Πρώτον, μόλις βλέπω ότι η Μαφία έχει κάνει πάλι κλαρίνο και δεν πέθανε κανείς. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν με κάνετε αρχιμαφιόζο XD
Λοιπόν ξεκινάω απ'την πρώτη σελίδα, έχω κάνει παραθέσεις πολλές μαλακίες αλλά λολ, βρήκαμε κρυφό μαφιόζο, οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι πρέπει να βγει από όλα όσα έχουν γραφτεί.
Η ΜΠΛΟΥ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΙ, δεν ξέρω γιατί έχω κολλήσει, αλλά κοριτσάκια που είναι μες στη ζάχαρη εγώ δεν τα εμπιστεύομαι. Θα δούμε πως μετά η ΜΠΛΟΥ αρχίζει και αγχώνεται, τα παίρνει με την Χιμέλα κλπ. Την έχω στο μικροσκόπιο απ'το πρώτο λεπτό χωρίς να έχω αποφασίσει... Σε αυτό το μήνυμα που παραθέτω, απαντά στο τσαραχαφ ο οποίος είναι φίλος της. Όλα είναι πιθανά γλειψίματα ή ξεκαρφώματα!(έχω παρανοήσει γενικά απ'την ζέστη, μην κολλάτε απαραίτητα σε όλα αυτά που λέω)
Η Σοφία πραγματικά ή τρολάρει ή είναι πανέξυπνη. Εδώ σας κάνω παράθεση την ψήφο της το πρώτο απόγευμα αν δεν κάνω λάθος. Να μην επαναλάβω ότι πιστεύω πως πιθανότατα παίζει μόνη της και δεν την δασκαλεύει κανείς. Απλά σαν επανάληψη, την παραθέτω για να δούμε τι γίνεται με όλους.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ. Λοιπόν, από την πρώτη μέρα κι εσένα σ'έχω στο μάτι και θέλω να φύγεις απ'το Παλέρμο. Εδώ μας λες λογικές σκέψεις πάνω κάτω αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε ένα παραπάνω στοιχείο.Ο Σαμ είναι ΜΑΦΙΟΖΟΣ. Δυστυχώς ξέχασα πότε έγραψες αυτό το πονηρουποστηρικτικό μήνυμα, αλλά αν δεν κάνω λάθος ήταν σε φάση που ο Σαμ ακόμα δεν κινδύνευε ιδιαίτερα. Κάπου πρώτο απόγευμα ή το επόμενο πρωί. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΗ.
Δεν σας κάνω επικόλληση όλο το μήνυμα. Ο Σαμ στην πρώτη ψηφοφορία έδωσε Σουκου, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί μπορεί κάλλιστα να τον καλύπτει έτσι. Οπότε όσον αφορά τις κινήσεις Σαμ, δεν αθωώνω Σουκου, αλλά ούτε και ύποπτος ιδιαίτερα φαίνεται, τον έχω ουδέτερο μέχρι στιγμής.
Εδώ ντάξει ο Καραντάκος την λέει σε Σαμ που πάλι θα μπορούσε να μην είναι κάτι, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν και την υπόλοιπη πορεία Καραντάκου, ΔΕΝ μου κάνει για μαφιόζος. Προχωράμε...
Ο Ακριβός σε περίπτωση που είναι μαφιόζος παίζει τέλεια τον ρόλο του παλιού έμπειρου μέλους που πρέπει να γίνει ο μέγας ιεροεξεταστής για να επιβιώσει.(πλακίτσα) Απλά σε παραθέτω γιατί πάλι εκνευρίστηκα με τον τρόπο που μου απάντησες στο πρώτο απόγευμα. Γιατί μου την μπήκες δυο φορές; Μήπως επειδή είμαι πολίτης και θες να με τρομοκρατήσεις για να σε έχω στα όπα όπα; ΠΡΟΣΕΧΕ.
Λολ, βαριέμαι να ξαναδιαβάσω ακριβώς τι λέει σε αυτές τις παραγράφους, αλλά
1η παράγραφος ->λέει για ούλτρα κλπ., πολύ μανία με ούλτρα ο σαμ...Να σημειωθεί.
