Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Μια ερώτηση μόνο. Παρότι με συμφέρει που με υποστηρίζεις και ομολογώ πως κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις κακό ρόλο, γιατί το κάνεις; Πώς ξέρεις ότι δεν είμαι μαφιόζος που έχει παίξει τέλεια και σας έχει μπερδέψει όλους; Θέλω ένα επιχείρημα υπέρ μου, για ποιο λόγο με θεωρείς τόσο πολύ αθώο, ώστε να θεωρείς ύποπτα κάποια άτομα μόνο και μόνο επειδή με ψηφίζουν. Σε περίπτωση που έχεις παίξει κάρτα ή κάτι σχετικό πρόσεχε μην υπονοήσεις τίποτα και φας μπαν. Αλλά θα ήθελα ένα επιχείρημα γιατί μου φαίνεται περίεργο να έχει πειστεί κάποιος τόσο πολύ για την αθωότητά μου.

Έχω ξεκαθαρίσει ότι προς το παρόν είσαι στη λίστα των αθώων μου. Ωραία; Έχω επίσης αναφέρει κάποτε το σενάριο του να είσαι μαφιόζος και να κάνεις ΤΡΕΛΑ καλό παιχνίδι και έτρεξες να το διαψεύσεις με επιχειρήματα, τα οποία φαίνονταν βάσιμα την προκειμένη στιγμή. Εν ολίγοις είμαι για τώρα πεπεισμένος ότι προσπαθείς να βοηθήσεις τους πολίτες, γι'αυτό και μου φάνηκε ιδιαίτερα ύποπτο το ξέσπασμα του Σπυράκου προς εσένα. Αν πια διαψευστώ και είσαι κανένας αρχιμαφιόζος, τότε συγχαρητήρια για το παιχνίδι που κάνεις. Αυτή τη στιγμή, μαφιόζος στα μάτια μου δεν είσαι. Δεν το έχω δέσει και κόμπο όμως. Αυτά:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Συγχαρητήρια στον ιατρό που απέτρεψε πάλι φόνο! Θα επανέλθω με ποστ μόλις πάω σπίτι. Κοιτάω την ψηφοφορία και αναρωτιέμαι πώς αφήσαμε το παιχνίδι να πάρει τόσο λανθασμένη τροπή. Πέρα από τη μεθεξυς πιθανόν να μην έχει φύγει ούτε ένας δολοφόνος ακόμα. Κύριοι υποκινητές ικαριονας, τασος97 και σουκου. Να το θυμάστε οποτε φύγω. Ο Τσαφ δεν ξέρω τι ρόλο βαράει μετά από τις (once again) λανθασμένες θεωρίες του ικαριονα. Δυστυχώς κάποιοι δεν μιλάνε επειδή φοβούνται μην τους κατηγορήσει ο ικαριονας. Είναι δυνατόν οι μαφιόζοι να άφηναν τόσο εύκολα τη Νεφέλη να φύγει; Παιδιά δεν άλλαξε καν ψήφο! ΞΥΠΝΗΣΤΕ
το εαν ειμαι αθωος ή οχι δεν υπαρχει λογος να κατσω να στο αναλυσω ειλικρινα. θες να με πιστεψεις οκ, δε θες δε θα κατσω να ασχοληθω κιολας.
[...]
Κάποια στιγμή θα καταλάβετε πόσο λάθος κατεύθυνση έχετε πάρει και θα ψάχνετε τα ποστ μου όποτε σε κάθε ποστ μου θα λέω και θα ξαναλέω αυτά που ολοι εσείς νομίζετε οτι πετάω στην τύχη ενω παράλληλα σας λεω οτι Δεν εχω χρόνο. [/B]
[...]
αρα κατ'εσε να κινηθουμε προς το σπυρο φανταζομαι αφου τον ψηφισες κιολας;
[...]
Εμένα με παραξενεύει ότι είναι η δεύτερη φορά που δίνω μία ψήφο και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ψηφίζουν άλλοι 3...
[...]
μηπως εισαι εσύ ο ΔΑ και σου κανουν σημα οι μαφιοζοι;
[...]
Και κάτι τελευταίο: μπορεί να μην εχω διαμορφώσει άποψη για το ποια είναι η μαφια μπορεί να εχω εντελώς λανθασμένη άποψη για το ποιος είναι ένοχος λόγω της απουσίας μου, αλλα μπορώ να βοηθησω αυτούς που παίζουν και έχουν παρακολουθήσει τα πάντα. Και αυτός μπορώ να είναι ο ρόλος μου μέχρι να μπορέσω να παίξω σωστά.
προς το παρον θα σε εμπιστευτώ σε ό,τι λες μεχρι να πεις μ@λ@κι@ βασικα και να μου δειξεις οτι δεν εισαι με τους πολιτες.. Αφου ουτε η νεφελη ουτε η μεθεξις ηταν μαφια τοτε (αφου εχουμε κολλησει στα λογια του ντιουμ) ή ο σπυρακος ή ο πολ ή εγώ είμαστε μαφία. αν και ειχε αναφερει κι αλλους στο τελευταιο του ποστ ανεφερε αυτους..

