Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πρώτο ποστ σχολιασμού του Samael και βάζει στο τραπέζι δύο παίκτες, Ικαρίωνα και ΣουΚου.

Για Ikarionas: λέει ότι είναι ουδέτερος, σε αυτό το ποστ δεν τον κατονομάζει για κάτι, λέει είτε είναι ένας δυναμικός πολίτης, είτε μαφιόζος που ψάχνει να βρει τον ΔΑ.

Για soukou: Λέει ότι ο soukou είναι ύποπτος καθώς δεν έδειχνε να είχε ανάγκη να ψάχνει για πληροφορίες και αθώους αλλά να ξεκινά φασαρίες, και στη συνέχεια τον ψηφίζει κιόλας.


Εδώ βάζει στο τραπέζι και τον Karadakov σε έναν ήσυχο προς το παρόν "διάλογο"

Και υπάρχει ακόμα ο ΣουΚου, αυτή τη φορά χωρίς καμία ένταση στα λόγια του, σα να αρχίζει να μαζεύεται αλλά από την άλλη τον ρωτάει και αν υπάρχει λόγος που αναστατώνεται.




Αναφέρεται ξανά στον Ικαρίωνα και λέει ότι η συμπεριφορά του με τις αλλαγές των ψήφων ίσως να θέλουν να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν. Από την άλλη όμως λέει ότι ίσως να κινείται ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού και ότι δε γνωρίζουμε τις πραγματικές του προθέσεις.

Βάζει και άλλο όνομα στο τραπέζι, τον Ultra: αρχικά λέει ότι τον παραξενεύει η γρήγορη αλλαγή ψήφων και αναφέρει ότι ίσως δόθηκε κάποιο σήμα και ότι η μετέπειτα συμπεριφορά του Ultra είναι σα να ευχαριστεί και να επιβεβαιώνει το σήμα. Στη συνέχεια όμως το γυρίζει και λέει αν ήταν μαφιόζοι θα τραβούσαν τόση προσοχή πάνω τους ούτως ώστε να καρφωθούν; Και τέλος αναφέρει ότι ο ultra μπορεί να ήταν ΔΑ και με τις αλλαγές που έγιναν στις ψήφους του να θέλησε να του φανερωθεί έστω ένας μαφιόζος.

Σχολιάζει επίσης και τη Σόφη την οποία την αναφέρει ως αθώα λόγω της αντίδρασής της απέναντι στο όλο ζήτημα με τη Μελανία, ότι το πήρε προσωπικά και δεν πονηρεύτηκε με την κάρτα να την παίξει πιο ύπουλα.

Στο τέλος του μηνύματος βασιζόμενος σε ένα ποστ του i_lie_us λέει ότι πιθανότατα δύο μαφιόζοι ψήφισαν ultra και άλλαξαν ψήφο και ότι ο Σπυράκος ήταν το εύκολο θύμα.



Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά θυμάται ότι ο ΣουΚου είπε να μπαίνουν σποιλερς, το σημειώνω.

Επαναφέρει τον ultra στο τραπέζι ως πιθανά αθώο και λέει στον Χοακίν ότι δεν είναι εμμονικός με τις ψήφους του και θα χαλαρώσει γιατί ίσως όντως ο Ουλτρα να εκνευρίστηκε από το κύμα και να έγινε συναισθηματικός. Επίσης λέει ότι δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα γιατί ίσως καταλήξουν να την πληρώσουν πιθανοί αθώοι όπως ο ultra.

Σχολιάζει επίσης τον Ηλία λέγοντας του ότι τον βλέπει κάπως ύποπτο γιατί όλο κοιμάται αλλά από την άλλη λέει οι αναλύσεις του είναι καλές και έτσι μετά τον θεωρεί αθώο (η τούμπα, της τούμπας). Και για τους ίδιους λόγος λέει θεωρεί αθώο και τον Χοακίν

Τέλος δε θεωρεί ύποπτη την Ντοιτς και ψηφίζει Χιμέλα.



Εδώ αρχίζει ένας διάλογος με τον Karadakov αν δεν απατώμαι και λέει ότι δεν έχει καταλήξει σε σίγουρους μαφιόζους , ότι είναι μπερδέμενος όσον αφορά τον Ικαρίωνα και ότι τον έχουν βρει ως εύκολο θύμα.



Σχολιάζει το παίξιμο καρτών της Χιμέλας και ότι όλοι έπεσαν πάνω του μόλις την υποψιάστηκε

Αναφέρει ξανά τη ΣουΚου, την ευχαριστεί που πήρε την ψήφο του/της από πάνω του και ότι χαίρεται για αυτή την ευκαιρία. (περίεργα πράγματααα :worry: )

Λέει στον Καραντάκοφ ότι ας μην τον εμπιστευτεί αλλά ας δει τα γεγονότα.



Εδώ εξηγεί στον Ικαρίωνα ότι η όποια κίνησή του με τις αλλαγές ψήφων ήταν για να σωθεί και ότι δεν τον ενδιέφερε αν θα έβγαζε άλλον πολίτη.

Επισημαίνει ότι ήθελε να κρατήσει την Ντοιτς στο παιχνίδι και ότι θεωρεί τον Τζόνι περισσότερο ύποπτο. Αλλά μετά λέει ότι ήταν αναπόφευκτο να μην ψηφίσει την Ντόιτς. (Ζαλίζομαι με τόσες τούμπες)



Εδώ χαίρεται ξανά που η Ντόιτς μένει γιατί λέει δεν είχε λόγο να τη βγάλει και ότι ήθελε να τη γλιτώσει από το να γίνει δεύτερος Σπυράκος.



Λέει στον Καραντάκοφ ότι δε βρίσκει λόγο να συνεχίσει να του λέει να δει τα σημάδια. Του λέει επίσης ότι ήταν ο πρώτος που τον ψήφισε και αναφέρθηκε σε αυτόν και ότι οι υπόλοιποι άλλαξαν ψήφους και ασχολήθηκαν και με άλλα άτομα ενώ ο Καραντάκοφ όχι και αυτό τον κάνει στα μάτια του μαφιόζο.



Πάμε στο τελευταίο του ποστ τώρα:

Θεωρεί ένοχους Τζόνυ και Χιμέλα είτε ως δύο μαφιόζους είτε ως μαφιόζο-ΔΑ.

Ένοχος για αυτόν είναι και ο Καραντάκοφ.

Και τώρα έρχεται το κορυφαίο, θεωρεί ένοχη τη Σόφι την οποία σε πιο πάνω σχολιασμό την αναφέρει ως αθώα λόγω της αντίδρασής της.

Λέει ότι τα ποστ του Ικαρίωνα είναι ανούσια και ότι προσπαθεί να μπερδέψει παρά να βοηθήσει.

Ζητά από τον Ηλία να διαβάσει την απάντηση που έδωσε προηγουμένως.

Και εδώ πάμε ξανά σε αναφορά σε ΣουΚου, του λέει ότι τον παρεξήγησε και ότι δεν πιστεύει πως ανήκει στη μαφία και ότι αν συμμετάσχει περισσότερο θα μπορούσε να προσφέρει μεγάλη βοήθεια.

Για Ultra λέει ότι δεν έχει προλάβει να τον μελετήσει αλλά μοιάζει να είναι μαφιόζος ή συνασπισμένος ρόλος και ζητά να μη βγει από το κάδρο των υπόπτων.

Τέλος για Τάσο και Ζαξρέμιο αναφέρει ότι ήθελαν να βγει από τη μέση.






Για όλα τα παραπάνω ψηφίζω SouKou.


Θες να φυγεις κι εσυ αμεσα ε; Καθεσαι και ασχολεισαι με το υι ειπε στο τελευταιο του ποστ ο Σαμαελ και μπερδευεις το παιχνιδι. Ο Σουκου εριξε 3η ψηφο στον Σαμαελ και τον ανεβασε οταν δεν κινδυνευε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Πρώτον, μόλις βλέπω ότι η Μαφία έχει κάνει πάλι κλαρίνο και δεν πέθανε κανείς. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν με κάνετε αρχιμαφιόζο XD

Λοιπόν ξεκινάω απ'την πρώτη σελίδα, έχω κάνει παραθέσεις πολλές μαλακίες αλλά λολ, βρήκαμε κρυφό μαφιόζο, οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι πρέπει να βγει από όλα όσα έχουν γραφτεί.

