giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,750 μηνύματα.
26-08-24
19:37
Φίλε αν πω την ειλικρινή μου άποψη θα πυροδοτήσω έναν πόλεμο που και δεν έχει σχέση με το παιχνίδι και ΔΕΝ θέλουμε να έχει σχέση με το παιχνίδι..@giannhs2001 Με ενδιαφέρει η γνώμη σου. Τι πιστεύεις ότι γίνεται αυτή τη στιγμή; Πώς σου φαίνεται;
Ωστόσο σίγουρα αυτή η ξαφνική αλλαγή είναι ύποπτη. Να γυρίσει έτσι γρήγορα η μπιφτεκα αμέσως από τόσο κόσμο; Αλλά ακόμα δεν βγαίνει άκρη. Έχουμε δει ως τώρα ήδη τέσσερα άτομα (Φώτης, Νεαρος, Τσεμ και Τριξ) να προσεγγίζουν την κορυφή και μετά να χάνονται. Είτε παίζουν με στρατηγική και αλλάζουν από εδώ και από εκεί για να προκαλέσουν σύγχυση είτε οι πολίτες από μόνοι τους γυρνάνε την μπιφτεκα συνέχεια και τα έχουν κάνει μαντάρα.
Επιμένω στον Poirot προσωπικά γιατί κάτι δεν με κολλάει καλά στη συμπεριφορά του στο παιχνίδι ως τώρα. Αφήνω και ένα μικρό ενδεχόμενο για κάποια σχέση Poirot-Joji (ίσως και Τσεμ).
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
26-08-24
19:38
Δεν πειράζει είναι όλα στο παιχνίδι. Χρειάζεται και δράσηΩραια θα το δούμε. Και συγγνώμη που ήμουν απότομη. Ξέρω ότι δεν ωφελεί το παιχνίδι ιδιαίτερα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
26-08-24
19:38
Άρα υποψιάζεσαι πως ο Πουαρό είναι με τη μαφία και προσπαθεί να πετάξει έξω τους πολίτες; Και δηλώνεις πως η Μπέατριξ είναι πολίτης;Με την λογική αυτή ο Poirot μπορεί να βρήκε μια άκυρη δικαιολογία για να βγάλει έναν πολίτη εκτός παιχνιδιού, όπως το πρωί έκανε με την Beatrix.
Μου φαίνεται ή βλέπω υπερβολική σιγουριά στα λεγόμενά σου;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
26-08-24
19:39
Δεν ήταν άκυρη δικαιολογία. Το τεκμηρίωσε πλήρως.Με την λογική αυτή ο Poirot μπορεί να βρήκε μια άκυρη δικαιολογία για να βγάλει έναν πολίτη εκτός παιχνιδιού, όπως το πρωί έκανε με την Beatrix.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,986 μηνύματα.
26-08-24
19:40
Ήμουν σχολή μέχρι πολύ αργά για αυτο δεν έχω δει πολλά. Μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό summary?Ώστε εμφανίστηκες @Chem2000 . Εάν έχεις διαβάσει όλα τα προηγούμενα, υπάρχει κάτι που θες να σχολιάσεις;
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 312 μηνύματα.
26-08-24
19:40
@Ουριήλ τώρα που η τσεμ έδωσε σημείο ζωής, πως να το κάνουμε, αξίζει ακόμη να αλλάξουμε ψήφο σε Queen; Άμα κανείς άλλος δεν ακολουθήσει την λογική του ανενεργού που λέμε, ίσως να μην κάνει διαφορά. Ήδη η μπέατριξ άλλαξε γνώμη ψηφίζοντας τον γιάννη
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,006 μηνύματα.