Σπυράκος απο έμενα για την ωρα καθως μπαινει και διαβαζει πολυ επιλεκτικα πραγματα και κινειται αρκετά ουδέτερα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Οκ έχεις δίκιο δεν μπορώ να πω ότι πιάστηκες από τα λόγια του Soukou για να ψηφίσεις Νεφέλη αλλά είχες ψηφίσει Tsarachaf που πήγαινε για mvp, άλλαξες σε Νεφέλη που πήγαινε για mvp και ξανάλλαξες, γιατί τέτοια μανία να μην συμμετέχεις στους mvp. Γιατί άλλαξες από Νεφέλη;

Να μην συμμετεχω στους mvp? Αν κατι δειχνουν αυτα που εγραψες ειναι πως ριχνω ψηφους που δεν ειναι ανωδυνες και μπορουν να ειναι σημαντικες για το αποτελεσμα συμμετεχοντας στους mvp.
Ο τσαρατσαφ οταν τον ψηφισα ηταν υποψηφιος mvp,η Νεφελη δεν ηταν αλλα αρχισε να μαζευει μετα ψηφους και αλλαξα σε Polgr(οταν ειδα πολλα ποστ αθωωσης της methexys)οταν ηταν ηδη μπροστα.Στον Πολγρ εδωσα μαλιστα προβαδισμα 2 ή 3 ψηφων νομιζω απο τον επομενο στις ψηφους και εκει μου την ειπε ο Ικαριωνας.Σε αυτον τον γυρο ειχα ψηφισει 2 υποψηφιους mvp.

Παιζω ξεκαθαρα νομιζω,τα ποστ μου ειναι μικρα αλλα δε γραφουν γενικουρες,δεν εχω κανεναν ρολο ή καρτα που να με βοηθαει για να μπορεσω να αθωωσω καποιον σιγουρα και γραφω για το πως βλεπω το παιχνιδι με την προσπαθεια να δωσω σε καποιον που μπορει να εχει καποιον καλο ρολο καποια ιδεα.Period.
Για τη δολοφονια επειδη δε νομιζω η πορνη να κοιμαται με οποιον να ναι και η μαγισσα δε θα ξοδευε την ιδιοτητα τοσο νωρις,congrats στο γιατρο.
Το βασικο που υπαρχει απ'οτι ειδα ειναι η στροφη 180 μοιρων του Ικαριωνα και η αθωωση του τσαρατσαφ.Μου φαινεται λιγο περιεργο. Εχουν διαφορετικους για υποπτους(κατα βαση Deutz και Εμιλουκο απ'οτι ειδα) και τελειως διαφορετικη αποψη για την υποθεση Εμμανουηλ με μοναδικη συμπλευση οτι η methexys ειναι πιθανοτατα η φανερη του Dume.Αν εχω γραψει κατι λαθος,διορθωστε με.Εχω ως αθωο τον Ικαριωνα γιατι εχω μια υποψια για το ρολο του σχεδον απο την αρχη του παιχνιδιου.Ισως υπαρχει κατι που σαν πρωταρης δε μπορω να αντιληφθω στο ''κατηγορω Ικαριωνα>μετα αθωωνω Ικαριωνα'' του Τσαρατσαφ και στο ''κατηγορω Τσαρα>μετα αθωωνω Τσαρα''του Ικαριωνα. Θα ηθελα η Μελανια που μπηκε φουριοζα στο παιχνιδι να γραψει κατι παραπανω, μη επηρεαζομενη απο το προσβλητικο υφος του Σουκου , για να δω που στηριζει οτι ο Τασος ειναι υποπτος αλλα και αλλα πραγματα.Και κατι για το παιχνιδι και απο την Eilleen θα ηταν χρησιμο
Δεν εχω ιδεα τι να ψηφισω :/: ισως ψηφισω καποιον που δεν ασχολειται πολυ μπας και πετυχω κανα κρυφο μαφιοζο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Μια παράγραφο να το εξήγεισης πιο καλά όταν θέλεις θα την εκτιμούσα.


Ωραία τα γνωστά 4 σενάρια, Ιατρός, Πόρνη, Αλεξίσφαιρο και Μάγισσα. Μπράβο σε όποιον και αν έδρασε.



Δεν κόλλησε κανείς σε εσένα, απλά έρεπε να σου απευθύνουμε και εσένα τον λόγο κάποια στιγμή.
Αλλο απευθυνω το λογο άλλο ψηφιζω.
Θα αλλάξω την ψηφο μου επίσης σε Σπυρακο γιατί για μενα το κυμα που δημιουργείται με ειλιν Δεν μου αρέσει και είναι από τους υπόπτους μου απο την αρχή. Τον ειχε αναφέρει και ο ντουμ και ολη μου η θεωρία στηρίζεται στο οτι ο ντουμ φεύγοντας δεν μπορεί να μην μας ανέφερε καν τον φανερό. Το κανω τώρα νωρίς νωρίς για να μην λετε ότι τρέχω να σώσω την Ειλιν.

Και κάτι τελευταίο: μπορεί να μην εχω διαμορφώσει άποψη για το ποια είναι η μαφια μπορεί να εχω εντελώς λανθασμένη άποψη για το ποιος είναι ένοχος λόγω της απουσίας μου, αλλα μπορώ να βοηθησω αυτούς που παίζουν και έχουν παρακολουθήσει τα πάντα. Και αυτός μπορώ να είναι ο ρόλος μου μέχρι να μπορέσω να παίξω σωστά.

