ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
02-09-24
21:47
Εσένα μαντάμ ήρθα πρώτο γύρο και σου έστειλα σήμα..σου είπα "Είμαστε εδώ για'σενα". Συνολικά σου έστειλα 4-5 σήματα.Τώρα θα σου έλεγα καμιά κουβέντα αλλά άιντε.
Μα την αλήθεια αν σε είχα μπροστά μου θα σε έδερνα, το ξαναλέω. 10 δευτερόλεπτα για να βγάλω τον άλλον και εσύ μου το διέλυσες
Πες τα ρε Ούλτρα. Φώτη σοβαρά τώρα ήταν λάθος αυτό που έκανες, πρέπει να το παραδεχτείς. Ομαδικά παίζαμε ρε πόρνε.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,123 μηνύματα.
02-09-24
Σιγά ρε, δεν το πήρα και τόσο κατάκαρδα αυτό. Όταν κατάλαβα ότι θα με βγάζατε είδες που το ψιλοκατάλαβα και έκανα ότι μπορούσα για να με υποψιαστούν και να μη σκεφτούν εσένα και τους υπόλοιπους ως πιθανούς μαφιόζους. Δε με ένοιαζε αν βγω, αρκεί να κερδίζατε.Ειχα καταλαβει οτι θα στεναχωριοσουν , αλλα επρεπε να ακολουθησουμε τη ροη των γεγονοτων . Η μαφια δεν εχει χωρο για συναισθηματισμους !!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,715 μηνύματα.
02-09-24
Άντε έκανες λάθος, να το δεχθούμε. Την τυμβωρυχία στο τέλος στον μεμέτσι που αποκάλυψε τα πάντα τι την ήθελες ρε άνθρωπε του Θεού; Μέχρι και εγώ το έγραφα ξεκάθαρα πως αν αυτή η κάρτα είναι στα χέρια παίκτη της μαφίας δεν πρόκειται να παιχτεί γιατί δεν την συμφέρουν οι αποκαλύψεις σε εκείνη τη φάση.Μα πως να ήξερα ότι η Chem ανήκε στην μαφία??
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
02-09-24
21:48
ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΒΓΑΖΕΣ ΛΑΘΟΣΕσένα μαντάμ ήρθα πρώτο γύρο και σου έστειλα σήμα..σου είπα "Είμαστε εδώ για'σενα". Συνολικά σου έστειλα 4-5 σήματα.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,337 μηνύματα.
02-09-24
Εγω απο την 2η μερα ηθελα να καναμε τριπλο καρφωμα ! ευτυχως δεν με ακουσαν γιατι θα ειχαμε χασει@Poirot
@ultraviolence
@Micro
@Chem2000
Γιατί δεν κάνατε κάρφωμα στη Ραφαέλα αφού την είχατε καταλάβει από την αρχή;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.
02-09-24
Κι εγώ πίστευα πως είσαι αθώα και πέταξα διπλή ψήφο στην Queenara...Δε με ένοιαζε αν βγω, αρκεί να κερδίζατε.
Η μαφία λογικά θα έκανε πάρτυ με την ανοησία μου.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
02-09-24
21:49
Συγγνώμη βρε Πακ μου 🥹🥹ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΒΓΑΖΕΣ ΛΑΘΟΣ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
02-09-24
Ενώ τώρα…Εγω απο την 2η μερα ηθελα να καναμε τριπλο καρφωμα ! ευτυχως δεν με ακουσαν γιατι θα ειχαμε χασει
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,248 μηνύματα.
02-09-24
Αυτό ακριβώς. Εντάξει, εγώ έφυγα την πρώτη μέρα, δεν έγινε και κάτι. Άλλωστε σαν να παίζω ήταν, όλα τα έβλεπα και είχα διαρκή επικοινωνία με τη μαφία (για να σου λυθεί η απορία φίλε @nearos ναι, μιλούσαμε). Απλά είναι αντιδεοντολογικό.Η κοροϊδία μας ενοχλεί και η ασέβεια του προς τη μαφία του, που έχυσε ιδρώτα για να σώσουμε τα λάθη που συνέβησαν.
Καλά, τη μία λέει ότι έκανε λάθος και δεν μπορούσε να ξέρει και την άλλη ότι το έκανε επίτηδες. Εγώ δεν δίνω συνέχεια στη συζήτηση τώρα, δεν έχει νόημα και δεν βγάζω άκρη. Ας τα πει η Αμαλία για μένα.Άντε έκανες λάθος, να το δεχθούμε. Την τυμβωρυχία στο τέλος στον μεμέτσι που αποκάλυψε τα πάντα τι την ήθελες ρε άνθρωπε του Θεού; Μέχρι και εγώ το έγραφα ξεκάθαρα πως αν αυτή η κάρτα είναι στα χέρια παίκτη της μαφίας δεν πρόκειται να παιχτεί γιατί δεν την συμφέρουν οι αποκαλύψεις σε εκείνη τη φάση.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
02-09-24
21:50
Καλά αυτό πια... Λέω δεν παίζει να πάει να το μπαλώσει τώρα έτσι όπως τα 'κανε. Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι είσαι με τους μαφιόζους.Κι εγώ πίστευα πως είσαι αθώα και πέταξα διπλή ψήφο στην Queenara...
