Αγαπημένη μου πόλη, τελικά δεν με πιστέψατε, παρότι σας έδωσα μαφία στο πιάτο. Θα το διαπιστώσετε αν δείτε τον ρόλο μου, αν ένας από τους τρεις στη λίστα ήταν αθώος, αυτό το ξέρω σίγουρα για τον εαυτό μου. Οπότε μαντέψτε ποιος ήταν ο μαφιόζος Α. Ελπίζω να μαντεύετε πιο γρήγορα από ο,τι σκέφτεστε γιατί το σημερινό δεν το πολύ σκεφτήκατε και μόλις κάνατε τη χάρη στη μαφία.
Να θυμάστε ότι κάποιοι σκοπίμως δεν μιλάνε και δεν μίλησαν ούτε σήμερα, παρότι βιάστηκαν να με ψηφίσουν. Να θυμάστε επίσης ότι η μαφία μπορεί να φάει ακόμα και τους δικούς της. Μην εμπιστεύεστε τόσο εύκολα τους αυτο-ανακηρυσσόμενους σωτήρες αυτής της πόλης και μη ξεχνάτε ότι η κάρτα για να επιστρέψουν άτομα και να μάθουν σημαντικές πληροφορίες ανήκουν ακόμα και στη μαφία.
Θα ήθελα να σας θυμίσω ένα συγκεκριμένο μέλος και δώστε βάση σας παρακαλώ. Η Chem2000, μπαίνει μόνο για να ψηφίσει λίγο πριν λήξη η προθεσμία και τι σύμπτωση ενώ είπε ότι δεν έχει διαβάσει τα μηνύματα αποφάσισε να ψηφίσει εμένα. Εγώ λοιπόν, θα έδινα μεγάλη προσοχή, αλλά δεν παίρνω και όρκο ότι θα το κάνετε να είμαι ειλικρινής.
Θα ήθελα πολύ να είχε κάποιος σας μια κάρτα που θα μπορούσε να με φέρει πίσω για μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται, οπότε όποιος θέλει μπορεί να μου ρίξει την κάρτα της τυμβώ. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, άλλοι θα πρέπει να φοβηθούν σε αυτή την περίπτωση. Έτσι απλά για να δείτε ότι έλεγα την αλήθεια και να δω τις αντιδράσεις σας. Όταν ο νεαρός καταλάβει ότι τα σενάρια του ήταν όντως... παλαβά

. Όταν Αυτοκράτορας και Δήμαρχος δουν ότι προστάτεψαν ένα μαφιόζο. Όταν θα δει ο Γιάννης ότι ο ισαποστασικισμος σε αυτή τη φάση δεν ήταν η καλύτερη ιδέα και όταν θα καταλάβετε ότι η Πακ ήταν η μόνη που είδε όντως τα στοιχεία. Κρίμα βρε Πακ που δεν μπήκες νωρίτερα.
Reader να σαι καλά που πήγες να θυσιαστείς. Ελπίζω η πόλη να μην έρθει για σένα ενώ θα αφήσει όσους ανέφερα στην αρχή να σουλατσάρουν ανενόχλητοι.
Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να βοηθήσω, από εδώ και πέρα είναι στα δικά σας χέρια λοιπόν
C'est tout, au revoir!