BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
02-09-24
14:00
Ψηφιστε Γιάννη αυτός είναι ο μαφιόζος
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 312 μηνύματα.
02-09-24
14:02
Αυτό δεν ισχύει. Ψήφισα από τους πρώτους τον Poirot και δεν άλλαξα ψήφο σε καμία φάση της ψηφοφορίας.Εγώ το είχα πει και τότε, σαν να θυμάμαι αμυδρά πως ο juanium με είχε ψηφίσει στην αρχή και μετά το άλλαξε.
Ναι θα σου πω. Πριν αλλάξω σε ραφαέλα είχα ψήφω στην queenara, καθώς τότε πίστευα πως αφού δεν έγραφε τίποτα, καλό είναι να φύγει. Όμως μετά η τζότζι με τα μηνύματα και τις κινήσεις της με έιπεισε πως η queenara δεν ήταν σωστό να φύγει, μιας και οι εντελώς ανενεργοί παίχτες αποχωρούν με 2 σερί απουσίες. Άλλαξα ψήφο περισσότερο για να μην βγει η queenara παρά για να φύγει η rafaela. Όπως συζήτησα και με την Beatrix την παρασκευή, είχα δύο επιλογές. 2 επιλογές που είχαν ψηφίσει giannhs2001 την προηγούμενη ημέρα, την kate και την rafaela. Ήταν και τα τελευταία λεπτά πριν την λήξη της παράτασης και μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσω μεταξύ έναν εκ των δύο οπότε διάλεξα ενστικτοδώς και μόνο. Κακό ένστικτο@juanium θα ήθελα να μου θυμίσεις για ποιον λόγο άλλαξες την ψήφο σου σε Ραφαέλα (να δώσουμε προσοχή και στην ώρα που το έκανε, 20:08)
@giannhs2001, σου απαντάω τώρα στο γεγονός ότι με θεωρείς πιθανό κρυφό μαφιόζο (εμένα ή τον μίκρο) αν κατάλαβα καλά από εδώ:
Μαφιόζος δεν είμαι, ειλικρινά προσπάθησα να βοηθήσω την πόλη να καταρίψει την ομάδα της μαφίας. Ο ultraviolence κινήθηκε πολύ έξυπνα κερδίζοντας πολλούς, μαζί και εμένα, πολίτες με το μέρος του. Τελικά ο ουριήλ φάινεται πως είχε δίκιο την ημέρα που ο αυτοκράτορας έσωσε τον ultra. Ψηφίζω και εγώ ultraviolence μιας και αδίκως κατηγόρησα την reader που επισήμανε ότι ο memetchi είναι πολίτης. Οκ, είναι ΑΜ αλλά σκοπός του μέχρι να αποχωρήσουν όλοι οι μαφιόζοι είναι να βοηθήσει τους πολίτες ώστε να αναλάβει εκείνος την μαφία. Επομένως για εμένα στην αναμέτρηση reader-ultraviolence δίκιο τελικά είχε η reader, όμως αποκαλύφτηκε πολύ αργά... Δεν θεωρώ πως η reader είναι μαφιόζος πλέον, μιας και υπερασπιζόταν τον memetchi που σε εκείνο το στάδιο του παιχνιδιού παίζει με τους πολίτες.Αρχιμαφιόζος: Poirot
Φανερός Μαφιόζος Α: ultraviolence (τον ήξερε η πληροφοριοδότρια rafaela11)
Φανερός Μαφιόζος Β: Chem2000 (την ήξερε ο αντίπαλος μαφιόζος Μεμέτσι).
Κρυφός μαφιόζος: ???? Εδώ θα παιχτεί τώρα.
Αν με ρώτησες και κάτι άλλο που ξέχασα να απαντήσω γιατί χάθηκε στα μηνύματα ζητώ συγγνώμη, ξαναρώτα. Τώρα τα διάβασα όλα γιατί έγραφα φυσική το πρωί.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
02-09-24
14:05
Τώρα το είδα, η Κεμ έχει μία απουσία ήδη, οπότε απόψε ίσως μάθουμε τον ρόλο της.
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 312 μηνύματα.
02-09-24
14:06
Δεν αποκλείεται. Την Παρασκευή δεν πρόλαβε να ψηφίσει, μπήκε αργά το βράδυ.Τώρα το είδα, η Κεμ έχει μία απουσία ήδη, οπότε απόψε ίσως μάθουμε τον ρόλο της.
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,747 μηνύματα.
