Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
27-07-17
10:38
Καλημερα, κόσμε!
Καλωσόρισες, Μελάνια
Συμφωνώ αρκετά εως πολυ στο υπογραμμισμενο. Εξ αρχης -όπως θα διάβασες και μόνη σου- ειχα υποστηρίξει πως η Μεθ, πιθανώς να ειναι αθώα. Πολλοί είπαν πως έπαιξε τις κάρτες της για να μη της μείνουν στα χέρια, εγω λέω πως τις έπαιξε έτσι απελπισμένη που ηταν. Μεχρι τελους, μεχρι τα τελευταία της λόγια υποστήριξε την αθωότητα της. Είπε μαλιστα να παίξουμε και τυμβωρυχία. Αυτο θα το σχολιάσω πιο κάτω, στα σενάρια της Έριδας.
Για εμενα ο Ντιουμ έκανε λάθος. Και αν ασπαστώ το σενάριο οτι ο φανερός Β δεν ειναι η Μεθεξις αλλα ο Πολ, αρχίζω να πιστεύω πως η κατηγορία προς τη μεθ στηριζόταν σε εικασίες. Τωρα θα μου πείτε αν ειναι έτσι γιατι επέμενε τοςο σε εκείνη; Γιατι ίσως ήθελε τη νίκη για τη πάρτη του, δεν ήθελε να δώσει τον Πολ εξ αρχης για να μη γινει οτι εγινε τωρα με τη Μεθεξις και βρήκε ενα εύκολο κ ανυπεράσπιστο θύμα.
Βρήκα το δικο σου ευκαιρο αλλα απαντώ ταυτόχρονα και στην Εμιλυ:
Για τις 2 πρώτες ψήφους δεν εχω τι να πω, τα εχω γραψει ξανα.
Πάμε για τη χθεσινή:
1. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτο που έγραψα στη μελάνια αλλα και σε προηγούμενα ποστ, δεν θεωρούσα τη Μεθεξις ύποπτη. Τουλάχιστον οχι οσο αλλους ( βλ. Πολ) γι αυτο και δεν τη ψήφισα.
2. Δεν ψήφισα τον Πολ που ηταν ο νούμερο 2 ύποπτος γιατι ο Ντιουμ ειχε αναφέρει και τον Σπύρο. Ναι τον ειχε αναφέρει απλα. Αλλα τι με αυτο; τον ανέφερε όσες φορές ανέφερε τον Πολ! Θεώρησα σωστό να παει και κάποιος εκει, λυπάμαι αλλα η εμμονή σε 1-2 άτομα εχω ξαναπεί πως δεν μου αρεσει.
Ο Πολ ειχε ήδη ψήφους. Θα μπορούσε να ειχε φύγει κ χωρις εμενα... Ο Σπύρος; Γιατι να έμενε στην αφάνεια;
Είδατε τι έχουμε καταφέρει ως τωρα μήπως;
Δεν νομίζω πως η Μεθεξις αν ειναι όντως στη μαφία θα φώναζε να παίξουμε κάρτα. Διάβασα ενα σενάριο οτι το έκανε εκ του ασφαλούς γιατι ήξερε πως ειναι στα χέρια της μαφίας και δεν θα παιχτεί. Σχεδόν το αποκλείω. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο,τι είπε ηταν γιατι ειχε την ελπίδα έστω και μετα τον θάνατο να αποκαλυφθεί το λάθος που της στοίχισε.
Αν ειναι αθώα, ίσως πρεπει να ζυγίσουμε όντως και αυτούς που ψήφισαν κ αυτούς που δεν ψήφισαν. Θα συμβούλευα να δούμε και πως θα κινηθεί το πραγμα σημερα.. Θα πάμε Ικαριωνα, Τσαρατσαφ; Ικαριωνα- Πολ; Τι τέλος πάντων;
Γεια σας και απο εμένα. Όσοι είστε πολίτες ήρθε η ωρα να ξυπνήσετε. Πλέον θα μπω και εγω δυναμικα στο παιχνίδι, πέρασαν οι βαριές υποχρεώσεις και μπορώ να βοηθήσω .. συγκεντρωθειτε εχουμε πάρει πολύ λάθος κατεύθυνση παιδιά.. ηρθε η ωρα να πεσετε και λιγο πάνω μου η μαφια Αλλά ξέρω οτι κάποιοι θα με προσέξετε.
