Οκ έχεις δίκιο δεν μπορώ να πω ότι πιάστηκες από τα λόγια του Soukou για να ψηφίσεις Νεφέλη αλλά είχες ψηφίσει Tsarachaf που πήγαινε για mvp, άλλαξες σε Νεφέλη που πήγαινε για mvp και ξανάλλαξες, γιατί τέτοια μανία να μην συμμετέχεις στους mvp. Γιατί άλλαξες από Νεφέλη;
Να μην συμμετεχω στους mvp? Αν κατι δειχνουν αυτα που εγραψες ειναι πως ριχνω ψηφους που δεν ειναι ανωδυνες και μπορουν να ειναι σημαντικες για το αποτελεσμα συμμετεχοντας στους mvp.
Ο τσαρατσαφ οταν τον ψηφισα ηταν υποψηφιος mvp,η Νεφελη δεν ηταν αλλα αρχισε να μαζευει μετα ψηφους και αλλαξα σε Polgr(οταν ειδα πολλα ποστ αθωωσης της methexys)οταν ηταν ηδη μπροστα.Στον Πολγρ εδωσα μαλιστα προβαδισμα 2 ή 3 ψηφων νομιζω απο τον επομενο στις ψηφους και εκει μου την ειπε ο Ικαριωνας.Σε αυτον τον γυρο ειχα ψηφισει 2 υποψηφιους mvp.
Παιζω ξεκαθαρα νομιζω,τα ποστ μου ειναι μικρα αλλα δε γραφουν γενικουρες,δεν εχω κανεναν ρολο ή καρτα που να με βοηθαει για να μπορεσω να αθωωσω καποιον σιγουρα και γραφω για το πως βλεπω το παιχνιδι με την προσπαθεια να δωσω σε καποιον που μπορει να εχει καποιον καλο ρολο καποια ιδεα.Period.
Για τη δολοφονια επειδη δε νομιζω η πορνη να κοιμαται με οποιον να ναι και η μαγισσα δε θα ξοδευε την ιδιοτητα τοσο νωρις,congrats στο γιατρο.
Το βασικο που υπαρχει απ'οτι ειδα ειναι η στροφη 180 μοιρων του Ικαριωνα και η αθωωση του τσαρατσαφ.Μου φαινεται λιγο περιεργο. Εχουν διαφορετικους για υποπτους(κατα βαση Deutz και Εμιλουκο απ'οτι ειδα) και τελειως διαφορετικη αποψη για την υποθεση Εμμανουηλ με μοναδικη συμπλευση οτι η methexys ειναι πιθανοτατα η φανερη του Dume.Αν εχω γραψει κατι λαθος,διορθωστε με.Εχω ως αθωο τον Ικαριωνα γιατι εχω μια υποψια για το ρολο του σχεδον απο την αρχη του παιχνιδιου.Ισως υπαρχει κατι που σαν πρωταρης δε μπορω να αντιληφθω στο ''κατηγορω Ικαριωνα>μετα αθωωνω Ικαριωνα'' του Τσαρατσαφ και στο ''κατηγορω Τσαρα>μετα αθωωνω Τσαρα''του Ικαριωνα. Θα ηθελα η Μελανια που μπηκε φουριοζα στο παιχνιδι να γραψει κατι παραπανω,
μη επηρεαζομενη απο το προσβλητικο υφος του Σουκου , για να δω που στηριζει οτι ο Τασος ειναι υποπτος αλλα και αλλα πραγματα.Και κατι για το παιχνιδι και απο την Eilleen θα ηταν χρησιμο
Δεν εχω ιδεα τι να ψηφισω

ισως ψηφισω καποιον που δεν ασχολειται πολυ μπας και πετυχω κανα κρυφο μαφιοζο.