Η ΜΠΛΟΥ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΙ, δεν ξέρω γιατί έχω κολλήσει, αλλά κοριτσάκια που είναι μες στη ζάχαρη εγώ δεν τα εμπιστεύομαι. Θα δούμε πως μετά η ΜΠΛΟΥ αρχίζει και αγχώνεται, τα παίρνει με την Χιμέλα κλπ. Την έχω στο μικροσκόπιο απ'το πρώτο λεπτό χωρίς να έχω αποφασίσει... Σε αυτό το μήνυμα που παραθέτω, απαντά στο τσαραχαφ ο οποίος είναι φίλος της. Όλα είναι πιθανά γλειψίματα ή ξεκαρφώματα!(έχω παρανοήσει γενικά απ'την ζέστη, μην κολλάτε απαραίτητα σε όλα αυτά που λέω)


Η Σοφία πραγματικά ή τρολάρει ή είναι πανέξυπνη. Εδώ σας κάνω παράθεση την ψήφο της το πρώτο απόγευμα αν δεν κάνω λάθος. Να μην επαναλάβω ότι πιστεύω πως πιθανότατα παίζει μόνη της και δεν την δασκαλεύει κανείς. Απλά σαν επανάληψη, την παραθέτω για να δούμε τι γίνεται με όλους.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ. Λοιπόν, από την πρώτη μέρα κι εσένα σ'έχω στο μάτι και θέλω να φύγεις απ'το Παλέρμο. Εδώ μας λες λογικές σκέψεις πάνω κάτω αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε ένα παραπάνω στοιχείο.Ο Σαμ είναι ΜΑΦΙΟΖΟΣ. Δυστυχώς ξέχασα πότε έγραψες αυτό το πονηρουποστηρικτικό μήνυμα, αλλά αν δεν κάνω λάθος ήταν σε φάση που ο Σαμ ακόμα δεν κινδύνευε ιδιαίτερα. Κάπου πρώτο απόγευμα ή το επόμενο πρωί. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΗ.

Δεν σας κάνω επικόλληση όλο το μήνυμα. Ο Σαμ στην πρώτη ψηφοφορία έδωσε Σουκου, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί μπορεί κάλλιστα να τον καλύπτει έτσι. Οπότε όσον αφορά τις κινήσεις Σαμ, δεν αθωώνω Σουκου, αλλά ούτε και ύποπτος ιδιαίτερα φαίνεται, τον έχω ουδέτερο μέχρι στιγμής.

Εδώ ντάξει ο Καραντάκος την λέει σε Σαμ που πάλι θα μπορούσε να μην είναι κάτι, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν και την υπόλοιπη πορεία Καραντάκου, ΔΕΝ μου κάνει για μαφιόζος. Προχωράμε...

Ο Ακριβός σε περίπτωση που είναι μαφιόζος παίζει τέλεια τον ρόλο του παλιού έμπειρου μέλους που πρέπει να γίνει ο μέγας ιεροεξεταστής για να επιβιώσει.(πλακίτσα) Απλά σε παραθέτω γιατί πάλι εκνευρίστηκα με τον τρόπο που μου απάντησες στο πρώτο απόγευμα. Γιατί μου την μπήκες δυο φορές; Μήπως επειδή είμαι πολίτης και θες να με τρομοκρατήσεις για να σε έχω στα όπα όπα; ΠΡΟΣΕΧΕ.

Λολ, βαριέμαι να ξαναδιαβάσω ακριβώς τι λέει σε αυτές τις παραγράφους, αλλά
1η παράγραφος ->λέει για ούλτρα κλπ., πολύ μανία με ούλτρα ο σαμ...Να σημειωθεί.

2η παράγραφος->εδώ ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ της καταστροφής που κατάφερε να φύγει 2ο γύρο <3, αθωώνει Σοφάρα. Στην Σοφάρα είχα δώσει συγχωροχάρτι για τις τρέλες της επειδή δεν βάζει γλώσσα μέσα και λέει τα δικά της. Ο Σαμ γιατί την αθωώνει; Γενικά ο Σαμ δεν είχε μιλήσει για διάφορα θέματα, αλλά για την Σοφία έκατσε κι έγραψε μια αράδα. ΣΟΦΑΡΑ ΠΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΟΥΤΡΑΛ.
Επίσης αν η Μελανία ήταν μαφιόζα γιατί να αθωώσει Σοφία ο Σαμ; Οπότε η Μελανία παίρνει κάτι λίγα ποιντς προς το παρόν ως μη μαφιόζα..






Λοιπόν εδώ δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήθελα να πω,
αλλά 3 ψήφοι στον Σαμαελ ενώ είχε ήδη 2 νομίζω.
Σουκου τον πηδάει πρώτος και τον πάει στις 3 ψήφους αν θυμάμαι καλά, ενώ είχαν 5 οι άλλοι.
Τάσος τον πάει στις 4.
Ζαξρεμιος τον πάει στις 5 και την ισοψηφία
Δεν θέλω να πω ακριβώς τι σκέφτομαι, αλλά θα σας πω μόνο ότι αν ήμουν μαφιόζος δεν θα ρίσκαρα να τον πάω στις 3 ψήφους.Για την 4η και 5η, ανάλογα με το τι προδιάθεση υπάρχει στο Παλέρμο, μπορούν και να πέσουν οπότε δεν αθωώνω Τάσο και Ζαξρεμιο.
Αλλά Σουκου εδώ παίρνεις ένα (μικρό) ποιντ μη μαφιοζίλας.

Εδώ η Αλμα μου χαλάει το στόρυ(ή το φτιάχνει; ) και απευθύνεται στον Σαμαελ. Δεν το αναλύω περαιτέρω, αν κάποιος έχει κάποια φαινή ιδέα, να την πει.

Εδώ ο Σαμ λέει ότι δεν θέλει να κατηγορήσει Καραντάκο κλπ κλπ.
Αν θυμάμαι καλά ο Καραντάκος τον είχε ψιλοστριμώξει, του απαντούσε κλπ., οπότε ο μαφιόζος είναι σε θέση άμυνας.Καραντάκο παίρνεις μισό ποιντ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ. Ενώ στην ψηφοφορία γινόταν της Πόπης, έρχεται και ψηφίζει τον Τάσο και σώζει Σαμ; Ή κατάλαβα λάθος. Η δικαιολογία είναι τρατζικ. Ότι δηλαδή ο Τάσος ήταν απ'τους πρώτους που έριξαν Σαμ και άρα είναι ο πιο ύποπτος. Δηλαδή με ποιο σκεπτικό κάνεις αυτή τη χάρη στον Σαμ(που δεν ξέρεις αν είναι μαφιόζος) και ρίχνεις τζούφια ψήφο στον Τάσο που έχει μηδέν;
Είσαι και νέα παίκτρια και δεν ξέρω τι να πιστέψω αλλά εδώ τα έκανες μαντάρα και παίρνεις 3 πόντους μαφιοζίλας που κάνεις απέλπιδα προσπάθεια να σώσεις τον συμμαφιόζο σου. Άσε που βλέπω ότι σε έχουν κατηγορήσει και πολλά άτομα απ'την αρχή, μπορεί να είσαι και καμιά φανερή μαφιόζα και μια φωνή μες στο πηγάδι να είναι η αληθινή.
Τέλος πάντων, είσαι στους υπόπτους εκτός κι αν έχω χάσει κάτι οπότε και να μου υποδειχτεί.

Αν η θεωρία μου είναι σωστή, πας για αθώωση Σουκου, γενικά καλά μας τα λες. Βέβαια προς το παρόν αν θυμάμαι έχεις μόνο μισό πόντο αθωότητας οπότε άραξε.

Μην βρίζεις τον εαυτό σου μαφιόζα.(πλακίτσα)

Λοιπόν Σαμ σε έχω συμπαθήσει και λυπάμαι που σου έδωσαν ρόλο μαφίας και τα'κανες θάλασσα λόγω απειρίας. Εδώ έχουμε αποστροφή του λόγου σε στυλ "εγώ τα'λεγα αλλά τα ζώα δεν με πιστεύανε"..δεν βοήθησε τον Σαμ. Τι κρατάω:
Συνεχίζει να μιλάει για Χιμέλα, πολύ μανία.
Προσπαθεί να την πει στον Τζόνι..
Ευχαριστήρια στον Σουκου την ώρα της κολάσεως. Τι είναι αυτό; Προσπαθεί να κάνει φίλο ή ξεκαρφώνει Σουκου σε περίπτωση αποκάλυψης; Που να ξέρουμε...
Προσπαθεί να γλείψει Καραντάκο για να γίνουν φίλοι. Καραντάκος πάει για αθώος.
Απαντάει και σε wild_boy, δεν ξέρω...
Τα γράφω γιατί μπορεί να χρειαστεί να ανατρέξω σε αυτό το μήνυμα στο μέλλον.

Όλα για όλα για να σωθούμε. Ο Τζόνι μάλλον είναι αθώος. Ή είναι φανερός μαφιόζος και προτιμούν να χάσουν τον φανερό απ'τον κρυφό. Λολ. Συνεχίζεται η πάρλα με Χιμέλα. Χιμέλα μάλλον αθώα.

ΜΠΛΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.(I see you)


ΜΠΛΟΥ σε δικάζει η Χιμέλα και εδώ χάνεις την ψυχραιμία σου. Όλο λες λες...
Λίγο σεβασμό στην Judge Judy.

Αυτά είχα να πω προς το παρόν.Τις τελευταίες 5 σελίδες δεν τις διάβασα γιατί έχω λυσσάξει απ'την πείνα. Βλέπω τώρα ότι έχετε φορτώσει ΝτιουμΝιουκ, θα τα διαβάσω μετά αυτά που γράψατε. Προσωπικά νιώθω πολύ άνετα με την ψήφο σε ΜΠΛΟΥ(όπως ένιωθα και χθες με Ντοιτς που φαίνεται για ψιλοαθώα lul) οπότε διατηρώ την ψήφο μου σε αυτήν και με μεγάλη χαρά θα δω αν πάτε και την ΑΛΜΑ ΛΙΜΠΡΕ στο θεό(στις ψήφους εννοώ). Είμαι διατεθιμενος να drop the charges να ουμ' αν μου παρουσιάσετε στοιχεία, αλλά εγώ χαρωπά κοριτσάκια δεν τα εμπιστεύομαι.Μην εμπιστεύεστε τις γυναίκες, δεν έχουν ψυχή(πλακίτσα).

Καλό μεσημέρι, τα λέμε μετά.

Μπαι δε γουει, επειδή έχω γράψει τεράστιο μήνυμα, όπου διαφωνείτε μου λέτε. Γιατί δίνω πολλές αθωώσεις και ποιντς αλλά είναι περισσότερο από ένστικτο. Οι ύποπτοι μου απλά δεν έχουν αυτά τα ποιντς που έχει πχ. η Χιμέλα που με την τρέλα της φτάσαμε να διώξουμε κρυφό μαφιόζο. Οπότε προτίμησα να ψηφίσω Μπλου και να μην ασχοληθώ με Χιμέλα πχ. σε αυτή τη φάση. Με καταλαβαίνετε πιστεύω, οι περισσότεροι έχετε το μέσο νου.(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΟΛΟΙ έχετε το μέσο νου, μην παρεξηγιέστε).
Αυτά, γεια.



Γεια όσους δεν ασχολούνται με την πολιτική καθόλου, να ο Σαμαελ
Θενκς για την αιτιολόγηση, δε νομίζω ότι έχασα καμία ψυχραιμία μου, αν παρατηρήσεις τα μηνύματα από το απόγευμα μου είχε ρίξει κατηγορίες της απαντούσα και δεν ασχολιόταν καν και μετά έκανε το μήνυμα πάνω στο οποίο και της απάντησα, την οποία απάντηση μου αν δεις ούτε τότε τη σχολίασε. Αν είναι να λέει κάποιος κάτι μετά να τον σχολιάζουμε και να εξαφανιζόμαστε δε νομίζω να βγαίνει πουθενά. Και ο ισχυρισμός της για το ότι παραφύλαγα για να σώσω τυχόν συνμαφιόζο μου ήταν άτοπος και λόγω των ψήφων που υπήρχαν, έχω screenshots με τις ψήφους και τα άτομα αν τα θέλετε, τα κράτησα για να δω τι αλλαγές γίνονται και ο λόγος που δεν ψήφισα όπως ανέφερα στο ποστ πάνω στο οποίο απάντησε η Χιμέλα ήταν γιατί είχα μπερδευτεί εντελώς και δεν ήθελα να πάρω κανέναν στο λαιμό μου.



Γεια σας τώρα, με περιμένει η διπλωματική μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Αν μετά τον Τασο αρχιζεις να κολλας σε Καραντακο θα εισαι η επομενη που θα φυγει. Οχι γιατι τον εχω αθωο αλλα γιατι σιγουρα δεν ειναι για τωρα. Ψηφιζεις ολο λαθος και δεν εχεις αναφερει κανεναν σιγουρο υποπτο.
Ρε συ κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω...

Είναι 3 πραγματα που με υποψιαζουν εναντίον σου, το ένα απο αυτά είναι ότι ο Σάμαελ σε κατηγορησε στα τελευταια του λογια και ΜΑΖΙ με τα άλλα δυο που είναι το ότι σας μαζεψαν να μην συνεχίσετε την κουβεντα με τον Χαρυ Ποτερ και η αλλαγή του παιχνιδιού σου απο εχθες και μετά. Όλα μαζί συνηγορουν για εμένα στην ενοχή σου. Όχι μονο το ένα.

Μην με ξαναβάλεις να τα πω. :P

Ικαρίωνα, όχι δεν κόλλησα αλλά και ούτε θα κολλήσω, απλά με βάση αυτά που είπε έβγαλα ένα συμπέρασμα και αυτό είναι μόνο! Δεν θα σταθώ στο ότι λες ότι ψηφίζω όλο λάθος, γιατί πολύ απλά κανένας μας δεν ξέρει σίγουρα ψηφίζει σωστά με αυτά που βλέπει ούτε κανένας μας δεν μπορεί να είναι 100% απόλυτα σίγουρα σωστός για αυτά τα σενάρια που γράφει :)

Karadakov, αρχικά για να λυθεί το θέμα το σχόλιο που έκανα για τον Χάρυ Πότερ στον Samael, πιστεύεις ότι από την πρώτη μέρα υποθέτοντας ότι είμαι μαφία, θα καρφωνόμουν ότι είμαι μαφιόζα ή στην χειρότερη ότι συνεργαζόμουν με τον Samael ;
Τόσο χαζή είμαι που θα το έκανα αυτό ολοφάνερο; Για να λυθεί το θέμα με αυτό το σχόλιο, δεν το έκανα στα πλαίσια του παιχνιδιού αλλά στα πλαίσια και μόνο καλοσωρίσματος. Όσο για την αλλαγή της ψήφου τα δικαιολόγησα, δεν έχω κάτι άλλο να πω :) Και είπα δεν είμαι σίγουρος αν ανήκεις 100% μαφία απλά με ό,τι είπες, στάθηκα και εγώ κάπου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Θες να φυγεις κι εσυ αμεσα ε; Καθεσαι και ασχολεισαι με το υι ειπε στο τελευταιο του ποστ ο Σαμαελ και μπερδευεις το παιχνιδι. Ο Σουκου εριξε 3η ψηφο στον Σαμαελ και τον ανεβασε οταν δεν κινδυνευε.

Και μετά την άλλαξε σε Εμιλούκο, τσέκαρε λίγο τις ψήφους, επίσης στη δημοσκόπηση δεν τον ψήφισε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ικαρίωνα, όχι δεν κόλλησα αλλά και ούτε θα κολλήσω, απλά με βάση αυτά που είπε έβγαλα ένα συμπέρασμα και αυτό είναι μόνο! Δεν θα σταθώ στο ότι λες ότι ψηφίζω όλο λάθος, γιατί πολύ απλά κανένας μας δεν ξέρει σίγουρα ψηφίζει σωστά με αυτά που βλέπει ούτε κανένας μας δεν μπορεί να είναι 100% απόλυτα σίγουρα σωστός για αυτά τα σενάρια που γράφει :)

Karadakov, αρχικά για να λυθεί το θέμα το σχόλιο που έκανα για τον Χάρυ Πότερ στον Samael, πιστεύεις ότι από την πρώτη μέρα υποθέτοντας ότι είμαι μαφία, θα καρφωνόμουν ότι είμαι μαφιόζα ή στην χειρότερη ότι συνεργαζόμουν με τον Samael ;
Τόσο χαζή είμαι που θα το έκανα αυτό ολοφάνερο; Για να λυθεί το θέμα με αυτό το σχόλιο, δεν το έκανα στα πλαίσια του παιχνιδιού αλλά στα πλαίσια και μόνο καλοσωρίσματος. Όσο για την αλλαγή της ψήφου τα δικαιολόγησα, δεν έχω κάτι άλλο να πω :) Και είπα δεν είμαι σίγουρος αν ανήκεις 100% μαφία απλά με ό,τι είπες, στάθηκα και εγώ κάπου.


Χαζή όχι, αφελής ναι ίσως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπον οπως ανεφερε ο Καραντακος τρια ατομα ξαφνιαστηκαν οταν αρχισε να μαζευει ψηφους απ το πουθενα ο Σαμαελ και ελεγαν πως υπαρχει κυμα. Τσαρα, Αλμα και Μελανια. Ειναι η τριαδα που σας εδωσα σημερα το πρωι. 100% υπαρχει μαφιοζος στην τριαδα ο οποιος ηθελε να νομιζουν οι πολιτες οτι παει να γινει κυμα σε αλλον εναν αθωο μετα τον Σπυρο. Τι δηλαδη; Και οι τρεις αθωοι πολιτες ειναι που δεν ειχαν καμια προτερη πληροφορια για τον Σαμαηλ; Μην τρελαθουμε. Και το γεγονος οτι και οι τρεις αντι να δουν αυτο και να αλληλοκατηγορηθουν, μοιραζουν ψηφους σε ασχετα ατομα και μπερδευουν το παιχνιδι, μου τους κανει και τους τρεις κακους.