Η μεθ πώς ειστε τόσο σίγουροι πια οτι ηταν μαφια? Ούτε ένα άτομο Δεν βγήκε να την υποστηρίξει εξαρχης! Τόσο καμμένο χαρτί ήταν και την παρατησαν αμεσως? Δεν βλέπετε Πώς μιλαει η κοπέλα? Δεν βλέπετε τη συντριπτικη ψηφοφορία? Ολοι τόσο σίγουροι ειστε ότι βγαλαμε ενα μαφιοζο? Θα μιλησω για εμένα προσωπικά, που την ψήφισα Γιατί ηξερα ότι από αυτη την αποχώρηση κατι θα έβγαινε και δεν ειχα χρόνο να αναπτυξω σκέψεις τώρα όμως εχω. Ο λογος που στηρίχτηκα και την ψήφισα ηταν οχι το κύμα Αλλά ο ΑΜ. Μου φαίνεται οτι η μαφια μας έπιασε κορόιδο παιδιά. Κάποτε είχα ενα καλο σχέδιο σαν πληροφοριοδοτης που εντέλει Δεν ηταν τόσο καλό και παρεσυρα καταλάθος σε λάθος ατομο γιατί δεν ήθελα να καρφωθω από την πρώτη μερα και κατηγορησα στην τυχη κάποιον που φυσικά αφου ήταν πρώτη μέρα λάθος ειχα καταλάβει. Οταν ξέρεις κάποιον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να το πετάξεις από τα πρώτα ποστ τόσο εντονα. Ο ντουμ πιστεύω οτι επαιξε παρα πολύ λάθος όπως τότε εγώ. Αυτό σας το ειχα πει και πριν την ψηφοφορία. Η μεθ πιστεύω ότι είναι αθωα. Και προκαλώ να παιχτεί τώρα η πολύτιμη τυμβωρυχια σας αλλα δεν θα την παιξετε Γιατί δεν σας συμφέρει. Για μενα στο στόχαστρο είναι αυτοί που την κατηγορησαν ανοιχτα και είναι πολύ πολύ σίγουροι για την ενοχή της Δηλαδή: ΠΟΛ Τάσος 97 και ο ικαριονας για μενα είναι κακοι (ο τελευταιος ίσως και ΔΑ) και μετα ειλιν ερις και σπυρακος ισως . Θα μελετησω πιο αυστηρά κάποια ποστ και θα επανέλθω με πολλές λεπτομερειες να τα στηρίξω ολα αυτα που λέω. Αν ειναι να δολοφονηθω την νυχτα πραγματικά ευχομαι να προλαβω να σας πω ολα αυτα που εχω σκεφτεί αναλυτικα με παραθέσεις.
.
Καλωσόρισες, Μελάνια
Συμφωνώ αρκετά εως πολυ στο υπογραμμισμενο. Εξ αρχης -όπως θα διάβασες και μόνη σου- ειχα υποστηρίξει πως η Μεθ, πιθανώς να ειναι αθώα. Πολλοί είπαν πως έπαιξε τις κάρτες της για να μη της μείνουν στα χέρια, εγω λέω πως τις έπαιξε έτσι απελπισμένη που ηταν. Μεχρι τελους, μεχρι τα τελευταία της λόγια υποστήριξε την αθωότητα της. Είπε μαλιστα να παίξουμε και τυμβωρυχία. Αυτο θα το σχολιάσω πιο κάτω, στα σενάρια της Έριδας.