Και επειδή το κύμα που δημιουργείται για Eileen δε σαρεσει θα πας σε μενα.Πληρως κατανοητό ο περιορισμένος σου χρονος και εγώ το ίδιο έχω απλα πραγματικά ενα ποστ με το ζόρι τη μερα και μια ψήφος με χαζή δικαιολογία δε προσφέρουν κάτι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Οπότε μέχρι να αποφασίσετε να με βγάλετε από το παιχνίδι θα λέω και θα ξαναλέω μέχρι να μαλλιασει η γλωσσα μου η μεθεξις ΔΕΝ ηταν μαφιοζος και ηταν αθώα και η Νεφέλη πολίτης. Κάποια στιγμή θα καταλάβετε πόσο λάθος κατεύθυνση έχετε πάρει και θα ψάχνετε τα ποστ μου όποτε σε κάθε ποστ μου θα λέω και θα ξαναλέω αυτά που ολοι εσείς νομίζετε οτι πετάω στην τύχη ενω παράλληλα σας λεω οτι Δεν εχω χρόνο.

Πας να το παίξεις φανερά μέντιουμ και αυτό είναι που με χαλάει σε σένα. Αν ήσουν μέντιουμ δεν θα έπαιζες έτσι. Μπορεί ίσως να κατάλαβες αυτό που είχα πει εγώ νωρίτερα, ότι ο Αγγελόγιαννος παίζει να ήταν το μέντιουμ, μια και αυτός σε είχε ρωτήσει μάλιστα ''από που κι ως που ήταν αθώα η methexys'' και τώρα που πέθανε να προσπαθείς να πάρεις τον ρόλο του. Να έριξες κάρτα για να μάθεις για τις νεκρές, δύσκολο. Άρα απλώς μάλλον σε συμφέρει να μπερδέψεις τους αθώους προετοιμάζοντας ίσως μια νεκροφάνεια (που ίσως να την έχεις κι εσύ). Εκ των πραγμάτων έτσι όπως έχει κινηθεί το παιχνίδι δεν γίνεται να ήταν αθώα και η Methexys και η Nefeli. Απλά δεν γίνεται. Δεν αναφέρεις και τη Himela καθόλου. Και οι τρεις αθώες ήταν; Εκτός κι αν οι μαφιόζοι θυσιάσατε τον ΔΑ σας ή καμιά πόρνη, ώστε να δει το μέντιουμ ότι είναι αθώοι και να μπορείτε να τους ξαναεπαναφέρετε. Δεν γίνεται όμως και οι τρεις να ήταν αθώες. Αν έχω πέσει τόσο έξω και με κοροϊδεύουν με ένα πολύ καλά στημένο παιχνίδι ο tsarachaf με τον Τάσο, οκ ας σταματήσω να παίζω παλέρμο. Μεγάλωσα πλέον, γέρασα γι' αυτό. Δεν μου αρέσει όμως αυτό που προσπαθείς να κάνεις αν και η ψήφος στον Σπυράκο δεν είναι κακή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είσαι.


Ερις ο ικαριονας είναι μαφιόζος ή μπορεί να είναι και δα και υποκινείται από τους υπόλοιπους. Μην τον ακούς μην σε πιάσει με τα γλυκολογα του.

ΕΡΧΩΝΤΑΙ Η ΞΑΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΑΙΒΟΥΝ ΤΗΣ ΚΩΠΑΙΛΑΙΣ


Deutch Lover: Εδω ομως...Αγαπαει τον Ικαριωνα και με κωλοτουμπες.Μιλαμε ερωτας (ειναι και φιλογερμαναρας ο Ακης,τα βρίσκετε),Και οι ψηφοι ειναι το καλυτερο σημειο.

Μα τι σας έπιασε όλους να μου χαλάτε τα ειδύλλια; Αφήστε τους νέους να χαρούν τον έρωτά τους. Μίζεροι άνθρωποι. Μακριά από μας. Deutschland über alles.

Ε δωστε μου εναν λογο να μην αλλαξω την ψηφο μου επανω της;

Δεν είναι για να πάμε σε Deutsch σήμερα. Δεν λέω πως είναι σίγουρη αθώα. Δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά για σήμερα νομίζω προέχουν άλλα άτομα. Καλύτερα να βγάλω άτομα που προσπαθούν να το παίξουν ρόλοι που δεν είναι ή άτομα που ενώ περιμένεις να συμμετέχουν, κάνουν την πάπια ή διαστρεβλώνουν λόγια, παρά τυχόν ξενερωμένους πολίτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
οπα τωρα το προσεξα οντως... για τη χιμελα δε μας ειπες τιποτα (ακομα??)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
το εαν ειμαι αθωος ή οχι δεν υπαρχει λογος να κατσω να στο αναλυσω ειλικρινα. θες να με πιστεψεις οκ, δε θες δε θα κατσω να ασχοληθω κιολας.

αρα κατ'εσε να κινηθουμε προς το σπυρο φανταζομαι αφου τον ψηφισες κιολας;

μηπως εισαι εσύ ο ΔΑ και σου κανουν σημα οι μαφιοζοι;

προς το παρον θα σε εμπιστευτώ σε ό,τι λες μεχρι να πεις μ@λ@κι@ βασικα και να μου δειξεις οτι δεν εισαι με τους πολιτες.. Αφου ουτε η νεφελη ουτε η μεθεξις ηταν μαφια τοτε (αφου εχουμε κολλησει στα λογια του ντιουμ) ή ο σπυρακος ή ο πολ ή εγώ είμαστε μαφία. αν και ειχε αναφερει κι αλλους στο τελευταιο του ποστ ανεφερε αυτους..