26-08-24
19:41
Άρα υποψιάζεσαι πως ο Πουαρό είναι με τη μαφία και προσπαθεί να πετάξει έξω τους πολίτες; Και δηλώνεις πως η Μπέατριξ είναι πολίτης;
Μου φαίνεται ή βλέπω υπερβολική σιγουριά στα λεγόμενά σου;
Σίγουρος δεν είμαι για κανένα καθώς είμαστε στην πρώτη ημέρα του παιχνιδιού, έκανα μια λογική υπόθεση όμως. Κάθε μαφιόζος θα προσπαθήσει να πετάξει τους πολίτες εκτός βρίσκοντας κάποια πατήματα, νομίζω ότι είναι λογικό αυτό δεν λέω κάτι παράλογο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
26-08-24
19:43
Εφόσον ψήφισε η Κεμ δεν είναι σωστό να την ψηφίσω. Αν και δεν αλλάζει το αποτέλεσμα θα ψηφίσω και γω τον Poirot για τον λόγο που είπα πριν πάρα πολλές ώρες. Ελπίζω να μην κατηγορηθώ πάλι για συνεργασία με τον Γιάννη, μίλησα για τον Πουαρό πριν τον ψηφίσει αυτός.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
26-08-24
19:45
Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι να μειώνονται οι ψήφοι κυρίως της Τριξ κι λιγότερο σημαντικά του νεαρού. Να θυμίσω ότι η πρώτη είχε 5(!) κι τώρα έχει μόνο 2.Ωστόσο σίγουρα αυτή η ξαφνική αλλαγή είναι ύποπτη. Να γυρίσει έτσι γρήγορα η μπιφτεκα αμέσως από τόσο κόσμο; Αλλά ακόμα δεν βγαίνει άκρη. Έχουμε δει ως τώρα ήδη τέσσερα άτομα (Φώτης, Νεαρος, Τσεμ και Τριξ) να προσεγγίζουν την κορυφή και μετά να χάνονται. Είτε παίζουν με στρατηγική και αλλάζουν από εδώ και από εκεί για να προκαλέσουν σύγχυση είτε οι πολίτες από μόνοι τους γυρνάνε την μπιφτεκα συνέχεια και τα έχουν κάνει μαντάρα.
Η 2η και 3η ψήφος (δηλαδη του Ουριήλ και του juanium) στην Chem ήταν πολύ ξαφνικες κι έπεσαν με διάφορα 5 λεπτών. Για τον Φώτη, έχει μια βάση η λογική του Poirot, σύμφωνα με το όπως γνωρίζουμε τον Φώτη.
Αναφέρεσαι στο ότι τον περίμενες περισσότερο ενεργό όπως έγραψες σε ένα προηγούμενο ποστ;Επιμένω στον Poirot προσωπικά γιατί κάτι δεν με κολλάει καλά στη συμπεριφορά του στο παιχνίδι ως τώρα. Αφήνω και ένα μικρό ενδεχόμενο για κάποια σχέση Poirot-Joji (ίσως και Τσεμ).
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
26-08-24
19:46
Κοιτα Φώτη, σήμερα βρίσκουμε όλοι πατήματα για όλους. Εκ των πραγμάτων, δεν έχουμε αποδείξεις. Λογικές υποθέσεις κάνω κι εγώ, όπως κι εσυ. Ελπίζω να μην έχεις εστιάσει σε εμένα μόνο και μόνο επειδή σε ψήφισα. Δεν είμαστε στη Eurovision να ανταλλάσσουμε δωδεκαριά, παιχνίδι παίζουμε.Σίγουρος δεν είμαι για κανένα καθώς είμαστε στην πρώτη ημέρα του παιχνιδιού, έκανα μια λογική υπόθεση όμως. Κάθε μαφιόζος θα προσπαθήσει να πετάξει τους πολίτες εκτός βρίσκοντας κάποια πατήματα, νομίζω ότι είναι λογικό αυτό δεν λέω κάτι παράλογο.
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,750 μηνύματα.
26-08-24
19:46
Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8
Ψήφοι
4 American Economist
2 BeatrixKiddo
2 Chem2000
2 giannhs2001
2 Poirot
1 Memetchi
1 Micro
1 nearos
1 Queenara
1 ultraviolence
1 Ουριήλ
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
- American Economist --> BeatrixKiddo
- BeatrixKiddo --> giannhs2001
- Chem2000 --> giannhs2001
- giannhs2001 --> Poirot
- Hased Babis --> Micro
- Joji --> BeatrixKiddo
- juanium --> Chem2000
- Kate1914 --> American Economist
- Memetchi --> American Economist
- Micro --> Ουριήλ
- nearos --> American Economist
- Pak --> Poirot
- Poirot --> American Economist
- Queenara --> nearos
- rafaela11--> ultraviolence
- Reader --> Memetchi
- ultraviolence --> Queenara
- Ουριήλ--> Chem2000
Ψήφοι
4 American Economist
2 BeatrixKiddo
2 Chem2000
2 giannhs2001
2 Poirot
1 Memetchi
1 Micro
1 nearos
1 Queenara
1 ultraviolence
1 Ουριήλ
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
---
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
26-08-24
19:47
Φυσικά, απλώς για να υποστηρίξεις τη θέση σου είπες έμμεσα ότι η Μπέατριξ είναι πολίτης.Σίγουρος δεν είμαι για κανένα καθώς είμαστε στην πρώτη ημέρα του παιχνιδιού, έκανα μια λογική υπόθεση όμως. Κάθε μαφιόζος θα προσπαθήσει να πετάξει τους πολίτες εκτός βρίσκοντας κάποια πατήματα, νομίζω ότι είναι λογικό αυτό δεν λέω κάτι παράλογο.