Για εμενα ο Ντιουμ έκανε λάθος. Και αν ασπαστώ το σενάριο οτι ο φανερός Β δεν ειναι η Μεθεξις αλλα ο Πολ, αρχίζω να πιστεύω πως η κατηγορία προς τη μεθ στηριζόταν σε εικασίες. Τωρα θα μου πείτε αν ειναι έτσι γιατι επέμενε τοςο σε εκείνη; Γιατι ίσως ήθελε τη νίκη για τη πάρτη του, δεν ήθελε να δώσει τον Πολ εξ αρχης για να μη γινει οτι εγινε τωρα με τη Μεθεξις και βρήκε ενα εύκολο κ ανυπεράσπιστο θύμα.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf;4356358 . [*:Deutsch... Lover - Έχει μια πολύ άοσμη παρουσία στο παιχνίδι, φαίνεται ότι προσπαθεί να γράψει πιο συγκροτημένα απ' ότι παλιότερα, που γενικά μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά σε συνδυασμό με την τάση της να ψηφίζει συνέχεια όσο πιο μακριά μπορεί από εκεί που γίνεται ο χαμούλης, στα μάτια μου την κάνει ιδανική για μαφιόζα που πάει να το περάσει στο φλου, να μην μπλεχτεί και να μην κινδυνεύσει.
.
Βρήκα το δικο σου ευκαιρο αλλα απαντώ ταυτόχρονα και στην Εμιλυ:
Για τις 2 πρώτες ψήφους δεν εχω τι να πω, τα εχω γραψει ξανα.
Πάμε για τη χθεσινή:
1. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτο που έγραψα στη μελάνια αλλα και σε προηγούμενα ποστ, δεν θεωρούσα τη Μεθεξις ύποπτη. Τουλάχιστον οχι οσο αλλους ( βλ. Πολ) γι αυτο και δεν τη ψήφισα.
2. Δεν ψήφισα τον Πολ που ηταν ο νούμερο 2 ύποπτος γιατι ο Ντιουμ ειχε αναφέρει και τον Σπύρο. Ναι τον ειχε αναφέρει απλα. Αλλα τι με αυτο; τον ανέφερε όσες φορές ανέφερε τον Πολ! Θεώρησα σωστό να παει και κάποιος εκει, λυπάμαι αλλα η εμμονή σε 1-2 άτομα εχω ξαναπεί πως δεν μου αρεσει.
Ο Πολ ειχε ήδη ψήφους. Θα μπορούσε να ειχε φύγει κ χωρις εμενα... Ο Σπύρος; Γιατι να έμενε στην αφάνεια;
Είδατε τι έχουμε καταφέρει ως τωρα μήπως;
Όχι να τη ρίξουμε! Θα ξέρουμε μία ώρα αρχύτερα ποιοι είναι οι κακοί και ποιοι όχι.
Γιατί:
Σε περιπτωση που βγει πράγματι μαφία η Μεθ, συνεχίζουμε όπως είμαστε.
Σε περίπτωση που βγει πράγματι αθώα, όσοι προσπαθησαν να την αθωώσουν, ή γίνονται σίγουρα ένοχοι (ήμασταν στο ντεμί πριν ως προς την ενοχή τους), ή αρχίζουμε να τους σκεφτόμαστε που σημαίνει ότι μπαίνεις κι εσύ που μοιάζεις δασκαλεμένη αυτή την ώρα στα μάτια μου, μια και γενικότερα είσαι εξαφανισμένη.
Πιο τέλεια δεν έχει. Ριχ'τε την.
Δεν νομίζω πως η Μεθεξις αν ειναι όντως στη μαφία θα φώναζε να παίξουμε κάρτα. Διάβασα ενα σενάριο οτι το έκανε εκ του ασφαλούς γιατι ήξερε πως ειναι στα χέρια της μαφίας και δεν θα παιχτεί. Σχεδόν το αποκλείω. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο,τι είπε ηταν γιατι ειχε την ελπίδα έστω και μετα τον θάνατο να αποκαλυφθεί το λάθος που της στοίχισε.
Αν ειναι αθώα, ίσως πρεπει να ζυγίσουμε όντως και αυτούς που ψήφισαν κ αυτούς που δεν ψήφισαν. Θα συμβούλευα να δούμε και πως θα κινηθεί το πραγμα σημερα.. Θα πάμε Ικαριωνα, Τσαρατσαφ; Ικαριωνα- Πολ; Τι τέλος πάντων;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.