Σπυράκος απο έμενα για την ωρα καθως μπαινει και διαβαζει πολυ επιλεκτικα πραγματα και κινειται αρκετά ουδέτερα

Αλλο απευθυνω το λογο άλλο ψηφιζω.


Και επειδή το κύμα που δημιουργείται για Eileen δε σαρεσει θα πας σε μενα.Πληρως κατανοητό ο περιορισμένος σου χρονος και εγώ το ίδιο έχω απλα πραγματικά ενα ποστ με το ζόρι τη μερα και μια ψήφος με χαζή δικαιολογία δε προσφέρουν κάτι.

Και θα απαντήσω το ιδιο πράγμα και στους δύο. Τα μονα που μπορώ να προσφέρω ως τώρα ειναι συγκεκριμένα και τα αιτιολόγησα κιόλας. Μπορεί εμένα μια μερα που ξύπνησα να μου έκατσε οτι η μεθεξις είναι αθώα, λες και πρώτες ψηφοφορίες βγαίνει τόσο εύκολα ενας μαφιοζος και την αφησαν στην μοίρα της, τοσο καμμένο χαρτί ήταν. Οπότε το μόνο στοιχείο για μενα είναι τα λόγια του ΑΜ. Δεν επαναπαυομαι ότι έφυγε ο φανερός Παιδιά. Βλέπω που κάποιοι έχετε πειστεί ότι είναι μείον ένας μαφιοζος, αλλά εγω μια φορά ΔΕΝ πείστηκα όποτε πραγματικά ευχομαι ο ΑΜ πριν βγει να μας βοηθησε και στα τελευταία του λόγια να τον ειπε. Αρα για αυτο μένω σε Τάσο Σπύρο και Πολ. Μη μου ξαναπειτε οτι Δεν αιτιολογω τις απόψεις μου. Αμα Υπάρχει μια πιθανότητα να βγει ενας από αυτούς που ειπε ο ΑΜ ναι προτιμάω να βγεις εσυ Σπύρο πάρα η ειλιν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 28/7
  1. Claire Rentfield
  2. ComfortablySmug --> Eileen
  3. Deutsch... Lover --> Johnny15
  4. Dimitris S
  5. Eileen
  6. Emilouko --> Guest 278211
  7. Ikarionas --> Johnny15
  8. JKaradakov --> Σπυρακος (^^)
  9. Johnny15
  10. ~Melania~ --> Σπυρακος (^^)
  11. PolGR1509 --> Eileen
  12. Soukouu --> Eileen
  13. Guest 278211 --> Emilouko
  14. tsarachaf --> Eileen
  15. Wild_Boy --> Johnny15
  16. Ερις --> Guest 278211
  17. Σπυρακος (^^) --> JKaradakov
  18. Τάσος97 --> Σπυρακος (^^)

Ψήφοι
4 Eileen
3 Johnny15
3 Σπυρακος (^^)
2 Guest 278211
1 Emilouko
1 JKaradakov

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7
methexys - Ψηφοφορία 26/7
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
το εαν ειμαι αθωος ή οχι δεν υπαρχει λογος να κατσω να στο αναλυσω ειλικρινα. θες να με πιστεψεις οκ, δε θες δε θα κατσω να ασχοληθω κιολας.

αρα κατ'εσε να κινηθουμε προς το σπυρο φανταζομαι αφου τον ψηφισες κιολας;

μηπως εισαι εσύ ο ΔΑ και σου κανουν σημα οι μαφιοζοι;

προς το παρον θα σε εμπιστευτώ σε ό,τι λες μεχρι να πεις μ@λ@κι@ βασικα και να μου δειξεις οτι δεν εισαι με τους πολιτες.. Αφου ουτε η νεφελη ουτε η μεθεξις ηταν μαφια τοτε (αφου εχουμε κολλησει στα λογια του ντιουμ) ή ο σπυρακος ή ο πολ ή εγώ είμαστε μαφία. αν και ειχε αναφερει κι αλλους στο τελευταιο του ποστ ανεφερε αυτους..

Σπυράκος απο έμενα για την ωρα καθως μπαινει και διαβαζει πολυ επιλεκτικα πραγματα και κινειται αρκετά ουδέτερα

Μήπως με ψηφιζεις μόνο και μόνο επειδή είσαι στη λίστα του Dume?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Μήπως με ψηφιζεις μόνο και μόνο επειδή είσαι στη λίστα του Dume?

