Βασικά μας έχεις συνηθίσει στο να είσαι ομιλητικό άτομο. Θα περίμενα να κάνεις παράθεση μετά από κάθε μήνυμα και να έλεγες την γνώμη σου. Η ησυχία σου με προϊδεάζει αρνητικά. Δεν λέω φυσικά τίποτα με σιγουριά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Και τον Πουαρό που τον ψήφισα δεν το έκανα με σιγουριά. Έδινα μεγάλες πιθανότητες να είναι τελικά αθώος.
Εντάξει αν έχω δώσει αυτή την εντύπωση όντως και εγώ θα με υποψιαζόμουν στη θέση σας.
Απλώς μου φαίνεται περίεργο που εξαρχής υποψιάζεστε όλοι μονάχα εμένα. Και μην πεις πως δεν είναι αλήθεια, πιάσαμε πόσα άτομα χθες στο στόμα μας και σήμερα πάλι γυρνάμε σε εμένα, με αρκετή σιγουριά τουλάχιστον. Και πάλι η αρχή έγινε από τα ίδια άτομα που με ψήφισαν και χθες αν δεν κάνω λάθος (θα μου πεις δοκιμαστικός γύρος ο χθεσινός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).
Θα περίμενα να κάνεις παράθεση μετά από κάθε μήνυμα και να έλεγες την γνώμη σου.
Τα μισά ειδικά στην αρχή ήταν σπαμ ρε Γιάννη, τι παράθεση να κάνω;
Και ναι, δε μιλάω τόσο πολύ όσο θα περιμένατε μάλλον, γιατί μια φορά το έκανα και κόντεψα να βγω. Θέλω, τουλάχιστον σε αυτό το θρεντ όπου όλοι πιάνουν την κάθε λέξη και την ξεκοκκαλίζουν για να βγάλουν κάποιο κρυμμένο νόημα, ό,τι λέω να το λέω με κάποια βεβαιότητα, όση και αν μπορεί να είναι αυτή.
Ειδικά μετά από σήμερα που μάθαμε πως ο Πουαρό ήταν ο Αρχιμαφιόζος, που εγώ τον θεωρούσα μαζί με εσένα έως πρότινος από τους πιο safe του παιχνιδιού. Πλέον εκτός από την Τζότζι, όλους τους υποψιάζομαι ανεξαιρέτως.