ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:38 Ο ultraviolence: #601 27-08-24 12:38 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Mε βλέπω να φεύγω εγώ από τη μέση Θα με δείτε δολοφονημένη και θα τρέχω μετά στον Πουαρό για ιδέες για wallpaper Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ σωνει και ντε; 2η φορά που το λες.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:38 Η Joji έγραψε: #602 27-08-24 12:38 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Mε βλέπω να φεύγω εγώ από τη μέση Θα με δείτε δολοφονημένη και θα τρέχω μετά στον Πουαρό για ιδέες για wallpaper Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Γιατί πιστεύεις ότι θα δολοφονηθείς; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #603 27-08-24 12:39 Καλημερα Παλέρμο! ψηφίζω QUEENARA Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Η Eileen έγραψε: #604 27-08-24 12:40 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->--> Queenara Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 5 Queenara 3 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Ο ultraviolence: #605 27-08-24 12:40 Πολυ ανεβαίνει η κουιν.Αλλάζω πάλι σε Hased Babis BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η BeatrixKiddo: #606 27-08-24 12:41 Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Ο Ουριήλ έγραψε: #607 27-08-24 12:41 @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο ultraviolence: #608 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Mε βλέπω να φεύγω εγώ από τη μέση Θα με δείτε δολοφονημένη και θα τρέχω μετά στον Πουαρό για ιδέες για wallpaper Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ σωνει και ντε; 2η φορά που το λες..
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:38 Η Joji έγραψε: #602 27-08-24 12:38 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Mε βλέπω να φεύγω εγώ από τη μέση Θα με δείτε δολοφονημένη και θα τρέχω μετά στον Πουαρό για ιδέες για wallpaper Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Γιατί πιστεύεις ότι θα δολοφονηθείς; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #603 27-08-24 12:39 Καλημερα Παλέρμο! ψηφίζω QUEENARA Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Η Eileen έγραψε: #604 27-08-24 12:40 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->--> Queenara Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 5 Queenara 3 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Ο ultraviolence: #605 27-08-24 12:40 Πολυ ανεβαίνει η κουιν.Αλλάζω πάλι σε Hased Babis BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η BeatrixKiddo: #606 27-08-24 12:41 Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Ο Ουριήλ έγραψε: #607 27-08-24 12:41 @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο ultraviolence: #608 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Mε βλέπω να φεύγω εγώ από τη μέση Θα με δείτε δολοφονημένη και θα τρέχω μετά στον Πουαρό για ιδέες για wallpaper Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Γιατί πιστεύεις ότι θα δολοφονηθείς;
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #603 27-08-24 12:39 Καλημερα Παλέρμο! ψηφίζω QUEENARA Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Η Eileen έγραψε: #604 27-08-24 12:40 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->--> Queenara Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 5 Queenara 3 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Ο ultraviolence: #605 27-08-24 12:40 Πολυ ανεβαίνει η κουιν.Αλλάζω πάλι σε Hased Babis BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η BeatrixKiddo: #606 27-08-24 12:41 Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Ο Ουριήλ έγραψε: #607 27-08-24 12:41 @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο ultraviolence: #608 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Η Eileen έγραψε: #604 27-08-24 12:40 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->--> Queenara Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 5 Queenara 3 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Ο ultraviolence: #605 27-08-24 12:40 Πολυ ανεβαίνει η κουιν.Αλλάζω πάλι σε Hased Babis BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η BeatrixKiddo: #606 27-08-24 12:41 Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Ο Ουριήλ έγραψε: #607 27-08-24 12:41 @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο ultraviolence: #608 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->--> Queenara Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 5 Queenara 3 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Ο ultraviolence: #605 27-08-24 12:40 Πολυ ανεβαίνει η κουιν.Αλλάζω πάλι σε Hased Babis BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η BeatrixKiddo: #606 27-08-24 12:41 Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Ο Ουριήλ έγραψε: #607 27-08-24 12:41 @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο ultraviolence: #608 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Η BeatrixKiddo: #606 27-08-24 12:41 Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Ο Ουριήλ έγραψε: #607 27-08-24 12:41 @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο ultraviolence: #608 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:41 Ο Ουριήλ έγραψε: #607 27-08-24 12:41 @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο ultraviolence: #608 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Ο ultraviolence: #608 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα. Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά. Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα Click για ανάπτυξη... ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:42 Η Joji έγραψε: #609 27-08-24 12:42 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.... Click για ανάπτυξη... Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο ultraviolence: #610 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #611 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία. Δε μας τα λες καλά, Τριξ. Click για ανάπτυξη... Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η Eileen έγραψε: #612 27-08-24 12:43 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist BeatrixKiddo --> Queenara Chem2000 giannhs2001 --> Hased Babis Hased Babis Joji --> Hased Babis juanium --> Queenara Kate1914--> Hased Babis Memetchi Micro nearos Pak --> Queenara Queenara rafaela11 Reader --> rafaela11 ultraviolence -->Hased Babis Ουριήλ --> Queenara Ψήφοι 4 Queenara 4 Hased Babis 1 rafaela11 Η χώρα των φαντασμάτων Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Η BeatrixKiddo: #613 27-08-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι. juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι.
juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:43 Ο juanium έγραψε: #614 27-08-24 12:43 Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:45 Η Joji έγραψε: #615 27-08-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juanium: Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:46 Η Joji έγραψε: #616 27-08-24 12:46 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:47 Η Pak έγραψε: #617 27-08-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @nearos @ultraviolence @Pak Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία; Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Ο Ουριήλ έγραψε: #618 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει. Click για ανάπτυξη... Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάω
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:48 Η Reader έγραψε: #619 27-08-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα. Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώρα
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.607 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 12:50 Ο Ουριήλ έγραψε: #620 27-08-24 12:50 Πάω να φάω πρωινό, όποιος φυγει σήμερα, θα σ εκδικηθούμε… πιστεύω