American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:12 Ο American Economist: #321 26-08-24 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο πιθανό παίζει να είναι. Μιλάμε για τον Φώτη, που δεν νομίζω να μην διάβαζε τους κανόνες στο οτιδήποτε (Φώτη μην το πάρεις στραβά αυτό) και να μην τους θυμόταν. Και συνήθως ψάχνει τα πάντα ώστε να ξέρει για τι ακριβώς μιλάει. Μιλάμε για μεγάλη μπλόφα αν έγινε έτσι όπως το λες. Click για ανάπτυξη... Kate εξήγησα τον λόγο που ρώτησα, όντως έπρεπε να ρωτήσω καλύτερα σε προσωπικό μήνυμα, όμως η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω συνηθίσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να κάνω μερικά λάθη. Τώρα δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ήταν μπλόφα όμως πίστεψε με δεν θα έκανα μια τέτοια κίνηση καθώς θα είχα προνοήσει ότι θα γινόμουν αντιληπτός. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:13 Ο American Economist: #322 26-08-24 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Καλά, τον λόγο τον εξήγησες, δεν είχαμε όμως κι ανιχνευτή ψεύδους Είδα τις αιτιάσεις για τη χαμηλή μου συμμετοχή από όσους τις προέβαλαν, μην αγχώνεσαι. Απάντησα και νωρίτερα όμως σε αυτά, δεν έχω κάτι νέο να προσθέσω και ούτε έχω στοιχεία εναντίον των άλλων παιδιών που τις προέβαλαν. Μόνο η δική σου στάση είναι αμφίσημη. Click για ανάπτυξη... Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:13 Ο Guest 691153: #323 26-08-24 17:13 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Φιλτατε με όλο τον σεβασμό και χωρίς διάθεση για επίθεση είναι μπεατριξ όχι μπιτριξ δεν είμαι ψηφιακό νόμισμα Click για ανάπτυξη... απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:15 Η Kate1914 έγραψε: #324 26-08-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ειχε και σφοδρές αντιδράσεις οταν τον ψηφισε ο μεμετσι και η μπιτριξ, αρα ισως ενωνονται αυτα Click για ανάπτυξη... Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η BeatrixKiddo: #325 26-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Click για ανάπτυξη... Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.421 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #326 26-08-24 17:16 Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8 American Economist --> BeatrixKiddo BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Poirot Hased Babis --> Micro Joji --> nearos juanium --> BeatrixKiddo Kate1914 --> BeatrixKiddo Memetchi --> American Economist Micro --> nearos nearos --> giannhs2001 Pak --> Kate1914 Poirot --> BeatrixKiddo Queenara --> nearos rafaela11--> ultraviolence Reader --> Memetchi ultraviolence --> nearos Ουριήλ--> nearos Ψήφοι 5 nearos 4 BeatrixKiddo 1 American Economist 1 Chem2000 1 giannhs2001 1 Kate1914 1 Memetchi 1 Micro 1 Poirot 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών --- Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:17 Ο Guest 691153: #327 26-08-24 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... οι δικες σου ηταν πιο πολύ defensive, του φωτη πιο επιθετικές, συν οτι οι 2 ψηφοι οι δικοι σου ηταν επειδη την πρωτη ωρα δεν ησουν ενεργή, ενω ο φωτης περιμενε και εβλεπε καθε κινηση που γινονταν Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες δε λενε; ε; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Joji έγραψε: #328 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο πιθανό παίζει να είναι. Μιλάμε για τον Φώτη, που δεν νομίζω να μην διάβαζε τους κανόνες στο οτιδήποτε (Φώτη μην το πάρεις στραβά αυτό) και να μην τους θυμόταν. Και συνήθως ψάχνει τα πάντα ώστε να ξέρει για τι ακριβώς μιλάει. Μιλάμε για μεγάλη μπλόφα αν έγινε έτσι όπως το λες. Click για ανάπτυξη... Kate εξήγησα τον λόγο που ρώτησα, όντως έπρεπε να ρωτήσω καλύτερα σε προσωπικό μήνυμα, όμως η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω συνηθίσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να κάνω μερικά λάθη. Τώρα δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ήταν μπλόφα όμως πίστεψε με δεν θα έκανα μια τέτοια κίνηση καθώς θα είχα προνοήσει ότι θα γινόμουν αντιληπτός.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:13 Ο American Economist: #322 26-08-24 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Καλά, τον λόγο τον εξήγησες, δεν είχαμε όμως κι ανιχνευτή ψεύδους Είδα τις αιτιάσεις για τη χαμηλή μου συμμετοχή από όσους τις προέβαλαν, μην αγχώνεσαι. Απάντησα και νωρίτερα όμως σε αυτά, δεν έχω κάτι νέο να προσθέσω και ούτε έχω στοιχεία εναντίον των άλλων παιδιών που τις προέβαλαν. Μόνο η δική σου στάση είναι αμφίσημη. Click για ανάπτυξη... Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:13 Ο Guest 691153: #323 26-08-24 17:13 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Φιλτατε με όλο τον σεβασμό και χωρίς διάθεση για επίθεση είναι μπεατριξ όχι μπιτριξ δεν είμαι ψηφιακό νόμισμα Click για ανάπτυξη... απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:15 Η Kate1914 έγραψε: #324 26-08-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ειχε και σφοδρές αντιδράσεις οταν τον ψηφισε ο μεμετσι και η μπιτριξ, αρα ισως ενωνονται αυτα Click για ανάπτυξη... Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η BeatrixKiddo: #325 26-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Click για ανάπτυξη... Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.421 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #326 26-08-24 17:16 Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8 American Economist --> BeatrixKiddo BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Poirot Hased Babis --> Micro Joji --> nearos juanium --> BeatrixKiddo Kate1914 --> BeatrixKiddo Memetchi --> American Economist Micro --> nearos nearos --> giannhs2001 Pak --> Kate1914 Poirot --> BeatrixKiddo Queenara --> nearos rafaela11--> ultraviolence Reader --> Memetchi ultraviolence --> nearos Ουριήλ--> nearos Ψήφοι 5 nearos 4 BeatrixKiddo 1 American Economist 1 Chem2000 1 giannhs2001 1 Kate1914 1 Memetchi 1 Micro 1 Poirot 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών --- Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:17 Ο Guest 691153: #327 26-08-24 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... οι δικες σου ηταν πιο πολύ defensive, του φωτη πιο επιθετικές, συν οτι οι 2 ψηφοι οι δικοι σου ηταν επειδη την πρωτη ωρα δεν ησουν ενεργή, ενω ο φωτης περιμενε και εβλεπε καθε κινηση που γινονταν Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες δε λενε; ε; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Joji έγραψε: #328 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Καλά, τον λόγο τον εξήγησες, δεν είχαμε όμως κι ανιχνευτή ψεύδους Είδα τις αιτιάσεις για τη χαμηλή μου συμμετοχή από όσους τις προέβαλαν, μην αγχώνεσαι. Απάντησα και νωρίτερα όμως σε αυτά, δεν έχω κάτι νέο να προσθέσω και ούτε έχω στοιχεία εναντίον των άλλων παιδιών που τις προέβαλαν. Μόνο η δική σου στάση είναι αμφίσημη. Click για ανάπτυξη... Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:13 Ο Guest 691153: #323 26-08-24 17:13 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Φιλτατε με όλο τον σεβασμό και χωρίς διάθεση για επίθεση είναι μπεατριξ όχι μπιτριξ δεν είμαι ψηφιακό νόμισμα Click για ανάπτυξη... απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:15 Η Kate1914 έγραψε: #324 26-08-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ειχε και σφοδρές αντιδράσεις οταν τον ψηφισε ο μεμετσι και η μπιτριξ, αρα ισως ενωνονται αυτα Click για ανάπτυξη... Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η BeatrixKiddo: #325 26-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Click για ανάπτυξη... Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.421 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #326 26-08-24 17:16 Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8 American Economist --> BeatrixKiddo BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Poirot Hased Babis --> Micro Joji --> nearos juanium --> BeatrixKiddo Kate1914 --> BeatrixKiddo Memetchi --> American Economist Micro --> nearos nearos --> giannhs2001 Pak --> Kate1914 Poirot --> BeatrixKiddo Queenara --> nearos rafaela11--> ultraviolence Reader --> Memetchi ultraviolence --> nearos Ουριήλ--> nearos Ψήφοι 5 nearos 4 BeatrixKiddo 1 American Economist 1 Chem2000 1 giannhs2001 1 Kate1914 1 Memetchi 1 Micro 1 Poirot 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών --- Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:17 Ο Guest 691153: #327 26-08-24 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... οι δικες σου ηταν πιο πολύ defensive, του φωτη πιο επιθετικές, συν οτι οι 2 ψηφοι οι δικοι σου ηταν επειδη την πρωτη ωρα δεν ησουν ενεργή, ενω ο φωτης περιμενε και εβλεπε καθε κινηση που γινονταν Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες δε λενε; ε; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Joji έγραψε: #328 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Φιλτατε με όλο τον σεβασμό και χωρίς διάθεση για επίθεση είναι μπεατριξ όχι μπιτριξ δεν είμαι ψηφιακό νόμισμα Click για ανάπτυξη... απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:15 Η Kate1914 έγραψε: #324 26-08-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ειχε και σφοδρές αντιδράσεις οταν τον ψηφισε ο μεμετσι και η μπιτριξ, αρα ισως ενωνονται αυτα Click για ανάπτυξη... Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η BeatrixKiddo: #325 26-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Click για ανάπτυξη... Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.421 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #326 26-08-24 17:16 Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8 American Economist --> BeatrixKiddo BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Poirot Hased Babis --> Micro Joji --> nearos juanium --> BeatrixKiddo Kate1914 --> BeatrixKiddo Memetchi --> American Economist Micro --> nearos nearos --> giannhs2001 Pak --> Kate1914 Poirot --> BeatrixKiddo Queenara --> nearos rafaela11--> ultraviolence Reader --> Memetchi ultraviolence --> nearos Ουριήλ--> nearos Ψήφοι 5 nearos 4 BeatrixKiddo 1 American Economist 1 Chem2000 1 giannhs2001 1 Kate1914 1 Memetchi 1 Micro 1 Poirot 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών --- Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:17 Ο Guest 691153: #327 26-08-24 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... οι δικες σου ηταν πιο πολύ defensive, του φωτη πιο επιθετικές, συν οτι οι 2 ψηφοι οι δικοι σου ηταν επειδη την πρωτη ωρα δεν ησουν ενεργή, ενω ο φωτης περιμενε και εβλεπε καθε κινηση που γινονταν Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες δε λενε; ε; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Joji έγραψε: #328 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ειχε και σφοδρές αντιδράσεις οταν τον ψηφισε ο μεμετσι και η μπιτριξ, αρα ισως ενωνονται αυτα Click για ανάπτυξη... Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η BeatrixKiddo: #325 26-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Click για ανάπτυξη... Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.421 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #326 26-08-24 17:16 Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8 American Economist --> BeatrixKiddo BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Poirot Hased Babis --> Micro Joji --> nearos juanium --> BeatrixKiddo Kate1914 --> BeatrixKiddo Memetchi --> American Economist Micro --> nearos nearos --> giannhs2001 Pak --> Kate1914 Poirot --> BeatrixKiddo Queenara --> nearos rafaela11--> ultraviolence Reader --> Memetchi ultraviolence --> nearos Ουριήλ--> nearos Ψήφοι 5 nearos 4 BeatrixKiddo 1 American Economist 1 Chem2000 1 giannhs2001 1 Kate1914 1 Memetchi 1 Micro 1 Poirot 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών --- Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:17 Ο Guest 691153: #327 26-08-24 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... οι δικες σου ηταν πιο πολύ defensive, του φωτη πιο επιθετικές, συν οτι οι 2 ψηφοι οι δικοι σου ηταν επειδη την πρωτη ωρα δεν ησουν ενεργή, ενω ο φωτης περιμενε και εβλεπε καθε κινηση που γινονταν Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες δε λενε; ε; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Joji έγραψε: #328 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο οτι φαινεται ειμαι προδιαγεγραμμενος να παω στο γεντι κουλε συντομα. Μαστίγωσέ με κιάλλο Ζητώ συγνώμη, Μπεατριξ. Noted Click για ανάπτυξη... Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.421 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #326 26-08-24 17:16 Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8 American Economist --> BeatrixKiddo BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Poirot Hased Babis --> Micro Joji --> nearos juanium --> BeatrixKiddo Kate1914 --> BeatrixKiddo Memetchi --> American Economist Micro --> nearos nearos --> giannhs2001 Pak --> Kate1914 Poirot --> BeatrixKiddo Queenara --> nearos rafaela11--> ultraviolence Reader --> Memetchi ultraviolence --> nearos Ουριήλ--> nearos Ψήφοι 5 nearos 4 BeatrixKiddo 1 American Economist 1 Chem2000 1 giannhs2001 1 Kate1914 1 Memetchi 1 Micro 1 Poirot 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών --- Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:17 Ο Guest 691153: #327 26-08-24 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... οι δικες σου ηταν πιο πολύ defensive, του φωτη πιο επιθετικές, συν οτι οι 2 ψηφοι οι δικοι σου ηταν επειδη την πρωτη ωρα δεν ησουν ενεργή, ενω ο φωτης περιμενε και εβλεπε καθε κινηση που γινονταν Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες δε λενε; ε; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Joji έγραψε: #328 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Ψηφοφορία για Δευτέρα 26/8 American Economist --> BeatrixKiddo BeatrixKiddo --> Chem2000 Chem2000 giannhs2001 --> Poirot Hased Babis --> Micro Joji --> nearos juanium --> BeatrixKiddo Kate1914 --> BeatrixKiddo Memetchi --> American Economist Micro --> nearos nearos --> giannhs2001 Pak --> Kate1914 Poirot --> BeatrixKiddo Queenara --> nearos rafaela11--> ultraviolence Reader --> Memetchi ultraviolence --> nearos Ουριήλ--> nearos Ψήφοι 5 nearos 4 BeatrixKiddo 1 American Economist 1 Chem2000 1 giannhs2001 1 Kate1914 1 Memetchi 1 Micro 1 Poirot 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις --- Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών ---
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:17 Ο Guest 691153: #327 26-08-24 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... οι δικες σου ηταν πιο πολύ defensive, του φωτη πιο επιθετικές, συν οτι οι 2 ψηφοι οι δικοι σου ηταν επειδη την πρωτη ωρα δεν ησουν ενεργή, ενω ο φωτης περιμενε και εβλεπε καθε κινηση που γινονταν Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες δε λενε; ε; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Joji έγραψε: #328 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Για τις αντιδράσεις δε με παίρνει να μιλήσω, γιατί εγώ και αν αντέδρασα υπερβολικά όταν ψηφίστηκα. Ωστόσο θα μπορούσε να ισχύει και αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... οι δικες σου ηταν πιο πολύ defensive, του φωτη πιο επιθετικές, συν οτι οι 2 ψηφοι οι δικοι σου ηταν επειδη την πρωτη ωρα δεν ησουν ενεργή, ενω ο φωτης περιμενε και εβλεπε καθε κινηση που γινονταν Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες δε λενε; ε;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Joji έγραψε: #328 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν υπαρχει λογος να νευριάσω, μεχρι να δω παραπανω κινησεις απο διαφορα μελη η ψηφος μου μενει σταθερη. Οτι θελει ο λαός γίγνεται Δεν λαμβναω μερος στη συζητηση γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιωδες που μπορώ να σχολιάσω ή να επεμβω Click για ανάπτυξη... Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου;
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Kate1914 έγραψε: #329 26-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Συγχωρεμενος αν και πιστεύω εγώ θα πάω στο γεντί κουλέ. Click για ανάπτυξη... Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:19 Η Joji έγραψε: #330 26-08-24 17:19 Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για την Μπίατριξ είμαι πολύ ντεμί. Γενικά δεν με βλέπω να «Κλειδώνω» κάπου προς το παρόν. Πρέπει να έχει και μια ροή το παιχνίδι.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:20 Ο ultraviolence: #331 26-08-24 17:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: για να σπασει καποιος τη σιωπη και ρίξει φως στην υποθεση, αλλα ουτως η αλλως δε πολυμιλαμε δω περα. Δε νομιζω να αλλαξει το πραμα ετσι Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ακριβώς αυτό. Με τις ισοψηφίες στριμωχνουμε αυτούς που πρέπει. Αν στην περίπτωση που ένας εκ των δύο σας είναι μαφιοζος, θα πάνε να τον σώσουν τελευταία στιγμή στο 5λεπτο της ψηφοφορίας. Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφους O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Αλλάζω ξανά σε Queenara για να φέρω την ισοψηφία.