Γεια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν το αγαπημένο παιχνίδι και μας συντρόφευσαν αυτές τις μέρες.
Να πω πρώτα από όλα μπράβο στον Χάρη και τη Ζωή γιατί το να κάνεις ΣΕ είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ αφού έχεις να α) διαβάζεις ΟΛΑ τα ποστ με προσοχή, β) να απαντάς σε ερωτήσεις παικτών, γ) να στέλνεις απαντήσεις σε νυχτερινούς ρόλους και το κυριότερο δ) να προσέχεις μήπως υπάρχει κάτι παράτυπο στο παιχνίδι. Ξέρω οτι τα παιδιά δυσκολεύτηκαν σε λίγα σημεία με αυτό το παιχνίδι αλλά τα κατάφεραν μια χαρά και συνέβαλαν πρώτα από όλους εκείνοι για να περάσετε καλά εσείς οι παίκτες και εμείς οι παρατηρητές.
Παρακολουθούσα το παιχνίδι χωρίς να ξέρω ρόλους και ως συνήθως έλεγα χαζομάρες στον Χάρη για το τί νομίζω οτι συνέβαινε. Δε θα σας πω τί νόμιζα γιατί ντρέπομαι.
Να πω δυο τρία λόγια σε κάποιους:
@ultraviolence Τί έξυπνος που είσαι μωρέλι μου, πόσο όμορφα τα έγραφες, πόσο ωραία τα σκεφτόσουν! Μπράβο σου! Υπέροχο παιχνίδι!
@Reader Αποκάλυψη! Εκ μέρους μιας βετεράνας του παλέρμο, μπράβο κορίτσι μου!
@Micro Μέχρι τη νεκροφάνεια στον ούλτρα δε σε είχα πάρει χαμπάρι βρε απατεώνα!
@Kate1914 Μη στεναχωρεθείς ξανά για χαζομάρες καλή μου!
@giannhs2001 Κι εσύ έκανες πολύ καλό παιχνίδι. Ήσουν η φωνή της λογικής και μπράβο σου.
@i_lie_us Εμένα δε με ψήφισες ποτέ! Θα το πάρω ως κοπλιμάν!
Κάποια σχόλια για το παιχνίδι γενικότερα θα τα κάνω ίσως άλλη στιγμή ή και καθόλου.
Συγχαρητήρια πολιτάκια!