BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
01-09-24
22:49
ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΩραια λοιπόν ήρθε η σειρά μου να παίξω.
Χρησιμοποιώ την κάρτα Τυμβωρυχία ώστε να αποκαλυφθεί ο ρόλος του Memetchi μπας και βγάλουμε άκρη.
View attachment 137878
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
01-09-24
22:49
Επιτέλους!
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,751 μηνύματα.
01-09-24
22:52
μας κανει edge η ΣΕ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
01-09-24
θα αγοράσω μια ωραίοτατη αμερικανικη σημαια και θα της βαραω προσοχη για σενα καθε μερα ματια μου
Λέγε μου τέτοια.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
01-09-24
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
01-09-24
22:53
ΘΑ ΣΚΑΣΩ
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
01-09-24
22:54
Οριακά πλησιάζει το άγχος μου τώρα με εκείνο των αποτελεσμάτων τών πανελληνίων
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
01-09-24
22:55
Οριακά πλησιάζει το άγχος μου τώρα με εκείνο των αποτελεσμάτων τών πανελληνίων
Μια κάρτα είχα και εγώ και μας προκάλεσα δεκαπλάσιο άγχος.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
01-09-24
22:56
Όχι όχι εσύ καλά έκανες απλά η αναμονή με σκοτώνειΜια κάρτα είχα και εγώ και μας προκάλεσα δεκαπλάσιο άγχος.
American Economist
Επιφανές μέλος
01-09-24
22:58
Εγώ που ρώτησα σε ΠΜ τον @Libertus μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικά την κάρτα και τώρα αν θέλω.
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,750 μηνύματα.
01-09-24
"Σήκω, έχουμε δουλειά να κάνουμε" είπε επιτακτικά η Eileen στον Libertus. "Πέθανε κι άλλος; Δεν έχω κουράγιο μετά τον τριπλό χαμό..." της απάντησε εξαντλημένος ο Libertus. "Όχι, έχουμε σημαντικότερη δουλειά" απαντάει η Eileen. Μπαίνουν στο αμάξι και κατευθύνονται σε ένα απομακρυσμένο νεκροταφείο της πόλης. "Κράτα" λέει η Eileen στον Libertus, δίνοντάς του ένα φτυάρι. "Φοβάμαι τα νεκροταφεία το βράδυ!" της απαντάει. "Ή θα το κάνουμε τώρα ή ποτέ" απαντάει η Eileen και δίνει το παράδειγμα ξεκινώντας το σκάψιμο σε ένα σημείο. Παίρνει θάρρος και ο Libertus και αρχίζουν να σκάβουν μαζί, βρίσκοντας ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη...
του Memetchi!
"Ώστε αυτός ήταν τελικά;' ρωτάει ο Libertus
"Ναι, αυτός είναι..." απαντάει η Eileen
Ο Αντίπαλος Μαφιόζος.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,751 μηνύματα.
01-09-24
Ναι, το κακο ειναι οτι με το που μας αποκαλυφθει η ταυτοτητα του βγαινει οριστικα απο το παιχνιδ
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
01-09-24
Εγώ σας το έλεγα πάντως!!!Για να δούμε!!! Πάμε στοίχημα ότι είναι μαφιόζος ;;;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
01-09-24
22:59
ωραια λοιπον. Οκ... Μας τα μπερδευει λιγο τωρα (πηρατε εμπνευση απο τα πειραματα μου στο cnf χθες ε;;"Σήκω, έχουμε δουλειά να κάνουμε" είπε επιτακτικά η Eileen στον Libertus. "Πέθανε κι άλλος; Δεν έχω κουράγιο μετά τον τριπλό χαμό..." της απάντησε εξαντλημένος ο Libertus. "Όχι, έχουμε σημαντικότερη δουλειά" απαντάει η Eileen. Μπαίνουν στο αμάξι και κατευθύνονται σε ένα απομακρυσμένο νεκροταφείο της πόλης. "Κράτα" λέει η Eileen στον Libertus, δίνοντάς του ένα φτυάρι. "Φοβάμαι τα νεκροταφεία το βράδυ!" της απαντάει. "Ή θα το κάνουμε τώρα ή ποτέ" απαντάει η Eileen και δίνει το παράδειγμα ξεκινώντας το σκάψιμο σε ένα σημείο. Παίρνει θάρρος και ο Libertus και αρχίζουν να σκάβουν μαζί, βρίσκοντας ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη...
του Memetchi!"Ώστε αυτός ήταν τελικά;' ρωτάει ο Libertus"Ναι, αυτός είναι..." απαντάει η EileenΟ Αντίπαλος Μαφιόζος.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
01-09-24
22:59
Αυτό δεν το περίμενα.
American Economist
Επιφανές μέλος
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
01-09-24
23:01
Με τα σοκια αυτά που φάγαμε.....
Ψηφίζω @ultraviolence, μιας και θεωρώ ότι ανήκει στη μαφία.
Ψηφίζω @ultraviolence, μιας και θεωρώ ότι ανήκει στη μαφία.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
01-09-24
Είναι ο αντίπαλος μαφιόζος.
Άρα βοηθάει τους πολίτες μέχρι να εξαφανιστούν όλοι οι υπόλοιποι μαφιόζοι.
Στόχος του είναι να εξαφανίσει τους μαφιόζους για να αναλάβει αυτός.
Άρα έχει δίκιο σε όσα λέει.
Άρα βοηθάει τους πολίτες μέχρι να εξαφανιστούν όλοι οι υπόλοιποι μαφιόζοι.
Στόχος του είναι να εξαφανίσει τους μαφιόζους για να αναλάβει αυτός.
Άρα έχει δίκιο σε όσα λέει.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
01-09-24
Στα τελευταία λόγια η ραφαελα ανεφερε επισης τον φωτη, μαζι με τον μεμετσι και τον ουλτρα. Γνωρίζει τον φανερο μαφιόζο.
Αρα μεχρι στιγμης διωξαμε τον αρχιμαφιοζο και τον αντίπαλο.. Ωφωφ
Αρα μεχρι στιγμης διωξαμε τον αρχιμαφιοζο και τον αντίπαλο.. Ωφωφ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.