28-07-17

14:56
Μια ερώτηση μόνο. Παρότι με συμφέρει που με υποστηρίζεις και ομολογώ πως κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις κακό ρόλο, γιατί το κάνεις; Πώς ξέρεις ότι δεν είμαι μαφιόζος που έχει παίξει τέλεια και σας έχει μπερδέψει όλους; Θέλω ένα επιχείρημα υπέρ μου, για ποιο λόγο με θεωρείς τόσο πολύ αθώο, ώστε να θεωρείς ύποπτα κάποια άτομα μόνο και μόνο επειδή με ψηφίζουν. Σε περίπτωση που έχεις παίξει κάρτα ή κάτι σχετικό πρόσεχε μην υπονοήσεις τίποτα και φας μπαν. Αλλά θα ήθελα ένα επιχείρημα γιατί μου φαίνεται περίεργο να έχει πειστεί κάποιος τόσο πολύ για την αθωότητά μου.
Έχω ξεκαθαρίσει ότι προς το παρόν είσαι στη λίστα των αθώων μου. Ωραία; Έχω επίσης αναφέρει κάποτε το σενάριο του να είσαι μαφιόζος και να κάνεις ΤΡΕΛΑ καλό παιχνίδι και έτρεξες να το διαψεύσεις με επιχειρήματα, τα οποία φαίνονταν βάσιμα την προκειμένη στιγμή. Εν ολίγοις είμαι για τώρα πεπεισμένος ότι προσπαθείς να βοηθήσεις τους πολίτες, γι'αυτό και μου φάνηκε ιδιαίτερα ύποπτο το ξέσπασμα του Σπυράκου προς εσένα. Αν πια διαψευστώ και είσαι κανένας αρχιμαφιόζος, τότε συγχαρητήρια για το παιχνίδι που κάνεις. Αυτή τη στιγμή, μαφιόζος στα μάτια μου δεν είσαι. Δεν το έχω δέσει και κόμπο όμως. Αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.