Λοιπόν γενικά έχουν γίνει πολλά οπότε πάμε να δουμε.
Αποχώρηση Ντιουμ ο οποίος είναι ΑΜ και δίνει τρία άτομα:
Τυμβωρύχια θα πέσει από πολίτη
methexys μαφιόζα
pol επίσης
Σπυράκος de facto, δεν ασχολήθηκε καν μαζί μου
Τάσος97 ίσως επίσης μαφία, έδειχνε να έχει συμφέρον να βγω από το παιχνίδι για κάποιο λόγο
Δεν μετράω τον Τάσο γτ λέει και ο ίδιος ίσως και δεν δίνει και λόγο.
Οπότε μεθεξύς, polgr και σπυράκο δίνει.
Άντε να αποκαλυφθεί ο ρόλος να δούμε

Η πολυπόθητη τυμβωρυχία θα μας πει πολλά, το μόνο σίγουρο.
Ενταξει, συγνώμη αλλά τέτοιο παίξιμο δεν το καταλαβαίνω. Καθόλου όμως. Οποτέ η μόνη θεωρία που στέκει εδώ είναι ότι ο μαφιόζος που γνώριζε ο Dume έφυγε στην πρώτη ψηφοφορία και πέσαμε μέσα όταν διώξαμε τον Fast. Και επειδή από εκεί και πέρα δεν ήξερε ποιον να κατηγορήσει, κοίταξε ποιοι τον είχαν ψηφίσει και ποιοι του φάνηκαν ύποπτοι για δικούς του λόγους και με έδωσε στεγνά. Δεν ξέρω τι να πω γιατί ειλικρινά θέλω να βοηθήσω πολύ.
Τυμβωρυχία στον Φαστ. Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω εικόνα.
Προφανώς και γνωρίζω τον ρόλο μου και ξέρω ότι ειμαι αθώα όποτε ας στραφούμε προς τον Comfortably. Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα. Ίσως δρω γρήγορα αλλά ετσι και αλλιώς οι υποψίες είναι ήδη σε εμενα και δεν μπορώ για κανένα λόγο να καταλάβω το παίξιμο του Dume. Το βράδυ δεν ξέρω αν θα με σκοτώσουν γιατί ειμαι το εύκολο θύμα να βγω από ψηφοφορία ετσι και αλλιώς όποτε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Αυτά εδώ σε όλους σας, σας φαίνονται λογικές κινήσεις μαφιόζου που τον έχει δώσει ο ΑΜ του;

Ειδικά το πρώτο, αν ήμουν μαφιόζος και έπαιζε να βγει ο ΑΜ θα ετρεμε το φιλοκάρδι μου και θα έκανε 100 σενάρια για το τι να πω μετά όχι να τρώω ποπκορν.
Όλα αυτά μου φαίνονται σαν κινήσεις άπειρου παίκτη σε πανικό.
Γτ έκανε αυτό ο Ντιουμ να δώσει άκυρο παίκτη ενώ είναι ΑΜ; Γτ ακριβώς είναι ΑΜ θέλει να νικήσει και δεν θέλει να καρφωθεί, οπότε τι κάνει μπλοφάρει την μαφία για να μην ασχοληθεί και να αφήσει να δει που θα πανε τα πράγματα παίζοντας αμεση προφυλάκιση και τονίζοντας τοσο την άκυρη Μεθεξύς, που τους ξεφεύγει ότι είναι ο ΑΜ και δίνει πλαγίως τον πραγματικό του Φανερό Μαφιόζο.
Δεν περίμενα αυτό το ρόλο, αλλά κι αυτός δεν απαντούσε σε τίποτα. Anyway, ως ΑΜ, για να είχε τέτοια εμμονή με methexys, θα είναι μαφιόζα. Αλλιώς γιατί τόσος ντόρος και άμεση προφυλάκιση στη μεθεξίς; Λέω και γω METHEXYS και βλέπουμε...
Α ναι; Και πώς δικαιολογείται το ότι έκανε τα πάντα για να σε βγάλει; Μέχρι και κάρτα άμεσης προφυλάκισης πήγε να παίξει για να σε βγάλει έξω. Αν ο μαφιόζος που ήξερε ήταν ο Fast, πώς ήταν σίγουρος ότι είσαι μαφιόζα και έκανε έτσι;
edit: Τώρα είδα την τυμβωρυχία. What?
ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; Τι φάση; Ο Dume τρελαίνεται να βγάλουμε την methexys και αυτή λέει ότι είναι αθώα και γι'αυτό να γίνει τυμβ στον Φαστ και είναι πολίτης;;; Τι διάολο; Ή ο Dume τρολλάρει ή η Meth λέει ψέματα.
Αυτό δε μπορώ να το ξέρω. Πάντως το ότι έκανε τόσο νταβαντούρι για τη methexys, δε νομίζω να ήταν έτσι τυχαία. Ήταν σε φάση "ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΡΕ".Αλλά και η methexys γιατί έπαιξε τυμβωρυχία; Δεν ήξερε ότι μόλις μάθουμε ότι είναι πολίτης ο φαστ θα επανέλθουμε σε αυτήν;
btw, ο ΑΜ είναι ανεξάρτητος ρόλος ναι.
Αντιθέτως αυτά μου φαίνονται σαν ποστ άπειρου μαφιόζου gone rogue...
Βλέπει ότι το ονομά του πλέον παίζει πολύ μιας και βγήκε ο ΑΜ και θέλει γρήγορα γρήγορα να παει αλλού τα βλέμματα. Νομίζω κιόλας πως ήταν η 2η ψήφος στην Μεθ;
Με αποκορύφωμα αυτό:
Τι να πω...δεν ξέρω! Εγώ βγαίνω από λάπτοπ, θα παρακολουθώ όμως αραιά και πού από κινητό. Καλό βράδυ Παλέρμο.
Η εντολή να μαζευτεί απο ψηλά;
Έτσι λοιπόν εγώ θα βγω λίγο απο το ρεύμα που λέει Μεθεξύς και θα ψηφίσω
PolGR1509, για όλα τα παραπάνω.
Αυτά απο εμένα για σήμερα, επιστροφή αυριο μετά την δολοφονία, πρακτική γαρ, για να δούμε τι θα έχει γίνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.