Αν ήταν φανερός του ντουμ θα ήταν χαζό να σε ψηφίσει. Γιατί αυξάνει τις πιθανότητες να ψηφιστει και αυτός με αυτό το σενάριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Θα σας πω εγώ για τη Himela. Ήταν μια ακόμη κακία στα μάτια του Ικαρίονα που μαντέψτε, πέθανε νύχτα! Έλεος ο τύπος δεν έχει βρει τίποτα, ή ακόμη χειρότερα το κάνει επίτηδες. Θα κάτσω στο επόμενο 2ωρο θα παραθέσω ΟΛΕΣ τις λάθος (ή μήπως επίτηδες λανθασμένα υποκινούμενες) θεωρίες του Ικαρίονα, θα ρίξουμε κλάμα όλοι μαζί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Παμε να βγαλουμε τον Ικαριωνα που τον γουσταρουν τα γκομενακια να μην κανει μοστρα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Πας να το παίξεις φανερά μέντιουμ και αυτό είναι που με χαλάει σε σένα. Αν ήσουν μέντιουμ δεν θα έπαιζες έτσι. Μπορεί ίσως να κατάλαβες αυτό που είχα πει εγώ νωρίτερα, ότι ο Αγγελόγιαννος παίζει να ήταν το μέντιουμ, μια και αυτός σε είχε ρωτήσει μάλιστα ''από που κι ως που ήταν αθώα η methexys'' και τώρα που πέθανε να προσπαθείς να πάρεις τον ρόλο του. Να έριξες κάρτα για να μάθεις για τις νεκρές, δύσκολο. Άρα απλώς μάλλον σε συμφέρει να μπερδέψεις τους αθώους προετοιμάζοντας ίσως μια νεκροφάνεια (που ίσως να την έχεις κι εσύ). Εκ των πραγμάτων έτσι όπως έχει κινηθεί το παιχνίδι δεν γίνεται να ήταν αθώα και η Methexys και η Nefeli. Απλά δεν γίνεται. Δεν αναφέρεις και τη Himela καθόλου. Και οι τρεις αθώες ήταν; Εκτός κι αν οι μαφιόζοι θυσιάσατε τον ΔΑ σας ή καμιά πόρνη, ώστε να δει το μέντιουμ ότι είναι αθώοι και να μπορείτε να τους ξαναεπαναφέρετε. Δεν γίνεται όμως και οι τρεις να ήταν αθώες. Αν έχω πέσει τόσο έξω και με κοροϊδεύουν με ένα πολύ καλά στημένο παιχνίδι ο tsarachaf με τον Τάσο, οκ ας σταματήσω να παίζω παλέρμο. Μεγάλωσα πλέον, γέρασα γι' αυτό. Δεν μου αρέσει όμως αυτό που προσπαθείς να κάνεις αν και η ψήφος στον Σπυράκο δεν είναι κακή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είσαι.

Ά καλα Εσύ είσαι σίγουρα μαφιοζος καλα σε υποψιάζομαι απο την αρχη. Ετοιμάσου τοτε Γιατί μου φαίνεται οτι δεν θα ξαναπαίξει Παλέρμο :P μάλλον έχεις πέσει τόσο έξω! Η Συλβια έφυγε γρήγορα και πρωί με δολοφονία τι αλλο μπορεί να είναι περα από αθωα? Αυτη ειναι η γνωμη μου γενικά. Η μαγισσα γενικά δεν δρα τοσο νωρίς. Για πες μου και λιγο αυτο που λες για τον αγγελογιαννο από περιέργεια και μονο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε για μένα είναι οτι πραγματικά δεν εχω χρόνο. Είμαι με 4.5 ωρες ύπνου καθημερινα και έχω αρχίσει να πιστεύω οτι ήταν μεγάλο λάθος να δηλώσω αυτο το παιχνίδι γιατί ήξερα ότι την πρώτη εβδομάδα Δεν θα έπαιζα. Μου έλεγε και ο Δημήτρης Καλή ωρα να μπω, αν και εγω απο μόνη μου δεν θα δηλωνα. Δεν θα παραιτηθώ Γιατί δεν είμαι τετοια παίκτρια μονο θα μιλάω οσο μπορώ και Όποιος θέλει με ακούει.

Παραδέχομαι ανοιχτά ότι δεν εχω παρακολουθήσει στενά το παιχνίδι έκανα κιόλας μια απουσία Γιατί ήμουν για άσκηση στη Φούρκα στο ποσειδι. Οταν ομως Μιλάω μιλαω με βεβαιότητα και αυτο το έχετε προσέξει ολοι. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν σας Επειδή δεν με ακούτε. Ισως και να έχετε και δίκιο Επειδή δεν παίζω οπως πρέπει.

Οπότε μέχρι να αποφασίσετε να με βγάλετε από το παιχνίδι θα λέω και θα ξαναλέω μέχρι να μαλλιασει η γλωσσα μου η μεθεξις ΔΕΝ ηταν μαφιοζος και ηταν αθώα και η Νεφέλη πολίτης. Κάποια στιγμή θα καταλάβετε πόσο λάθος κατεύθυνση έχετε πάρει και θα ψάχνετε τα ποστ μου όποτε σε κάθε ποστ μου θα λέω και θα ξαναλέω αυτά που ολοι εσείς νομίζετε οτι πετάω στην τύχη ενω παράλληλα σας λεω οτι Δεν εχω χρόνο.

Οκ. Εφόσον είναι να κάνεις αυτό, που δεν συμφωνώ απόλυτα, αλλά οκ. Καλό θα ήταν να προσέχεις πως απευθύνεις κατηγορίες, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που αν δεν διαβάσεις αναλυτικά τα ποστ, δεν θα τα καταλάβεις...
Δεν ξυπνήσαμε ωραία και καλά ένα πρωί, εγώ με τον Τάσο και τον Ικαρίωνα και αρχίσαμε να αθωώνουμε ο ένας τον άλλον. Κάτι είδαμε.

