Η Ραφαέλα ανάφερε ΠΡΩΤΟ τον Ουλτρα. Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα αλλά γιατί παραβλέπετε κάτι τέτοιο;
τι ήθελες να πει; Είμαι πληροφοριοδότης πιάσε τον; Ακριβώς επειδή η δικαιολογία είναι χαζή φαίνεται ότι έψαχνε να βρει κάτι να τον πουσαρει ΠΑΣΗ θυσία. Δεν βρήκε κάτι όντως ύποπτο όπως οι υπόλοιπο. Σκεφτείτε λίγο.
Νεαρέ, έχεις μια πληροφοριοδότη που μπαίνει και πρώτο πράγμα βγάζει στο σφυρί κάποιον δίχως λόγο και την άλλη μέρα δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ για εμένα και τον Φώτη, ούτε μας ψηφίζει και όταν τη ψηφίζω εγώ τότε με βάζει σε μια λίστα πάλι χωρίς εξηγήσεις.
Ο Αυτοκράτορας μόλις κατέστρεψε την πόλη και αν φύγω ρίξτε μου όντως τυμβω να το δείτε. Αν είναι μέσα στη λίστα της Ραφαελας ο Μαφιόζος Α τότε σίγουρα ξέρω ότι είναι ανάμεσα σε Φώτη και Ουλτρα. Εγώ δεν είμαι, ο Φώτης για να τα έβαλε με τον αρχιμαφιόζο δεν θα είναι στην κεντρική 4αδα λογικά (δεν ξέρω για άλλα), άρα μένει μόνο ο Ουλτρα. Μην τον αφήνετε να σας παιζει στα δάχτυλα και προσέξτε ποιοι με ψηφίζουν σήμερα δίνοντας ΠΟΛΥ εύκολα άλλοθι στον Ουλτρα ενώ δεν έχει τίποτα να πει ουσιαστικό για να με αντικρούσει. Όπως είπε και η
@Pak πρώτη μέρα υπερασπιζόταν παρα πολυ την Κειτ και τώρα δεν μας εξηγεί πως γνωρίζει με τόση σιγουριά ότι ήταν ΔΑ. Μόνο λόγια του αέρα του στυλ «διαβάστε καλύτερα».