02-09-24
14:17
Ναι, γίνεται.Το έψαξα στους κανόνες και δεν το έβρισκα. Ας μας απαντήσει η ΣΕ, γίνεται για λόγους στρατηγικής η μαφία να σκοτώσει δικό της άτομο;
Ψηφοφορία για Δευτέρα 2/9
- American Economist --> ultraviolence
- BeatrixKiddo --> ultraviolence
- Chem2000
- giannhs2001 --> ultraviolence
- Hased Babis --> ultraviolence
- Joji (φάντασμα) --> ultraviolence
- juanium --> ultraviolence
- Kate1914 (φάντασμα) --> ultraviolence
- Micro --> ultraviolence
- Memetchi (φάντασμα) --> ultraviolence
- nearos --> ultraviolence
- Pak --> ultraviolence
- Reader (φάντασμα) --> ultraviolence
- ultraviolence
Ψήφοι
12 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία
Joji - Δολοφονία
Reader - Ψηφοφορία
Micro - Δολοφονία
Οριστικές αποχωρήσεις
Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος]
rafaela11 - Ψηφοφορία [Πληροφοριοδότης]
Queenara - Απουσίες [Ιατρός]
Ουριήλ - Δολοφονία [???]
Memetchi - Ψηφοφορία [Αντίπαλος Μαφιόζος]
Απουσίες
Chem2000 #1
Queenara #1, #2
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist
Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία απο Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Kate1934
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Ουριήλ
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Hased Babis
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από BeatrixKiddo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από juanium
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από BeatrixKiddo
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Micro
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Hased Babis
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από American Economist
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από nearos
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,740 μηνύματα.
02-09-24
14:24
Είναι τραβηγμένο αλλά υποψιάζομαι και λίγο Joji. Είναι μάλλον και αυτό που ο Μεμέτσι έλεγε "για το τέταρτο άτομο δεν θα πω αν και έχω υποψίες γιατί θα πατήσουν πάνω σε αυτό για να με βγάλουν ψεύτη" τότε που η Pak τον ρώτησε ποιους θεωρεί μαφία.Ναι, γίνεται.
Αν είναι η κρυφή μαφιόζα τότε ίσως οι μαφιόζοι αποφάσισαν συνειδητά ως μέρος της στρατηγικής τους να κάψουν ένα άτομο τελείως για να είναι μπαλαντέρ στο τέλος, να μην την υποπτεύεται κανείς και να ξεκανει τους πάντες. Παρατραβηγμένο με φαίνεται που την σκότωσαν όμως και δεύτερη φορά. Ακόμα και η τυμβωρυχία στον Πουαρώ θα μπορούσε να είναι προσυμφωνημένη. Εδώ έρχεται και ο Μπάμπης που θεωρώ δύσκολο να έπαιξε νεκροφάνειας όντας μαφιόζος και να έσωσε την πρώτη δολοφονία. Πιο λογικό θα ήταν αν ήταν μαφιόζος να επανέφερε τον Πουαρώ στο παιχνίδι ξανά.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
02-09-24
14:29
Επίσης, είχε πει αυτό:Είναι τραβηγμένο αλλά υποψιάζομαι και λίγο Joji. Είναι μάλλον και αυτό που ο Μεμέτσι έλεγε "για το τέταρτο άτομο δεν θα πω αν και έχω υποψίες γιατί θα πατήσουν πάνω σε αυτό για να με βγάλουν ψεύτη" τότε που η Pak τον ρώτησε ποιους θεωρεί μαφία.
Αλλά μου φαίνεται παρατραβηγμένο να την σκοτώσουν δυο φορές.Άν ρίξετε κάρτα επαναφοράς, τουλάχιστον μη διαλέξετε πάλι τη Τζότζι. Θα πέσουν σαγόνια όταν μαθευτούν όλα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,740 μηνύματα.
02-09-24
14:43
Ναι το είχε κάνει λίγο ξεκάθαρο με το τρόπο του πως την υποπτεύεται. Αν δεν ήταν η δεύτερη δολοφονία θα το είχα σίγουρο αλλά με φαίνεται πραγματικά τραβηγμένο να το έπαιξαν τόσο risky. Ίσως πίστευαν με βεβαιότητα πως ο ultra θα μας καθοδηγεί με μαεστρία και έτσι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.Επίσης, είχε πει αυτό:
Αλλά μου φαίνεται παρατραβηγμένο να την σκοτώσουν δυο φορές.
Η δολοφονία του Micro με προβλημάτισε αρκετά τώρα. Προφανώς αυτό συνέβη γιατί όταν γράφτηκαν οι υποψίες μου η μέρα είχε ήδη τελειώσει. Θα ήταν το λογικό να τον κρατούσαν για να δημιουργηθεί εσκεμμένη σύγχυση. Αν δεν είναι ο juanium ή η Joji πάντως μπερδεύεται καλά το πράγμα.
