Λυστε μου τώρα τις απορίες που είχα
@Kate1914 είναι
αυτό το μήνυμα μου εξέλαβες ως σινιάλο ή έδρασες αυτόβουλα;
@Μαφια τελικά, καταλάβατε ποτέ τον Φώτη; Στην αρχή τον είχα για πόρνη, μετά με λόγια ραφαελας τον σκεφτόμουν για φανερό, την Παρασκευή ξαναγύρισα στη θεωρία της ξενερωμένης πόρνης.
Και μετά έριξε την τυμβω και χάθηκαν όλα.
Επίσης:
@giannhs2001 εδώ με το "κλαρί" ξεκίνησα να πιστεύω ότι είσαι η πόρνη και γαμηθηκε όλος ο συλλογισμός μου.
Α όχι, το είδα το ποστ. Τελείως αυτόβουλα έδρασα, είχα υποπτευθεί ποιοι είναι οι πολίτες και πήγα να τους βγάλω εξαρχής.
Άστα να πάνε Ηλία, το φυσάω και δε κρυώνει.
@ultraviolence επειδή σου είπα ότι θα σου εξηγήσω ένα άλλο σχέδιο που είχα στον νου μου. Όταν έπαιξα την κάρτα μου στην Κουινάρα, είχα σκοπό να την παίξω σε εσένα, ώστε να πουν "να ορίστε, τον έβγαλε η ΔΑ, είναι τελείως αθώος". Το ζήτημα ήταν ότι δεν ήξερα αν είσαι μαφιόζος 100%, και τον Μίκρο αν και το ήξερα λόγω του χρησμού δεν ήξερα αν έπρεπε να του μιλήσω.
Ήθελα δηλαδή να σε βγάλω και μετά να σε επιστρέψουν. Αν ήξερα ότι είχατε κάρτα και μπορούσες να γυρίσεις ενώ παράλληλα έστρεφα όλες τις υποψίες πάνω μου, θα ήταν κέρδος. Αλλά δεν ήξερα, και έτσι προτίμησα να παίξω την κάρτα μου στην Κουινάρα εντελώς τυχαία, ήταν το πρώτο όνομα που είδα να συζητάνε η Πακ με τον Γιάννη τότε. Και έπειτα δε μίλησα καθόλου για να φανώ ακόμη πιο ένοχη και να μην σκεφτούν εσάς.
Τώρα αν θυμηθώ και άλλες κινήσεις μου που ήταν περίεργες (είναι αρκετές πάντως αυτή είναι η αλήθεια

) θα σας πω.
Έρμη η μαφία;
Η συγκεκριμένη μαφία;
Εμείς τι να πούμε που φάγαμε το gaslight της χρονιάς μας από τον Ultra;
Κοίτα Reader μου, σε εκτιμώ πολύ αλλά ναι, έρμη τη θεωρώ. Ήμουν ο ΔΑ, και αν και πολίτης η καρδιά μου ήταν ανέκαθεν ταγμένη στο σκοτάδι. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, καταλαβαίνεις. Άλλο που έπαιξα χάλια.
(Μόνο gaslighting; Μέχρι και εγώ έσκασα έως να τον πάρω πρέφα).
Εν τω μεταξύ ήταν σίγουρο ότι δε θα τα πάω καλά και θα κάνω μαντάρα με αυτόν τον ρόλο να σας πω την αλήθεια. Σε κάθε παιχνίδι όταν πετυχαίνω κακό ρόλο πάντα σαλάτα τα κάνω

. Αν και τον λάτρεψα, μακάρι να ξαναήμουν ΔΑ. Αυτόν ήθελα εξαρχής.