Για την μεθ δεν θα καθίσω να τα ξαναπώ έκανα ποστ χτες που ειχα χρόνο και εξήγησα τις σκεψεις μου αιτιολογημένα. Ή είσαι μαφιοζος και δεν σε συμφερει να με προσέξεις ή πολίτης τοσο μπερδεμένος? Τι να πω.
Για την νεφέλη αν δεν σας έκανε εσάς εντύπωση που έφυγε και αυτη τοσο εύκολα τα τελευταια λόγια και γενικά η αδιάφορη στάση της Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις γιατί σε πιέζω....


Λοιπον οι αθωοι που εχω εινα οι εξης :
Eρις : φαινεται μπερδεμενη πολιτης που ψαχνει να πιαστει απο καπου.
Δημητρης Σ: οχι οτι εχει αθωωθει πληρως αλλα τουλαχιστον μενει σταθερος σε οτι λεει και δεν νομιζω η μαφια να εμενε σταθερη.
Ικαριωνας και Τσαρα: τους εχω αθωους προς το παρων ειδικα τον Τσα που αθωωνε τον Ακη ενω ειχε εμμονη μαζι του.Μπορει να ειναι και στημενο αλλα για τωρα με πειθει.
PolGr ερωτηματικο.αλλα εμπιστευομαι λιγο το δικηγορο που τον αθωωνει και νομιζω τον ξερω,δεν τον εχω αθωωσει τελειως αλλα εχω αλλους υποπτους για τωρα.

Παμε τωρα στα ερωματικα.
Η Μελανια παιζει συγκεκρειμενο ρολο πολυ ανοιχτα.Δεν ξερω αν οντως ισχυει ή το κανει σαν πλει.Παντως γραφει ενα ποστ την μερα και μας λεει οτι καναμε λαθος στις ψηφοφοριες. (?)
Spy Ak: καλα παιδια με την κοπελα δεν εχει βγει καμια ακρη.Ουτε μια.Ψηφιζει σταθερα Εμιλουκο επειδη θεωρει οτι την κατηγορησε για την Μεθ οτι ειχε επικοινωνία και ειχε διαίσθηση.ΑΥΤΑ.τιποτα αλλο.5 ποστ εγραψε τα 4 ειναι ιδια και δινει Εμιλουκο.Στα υποψιν σιγουρα.
Deutch Lover: Εδω ομως...Αγαπαει τον Ικαριωνα και με κωλοτουμπες.Μιλαμε ερωτας (ειναι και φιλογερμαναρας ο Ακης,τα βρίσκετε),Και οι ψηφοι ειναι το καλυτερο σημειο.
Στην τελευταια δινει Τσαραχαφ 3η ψηφο ενω ειχανε Νεφελη και Πολ απο 6.ανώδυνη
Πριν ψηφιζει Σπυρακο 1η ψηφος γιατι ειναι σιωπηλος και να τον ξυπνησει ενω εχουν ψηφισει και οι γειτονες την Μεθ και λιγοι Πολ.ανωδυνη
Στην προηγουμενη ψηφιζει Soukouu ενω γινεται πανικουλης αναμεσα σε Ντιουμ,Νεφελη και Τζονι.Ουμπερ ανωδυνη.
Και στην πρωτη ψηφοφορία ψηφιζει Αγγελογιανο(που πεθανε και ολας απο μαφια) που ειναι αναμεσα σε 4 ατομα (Νεφελη,Ικαριωνα,Ντιουμ και Γρηγορο).
Σουπερ ντουπερ ανωδυνη.
Ε δωστε μου εναν λογο να μην αλλαξω την ψηφο μου επανω της;

Για τα αλλα μελη θα κατσω να ψαξω λιγο ακομα και θα σας ενημερωσω.
Πας να το παίξεις φανερά μέντιουμ και αυτό είναι που με χαλάει σε σένα. Αν ήσουν μέντιουμ δεν θα έπαιζες έτσι. Μπορεί ίσως να κατάλαβες αυτό που είχα πει εγώ νωρίτερα, ότι ο Αγγελόγιαννος παίζει να ήταν το μέντιουμ, μια και αυτός σε είχε ρωτήσει μάλιστα ''από που κι ως που ήταν αθώα η methexys'' και τώρα που πέθανε να προσπαθείς να πάρεις τον ρόλο του. Να έριξες κάρτα για να μάθεις για τις νεκρές, δύσκολο. Άρα απλώς μάλλον σε συμφέρει να μπερδέψεις τους αθώους προετοιμάζοντας ίσως μια νεκροφάνεια (που ίσως να την έχεις κι εσύ). Εκ των πραγμάτων έτσι όπως έχει κινηθεί το παιχνίδι δεν γίνεται να ήταν αθώα και η Methexys και η Nefeli. Απλά δεν γίνεται. Δεν αναφέρεις και τη Himela καθόλου. Και οι τρεις αθώες ήταν; Εκτός κι αν οι μαφιόζοι θυσιάσατε τον ΔΑ σας ή καμιά πόρνη, ώστε να δει το μέντιουμ ότι είναι αθώοι και να μπορείτε να τους ξαναεπαναφέρετε. Δεν γίνεται όμως και οι τρεις να ήταν αθώες. Αν έχω πέσει τόσο έξω και με κοροϊδεύουν με ένα πολύ καλά στημένο παιχνίδι ο tsarachaf με τον Τάσο, οκ ας σταματήσω να παίζω παλέρμο. Μεγάλωσα πλέον, γέρασα γι' αυτό. Δεν μου αρέσει όμως αυτό που προσπαθείς να κάνεις αν και η ψήφος στον Σπυράκο δεν είναι κακή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είσαι.