2η παράγραφος->εδώ ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ της καταστροφής που κατάφερε να φύγει 2ο γύρο
, αθωώνει Σοφάρα. Στην Σοφάρα είχα δώσει συγχωροχάρτι για τις τρέλες της επειδή δεν βάζει γλώσσα μέσα και λέει τα δικά της. Ο Σαμ γιατί την αθωώνει; Γενικά ο Σαμ δεν είχε μιλήσει για διάφορα θέματα, αλλά για την Σοφία έκατσε κι έγραψε μια αράδα. ΣΟΦΑΡΑ ΠΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΟΥΤΡΑΛ.
Επίσης αν η Μελανία ήταν μαφιόζα γιατί να αθωώσει Σοφία ο Σαμ; Οπότε η Μελανία παίρνει κάτι λίγα ποιντς προς το παρόν ως μη μαφιόζα..
Λοιπόν εδώ δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήθελα να πω,
αλλά 3 ψήφοι στον Σαμαελ ενώ είχε ήδη 2 νομίζω.
Σουκου τον πηδάει πρώτος και τον πάει στις 3 ψήφους αν θυμάμαι καλά, ενώ είχαν 5 οι άλλοι.
Τάσος τον πάει στις 4.
Ζαξρεμιος τον πάει στις 5 και την ισοψηφία
Δεν θέλω να πω ακριβώς τι σκέφτομαι, αλλά θα σας πω μόνο ότι αν ήμουν μαφιόζος δεν θα ρίσκαρα να τον πάω στις 3 ψήφους.Για την 4η και 5η, ανάλογα με το τι προδιάθεση υπάρχει στο Παλέρμο, μπορούν και να πέσουν οπότε δεν αθωώνω Τάσο και Ζαξρεμιο.
Αλλά Σουκου εδώ παίρνεις ένα (μικρό) ποιντ μη μαφιοζίλας.
Εδώ η Αλμα μου χαλάει το στόρυ(ή το φτιάχνει; ) και απευθύνεται στον Σαμαελ. Δεν το αναλύω περαιτέρω, αν κάποιος έχει κάποια φαινή ιδέα, να την πει.
Εδώ ο Σαμ λέει ότι δεν θέλει να κατηγορήσει Καραντάκο κλπ κλπ.
Αν θυμάμαι καλά ο Καραντάκος τον είχε ψιλοστριμώξει, του απαντούσε κλπ., οπότε ο μαφιόζος είναι σε θέση άμυνας.Καραντάκο παίρνεις μισό ποιντ.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ. Ενώ στην ψηφοφορία γινόταν της Πόπης, έρχεται και ψηφίζει τον Τάσο και σώζει Σαμ; Ή κατάλαβα λάθος. Η δικαιολογία είναι τρατζικ. Ότι δηλαδή ο Τάσος ήταν απ'τους πρώτους που έριξαν Σαμ και άρα είναι ο πιο ύποπτος. Δηλαδή με ποιο σκεπτικό κάνεις αυτή τη χάρη στον Σαμ(που δεν ξέρεις αν είναι μαφιόζος) και ρίχνεις τζούφια ψήφο στον Τάσο που έχει μηδέν;
Είσαι και νέα παίκτρια και δεν ξέρω τι να πιστέψω αλλά εδώ τα έκανες μαντάρα και παίρνεις 3 πόντους μαφιοζίλας που κάνεις απέλπιδα προσπάθεια να σώσεις τον συμμαφιόζο σου. Άσε που βλέπω ότι σε έχουν κατηγορήσει και πολλά άτομα απ'την αρχή, μπορεί να είσαι και καμιά φανερή μαφιόζα και μια φωνή μες στο πηγάδι να είναι η αληθινή.
Τέλος πάντων, είσαι στους υπόπτους εκτός κι αν έχω χάσει κάτι οπότε και να μου υποδειχτεί.