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:21 Η BeatrixKiddo: #332 26-08-24 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εσύ όσο μιλάς πάντως τόσο πιο αθώα μου φαίνεσαι, και ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω που σε ψηφίζω. Click για ανάπτυξη... Να πω ότι τα έλεγα εγώ η θα φανεί δέκα φορές ακόμα πιο ύποπτο;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:23 Η Joji έγραψε: #333 26-08-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια δεν καταλαβαίνω την ξαφνική αλλαγή της Joji που έκανε τον νεαρό να πάρει κεφάλι με 5 ψήφων Click για ανάπτυξη... Ναι. Αλλάζοντάς τον, μπήκε πρώτος εκεί που ίσως δεν το περίμενε, καθώς την πρωτιά τόσες ώρες την είχε η Μπίατριξ. Περίμενα να έχει πιο έντονη αντίδραση για να καταλάβω λίγα πράγματα παραπάνω αλλά δεν μου δίνει ιδιαίτερη τροφή. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: O @Poirot βλέπω να είπε κάτι ωραίο για τον Φώτη. Έτσι όπως τον ξέρουμε είναι λίγο out of character να μην έχει διαβάσει καλά. Εγώ θα τον περίμενα να διορθώνει των άλλων τα λάθη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εδώ.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:24 Ο Guest 691153: #334 26-08-24 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #335 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απάντησα τώρα πιο αναλυτικά, δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, σεβαστό. Για την BeatrixKiddo είπα την άποψή μου νωρίτερα, δεν είμαι πεισμένος 100% ούτε ότι είναι αθώα ούτε ότι είναι ένοχη, αλλά πέραν αυτού του αρχικού μηνύματος δεν έχω κάτι άλλο να της προσάψω. Οπότε: Αλλάζω την ψήφο μου από BeatrixKiddo σε American Economist.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:25 Ο American Economist: #336 26-08-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ναι ότι εγώ και ο Memetchi έχουμε ιστορικό συγκρούσεων στο παιχνίδι δεν είναι κατι νέο, απλά η σύγκρουση αυτή μεταφέρθηκε και στο παιχνίδι.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η Joji έγραψε: #337 26-08-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως να υπερασπιστώ τον εαυτό μου οταν οι 2 απο τις 5 ψηφους ήταν απο το αστείο που είχα κανει στην αρχή για τον πατρινο γιατρό και η αλλη μια ήτανε για να σπάσει ο πάγος; (που τώρα πάρθηκε πίσω) Αν συνεχίσει το παιχνιδι και δωθει τοπος να μιλήσω θα το κάνω. Παντως διαβάζω τις αντιδράσεις του φώτη και της κατερινάς οταν τους ψηφίσανε, και οπως προανεφερα παραπάνω η κατερινα αντεδρασε πιο ξαφνιασμένη και defensive ενω ο φωτης πιο επιθετικά λέγοντας "δε σου λεω να αλλαξεις τη ψηφο" και "κανε οτι θελεις" και φέρνοντας ιστορικο διαμαχης μεταξυ αυτου και του μεμετσι απο εκτος παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Ωραία. Αυτό ήθελα. Είναι βάσιμα αυτά που λες.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:26 Η BeatrixKiddo: #338 26-08-24 17:26 Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33.... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως το λες λίγο αστείο να είμαστε οι 2 τοπ με ψήφους οι μόνοι που παλέψαμε να ελαφρύνουμε το κλίμα.... Φίλε Νεαρε πάμε στο κελί 33....
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:27 Ο Micro έγραψε: #339 26-08-24 17:27 Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες . Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο) Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπερα παλερμιοτες , Λοιπον βλεπω ανεβηκε σε ψηφους ο νεαρος Οπως ειπα θεωρω οτι η αρχικη του ψηφος σε εμενα κατα πασα πιθανοτητα ηταν εφαλτηριο διαλογου , ωστοσο αντιλαμβανομαι οτι αρκετοι εμμεινατε σε αυτο παρ΄οτι εχουν ακολουθησει γεγονοτα πιο τρανταχτα . Αλλάζω την ψηφο μου και την ριχνω στον Ουριήλ επειδή αισθάνομαι οτι εψαχνε ενα εξιλαστήριο θύμα , το βρήκε χωρις να σχολιασει τα υπολοιπα γεγονοτα και απο τοτε κρυβεται θεωρώντας τον εαυτο του ασφαλη . Εχω ακομα καποιες αμφιβολιες για τον νεαρο γιατι μου εδωσε την εντυπωση οτι αποφευγει να μιλησει για την τριξ ( σε φαση αν πεσεις εσυ , δεν θα πεσω και εγω ) , αλλα μεχρι στιγμης οι αμφιβολιες μου αυτες δεν ειναι αρκετα ισχυρες .
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Ο Guest 691153: #340 26-08-24 17:28 Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο)
Ο γιαννης δεν εδωσε κανενα στοιχειο εν τελει να θεμελιωσω τις υποψίες μου και ως γνωμονα τις αντιδρασεις στις ψηφοφοριες των μελων θα αλλαξω και γω την ψηφο μου απο giannhs2001 σε American Economist , χρησιμοποιόντας τις ευστοχες παρατηρήσεις του Πουαρώ περι διαβάσματος κανονών. Ο φωτης ουτως η αλλως το εχει με τις πηγές, τα αρθρα και τους κανονισμούς, οποτε θεωρώ blunder να μη διαβασε για την ανακοινωση της πρώτης δολοφονιας... (Zητω συγνωμη φωταρα μου θα σε κεράσω σταρμπακς μετα απο αυτο)