Ρε είστε με τα καλά σας κι οι δυο;;; Θα με τρελάνετε!!!! Αυτά τα σκεφτόμαστε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Αν τυχόν πέσατε έξω την έχετε ήδη δώσει στο πιάτο της μαφίας. Βουτήξτε λίγο την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν αρχίσετε να λέτε τέτοια.
Και προφανώς έχω δική μου άποψη επί του θέματος, αλλά δεν θα καθίσω να σχολιάσω το μέντιουμ ειδικά αν παίζει να είναι ενεργός παίκτης...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Μήπως με ψηφιζεις μόνο και μόνο επειδή είσαι στη λίστα του Dume?
λολ ουτε καν θα ηταν ηλιθιο απο οποιαδηποτε αποψη
[...]
Ρε είστε με τα καλά σας κι οι δυο;;; Θα με τρελάνετε!!!! Αυτά τα σκεφτόμαστε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Αν τυχόν πέσατε έξω την έχετε ήδη δώσει στο πιάτο της μαφίας. Βουτήξτε λίγο την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν αρχίσετε να λέτε τέτοια.
Και προφανώς έχω δική μου άποψη επί του θέματος, αλλά δεν θα καθίσω να σχολιάσω το μέντιουμ ειδικά αν παίζει να είναι ενεργός παίκτης...
ευχαριστω. εδω κανουμε αμαν και πώς να μη φανερώσουμε ρολους.. οποιος καταλαβε, καταλαβε δεν εχει παραπανω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Οκ. Εφόσον είναι να κάνεις αυτό, που δεν συμφωνώ απόλυτα, αλλά οκ. Καλό θα ήταν να προσέχεις πως απευθύνεις κατηγορίες, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που αν δεν διαβάσεις αναλυτικά τα ποστ, δεν θα τα καταλάβεις...
Δεν ξυπνήσαμε ωραία και καλά ένα πρωί, εγώ με τον Τάσο και τον Ικαρίωνα και αρχίσαμε να αθωώνουμε ο ένας τον άλλον. Κάτι είδαμε.

Νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις γιατί σε πιέζω....

Ρε είστε με τα καλά σας κι οι δυο;;; Θα με τρελάνετε!!!! Αυτά τα σκεφτόμαστε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Αν τυχόν πέσατε έξω την έχετε ήδη δώσει στο πιάτο της μαφίας. Βουτήξτε λίγο την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν αρχίσετε να λέτε τέτοια.
Και προφανώς έχω δική μου άποψη επί του θέματος, αλλά δεν θα καθίσω να σχολιάσω το μέντιουμ ειδικά αν παίζει να είναι ενεργός παίκτης...

Ναι προφανώς και δεν έχω καταλάβει πολλά πράγματα το λέω και απο μονη μου οτι δεν εχω σχηματίσει πλήρως άποψη. Ναι ξέρεις τι είδατε Ίσως? ΔΑ και μαφιόζοι? Ο ικαριωνας αλλάζει γνώμη ολο τα μπερδεύει εμένα προσωπικά με εχει καταμπερδεψει! Το σκ θα καθίσω να διαβάσω το παιχνίδι και ευχομαι πραγματικά να τα καταφέρω. Τώρα ο καθένας θα κάνει τις υποθέσεις του για μένα, εγω συνεχίζω απλα να τραγουδάω :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Οκ. Εφόσον είναι να κάνεις αυτό, που δεν συμφωνώ απόλυτα, αλλά οκ. Καλό θα ήταν να προσέχεις πως απευθύνεις κατηγορίες, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που αν δεν διαβάσεις αναλυτικά τα ποστ, δεν θα τα καταλάβεις...
Δεν ξυπνήσαμε ωραία και καλά ένα πρωί, εγώ με τον Τάσο και τον Ικαρίωνα και αρχίσαμε να αθωώνουμε ο ένας τον άλλον. Κάτι είδαμε.



Νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις γιατί σε πιέζω....





Ρε είστε με τα καλά σας κι οι δυο;;; Θα με τρελάνετε!!!! Αυτά τα σκεφτόμαστε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Αν τυχόν πέσατε έξω την έχετε ήδη δώσει στο πιάτο της μαφίας. Βουτήξτε λίγο την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν αρχίσετε να λέτε τέτοια.
Και προφανώς έχω δική μου άποψη επί του θέματος, αλλά δεν θα καθίσω να σχολιάσω το μέντιουμ ειδικά αν παίζει να είναι ενεργός παίκτης...


Κατι μας ειπες.Εμας περιμεναν να κανουμε ποστ για να το δουν ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ.και ξαναλεω ΑΝ.4-5 ατομα ειναι η Μαφια ενας δεν θα το ειδε;Μην λεμε οτι θελουμε τωρα,Ασε που το κανει φανερα και ολας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Αν ήταν φανερός του ντουμ θα ήταν χαζό να σε ψηφίσει. Γιατί αυξάνει τις πιθανότητες να ψηφιστει και αυτός με αυτό το σενάριο.