Pak
Επιφανές μέλος
02-09-24
17:53
Εξαρχής δεν είχαμε σχολιάσει ότι είναι ύποπτος ο Μιρκο λόγω της νεκροφάνειας; Θυμάμαι λάθος;Η δολοφονία του Micro με προβλημάτισε αρκετά τώρα. Προφανώς αυτό συνέβη γιατί όταν γράφτηκαν οι υποψίες μου η μέρα είχε ήδη τελειώσει. Θα ήταν το λογικό να τον κρατούσαν για να δημιουργηθεί εσκεμμένη σύγχυση. Αν δεν είναι ο juanium ή η Joji πάντως μπερδεύεται καλά το πράγμα.
Υ.Γ
νομίζω είναι ξεκάθαρη μαφία ultra-Micro. Ξέρουμε τους στόχους.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
02-09-24
17:56
Ναι ισχύει και αυτό. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε η μαφία με τον Micro.Εξαρχής δεν είχαμε σχολιάσει ότι είναι ύποπτος ο Μιρκο λόγω της νεκροφάνειας; Θυμάμαι λάθος;
Pak
Επιφανές μέλος
02-09-24
18:00
Μπορεί να σκέφτηκαν πως με το να τον σκοτώσουν θα σώσουν και τους δυο. Θα υπολόγισαν ότι μας έχει μείνει μία νεκροφάνεια και θα είπαν μπας και του τη ρίξουμε.Ναι ισχύει και αυτό. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε η μαφία με τον Micro.
Ακραίο το ξέρω, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο απελπισμένοι είναι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
02-09-24
18:01
Νομίζω πως νεκροφάνεια και τυμβωρυχία τέλος. Από τις «δυνατές» πρέπει να έχει μείνει χρησμός της Πυθίας και αν δεν χρησιμοποιήθηκε τζάμπα ήδη, αυτός που την έχει αν είναι πολίτης πρέπει όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος να πάρει μία απόφαση-ρίσκο με αυτήν για να ξεμπροστιάσει τον τελευταίο μαφιόζο (αν δεν είναι ήδη στους νεκρούς).Μπορεί να σκέφτηκαν πως με το να τον σκοτώσουν θα σώσουν και τους δυο. Θα υπολόγισαν ότι μας έχει μείνει μία νεκροφάνεια και θα είπαν μπας και του τη ρίξουμε.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,742 μηνύματα.
02-09-24
18:02
αν πεθαιναν ολοι οι μαφιοζοι δε θα'χε τελειώσει το παιχνιδι;Νομίζω πως νεκροφάνεια και τυμβωρυχία τέλος. Από τις «δυνατές» πρέπει να έχει μείνει χρησμός της Πυθίας και αν δεν χρησιμοποιήθηκε τζάμπα ήδη, αυτός που την έχει αν είναι πολίτης πρέπει όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος να πάρει μία απόφαση-ρίσκο με αυτήν για να ξεμπροστιάσει τον τελευταίο μαφιόζο (αν δεν είναι ήδη στους νεκρούς).
giannhs2001
Επιφανές μέλος
02-09-24
18:04
Τυπικά παραμένουν ζωντανοί ο ούλτρα και η τσεμ. Για τον κρυφό μαφιόζο δεν γνωρίζουμε ακόμα την ταυτότητά του.αν πεθαιναν ολοι οι μαφιοζοι δε θα'χε τελειώσει το παιχνιδι;
Pak
Επιφανές μέλος
02-09-24
18:05
Αναφερόμουν σε αυτή που πήρα εγώ. Μπορεί να θεωρούσαν ότι η μάγισσα είναι νεκρή και να μην περίμεναν μέχρι το τέλος του χρόνου για να στείλουν το μήνυμα για τη δολοφονία (ρώτησα τη ΣΕ και μου είπαν πως αφού το στείλουν δεν μπορούν να το αλλάξουν).Νομίζω πως νεκροφάνεια
Πάντως όπως το κόβω το τέλος είναι κοντά, θα έχουμε δυο αποχωρήσεις απόψε. Ίσως τελειώσει το παιχνίδι.
Pak
Επιφανές μέλος
02-09-24
19:09
Νιώθω ότι το τέλος είναι πιο κοντά απ ό,τι πιστεύουμε, μακάρι να λήξει με νίκη των πολιτών (αλλιώς θα ξεμαλλιάσω έναν έναν όσους με κορόιδεψαν )
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
02-09-24
19:11
εγω πιστευω αν οχι σημερα αυριο το αργοτερο θα νικήσουμεΝιώθω ότι το τέλος είναι πιο κοντά απ ό,τι πιστεύουμε, μακάρι να λήξει με νίκη των πολιτών (αλλιώς θα ξεμαλλιάσω έναν έναν όσους με κορόιδεψαν )
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,282 μηνύματα.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
02-09-24
19:40
the calm before the storm
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.