Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι.

Φώτη, ούτε σε μισώ, ούτε έχω πρόθεση να χαλάσω το παιχνίδι επιτιθέμενος σε άτομα μόνο και μόνο επειδή διαφωνούμε δίπλα. Το λέω για να κλείσω αυτό το θέμα.
Από εκεί και πέρα το δεν ήξερα-δεν ρώτησα είναι και μια εύκολη δικαιολογία σε αυτό τον γύρο που όλοι μπορούν να πουν. Ισχύει ότι πολλοί δεν έχουμε ξαναπαίξει και παίζει να ισχύουν αυτά τα λάθη, όμως σε αυτή την περίπτωση οι υποψίες μας ακροβατούν μεταξύ της στρατηγικής και του τυχαίου λάθους. Δεν είναι παράλογο να υπάρχουν κάποιες υποψίες. Από εχθές μου φάνηκε κάπως πιο περίεργο το ότι μόνο έγραφες και όταν σε πίεσαν να δώσεις εξηγήσεις απλά ψήφισες την Τριξ όπως όλοι. Αυτό έκρινα τουλάχιστον εγώ και με αυτή τη λογική σε ψήφισα.
Γενικά και όχι μόνο για τον Φώτη γιατί βλέπω Τριξ και Νεαρός επίσης το κάνουν, το σπαμ και τα άσχετα σχόλια τύπου καλημέρα δεν βοηθούν να προχωρήσει το παιχνίδι. Αποπροσανατολίζουν και βοηθάνε στο να χαθούν μηνύματα που περιέχουν βάσιμα επιχειρήματα. Οποτε, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και στρατηγική από κάποιους. Αν δεν είναι, να θυμάστε πως άτομα που είναι λίγο ενεργά θα πρέπει πριν τις 8 να διαβάσουν 18 σελίδες με ελάχιστο ζουμί.