Επισης μαζι μ αυτους για κυμα μιλησε και ο Γουαιλντ Μποι με λιγο διαφορετικο τροπο, οποιος ψηφισε Ζαχρεμ, το ατομο που πηγε σε ισοψηφια τον Κρυφο μαφιοζο. Τον ξεχασες αυτον Καραντακο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Αρχικα θελω να πω μπραβο για το ποστ πιο πανω του Χοακιν,για το ποσο ευαναγνωστο ειναι και κανει παραθεσεις σε "to the point" σημεια και οχι σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποστ που κανουν πολλοι.Ασχετως αν συμφωνω η διαφωνω μαζι του,ασχετως αν ειναι πολιτης ή μαφία.

Πρωτον. ειναι σιγουρα αθωωος ο Χοακιν λεω εγω,διοτι σιγα σαν μαφιοζος μην πηγαινει σελιδα 1 μεχρι 26 για να δωσει στοιχεία.Εγραφε 2-3 μαλακιες για καποιον και ξεμπερδευε.Αρα στα ματια μου αθωος.

Δευτερον εγω δεν θα παιξω στην 2η γυρα με κανεναν νεκρο απο μαφιοζους με Πλοτ Τουιστς ακομα και θα το παω ως εξης:

Ζαξρεμιος
ΤασουληςΖγ
Καραντακοφ
Σμαγκ
και εγω. 10 λεπτα πριν η ψηφοφορία των 8 κλεισει ολοι δωσαμε τον Τζακ Σπαροου.
Αλλη εκλεισε ως εξης:
ComfortablySmug --> Samael
Himela --> Samael
TasosZG --> Samael
JKaradakov --> Samael
Ζαξρεμιος --> Samael
Αυτοι εδωσαν τις τελικες ψηφους στον πειρατη μας.Αρχικα η Χιμελα εκανε ALL IN για να βγαλει στην παραταση Σαμαελ.
Αθωα για τωρα
Ζαξ,Τασος Σμαγκ και Καρα εδωσαν σταθερα.Τασος πιο αθωος απο αυτους τους 3 που επαιξε την Magic card(αν και ειναι κωλοπαιδο και τα κανει τετοια σαν κακος) αλλα δεν εχει σημασια ακομα ειναι πιο αθωους απο αυτους.Οι υπολοιποι ειναι και αυτοι αλλα σε μικροτερη κλιμακα.Μετα απο αυτους πιστευω εχω δειξει και εγω σε λιγοτερη κλιμακα αθωοτητας απο τους προ αναφερθεντες,διοτι τον ψηφισα αλλα την αλλαξα στο τελος την ψηφο στο Εμιλουκο στο παρα 2 αλλα και επειδη με ψηφισε και ο Σαμαελ πρωτο γυρο.Ειναι και αυτο 5% ενδειξη αθωοτητας.

Το παραδοξο ξερετε ποιο ειναι;και το ρωταει και το αγριοπαιδι ακριβως απο κατω με το τελος της ψηφοφοριας.
Δεν καταλαβαίνω:
3. Το γιατί ο Samael περίμενε μέχρι το τέλος, αφού έτσι κι αλλιώς τον εαυτό του θα πήγαινε να σώσει ούτως ή άλλως.
Μαλλον λαθος απειριας το βλεπω εγω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Να μαι πάλι.

Πως τον καθοδηγώ όταν του λέω ότι θεωρητικά όλο την μερα διαβαζε το θέμα και έρχεται και λεει 4-5 γραμμές. Δεν νομίζω πως ένας μαφιοζος θα ήταν δικτικος προς τον ΔΑ του στην αρχή αλλα μάλλον πιο φιλικός

Όπως και να έχει οι υπόλοιποι κρίνουν το να το συζητάμε εμεις δεν ξερω πόσο νόημα έχει.

Δε λέω ότι είμαι σίγουρος, αυτά τα αφήνω για άλλους. Λέω αυτό που παρατήρησα. Δε μπορώ να ανακυκλώνω τα ίδια και τα ίδια. Αυτό που λες πάντως, δε θα μπορούσε να είναι μια χαρά παρακίνηση προς αυτόν, ότι τον χρειάζεται περισσότερο η μαφία του;

Οπότε τελικά όχι γιατί με ψήφισε, αλλά αντιλήφθηκα να παίζει κάτι ίσως με τον Samael, που πήρε πίσω και ήθελε να δικαιολογηθεί για εμένα τουλάχιστον και όχι πετυχημένα,
αλλάζω την ψήφο μου σε JKaradakov

Εσύ καλά, συνέχισε να ψηφίζεις όποιον σε κατηγορεί, να δούμε τι θα καταλάβεις.

Να ρωτήσω κολλητε, ντετέκτιβ δεν παίζει να ρώτησε για Σαμαελ και να τον έδωσε ε;

Ο λόγος που θα σε ψηφίσω τώρα αλλά αν δεν πάρει ψήφο θα αλλάξω είναι ότι έχεις κατηγορήσει 17 στους 22. Αυτοί που τον ψήφισαν ύποπτοι Σαμαελ, αυτοί που τον έσωσαν και ψήφισαν Τζόνι εμιλουκο και ντοιτς ύποπτοι. Ε Νταξει δεν μένει και κάνεις. Πες μου 2 αθώους τώρα, τόσα έγιναν. Όλοι λες να κάναν το πλοτ τουιστ; όλοι; κάνεις δεν έκανε στάνταρ πλει
Ψήφο σε Τσαρα.

Και ρε μάστορα για πες μου λίγο σε παρακαλώ; Πόσους ντετέκτιβ έχει αυτό το παιχνίδι;; 12; Γιατί αν έχει τόσους πάσο. Αλλά εγώ ξέρω ότι υπάρχει ΕΝΑΣ ντετέκτιβ και ΤΡΙΑ όνειρα. Αν θέλεις να μου πεις ότι και ο ντετέκτιβ ρώτησε και 3 ακόμη πολίτες για το ίδιο άτομο, που σημειωτέον δε μιλούσε και ιδιαίτερα, δεν ξέρω τι να σου απαντήσω ειλικρινά. Εγώ προσωπικά το θεωρώ απίθανο. Οπότε ναι, πιστεύω ότι μέσα σ' αυτούς που ΔΗΛΩΝΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ για Σαμ, υπάρχει και μαφιόζος. Πού το βλέπεις το παράξενο;

Αν θέλεις 2 αθώους, στους έχω. Χοακίν και Χιμέλα. Θα μου πεις μέχρι πριν λίγο την κατηγορούσες. Ναι, αλλά βλέπω ότι έχει κάνει το play της ζωής της κι έχει στριμώξει την μαφία στα σκοινιά, επίσης κατάλαβα και αυτό που ήθελε να πει στον κόσμο.
Τώρα για τον Χοακίν θα σου πω. Του την μπήκα στην αρχή για να δω πως θα αντιδράσει, γιατί είναι ύπουλο ρεμάλι. Αλλά τον βλέπω δε μάσησε και παίζει στρωτά.

Είναι οι τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες. Μην σε παίρνει από κάτω.:)

Τσέκαρε λίγο καλύτερα αυτό που είπα, αντί να πετάς κούφιες ατάκες που δεν λένε τίποτα. Κι εσύ και όσοι με κατηγορείται δεν έχετε πει τίποτα ουσιαστικό για μένα. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς ακριβώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν δε μου λέτε κάτι που να μπορώ να απαντήσω κάτι περισσότερο από το κάνεις λάθος; Φυσικά όταν φτάνουμε στο ο λόγος μου εναντίον του δικού σου στην φάση που είμαστε θα κερδίσεις εσύ.

Ναι με βρηκες μαζι με τον Καραντακο. Ειμαστε κι οι δυο μαζι. Η αθωοτητα μου φαινεται απο πολλα σημεια. Αν ημουν μαφιοζος δεν θα εστρεφα στο τελος ολους προς Σαμαελ με ποστ που εκανα. Τον ειχα φανερο, βγηκε κρυφος, τι να κανουμε;. Σορρυ αλλα προτιμω να γραψω αυτο που θελω παραπεμποντας σε καποια χωρια μεχρι να βρω χρονο να το αναπτυξω, παρα να πεθανω και να το παρω μαζι μου.

Είπα είναι μαφιόζικη κίνηση, όχι είσαι μαφιόζος. Ντάξει, αλλά όπως είπα και στη Χιμέλα από πάνω, πες μου με ποιο τρόπο να με υπερασπιστώ, όταν όλοι αβέρτα υπονοείται απλώς ότι έχετε παίξει κάρτες ή έχετε ρόλους και απλώς ιστορίες; Ενώ ξεκάθαρα δεν το έχετε κάνει. Σου φαίνεται παράξενο να εκνευριστώ;

Θέλω να εφιστησω την προσοχή σε τυχόν πολίτη που έχει την κάρτα ακύρωση προφυλάκισης. Η μαφία, για να αποφύγει τη σημερινή ψηφοφορία στην οποία θα χάσει κι άλλον δικό της, αν έχει κάρτα άμεσης προφυλάκισης θα την παίξει. Αυτός ο πολίτης με την ακύρωση προφυλάκισης παρακαλώ να είναι εδώ και να παίξει μέσα σε 5 ώρες που έχει περιθώριο την ακύρωση ώστε και να σωσουμε τον πολίτη που θα βγάλουν οι μαφιόζοι και να βγάλουμε στην ψηφοφορία μαφιοζο. Παρακαλώ αυτόν με την ακύρωση προφυλάκισης να είναι εδώ να την παίξει πριν την ψηφοφορία. :)

Έξυπνο αυτό που κάνεις, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό να το συνεχίσεις. Διότι αν σε κάποια φάση πέσεις έξω και κάποιος γνωρίζει κάτι, δε θα μπορεί να το διορθώσει.


Για να κλείσω για την ώρα. Βλέπω η ψηφοφορία γέρνει απότομα προς Ντιουμ, αν δω πάλι 900 αλλαγές ψήφου στα τελευταία λεπτά, θα κινηθώ αναλόγως και πείτε ό,τι θέλετε για μένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Χαζή όχι, αφελής ναι ίσως.

:P


tsarachaf γενικά ίσως έχεις δίκιο ότι μπορεί να κάνω λάθος να ψηφίζω όσους με κατηγορούν αλλά εδώ αιτιολόγησα γιατί το έκανα. Μπορεί το σενάριο στο οποίο βασίστηκα να ήταν λάθος, Know knows? Θα δείξει η πορεία ! Πάντως αν θυμάσαι είχα ψηφίσει αρχικά την Ντόιτς που μετά με είχε βγάλει νομίζω αθώα αλλά την άλλαξα μετά καθώς κατάλαβα ότι και από αυτό που είπε η Himela ότι δεν παίζει ως τώρα τουλάχιστον να είναι μαφιόζα.

Όσον αφορά το σχόλιο της μπλου για τον Samael που πρώτα με βγάζει αθώα και μετά ένοχη συμφωνώ μαζί της και το θεωρώ το αποκορύφωμα. Και μάλιστα με ενοχοποιεί αφού πήγε χώρα φαντασμάτων! Και εδώ έρχομαι να προσθέσω στον tsarachaf ότι ψήφισα Samael στην ψηφοφορία(δημοσκόπηση) όταν με είχε για αθώα, και όταν βγήκε με κατηγόρησε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Να μαι πάλι.



1)Δε λέω ότι είμαι σίγουρος, αυτά τα αφήνω για άλλους. Λέω αυτό που παρατήρησα. Δε μπορώ να ανακυκλώνω τα ίδια και τα ίδια. Αυτό που λες πάντως, δε θα μπορούσε να είναι μια χαρά παρακίνηση προς αυτόν, ότι τον χρειάζεται περισσότερο η μαφία του;

2) Αν θέλεις 2 αθώους, στους έχω. Χοακίν και Χιμέλα. Θα μου πεις μέχρι πριν λίγο την κατηγορούσες. Ναι, αλλά βλέπω ότι έχει κάνει το play της ζωής της κι έχει στριμώξει την μαφία στα σκοινιά, επίσης κατάλαβα και αυτό που ήθελε να πει στον κόσμο.
Τώρα για τον Χοακίν θα σου πω. Του την μπήκα στην αρχή για να δω πως θα αντιδράσει, γιατί είναι ύπουλο ρεμάλι. Αλλά τον βλέπω δε μάσησε και παίζει στρωτά.


3)Είπα είναι μαφιόζικη κίνηση, όχι είσαι μαφιόζος. Ντάξει, αλλά όπως είπα και στη Χιμέλα από πάνω, πες μου με ποιο τρόπο να με υπερασπιστώ, όταν όλοι αβέρτα υπονοείται απλώς ότι έχετε παίξει κάρτες ή έχετε ρόλους και απλώς ιστορίες; Ενώ ξεκάθαρα δεν το έχετε κάνει. Σου φαίνεται περιεργο;

1) Εκτος κι αν δινεις εσυ αυτη τη στιγμη σημα στον ΔΑ εμμεσα λεγιντας του οτι τον χρειαζεται περισσοτερο η μαφια του. Πιο πιθανο μου φαινεται. Αρα ειναι ο Κονφυ;

2) Ο Χοακιν απο τι αθωωνεται; Δεν τον κατηγορω προς το παρον αλλα δεν βλεπω και κατι για να αθωωθει. Υπαρχουν πολυ πιο αθωοι.

3) Δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι και τι εχει κανει ο καθενας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 1/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire --> Deutsch... Lover

  4. blue_butterfly --> Soukouu

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover --> DumeNuke

  7. DumeNuke --> Ζαξρέμιος

  8. Emilouko --> DumeNuke

  9. Himela -->DumeNuke

  10. i_lie_us --> aggelogiannos

  11. Ikarionas --> ~Melania~

  12. JKaradakov --> sophie_96

  13. Joaquin --> blue_butterfly

  14. Johnny15

  15. ~Melania~

  16. sophie_96 --> JKaradakov

  17. Soukouu --> tsarachaf

  18. TasosZG --> DumeNuke

  19. tsarachaf --> JKaradakov

  20. ultraviolence --> tsarachaf

  21. Wild_Boy --> Ζαξρέμιος

  22. Ζαξρεμιος --> DumeNuke



Ψήφοι
5 DumeNuke
2 JKaradakov
2 tsarachaf
2 Ζαξρέμιος
1 aggelogiannos
1 blue_butterfly
1 Deutsch... Lover
1 ~Melania~~
1 sophie_96
1 Soukouu






Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7


Οριστικές αποχωρήσεις
Samael - [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Το μήνυμα το'γραψες για να σώσεις τον ψιλοάσχετο Σαμ τον φίλο μου που είχε ήδη μπει στις συζητήσεις απ'το πρώτο 24ωρο. Η πιο βολική στιγμή για να βοήθησεις κάποιον είναι σε ανύποπτο χρόνο.
Σταυρούλα μου ιδέα δεν είχα που θα πήγαινες ταξίδι, αλλά καλά να περάσεις και όταν γυρίσεις θα σου'χω έτοιμη βαλίτσα αποχώρησης απ'το Παλέρμο σε περίπτωση που δεν βρω πιο ύποπτο από την Μπλου και εσένα. <3
Όσον αφορά την χρησιμοποίηση του επιθέτου "βολικό" -> όλα είναι βολικά για μένα απ'την αρχή του παιχνιδιού γιατί τα λέω όπως τα βλέπω και όχι όπως θα με βόλευε αν ήμουν μαφία.Έπρεπε να με δολοφονήσετε την πρώτη νύχτα που ήμουν χαλαρός επειδή δεν είχα να φτιάξω πλεκτάνη...Τώρα έχω απασφαλίσει και θα γράφω κι άλλα κάθε μέρα πριν τις 13:00.


Δεν το έκανα σε καμία περίπτωση για να σώσω τον Samael, γιατί ήμουν και απο τους πρώτους που τον είχε προς ένοχο (και δεν βγήκε λάθος η πρόβλεψη μου). Απλά καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψιν και τυχόν συνθήκες που δεν επιτρέπουν την φουλ ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι. Όπως και να'χει πάντως, θα μπορούσες να πεις οτι έχω βοηθήσει και άλλους παίκτες εάν ακολουθήσεις την ίδια συλλογιστική πορεία, όμως δε σε βλέπω να με κατηγορείς για κάποιον άλλον.

Εάν θες να με βγάλεις απο το παιχνίδι, ιδού η ευκαιρία σου. Έχεις όλο το χρόνο να την αξιοποιήσεις και να μου ετοιμάσεις τη βαλίτσα που υποσχέθηκες, αλλά σε διαβεβαιώ οτι στη βαλίτσα μου δε θα υπάρχει κάτι ενοχοποιητικό, παρά μόνο οτι θα έχεις βάλει εσύ, μιας και είσαι ο μοναδικός που είναι τόσο σίγουρος για την ενοχή μου.

Και πίστεψε με, εάν ήμουν όντως μαφία (όπως με κατηγορείς) θα το είχες καταλάβει εξ αρχής. Ξέρεις πως παίζω σε κάθε στρατόπεδο, και μάλιστα επειδή εσύ ήσουν καθοδηγητής μου στην πρώτη μου μαφία. Μην ξεχνιόμαστε.

Όμως επειδή δε θέλω να αναλωθώ σε πράγματα που είναι παρελθόν, αλλά ούτε και να χάσω το καράβι μου πλατειάζοντας, για σήμερα ψηφίζω Emilouko για τους λόγους που εξηγώ εδώ αλλά και γιατί βλέπω οτι σήμερα περνάει κάπως απαρητήρητη (αν και η ψήφος της στον Dume με κάνει να το ξανασκέφτομαι κάπως). Πριν φύγω, προτείνω να δούμε και τους ψηφοφόρους του Johnny άλλη μια φορά, μήπως βρεθεί κάποιος ύποπτος εκεί μέσα (ύποπτοι για εμένα απο τη λίστα είναι ο Aggelogiannos και πιθανότατα το σημερινό μας φαβορί, ο DumeNuke, αλλά επειδή δεν προλαβαίνω να δώσω πλήρη αιτιολογία για την ψήφο μου, για σήμερα θα τη δώσω στην Έμιλι που είχα όπως και να έχει την αιτιολογία έτοιμη απο τον σχολιασμό).


Πρώτα ο Θεός, θα σας ξαναδώ αύριο :flowers:.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Επισης μαζι μ αυτους για κυμα μιλησε και ο Γουαιλντ Μποι με λιγο διαφορετικο τροπο, οποιος ψηφισε Ζαχρεμ, το ατομο που πηγε σε ισοψηφια τον Κρυφο μαφιοζο. Τον ξεχασες αυτον Καραντακο
Έχεις δίκιο.
Ντάξει, αλλά όπως είπα και στη Χιμέλα από πάνω, πες μου με ποιο τρόπο να με υπερασπιστώ, όταν όλοι αβέρτα υπονοείται απλώς ότι έχετε παίξει κάρτες ή έχετε ρόλους και απλώς ιστορίες; Ενώ ξεκάθαρα δεν το έχετε κάνει. Σου φαίνεται παράξενο να εκνευριστώ;
Ας κάνω μια παρατήρηση εγώ λοιπόν και βλέπουμε πως θα παει. Είπες χθες ότι το κύμα προς τον Σαμαελ δεν σου καθόταν καλά. Απο εκει υποθέτω ότι αν δεν είχαμε την τυμβωρυχία θα στρεφώσουν σε εμένα, Χιμέλα, και τον Σουκου επειδή είπες ότι το κύμα το δημιουργεί ο δεύτερος αν δεν κάνω λάθος.

Εκ του αποτελέσματος όμως, αθώωσες Χιμέλα, εμένα με έκανες ΔΑ για άσχετο λόγο αλλά δεν με έχει συνδέσει καθόλου με τον Σαμαελ τον οποίο κατηγορούσα απο την πρώτη μερα και για τον Σουκου δεν είδα καμία αναφορά. Πως προχωράμε απο εδώ και πέρα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Προς Τσάρα: εγώ ποτέ δεν υπονοησα ότι έχω κάρτες ή ότι ξέρω πράγματα με σιγουριά. Βλέπω και σκέφτομαι και λέω τις σκέψεις μου. Εσύ βλέπεις τον χαμό που έγινε με τη χτεσινή ψηφοφορία και την τυμβωρυχία προς τον Τάσο και ψηφίζεις τον καραντακοφ ο οποίος νομίζω ότι είναι από τους ελάχιστους που έχουν δείξει πολλάκις την αθωότητα τους. Δεν αγγίζεις καθόλου παίκτες που με τη συμπεριφορά τους έχουν φτάσει να έχουν ψήφους και να θεωρούνται από πολλούς μαφιόζοι, πχ με τυχαία σειρά i-lie-us, Emilouko, Dumenuke, Alma, blue, Μελανία, ακόμα και για τον Σαμαέλ που ήταν μαφιόζος δεν έχεις τίποτα να πεις. :/:

Προς Σόφη: Σε παρακαλώ αν είσαι με τους πολίτες σταμάτα να βλέπεις ποιος κατηγορεί αδίκως ή δικαίως εσένα και δες τη μεγάλη εικόνα. Δες ποιους πιστεύει ο καθένας για μαφιόζο, ποιος υποστήριξε ή κατηγόρησε ποιον κλπ. Είναι ομαδικό το παιχνίδι αλλιώς ο καθένας θα ψήφιζε όποιον τον ψηφισε και τέλος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Λοιπόν. Δυστυχώς ακόμα έχω ένα μεγάλο κομμάτι αδιάβαστο, αλλά θέλω να σχολιάσω μερικά πράγματα:

Αρχικά, προφανώς, τουλάχιστον αριθμητικά, πάμε πολύ καλά. Επομένως μέχρι εδώ είμαστε ΟΚ. Από κει και πέρα:

1. Προσωπικά τον Samael τον είχα για αθώο. Οπότε εξεπλάγην με την αποκάλυψη ότι ήταν μαφιόζος. Το βασικό συμπέρασμα που βγαίνει από αυτό είναι ότι μάλλον ο Johnny και η Deutsch είναι αθώοι και κατ' επέκταση πιθανόν να είναι η Himela αθώα.

2. Σε συνέχεια του πρώτου point, με ότι έγινε προς το τέλος της 2ης ψηφοφορίας θεωρητικά η Himela ίσως ήταν η πιο περίεργη παίκτρια. Παρ' όλα αυτά, και αιτιολόγησε επαρκώς τις κινήσεις της και επίσης, είναι δυνατόν να καρφωνόταν τόσο; Θα μου πεις, ναι ίσως είναι γιατί έτσι αθωώνεται στα μάτια των περισσοτέρων.

3. Εδώ είναι το σημαντικότερο που έχω να σημειώσω. Δύο σερί ψηφοφορίες, η έκβαση τους καθορίστηκε υπερβολικά προς το τέλος τους. Άτομα που δεν ήταν καν κοντά στο να φύγουν, ξαφνικά έπαιρναν ψήφους. Εμένα αυτό, δεν μου φαίνεται τυχαίο. Αλλά από την άλλη δεν έχω διαβάσει αρκετά για να αιτιολογήσω / βρω υπόπτους.

Επίσης δε θα μου φανεί παράξενο, οι μαφιόζοι να επέλεξαν να "αφήσουν" τον Samael να φύγει, ώστε να τον επιστρέψουν στη συνέχεια, μην περιμένοντας να πέσει Τυμβωρυχία.
Σε αυτό το σενάριο (και όχι μόνο βέβαια), ο TasosZG είναι αθώος.

Στα της σημερινής ψηφοφορίας, και με δεδομένο ότι έχω ακόμα όγκο να διαβάσω, και ότι σήμερα η μέρα μου είναι ζορισμένη, θα αφήσω την ψήφο μου όπως έχει για να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα χωρίς ακόμα να έχω όλες τις πληροφορίες που θέλω. Θα μπω πριν τελειώσει να δω μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο.
Να με συγχωρούν οι πολίτες για την απουσία μου τις τελευταίες και επόμενες ώρες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bilire

Νεοφερμένος

Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
Καλησπέρα, συγγνώμη που δε σχολιασα τπτ μέχρι τώρα.ωραια η εξέλιξη με τη απουσία της δολοφονίας 2/2 .να συνεχίσουμε έτσι.πρεπει να προλάβω λεωφορείο οπότε με το που φτάσω στο ΚΤΕΛ θα συνταξω το επόμενο ποστ. Καλή συνέχεια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Δεν το έκανα σε καμία περίπτωση για να σώσω τον Samael, γιατί ήμουν και απο τους πρώτους που τον είχε προς ένοχο (και δεν βγήκε λάθος η πρόβλεψη μου). Απλά καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψιν και τυχόν συνθήκες που δεν επιτρέπουν την φουλ ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι. Όπως και να'χει πάντως, θα μπορούσες να πεις οτι έχω βοηθήσει και άλλους παίκτες εάν ακολουθήσεις την ίδια συλλογιστική πορεία, όμως δε σε βλέπω να με κατηγορείς για κάποιον άλλον.

Εάν θες να με βγάλεις απο το παιχνίδι, ιδού η ευκαιρία σου. Έχεις όλο το χρόνο να την αξιοποιήσεις και να μου ετοιμάσεις τη βαλίτσα που υποσχέθηκες, αλλά σε διαβεβαιώ οτι στη βαλίτσα μου δε θα υπάρχει κάτι ενοχοποιητικό, παρά μόνο οτι θα έχεις βάλει εσύ, μιας και είσαι ο μοναδικός που είναι τόσο σίγουρος για την ενοχή μου.

Και πίστεψε με, εάν ήμουν όντως μαφία (όπως με κατηγορείς) θα το είχες καταλάβει εξ αρχής. Ξέρεις πως παίζω σε κάθε στρατόπεδο, και μάλιστα επειδή εσύ ήσουν καθοδηγητής μου στην πρώτη μου μαφία. Μην ξεχνιόμαστε.