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,123 μηνύματα.
02-09-24
Το κατάλαβα πολύ αργά συγγνώμηΕσένα μαντάμ ήρθα πρώτο γύρο και σου έστειλα σήμα..σου είπα "Είμαστε εδώ για'σενα". Συνολικά σου έστειλα 4-5 σήματα.
Ναι αλλά μετά δεν μπορείς να πεις, αφού έκαψα την ιδιότητα έκανα ότι πατάτα μπορούσα μπας και σώσω τίποτα (ναι τίποτα δεν έσωσα, άλλο αυτό).
Πάντως πειράχτηκα πολύ που δεν μπόρεσα να σας βοηθήσω, ήσασταν τέλεια μαφία. Απλώς ήμασταν και κουτσοί ρε παιδιά, να τα λέμε και αυτά. Πρώτα που βγήκε ο Πουαρό, η Κεμ δεν ήταν ενεργή... Ε πόσα να κάνετε οι εναπομείναντες;
Pak
Επιφανές μέλος
02-09-24
Δεν πειράζει παιχνίδι είναι, ήσουν εξαιρετικός! Είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι ξέχασα να διαβάζωΣυγγνώμη βρε Πακ μου 🥹🥹
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,973 μηνύματα.
02-09-24
21:51
Αυτό ακριβώς. Εντάξει, εγώ έφυγα την πρώτη μέρα, δεν έγινε και κάτι. Άλλωστε σαν να παίζω ήταν, όλα τα έβλεπα και είχα διαρκή επικοινωνία με τη μαφία (για να σου λυθεί η απορία φίλε @nearos ναι, μιλούσαμε). Απλά είναι αντιδεοντολογικό.
Καλά, τη μία λέει ότι έκανε λάθος και δεν μπορούσε να ξέρει και την άλλη ότι το έκανε επίτηδες. Εγώ δεν δίνω συνέχεια στη συζήτηση τώρα, δεν έχει νόημα και δεν βγάζω άκρη. Ας τα πει η Αμαλία για μένα.
View attachment 137933
Ρε φιλαράκο πως είναι δυνατόν να ήξερα οτι είσαι μαφία από την πρώτη ημέρα?? Νομίζω ότι κοινή λογική είναι.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
02-09-24
21:52
ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ.Ρε φιλαράκο πως είναι δυνατόν να ήξερα οτι είσαι μαφία από την πρώτη ημέρα??
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.
02-09-24
21:53
Πραγματικά με την κίνησή μου παραλίγο να μας χαντακώσω. Δεν έμεινε άνθρωπος που να μην με υποψιαστεί, μέχρι και η μαφία σάστισεΚαλά αυτό πια... Λέω δεν παίζει να πάει να το μπαλώσει τώρα έτσι όπως τα 'κανε. Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι είσαι με τους μαφιόζους.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,973 μηνύματα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
02-09-24
21:54
Άστην την πρώτη μέρα, τα ίδια σου είπε και αυτός, δεν μπορούσες να ξέρεις.Ρε φιλαράκο πως είναι δυνατόν να ήξερα οτι είσαι μαφία από την πρώτη ημέρα?? Νομίζω ότι κοινή λογική είναι.
Αλλά ζήτα μια συγγνώμη, πες κάτι έστω. Αφού ξέρεις ότι έπαιξες λάθος, γιατί επιμένεις; Δεν είναι προς τιμήν σου αυτό. Πιο τίμιο είναι να πεις έκανα λάθος, τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά και τέλος.
Δηλαδή έκανα που έκανα τα παλαβά μου εγώ, είχε και εσένα η μαφία... Ε μετά τι να κάνει η έρμη, θέμα χρόνου ήταν να χάσουμε.
Joji
Επιφανές μέλος
02-09-24
21:55
Συνιστώ να κόψεις το υφάκι, ειδικά εφόσον είσαι λάθος. Αλλοιώνεις την εικόνα σου.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
02-09-24
21:57
Έρμη η μαφία;Ε μετά τι να κάνει η έρμη, θέμα χρόνου ήταν να χάσουμε.
Η συγκεκριμένη μαφία;
Εμείς τι να πούμε που φάγαμε το gaslight της χρονιάς μας από τον Ultra;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.