American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.771 μηνύματα.

02-09-24

21:58
Άστην την πρώτη μέρα, τα ίδια σου είπε και αυτός, δεν μπορούσες να ξέρεις.
Αλλά ζήτα μια συγγνώμη, πες κάτι έστω. Αφού ξέρεις ότι έπαιξες λάθος, γιατί επιμένεις; Δεν είναι προς τιμήν σου αυτό. Πιο τίμιο είναι να πεις έκανα λάθος, τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά και τέλος.
Δηλαδή έκανα που έκανα τα παλαβά μου εγώ, είχε και εσένα η μαφία... Ε μετά τι να κάνει η έρμη, θέμα χρόνου ήταν να χάσουμε.
Μα δεν ανέφερα κάπου ότι είμαι σωστός, ίσα ίσα είπα από την αρχή ότι πήγα ενάντια στον ρόλο μου. Βέβαια ξαναλέω δεν ήξερα ότι ο Poirot ήταν μαφία, απλά τον ψήφισα μαζικά καθώς ήταν εκείνος που με στοχοποίησε από την αρχή και κινδύνευσα να φύγω από την πρώτη ημέρα. Όσο αφορά την Chem επίσης δεν ήξερα ότι ήταν μαφία καθώς, ίσα ίσα μου φάνηκε περίεργο να ήταν μαφία ενώ δεν έπαιζε καν. Το μόνο που έκανα ενάντια στην μαφία ήταν η χθεσινή κάρτα με την οποία αποκάλυψα τον ρόλο του Memetchi καθώς και η σημερινή ψήφος μου στον Ultra.