Αν η θεωρία μου είναι σωστή, πας για αθώωση Σουκου, γενικά καλά μας τα λες. Βέβαια προς το παρόν αν θυμάμαι έχεις μόνο μισό πόντο αθωότητας οπότε άραξε.
Μην βρίζεις τον εαυτό σου μαφιόζα.(πλακίτσα)
Λοιπόν Σαμ σε έχω συμπαθήσει και λυπάμαι που σου έδωσαν ρόλο μαφίας και τα'κανες θάλασσα λόγω απειρίας. Εδώ έχουμε αποστροφή του λόγου σε στυλ "εγώ τα'λεγα αλλά τα ζώα δεν με πιστεύανε"..δεν βοήθησε τον Σαμ. Τι κρατάω:
Συνεχίζει να μιλάει για Χιμέλα, πολύ μανία.
Προσπαθεί να την πει στον Τζόνι..
Ευχαριστήρια στον Σουκου την ώρα της κολάσεως. Τι είναι αυτό; Προσπαθεί να κάνει φίλο ή ξεκαρφώνει Σουκου σε περίπτωση αποκάλυψης; Που να ξέρουμε...
Προσπαθεί να γλείψει Καραντάκο για να γίνουν φίλοι. Καραντάκος πάει για αθώος.
Απαντάει και σε wild_boy, δεν ξέρω...
Τα γράφω γιατί μπορεί να χρειαστεί να ανατρέξω σε αυτό το μήνυμα στο μέλλον.
Όλα για όλα για να σωθούμε. Ο Τζόνι μάλλον είναι αθώος. Ή είναι φανερός μαφιόζος και προτιμούν να χάσουν τον φανερό απ'τον κρυφό. Λολ. Συνεχίζεται η πάρλα με Χιμέλα. Χιμέλα μάλλον αθώα.
ΜΠΛΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.(I see you)
ΜΠΛΟΥ σε δικάζει η Χιμέλα και εδώ χάνεις την ψυχραιμία σου. Όλο λες λες...
Λίγο σεβασμό στην Judge Judy.
Αυτά είχα να πω προς το παρόν.Τις τελευταίες 5 σελίδες δεν τις διάβασα γιατί έχω λυσσάξει απ'την πείνα. Βλέπω τώρα ότι έχετε φορτώσει ΝτιουμΝιουκ, θα τα διαβάσω μετά αυτά που γράψατε. Προσωπικά νιώθω πολύ άνετα με την ψήφο σε
ΜΠΛΟΥ (όπως ένιωθα και χθες με Ντοιτς που φαίνεται για ψιλοαθώα lul) οπότε διατηρώ την ψήφο μου σε αυτήν και με μεγάλη χαρά θα δω αν πάτε και την
ΑΛΜΑ ΛΙΜΠΡΕ στο θεό(στις ψήφους εννοώ). Είμαι διατεθιμενος να drop the charges να ουμ' αν μου παρουσιάσετε στοιχεία, αλλά εγώ χαρωπά κοριτσάκια δεν τα εμπιστεύομαι.Μην εμπιστεύεστε τις γυναίκες, δεν έχουν ψυχή(πλακίτσα).
Καλό μεσημέρι, τα λέμε μετά.
Μπαι δε γουει, επειδή έχω γράψει τεράστιο μήνυμα, όπου διαφωνείτε μου λέτε. Γιατί δίνω πολλές αθωώσεις και ποιντς αλλά είναι περισσότερο από ένστικτο. Οι ύποπτοι μου απλά δεν έχουν αυτά τα ποιντς που έχει πχ. η Χιμέλα που με την τρέλα της φτάσαμε να διώξουμε κρυφό μαφιόζο. Οπότε προτίμησα να ψηφίσω Μπλου και να μην ασχοληθώ με Χιμέλα πχ. σε αυτή τη φάση. Με καταλαβαίνετε πιστεύω, οι περισσότεροι έχετε το μέσο νου.(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΟΛΟΙ έχετε το μέσο νου, μην παρεξηγιέστε).
Αυτά, γεια.
Spoiler
Γεια όσους δεν ασχολούνται με την πολιτική καθόλου, να ο Σαμαελ
VIDEO