Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:59 Η Reader έγραψε: #2.501 04-09-24 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: .. όπου θα της μείνει άλλος ρόλος ως ρετσινιά. Αστειεύομαι. Click για ανάπτυξη... Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:01 Ο Micro έγραψε: #2.502 04-09-24 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #2.503 04-09-24 23:01 Εγώ πάντως λάτρεψα τον ρόλο μου, θα τον ξαναήθελα και ας είδα τα 2/5 βράδια ότι πεθαίνω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #2.504 04-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Click για ανάπτυξη... Καλά τότε θα είναι ό,τι καλύτερο, αλήθεια Ξέρεις, το πιο ωραίο θα ήταν να έχουμε και πάλι τότε παρόμοια σύσταση στην μαφία. Θα βγουν από το παιχνίδι πριν καν αρχίσει αν συμβεί τίποτα τέτοιο. Αν και δυστυχώς δεν πιστεύω να ξαναγίνω ΔΑ. Μάλλον με τους καλούς θα είμαι. Πάντως σε όποιον θα είναι ΔΑ στο μέλλον, έχω να πω ότι δε φαντάζεστε πόσο γέλιο θα ρίξετε όταν τους δείτε όλους αποπροσανατολισμένους. Αρκεί να μην κάνετε τις βλακείες που έκανα εγώ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:05 Η Reader έγραψε: #2.505 04-09-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα ! Click για ανάπτυξη... Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:06 Η Kate1914 έγραψε: #2.506 04-09-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Click για ανάπτυξη... Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:13 Η Reader έγραψε: #2.507 04-09-24 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Click για ανάπτυξη... Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ. Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:23 Ο Poirot έγραψε: #2.508 04-09-24 23:23 Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: .. όπου θα της μείνει άλλος ρόλος ως ρετσινιά. Αστειεύομαι. Click για ανάπτυξη... Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:01 Ο Micro έγραψε: #2.502 04-09-24 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #2.503 04-09-24 23:01 Εγώ πάντως λάτρεψα τον ρόλο μου, θα τον ξαναήθελα και ας είδα τα 2/5 βράδια ότι πεθαίνω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #2.504 04-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Click για ανάπτυξη... Καλά τότε θα είναι ό,τι καλύτερο, αλήθεια Ξέρεις, το πιο ωραίο θα ήταν να έχουμε και πάλι τότε παρόμοια σύσταση στην μαφία. Θα βγουν από το παιχνίδι πριν καν αρχίσει αν συμβεί τίποτα τέτοιο. Αν και δυστυχώς δεν πιστεύω να ξαναγίνω ΔΑ. Μάλλον με τους καλούς θα είμαι. Πάντως σε όποιον θα είναι ΔΑ στο μέλλον, έχω να πω ότι δε φαντάζεστε πόσο γέλιο θα ρίξετε όταν τους δείτε όλους αποπροσανατολισμένους. Αρκεί να μην κάνετε τις βλακείες που έκανα εγώ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:05 Η Reader έγραψε: #2.505 04-09-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα ! Click για ανάπτυξη... Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:06 Η Kate1914 έγραψε: #2.506 04-09-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Click για ανάπτυξη... Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:13 Η Reader έγραψε: #2.507 04-09-24 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Click για ανάπτυξη... Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ. Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:23 Ο Poirot έγραψε: #2.508 04-09-24 23:23 Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα !
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:01 Η Pak έγραψε: #2.503 04-09-24 23:01 Εγώ πάντως λάτρεψα τον ρόλο μου, θα τον ξαναήθελα και ας είδα τα 2/5 βράδια ότι πεθαίνω Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #2.504 04-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Click για ανάπτυξη... Καλά τότε θα είναι ό,τι καλύτερο, αλήθεια Ξέρεις, το πιο ωραίο θα ήταν να έχουμε και πάλι τότε παρόμοια σύσταση στην μαφία. Θα βγουν από το παιχνίδι πριν καν αρχίσει αν συμβεί τίποτα τέτοιο. Αν και δυστυχώς δεν πιστεύω να ξαναγίνω ΔΑ. Μάλλον με τους καλούς θα είμαι. Πάντως σε όποιον θα είναι ΔΑ στο μέλλον, έχω να πω ότι δε φαντάζεστε πόσο γέλιο θα ρίξετε όταν τους δείτε όλους αποπροσανατολισμένους. Αρκεί να μην κάνετε τις βλακείες που έκανα εγώ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:05 Η Reader έγραψε: #2.505 04-09-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα ! Click για ανάπτυξη... Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:06 Η Kate1914 έγραψε: #2.506 04-09-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Click για ανάπτυξη... Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:13 Η Reader έγραψε: #2.507 04-09-24 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Click για ανάπτυξη... Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ. Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:23 Ο Poirot έγραψε: #2.508 04-09-24 23:23 Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:04 Η Kate1914 έγραψε: #2.504 04-09-24 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Click για ανάπτυξη... Καλά τότε θα είναι ό,τι καλύτερο, αλήθεια Ξέρεις, το πιο ωραίο θα ήταν να έχουμε και πάλι τότε παρόμοια σύσταση στην μαφία. Θα βγουν από το παιχνίδι πριν καν αρχίσει αν συμβεί τίποτα τέτοιο. Αν και δυστυχώς δεν πιστεύω να ξαναγίνω ΔΑ. Μάλλον με τους καλούς θα είμαι. Πάντως σε όποιον θα είναι ΔΑ στο μέλλον, έχω να πω ότι δε φαντάζεστε πόσο γέλιο θα ρίξετε όταν τους δείτε όλους αποπροσανατολισμένους. Αρκεί να μην κάνετε τις βλακείες που έκανα εγώ. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:05 Η Reader έγραψε: #2.505 04-09-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα ! Click για ανάπτυξη... Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:06 Η Kate1914 έγραψε: #2.506 04-09-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Click για ανάπτυξη... Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:13 Η Reader έγραψε: #2.507 04-09-24 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Click για ανάπτυξη... Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ. Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:23 Ο Poirot έγραψε: #2.508 04-09-24 23:23 Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ Click για ανάπτυξη... Καλά τότε θα είναι ό,τι καλύτερο, αλήθεια Ξέρεις, το πιο ωραίο θα ήταν να έχουμε και πάλι τότε παρόμοια σύσταση στην μαφία. Θα βγουν από το παιχνίδι πριν καν αρχίσει αν συμβεί τίποτα τέτοιο. Αν και δυστυχώς δεν πιστεύω να ξαναγίνω ΔΑ. Μάλλον με τους καλούς θα είμαι. Πάντως σε όποιον θα είναι ΔΑ στο μέλλον, έχω να πω ότι δε φαντάζεστε πόσο γέλιο θα ρίξετε όταν τους δείτε όλους αποπροσανατολισμένους. Αρκεί να μην κάνετε τις βλακείες που έκανα εγώ.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:05 Η Reader έγραψε: #2.505 04-09-24 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα ! Click για ανάπτυξη... Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:06 Η Kate1914 έγραψε: #2.506 04-09-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Click για ανάπτυξη... Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:13 Η Reader έγραψε: #2.507 04-09-24 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Click για ανάπτυξη... Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ. Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:23 Ο Poirot έγραψε: #2.508 04-09-24 23:23 Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα ! Click για ανάπτυξη... Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:06 Η Kate1914 έγραψε: #2.506 04-09-24 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Click για ανάπτυξη... Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:13 Η Reader έγραψε: #2.507 04-09-24 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Click για ανάπτυξη... Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ. Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:23 Ο Poirot έγραψε: #2.508 04-09-24 23:23 Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου; Γι'αυτό χάσατε Click για ανάπτυξη... Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:13 Η Reader έγραψε: #2.507 04-09-24 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Click για ανάπτυξη... Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ. Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:23 Ο Poirot έγραψε: #2.508 04-09-24 23:23 Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα Click για ανάπτυξη... Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ. Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:23 Ο Poirot έγραψε: #2.508 04-09-24 23:23 Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:25 Η Kate1914 έγραψε: #2.509 04-09-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι εύχεσαι
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:26 Ο Poirot έγραψε: #2.510 04-09-24 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πρόσεχε τι εύχεσαι Click για ανάπτυξη... Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη )
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:28 Η Reader έγραψε: #2.511 04-09-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω. Click για ανάπτυξη... Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:31 Ο Poirot έγραψε: #2.512 04-09-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:34 Η Kate1914 έγραψε: #2.513 04-09-24 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της (με αγάπη ) Click για ανάπτυξη... Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει. Αρχική Δημοσίευση από Reader: τα πήγα χάλια. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ . Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει. Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών. Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:35 Ο ultraviolence: #2.514 04-09-24 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου. Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ. Click για ανάπτυξη... Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:36 Η Reader έγραψε: #2.515 04-09-24 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Click για ανάπτυξη... Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατε Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι… Click για ανάπτυξη... Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου. Έκανες εξαιρετική δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας. Click για ανάπτυξη... Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό. Click για ανάπτυξη... Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:52 Η Kate1914 έγραψε: #2.516 04-09-24 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme. Click για ανάπτυξη... Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού. Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:55 Η Reader έγραψε: #2.517 04-09-24 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 First Προηγούμενη 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 126 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή. Click για ανάπτυξη... Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:17 Ο Libertus έγραψε: #2.518 05-09-24 20:17 Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια!
Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια!