
01-08-18

14:56
Πρώτο ποστ σχολιασμού του Samael και βάζει στο τραπέζι δύο παίκτες, Ικαρίωνα και ΣουΚου.
Για Ikarionas: λέει ότι είναι ουδέτερος, σε αυτό το ποστ δεν τον κατονομάζει για κάτι, λέει είτε είναι ένας δυναμικός πολίτης, είτε μαφιόζος που ψάχνει να βρει τον ΔΑ.
Για soukou: Λέει ότι ο soukou είναι ύποπτος καθώς δεν έδειχνε να είχε ανάγκη να ψάχνει για πληροφορίες και αθώους αλλά να ξεκινά φασαρίες, και στη συνέχεια τον ψηφίζει κιόλας.
Εδώ βάζει στο τραπέζι και τον Karadakov σε έναν ήσυχο προς το παρόν "διάλογο"
Και υπάρχει ακόμα ο ΣουΚου, αυτή τη φορά χωρίς καμία ένταση στα λόγια του, σα να αρχίζει να μαζεύεται αλλά από την άλλη τον ρωτάει και αν υπάρχει λόγος που αναστατώνεται.
Αναφέρεται ξανά στον Ικαρίωνα και λέει ότι η συμπεριφορά του με τις αλλαγές των ψήφων ίσως να θέλουν να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν. Από την άλλη όμως λέει ότι ίσως να κινείται ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού και ότι δε γνωρίζουμε τις πραγματικές του προθέσεις.
Βάζει και άλλο όνομα στο τραπέζι, τον Ultra: αρχικά λέει ότι τον παραξενεύει η γρήγορη αλλαγή ψήφων και αναφέρει ότι ίσως δόθηκε κάποιο σήμα και ότι η μετέπειτα συμπεριφορά του Ultra είναι σα να ευχαριστεί και να επιβεβαιώνει το σήμα. Στη συνέχεια όμως το γυρίζει και λέει αν ήταν μαφιόζοι θα τραβούσαν τόση προσοχή πάνω τους ούτως ώστε να καρφωθούν; Και τέλος αναφέρει ότι ο ultra μπορεί να ήταν ΔΑ και με τις αλλαγές που έγιναν στις ψήφους του να θέλησε να του φανερωθεί έστω ένας μαφιόζος.
Σχολιάζει επίσης και τη Σόφη την οποία την αναφέρει ως αθώα λόγω της αντίδρασής της απέναντι στο όλο ζήτημα με τη Μελανία, ότι το πήρε προσωπικά και δεν πονηρεύτηκε με την κάρτα να την παίξει πιο ύπουλα.
Στο τέλος του μηνύματος βασιζόμενος σε ένα ποστ του i_lie_us λέει ότι πιθανότατα δύο μαφιόζοι ψήφισαν ultra και άλλαξαν ψήφο και ότι ο Σπυράκος ήταν το εύκολο θύμα.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά θυμάται ότι ο ΣουΚου είπε να μπαίνουν σποιλερς, το σημειώνω.
Επαναφέρει τον ultra στο τραπέζι ως πιθανά αθώο και λέει στον Χοακίν ότι δεν είναι εμμονικός με τις ψήφους του και θα χαλαρώσει γιατί ίσως όντως ο Ουλτρα να εκνευρίστηκε από το κύμα και να έγινε συναισθηματικός. Επίσης λέει ότι δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα γιατί ίσως καταλήξουν να την πληρώσουν πιθανοί αθώοι όπως ο ultra.
Σχολιάζει επίσης τον Ηλία λέγοντας του ότι τον βλέπει κάπως ύποπτο γιατί όλο κοιμάται αλλά από την άλλη λέει οι αναλύσεις του είναι καλές και έτσι μετά τον θεωρεί αθώο (η τούμπα, της τούμπας). Και για τους ίδιους λόγος λέει θεωρεί αθώο και τον Χοακίν
Τέλος δε θεωρεί ύποπτη την Ντοιτς και ψηφίζει Χιμέλα.
Εδώ αρχίζει ένας διάλογος με τον Karadakov αν δεν απατώμαι και λέει ότι δεν έχει καταλήξει σε σίγουρους μαφιόζους , ότι είναι μπερδέμενος όσον αφορά τον Ικαρίωνα και ότι τον έχουν βρει ως εύκολο θύμα.
Σχολιάζει το παίξιμο καρτών της Χιμέλας και ότι όλοι έπεσαν πάνω του μόλις την υποψιάστηκε
Αναφέρει ξανά τη ΣουΚου, την ευχαριστεί που πήρε την ψήφο του/της από πάνω του και ότι χαίρεται για αυτή την ευκαιρία. (περίεργα πράγματααα)
Λέει στον Καραντάκοφ ότι ας μην τον εμπιστευτεί αλλά ας δει τα γεγονότα.
Εδώ εξηγεί στον Ικαρίωνα ότι η όποια κίνησή του με τις αλλαγές ψήφων ήταν για να σωθεί και ότι δεν τον ενδιέφερε αν θα έβγαζε άλλον πολίτη.
Επισημαίνει ότι ήθελε να κρατήσει την Ντοιτς στο παιχνίδι και ότι θεωρεί τον Τζόνι περισσότερο ύποπτο. Αλλά μετά λέει ότι ήταν αναπόφευκτο να μην ψηφίσει την Ντόιτς. (Ζαλίζομαι με τόσες τούμπες)
Εδώ χαίρεται ξανά που η Ντόιτς μένει γιατί λέει δεν είχε λόγο να τη βγάλει και ότι ήθελε να τη γλιτώσει από το να γίνει δεύτερος Σπυράκος.
Λέει στον Καραντάκοφ ότι δε βρίσκει λόγο να συνεχίσει να του λέει να δει τα σημάδια. Του λέει επίσης ότι ήταν ο πρώτος που τον ψήφισε και αναφέρθηκε σε αυτόν και ότι οι υπόλοιποι άλλαξαν ψήφους και ασχολήθηκαν και με άλλα άτομα ενώ ο Καραντάκοφ όχι και αυτό τον κάνει στα μάτια του μαφιόζο.
Πάμε στο τελευταίο του ποστ τώρα:
Θεωρεί ένοχους Τζόνυ και Χιμέλα είτε ως δύο μαφιόζους είτε ως μαφιόζο-ΔΑ.
Ένοχος για αυτόν είναι και ο Καραντάκοφ.
Και τώρα έρχεται το κορυφαίο, θεωρεί ένοχη τη Σόφι την οποία σε πιο πάνω σχολιασμό την αναφέρει ως αθώα λόγω της αντίδρασής της.
Λέει ότι τα ποστ του Ικαρίωνα είναι ανούσια και ότι προσπαθεί να μπερδέψει παρά να βοηθήσει.
Ζητά από τον Ηλία να διαβάσει την απάντηση που έδωσε προηγουμένως.
Και εδώ πάμε ξανά σε αναφορά σε ΣουΚου, του λέει ότι τον παρεξήγησε και ότι δεν πιστεύει πως ανήκει στη μαφία και ότι αν συμμετάσχει περισσότερο θα μπορούσε να προσφέρει μεγάλη βοήθεια.
Για Ultra λέει ότι δεν έχει προλάβει να τον μελετήσει αλλά μοιάζει να είναι μαφιόζος ή συνασπισμένος ρόλος και ζητά να μη βγει από το κάδρο των υπόπτων.
Τέλος για Τάσο και Ζαξρέμιο αναφέρει ότι ήθελαν να βγει από τη μέση.
Για όλα τα παραπάνω ψηφίζω SouKou.
Θες να φυγεις κι εσυ αμεσα ε; Καθεσαι και ασχολεισαι με το υι ειπε στο τελευταιο του ποστ ο Σαμαελ και μπερδευεις το παιχνιδι. Ο Σουκου εριξε 3η ψηφο στον Σαμαελ και τον ανεβασε οταν δεν κινδυνευε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.