Ναι μόνο που επειδή κάποιοι δίνουν ακομα βαση στα λογια του Dume μπορεί να τον συμφέρει να πανε ψήφοι και τα ματια πανω μου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μήπως με ψηφιζεις μόνο και μόνο επειδή είσαι στη λίστα του Dume?

Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις πράγματα Σπυράκο. Ο Dume τον έβαλε τελευταίο στη λίστα λέγοντας πως ''ίσως'' να είναι μαφιόζος και ότι δεν ήταν σίγουρος. Μην προσπαθείς να τα παρουσιάσεις όπως σε συμφέρει. Εκτός αυτού το ότι είναι στη λίστα του Dume είναι ένας λόγος παραπάνω ότι δεν θα έπρεπε να σε ψηφίσει, επειδή αν εσύ βγεις αθώος π.χ. από το μέντιουμ Μελανία, μετά θα πέσουν πάνω του. Άρα θα τον συνέφερε αν ηξερε πως είσαι αθώος να μην ψηφίσει εσένα, ώστε να μην ξεκαθαρίσει η λίστα του Dume.

Πέρα απ' αυτά όμως βλέπω ότι απαντάς επιλεκτικά. Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες. Είπες στον pol στο ποστ 976, ότι ενώ τον θεωρούσες αθώο ξαφνικά πλέον ίσως να αλλάζεις γνώμη, βλέποντάς τον να ψηφίζει την Εileen. Αυτό σημαίνει ότι έχεις την Eileen στους αθώους;
Αρχική Δημοσίευση από PolGR1509

Άκυρο παιδιά άκυρο. Βλέπω ψήφους στην Eileen και μου αρέσει, γιατί ίσως να είναι και η βασική μου ύποπτος. Αλλάζω σε Eileen.

Kαι απαντάς:

Είναι που δεν σε είχα καθόλου για ένοχο.Πραγματικά αν πούμε ότι είσαι αθώος δεν ξέρεις που παν τα 4.

Βασικά από εκεί που ο Σπυράκος δεν είχε πολύ χρόνο τώρα που άρχισε να κατηγορείται έχει γράψει μέχρι στιγμής 6 post μέσα στο χρονικό διάστημα 3 ωρών. Δεν λέει αυτό κάτι βέβαια αλλά ας υπάρχει υπόψιν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Deutch Lover: Εδω ομως...Αγαπαει τον Ικαριωνα και με κωλοτουμπες.Μιλαμε ερωτας (ειναι και φιλογερμαναρας ο Ακης,τα βρίσκετε),Και οι ψηφοι ειναι το καλυτερο σημειο.
Στην τελευταια δινει Τσαραχαφ 3η ψηφο ενω ειχανε Νεφελη και Πολ απο 6.ανώδυνη
Πριν ψηφιζει Σπυρακο 1η ψηφος γιατι ειναι σιωπηλος και να τον ξυπνησει ενω εχουν ψηφισει και οι γειτονες την Μεθ και λιγοι Πολ.ανωδυνη
Στην προηγουμενη ψηφιζει Soukouu ενω γινεται πανικουλης αναμεσα σε Ντιουμ,Νεφελη και Τζονι.Ουμπερ ανωδυνη.
Και στην πρωτη ψηφοφορία ψηφιζει Αγγελογιανο(που πεθανε και ολας απο μαφια) που ειναι αναμεσα σε 4 ατομα (Νεφελη,Ικαριωνα,Ντιουμ και Γρηγορο).
Σουπερ ντουπερ ανωδυνη.
Ε δωστε μου εναν λογο να μην αλλαξω την ψηφο μου επανω της;

Για τα αλλα μελη θα κατσω να ψαξω λιγο ακομα και θα σας ενημερωσω.
:redface::redface::redface: Ευχαριστώ θερμά τη πόλη του Παλέρμο που με βοήθησε να βρώ τον έρωτα της ζωής μου!:whistle:
Πάμε στα σοβαρά τώρα
Το ότι σήμερα ψήφισα τον Τζόνυ που και εσύ τον έχεις στους υπόπτους, γιατί δεν το σχολίασες ας πούμε;
Τον αγγελογιανο τον ψήφισα ΤΥΧΑΙΑ. Πόσες φορές πρέπει να το πω πως ήταν πρώτος γύρος και από εκεί μας πήρε η κατηφόρα με τα κύματα;
Δεύτερο, ψήφισα εσένα. Και αυτό γιατί είχε αποκαλυφθεί η αθωότητα του φαστ τον οποίο ΕΣΥ ψήφισες τελευταίο και τον έκανες mvp.
Έπειτα, ήταν η σειρά του Σπύρου . Που νομίζω πως έχω πει 1000 φορές γιατί τον είχα ψηφίσει. Ο Ντίουμ είχε αναφέρει τη Μεθ, τον Σπύρο και τον Πολ. Η Μεθ ήταν παρελθον, ο Πολ είχε ψήφους, τον Σπύρο δεν τον είχε προσέξει κανείς ( έπρεπε να περάσουν μέρες για να γίνει και αυτό...)
Τέλος, ψήφισα τον Τσαρ καθώς μου άρεσε το σενάριο του Ικαρίωνα.
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S;4356952[B:
](κατα βαση Deutz[/B] και Εμιλουκο απ'οτι ειδα) και τελειως διαφορετικη αποψη για την
Deutz...
ή
Cologne-Deutz, often just Deutz is an inner city part of Cologne, Germany and a formerly independent town.

Deutsch....

:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top