Όμως επειδή δε θέλω να αναλωθώ σε πράγματα που είναι παρελθόν, αλλά ούτε και να χάσω το καράβι μου πλατειάζοντας, για σήμερα ψηφίζω Emilouko για τους λόγους που εξηγώ εδώ αλλά και γιατί βλέπω οτι σήμερα περνάει κάπως απαρητήρητη (αν και η ψήφος της στον Dume με κάνει να το ξανασκέφτομαι κάπως). Πριν φύγω, προτείνω να δούμε και τους ψηφοφόρους του Johnny άλλη μια φορά, μήπως βρεθεί κάποιος ύποπτος εκεί μέσα (ύποπτοι για εμένα απο τη λίστα είναι ο Aggelogiannos και πιθανότατα το σημερινό μας φαβορί, ο DumeNuke, αλλά επειδή δεν προλαβαίνω να δώσω πλήρη αιτιολογία για την ψήφο μου, για σήμερα θα τη δώσω στην Έμιλι που είχα όπως και να έχει την αιτιολογία έτοιμη απο τον σχολιασμό).


Πρώτα ο Θεός, θα σας ξαναδώ αύριο :flowers:.
Κοίτα Σταυρούλα σε συμπαθώ και δεν θέλω να σε σταυρώσω έτσι απλά.
Οπότε πλιζ στείλε μου το ποστ που ενοχοποιείς σαμαελ(όχι παράθεση, να δω πότε το'γραψες και το context).
Όσον αφορά αυτό που λες για τις συνθήκες κλπ. ΟΚ καλά τα λες, αλλά ο Σαμ είμαι κρυφός μαφιόζος. Do I have to spell out my reasoning for you?

Στην 2η παράγραφο τι να πω. Απ'την μια με συγκίνησες, απ'την άλλη άσε τα ποιητικά ))

Όταν σου'λεγα τι να γράψεις στο παλέρμο #40 ήσουν 13 χρονών μωρό. Τώρα είσαι 19 χρονών κάθαρμα και δεν σε εμπιστεύομαι. Προτεραιότητα έχει η μπλου, μετά είσαι εσύ και ο τσαρα. Δεν λέω ότι και οι τρεις είστε μαφιόζοι αλλά οι παλιές καραβάνες μου βρωμάνε εμένα και θα σας μελετήσω. Και ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΝΩ ΣΑΣ ΚΡΑΖΩ. Ο Ακριβός μέχρι και αθώο με είπε!!!Θέλετε μελέτη και οι τρεις.

Στο μόνο που ψιλοσυμφωνώ είναι να δούμε τι γίνεται με την προηγούμενη ψηφοφορία και τι άλλο πιθανόν έχει γίνει για να σωθεί ο Σαμαελ(αν έχει γίνει κάτι, π.χ ψήφοι Τζόνι και δικαιολογήσεις κλπ. τέτοια πράγματα).

Εν το μεταξύ ακόμα δεν πήγα να διαβάσω γιατί έχετε φορτώσει Ντιουμ. Πάω.

Καλό ταξίδι Σταυρούλα <3
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Προς Σόφη: Σε παρακαλώ αν είσαι με τους πολίτες σταμάτα να βλέπεις ποιος κατηγορεί αδίκως ή δικαίως εσένα και δες τη μεγάλη εικόνα. Δες ποιους πιστεύει ο καθένας για μαφιόζο, ποιος υποστήριξε ή κατηγόρησε ποιον κλπ. Είναι ομαδικό το παιχνίδι αλλιώς ο καθένας θα ψήφιζε όποιον τον ψηφισε και τέλος.

:redface:

Να εκφράσω ένα προβληματισμό μου στο σημείο αυτό και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και περιμένω τα σχόλια των συμπαιχτών μου. Αλλά παρατήρησα το παρακάτω:

Θυμάμαι ότι στην πρώτη ψηφοφορία ο Joaqin έδωσε ψήφο στην Ντόιτς από ότι κατάλαβα ως εύκολο θύμα και μετά ψηφίζει Samael όταν ήταν ήδη καμένο χαρτί όσον αφορά την δημοσκόπηση πάντα και το λέω γιατί τον ψήφισε προτελευταίος ή τελευταίος από όσο θυμάμαι πάντα μπορεί να κάνω και λάθος, επειδή ο samael είχε πάρει ήδη προβάδισμα και ήταν πιο σίγουρα ότι θα φύγει! Δυστυχώς όμως επειδή η δημοσκόπηση κρατάει τα ονόματα αλφαβητικά και όχι χρονολογικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ωστόσο απλά εγώ το καταθέτω :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Eileen:
«Κανείς!» απάντησαν εκνευρισμένοι οι δυο άντρες και συνέχισαν τη δουλειά τους…
0/2 λοιπόν, τέλεια!!!

Απο αυτούς κρατάω ότι λέει για ξεκάρφωμα για την Sophie και για τον Ultra μετά το ποστ του για οδηγίες προς το μέντιουμ, Ultra δεν έχω πολλά να σου προσάψω αλλά δεν έχει προσφέρει και πολλά μεχρι τώρα, πρέπει να μπεις λίγο πιο δυναμικά.

Απλώς επειδή θεωρώ το μέντιουμ έναν απ'τους σημαντικότερους ρόλους ( γι'αυτό και στο 44 τον υποδύθηκα), έγραψα ό,τι έγραψα ( πες το οδηγίες, συμβουλή, whatever) ώστε να σκέφτεται και λίγο παραπέρα. Μπορεί το μέντιουμ να είναι κάποιος νεοφερμένος παίκτης και να έβγαινε ξαφνικά, να αθώωνε με απόλυτη σιγουριά όσους κατηγόρησε ο Samael. Για να βοηθήσω τους πολίτες το έκανα. Δεν είπα ούτε να φανερωθεί, ούτε να κάνει ό,τι του λέω. Από'κει και'πέρα το μέντιουμ όπως και κάθε άλλος πολίτης βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα ή όχι, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Το αν είμαι στο παιχνίδι δυναμικά ή όχι, θα το κρίνει το post-game. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να γράφω παραπάνω, αν αυτό είναι που εννοείς.

Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke:
Κάτι πάει πολύ λάθος στην πόλη του παλέρμο. Σίγουρα δεν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσα στις ψήφους του Samael. Himela και TasosZG αθώοι, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν. Το σενάριο μου πάει λίγο πολύ στα σκουπίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβασε μαφιόζος 2/3 άτομα για ισοβαθμία.

Θεωρώ βέβαιο ότι υπάρχει πληθώρα μαφιόζων στις ψήφους των Johnny15 και Deutch. Θέλω να δω τι μπορώ να διαβάσω μέσα στο επόμενο μισάωρο, για να αλλάξω την ψήφο μου, ξεκάθαρα η Himela είναι αθώα πλέον
Για την Χιμέλα συμφωνούμε. Βέβαια, το σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι η Χιμέλα το παίζει ντέτεκτιβ είναι αν μη τι άλλο ύποπτο. Ασχολήθηκες, το αιτιολόγησες αλλά μου θυμίζει σενάρια που φτιάχνει ένας ΔΑ/μια πόρνη για να αποπροσανατολίσει.
Στον TasosZG, κρατώ τις επιφυλάξεις μου καθώς ο Samael τον είχε δώσει ως ύποπτο κι όπως είχα πει εδώ, θεωρώ ότι στήθηκε μπλόφα. Οπότε κρατώ ερωτηματικό για τον TasosZG, για την ώρα.

Αρχική Δημοσίευση από Eileen:
Κυρίες και κύριοι, ο αυτοκράτορας της καταραμένης Πόλης του Παλέρμο καλεί σε επίσημο δείπνο την Himela.
Δε μπορείτε να την ψηφίσετε σήμερα.

Εύγε στον αυτοκράτορα! Τον έχουμε εντός παιχνιδιού εν τέλει.

Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly:
Πρώτο ποστ σχολιασμού του Samael και βάζει στο τραπέζι δύο παίκτες, Ικαρίωνα και ΣουΚου.

Για Ikarionas: λέει ότι είναι ουδέτερος, σε αυτό το ποστ δεν τον κατονομάζει για κάτι, λέει είτε είναι ένας δυναμικός πολίτης, είτε μαφιόζος που ψάχνει να βρει τον ΔΑ.

Για soukou: Λέει ότι ο soukou είναι ύποπτος καθώς δεν έδειχνε να είχε ανάγκη να ψάχνει για πληροφορίες και αθώους αλλά να ξεκινά φασαρίες, και στη συνέχεια τον ψηφίζει κιόλας.


Εδώ βάζει στο τραπέζι
και τον Karadakov σε έναν ήσυχο προς το παρόν "διάλογο"

Και υπάρχει ακόμα ο ΣουΚου, αυτή τη φορά χωρίς καμία ένταση στα λόγια του, σα να αρχίζει να μαζεύεται αλλά από την άλλη τον ρωτάει και αν υπάρχει λόγος που αναστατώνεται.




Αναφέρεται ξανά στον Ικαρίωνα και λέει ότι η συμπεριφορά του με τις αλλαγές των ψήφων ίσως να θέλουν να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν. Από την άλλη όμως λέει ότι ίσως να κινείται ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού και ότι δε γνωρίζουμε τις πραγματικές του προθέσεις.

Βάζει και άλλο όνομα στο τραπέζι, τον Ultra: αρχικά λέει ότι τον παραξενεύει η γρήγορη αλλαγή ψήφων και αναφέρει ότι ίσως δόθηκε κάποιο σήμα και ότι η μετέπειτα συμπεριφορά του Ultra είναι σα να ευχαριστεί και να επιβεβαιώνει το σήμα. Στη συνέχεια όμως το γυρίζει και λέει αν ήταν μαφιόζοι θα τραβούσαν τόση προσοχή πάνω τους ούτως ώστε να καρφωθούν; Και τέλος αναφέρει ότι ο ultra μπορεί να ήταν ΔΑ και με τις αλλαγές που έγιναν στις ψήφους του να θέλησε να του φανερωθεί έστω ένας μαφιόζος.

Σχολιάζει επίσης και τη Σόφη την οποία την αναφέρει ως αθώα λόγω της αντίδρασής της απέναντι στο όλο ζήτημα με τη Μελανία, ότι το πήρε προσωπικά και δεν πονηρεύτηκε με την κάρτα να την παίξει πιο ύπουλα.

Στο τέλος του μηνύματος βασιζόμενος σε ένα ποστ του i_lie_us λέει ότι πιθανότατα δύο μαφιόζοι ψήφισαν ultra και άλλαξαν ψήφο και ότι ο Σπυράκος ήταν το εύκολο θύμα.



Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά θυμάται ότι ο ΣουΚου είπε να μπαίνουν σποιλερς, το σημειώνω.

Επαναφέρει τον ultra στο τραπέζι ως πιθανά αθώο και λέει στον Χοακίν ότι δεν είναι εμμονικός με τις ψήφους του και θα χαλαρώσει γιατί ίσως όντως ο Ουλτρα να εκνευρίστηκε από το κύμα και να έγινε συναισθηματικός. Επίσης λέει ότι δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα γιατί ίσως καταλήξουν να την πληρώσουν πιθανοί αθώοι όπως ο ultra.

Σχολιάζει επίσης τον Ηλία λέγοντας του ότι τον βλέπει κάπως ύποπτο γιατί όλο κοιμάται αλλά από την άλλη λέει οι αναλύσεις του είναι καλές και έτσι μετά τον θεωρεί αθώο (η τούμπα, της τούμπας). Και για τους ίδιους λόγος λέει θεωρεί αθώο και τον Χοακίν

Τέλος δε θεωρεί ύποπτη την Ντοιτς και ψηφίζει Χιμέλα.



Εδώ αρχίζει ένας διάλογος με τον Karadakov αν δεν απατώμαι και λέει ότι δεν έχει καταλήξει σε σίγουρους μαφιόζους , ότι είναι μπερδέμενος όσον αφορά τον Ικαρίωνα και ότι τον έχουν βρει ως εύκολο θύμα.



Σχολιάζει το παίξιμο καρτών της Χιμέλας και ότι όλοι έπεσαν πάνω του μόλις την υποψιάστηκε

Αναφέρει ξανά τη ΣουΚου, την ευχαριστεί που πήρε την ψήφο του/της από πάνω του και ότι χαίρεται για αυτή την ευκαιρία. (περίεργα πράγματααα :worry: )

Λέει στον Καραντάκοφ ότι ας μην τον εμπιστευτεί αλλά ας δει τα γεγονότα.



Εδώ εξηγεί στον Ικαρίωνα ότι η όποια κίνησή του με τις αλλαγές ψήφων ήταν για να σωθεί και ότι δεν τον ενδιέφερε αν θα έβγαζε άλλον πολίτη.

Επισημαίνει ότι ήθελε να κρατήσει την Ντοιτς στο παιχνίδι και ότι θεωρεί τον Τζόνι περισσότερο ύποπτο. Αλλά μετά λέει ότι ήταν αναπόφευκτο να μην ψηφίσει την Ντόιτς. (Ζαλίζομαι με τόσες τούμπες)



Εδώ χαίρεται ξανά που η Ντόιτς μένει γιατί λέει δεν είχε λόγο να τη βγάλει και ότι ήθελε να τη γλιτώσει από το να γίνει δεύτερος Σπυράκος.



Λέει στον Καραντάκοφ ότι δε βρίσκει λόγο να συνεχίσει να του λέει να δει τα σημάδια. Του λέει επίσης ότι ήταν ο πρώτος που τον ψήφισε και αναφέρθηκε σε αυτόν και ότι οι υπόλοιποι άλλαξαν ψήφους και ασχολήθηκαν και με άλλα άτομα ενώ ο Καραντάκοφ όχι και αυτό τον κάνει στα μάτια του μαφιόζο.



Πάμε στο τελευταίο του ποστ τώρα:

Θεωρεί ένοχους Τζόνυ και Χιμέλα είτε ως δύο μαφιόζους είτε ως μαφιόζο-ΔΑ.

Ένοχος για αυτόν είναι και ο Καραντάκοφ.

Και τώρα έρχεται το κορυφαίο, θεωρεί ένοχη τη Σόφι την οποία σε πιο πάνω σχολιασμό την αναφέρει ως αθώα λόγω της αντίδρασής της.

Λέει ότι τα ποστ του Ικαρίωνα είναι ανούσια και ότι προσπαθεί να μπερδέψει παρά να βοηθήσει.

Ζητά από τον Ηλία να διαβάσει την απάντηση που έδωσε προηγουμένως.

Και εδώ πάμε ξανά σε αναφορά σε ΣουΚου, του λέει ότι τον παρεξήγησε και ότι δεν πιστεύει πως ανήκει στη μαφία και ότι αν συμμετάσχει περισσότερο θα μπορούσε να προσφέρει μεγάλη βοήθεια.

Για Ultra λέει ότι δεν έχει προλάβει να τον μελετήσει αλλά μοιάζει να είναι μαφιόζος ή συνασπισμένος ρόλος και ζητά να μη βγει από το κάδρο των υπόπτων.

Τέλος για Τάσο και Ζαξρέμιο αναφέρει ότι ήθελαν να βγει από τη μέση.






Για όλα τα παραπάνω ψηφίζω SouKou.

Οκ έκανες παράθεση μηνύματα του κι έγραψες τι εννοούσε ο Samael. Εσύ τι συμπεράσματα βγάζεις απ'όλα αυτά;


Πρέπει να έρθουν σε ισοψηφία πάλι 2-3 άτομα, για να κόψουμε κινήσεις. Στις ψήφους κατά του Τζόνι στην δημοσκόπηση, αποκλείεται να μην υπάρχει έστω κι ένας μαφιόζος που βοήθησε τον Samael. Θα συνέφερε να κόψουμε αντιδράσεις σε μια ισοψηφία των aggelogiannos, DumeNuke, tsarachaf. Ο Dume έχει ήδη αρκετές, μήπως να ανέβαινε ο tsarachaf που έχει ήδη 2? No problem και για τον aggelogiannos. Θα εκπλαγώ αν ανάμεσα σε αυτούς τους 3 δεν υπάρχει μαφιόζος.

Άλμα καλό ταξίδι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 1/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre --> Emilouko

  3. bilire --> Deutsch... Lover

  4. blue_butterfly --> Soukouu

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover --> DumeNuke

  7. DumeNuke --> Ζαξρέμιος

  8. Emilouko --> DumeNuke

  9. Himela -->DumeNuke

  10. i_lie_us --> aggelogiannos

  11. Ikarionas --> ~Melania~

  12. JKaradakov --> sophie_96

  13. Joaquin --> blue_butterfly

  14. Johnny15

  15. ~Melania~

  16. sophie_96 --> JKaradakov

  17. Soukouu --> tsarachaf

  18. TasosZG --> DumeNuke

  19. tsarachaf --> JKaradakov

  20. ultraviolence --> tsarachaf

  21. Wild_Boy --> Ζαξρέμιος

  22. Ζαξρεμιος --> DumeNuke



Ψήφοι
5 DumeNuke
2 JKaradakov
2 tsarachaf
2 Ζαξρέμιος
1 aggelogiannos
1 blue_butterfly
1 Deutsch... Lover
1 Emilouko
1 ~Melania~~
1 sophie_96
1 Soukouu


Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top