Έχουμε και λέμε:
aggelogiannos: Δεν έχω πολλά να πω γι'αυτόν. Πιθανότατα αθώος.
Claire Rentfield: Δεν κάνει πολύ συχνά ποστ και δεν έχω κάπως καθαρή εικόνα, αλλά πιθανότατα αθώα και αυτή.
ComfortablySmug: Με έχει μπερδέψει κάπως, για λόγους που έχω αναφέρει στο προηγούμενο ποστ μου. Ίσως να έχει και κακό ρόλο, θα δείξει.
Deutsch Lover: Μου φαίνεται ότι προσπαθεί να κρατήσει διακριτική παρουσία στο παιχνίδι. Το γεγονός ότι ψήφισε τον Σπυράκο με μπέρδεψε, μιας και ο ίδιος είναι στη λίστα των υπόπτων.
Dimitris S: Δεν έχω να πω πολλά εδώ. Προς το παρόν τον έχω στη λίστα των αθώων.
Eileen: Δεν μπορώ να το διακαιολογήσω πλήρως, αλλά μου φαίνεται αρκετά έως πολύ ύποπτη. Δε βοηθάει ιδιαίτερα στην εύρεση της μαφίας και θεωρώ ότι συνειδητά προσπαθεί να μείνει στην αφάνεια.
Emilouko: Παρ'όλο που δεν έχει αρκετό χρόνο, τα ποστ της μου λένε να την εμπιστευτώ και έτσι βρίσκεται στη λίστα των αθώων.
Emmanouil: Δεν μου άρεσε που "χάλασε" το παιχνίδι έτσι. Δεν ξέρω τι να πιστέψω ακόμα στα σενάρια που τον θέλουν ΔΑ και ντεντέκτιβ.
Himela: Θεωρώ ότι βοηθούσε πολύ στο παιχνίδι γιατί έβλεπε τα πράγματα σφαιρικά και δε βιαζόταν να πάρει αποφάσεις. Μάλλον αθώα.
Ικαρίωνας: Με έχει καταμπερδέψει κι αυτός. Όλο αλλάζει απόψεις. Τη μια μέρα βρίσκει 3-4 μαφιόζους, την άλλη μέρα άλλους τόσους. Προς το παρόν δεν έχω αμφιβολίες για το ρόλο του, αθώος.
JKaradakov: Χμμ..μου φαίνεται κάπως ύποπτος η αλήθεια είναι. Κάτι δεν πάει καλά με την ξαφνική αθώωση της μεθ. Πιθανότατα κακός ρόλος.
Johnny15: Αρχικά τον θεωρούσα πολύ ύποπτο, πλέον δεν ξέρω. Τα σενάριά μου γι'αυτόν είναι δύο: Είτε είναι κακός ρόλος που ακολουθεί πιστά εντολές είτε είναι εγώ
Μελάνια: Δεν έχω προλάβει να σχηματίσω άποψη. Χθες ήταν το πρώτο της ουσιαστικό ποστ.
Methexys: Μαφιόζα και θεατρίνα
Νεφέλη: Χμμ..η αλήθεια είναι ότι και αυτή μου βγάζει κάτι ύποπτο. Δε γράφει και τόσο συχνά, ίσως εσκεμμένα. Υποψιάζομαι κακό ρόλο.
Soukouu: Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει κακό ρόλο, τον κατατάσσω στους αθώους.
Guest 278211: Δύσκολο...κι αυτή κρατάει διακριτική κάπως παρουσία οπότε θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κακό ρόλο. Ωστόσο δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Πρέπει να την μελετήσω καλύτερα κάποια στιγμή.
tsarachaf: Παρά την εμμονή του Ικ μαζί του, θεωρώ ότι είναι αρκετά χρήσιμος για το παιχνίδι και μάλλον τον κατατάσσω στους αθώους.
Wild_Boy: Δεν ξέρω καθόλου. Ομολογώ ότι είναι από τους παίκτες που δεν έχω μελετήσει σχεδόν καθόλου.
Έρις: Είχε καταταχθεί στη λίστα των αθώων, ωστόσο χθες με μπέρδεψε λίγο με τις στυγνές κατηγορίες της στην Claire.
Σπυράκος: Κι αυτός κρατούσε κάπως πιο διακριτική παρουσία, μέχρι χθες που πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίον του Ικαρίωνα. Ο Dume τον έδωσε για de facto μαφιόζο, αλλά ποτέ δεν πήραμε μια καλή εξήγηση. Δε μου άρεσε βέβαια και τόσο η ξαφνική επίθεση προς Ικαρίωνα.
Τάσος: Μμμ τα ποστ του μου λένε να τον εμπιστευτώ και έτσι κατατάσσεται στη λίστα των αθώων.
Λοιπόν, σχετικά με την ψήφο μου, θα την δώσω τον
JKARADAKOV για την ώρα και μέχρι τις 8 βλέπουμε.