Διαφορετικά αυτό που λες δεν μπορεί να στέκει.
Εγώ βλέπω ότι ή εσύ είσαι μαφιόζος, ή ο Πουαρό, ή είστε και οι δύο πολίτες και απλώς έτυχε να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
26-08-24
19:47
Κάτι δεν μου κάθεται καλά στον Poirot πάντως, για να πω την αλήθεια.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
26-08-24
19:48
Θα το πω γιατί αν δεν το πω θα σκάσω....βάλτε λίγο πιο όμορφα χρώματα στις ψηφοφορίες δεν μπορώ με τα μουντά αυτά
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 312 μηνύματα.
26-08-24
19:49
Σε περίπτωση που υποννοείς ότι ο ρόλος μου επιτρέπει επικοινωνία με τον Ουριήλ εκτός του φόρουμ να σου πω και εγώ την οπτική μου γωνία. Έχω το φόρουμ όλη την ώρα ανοικτό στο PC και ας μην σχολιάζω τα πάντα. Ψήφισα την τσεμ τόσο γρήγορα σε σχέση με τον Ουριήλ επειδή η ιδέα αυτή μου τράβηξε το ενδιαφέρον και κατά την δικιά μου άποψη είναι η πιο λογική πορεία που μπορώ να ακολουθήσω. Τώρα που ήρθε η τσεμ, ακόμη σκέφτομαιΗ 2η και 3η ψήφος (δηλαδη του Ουριήλ και του juanium) στην Chem ήταν πολύ ξαφνικες κι έπεσαν με διάφορα 5 λεπτών.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,750 μηνύματα.
26-08-24
19:49
Γενικά ακόμα και ο τρόπος γραφής του δεν είναι όπως θα το περίμενα. Αντιθέτως είναι σαν να στήνει στρατηγική μεν αλλά όχι υπέρ των πολιτών και αυτή η ιδέα με έχει κολλήσει.Αναφέρεσαι στο ότι τον περίμενες περισσότερο ενεργό όπως έγραψες σε ένα προηγούμενο ποστ;
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
26-08-24
19:50
Εφόσον απάντησε δεν είναι τίποτα σίγουρο. Η Queen δεν έχει απαντήσει αρκετά για να κινήσει υποψίες.@Ουριήλ τώρα που η τσεμ έδωσε σημείο ζωής, πως να το κάνουμε, αξίζει ακόμη να αλλάξουμε ψήφο σε Queen; Άμα κανείς άλλος δεν ακολουθήσει την λογική του ανενεργού που λέμε, ίσως να μην κάνει διαφορά. Ήδη η μπέατριξ άλλαξε γνώμη ψηφίζοντας τον γιάννη
Θα το αφήσω στη τύχη κι από αύριο βλέπουμε
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
26-08-24
19:50
Ρε Φώτη @American Economist εξήγησε μου γιατί με ψήφισες ενώ με θεωρείς πολίτη;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
26-08-24
19:51
Αν ήταν μαφιόζος όντως (ή άτομο γενικά εντός των κανόνων) θα τον συνέφερε να μπει σε (να το θέσω κομψά) περίεργες συμπεριφορές όπως το να ψηφίζει εκδικητικά ή να φέρνει προσωπικά άλλων θεμάτων εδώ;Η 2η και 3η ψήφος (δηλαδη του Ουριήλ και του juanium) στην Chem ήταν πολύ ξαφνικες κι έπεσαν με διάφορα 5 λεπτών. Για τον Φώτη, έχει μια βάση η λογική του Poirot, σύμφωνα με το όπως γνωρίζουμε τον Φώτη.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
26-08-24
19:52
Δεν αναφερομουν στο περιστατικό με τον Memetchi. Αλλά για την απορία που έθεσε περί δολοφονίας. Το έχω ξαναδεί προσωπικά να γίνεται από μαφιες. Να το παίζουν χαμενοι/τρολ.Αν ήταν μαφιόζος όντως (ή άτομο γενικά εντός των κανόνων) θα τον συνέφερε να μπει σε (να το θέσω κομψά) περίεργες συμπεριφορές όπως το να ψηφίζει εκδικητικά ή να φέρνει προσωπικά άλλων θεμάτων εδώ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.