Λοιπόν, έχω ξεκινήσει να σχολιάζω και κάποια άλλα ποστ, αλλά βλέπω ότι δεν θα προλάβω να τα παραθέσω μέχρι να λήξει η ψηφοφορία. Γι' αυτό συνοπτικά, θα πω κάποια πράγματα πριν από τις 8 και θα τα ποστάρω πιο μετά.
Είναι όλα πολύ ρευστά. Πρέπει να ξανακοιτάξω το θέμα να διαβάσω πράγματα που μου ξέφυγαν.
Η Claire για την ώρα δεν έχει δείξει ιδιαίτερα πολλά πράγματα και λόγω έλλειψης χρόνου. Είδα πολύ γρήγορα το ποστ της, γι' αυτό θα το ξαναπεράσω. Δεν είναι αυτή όμως που ακόμα θα με κάνει να την υποπτευθώ για κακό ρόλο. Δεν την αθώωνω βέβαια. Η Deutsch... Lover δεν έχει γράψει και ιδιαίτερα πράγματα, δικαιολογεί κατά βάση καταστάσεις (όχι πως κάνω τίποτα ιδιαίτερα διαφορετικό εγώ βέβαια). Μπορεί να είναι αθώα, μπορεί να είναι και μέλος ή ρόλος συνασπισμένος με την μαφία. Γενικά είναι από τα άτομα που έχουν μείνει σχετικά στην αφάνεια, μιας και δεν λέγεται κάτι ιδιαίτερο εναντίον της και δεν λέγεται και κάτι καινούργιο. Ο Dimitris S είναι από τα νέα άτομα που μάλλον προσπαθεί να σκεφτεί και να κάνει υποθέσεις για την πορεία του παιχνιδιού, παρ' όλο που μπορεί να μην είναι αθώος. Ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα το παιχνίδι που κάνει ο DumeNuke, δεν έχει όμως τόσο την αυτοπεποίθηση και το σθένος που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια. Γενικότερα, όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί κάπως ακόμα αν όντως κακό ρόλο ή όχι, αν έχετε καταλάβει με σιγουριά ότι υπάρχει κάτι ένοχο στα λόγια του να μου το πείτε και εμένα. Αλλιώς δεν συμμετέχω στο κύμα που δημιουργείται. Από την Eileen δεν έχει ειπωθεί (απ' όσο θυμάμαι από αυτά που διάβασα) κάτι που να με βάλει σε υποψίες. Κάτι παρόμοιο και για την Emilouko. Ο Emmanouilmyrgia το μόνο που κάνει είναι να πετάει έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο διάφορες υποψίες που συνήθως μπορεί να μην βγάζουν και ιδιαίτερο νόημα. Δεν λέω ότι είναι ένοχος (δεν τον αθώωνω και βέβαια), αλλά ειλικρινά γράφε οργανωμένα τις σκέψεις σου σ' ένα μήνυμα και να το παραθέτεις. Τα μισά που έχεις παραθέσει δεν λένε και τίποτα ιδιαίτερο. Η Himela ακόμα δεν έχει αθωωθεί όπως και κανένας δηλαδή. Οι μεταβολές στους παίκτες που θεωρεί πιο ύποπτους ή όχι, με έχουν μπερδέψει. Είναι πολίτης και ψάχνει να δει τι παίζει με τους ρόλους; Είναι ρόλος συνασπισμένος με την μαφία και ψάχνεται; Δεν ξέρω.. Ο JKaradakov μιλάει αρκετά κάνει καλούς σχολιασμούς απ' όσο είδα, παίζει καλά για την ώρα και ελπίζω να μην κάνω λάθος και να είναι πολίτης. Ο Johnny15 θα μπορούσε να είναι απλά ένας πολίτης, θα μπορούσε να είναι και άπειρος μαφιόζος. Δεν ξέρω και πάλι δεν είμαι από τα άτομα που θα μπλέξουν στα κύματα. Πόσο μάλλον, αν δεν είμαι αρκετά σίγουρη για την ενοχή του σ' αυτό το σημείο που βρίσκεται το παιχνίδι ακόμα και να τον βγάλω έτσι απλά έξω.
Η ~Melania~ λόγω υποχρεώσεων δεν έχει μιλήσει ιδιαίτερα, οπότε δεν μπορώ να πω και κάτι παραπάνω. Δεν μοιάζει να είναι ο ΔΑ του παιχνιδιού η methexys, να έχει κάτι το ένοχο όπως σε κάποιο προηγούμενο, μπορεί βέβαια να είμαι και τέρμα λάθος.
Ο PolGR1509 θα μπορούσε να είναι ένας πολίτης χωρίς ιδιαίτερο ρόλο σύμφωνα μ' αυτά που λέει. Μπορεί κάλλιστα και μαφιόζος που δεν έχει να πει και κάτι ιδιαίτερα και παίζει με μετριοπάθεια. Ο tsarachaf πάλι είναι από τα άτομα που ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει αν είναι μαφία ή όχι. Μην μου πεις για τα προηγούμενα παιχνίδια. (

) Μέχρι να πέσει τυμβωρυχία/κάρφωμα δεν είναι κανείς σίγουρος για την ταυτότητα του άλλου. Για το χρόνο που διαθέτει παίζει καλά. Ο Σπυρακος (^^) δεν έχει κάνει και ιδιαίτερους σχολιασμούς ειδικά χθες και μέχρι κάποια στιγμή που μπήκα σήμερα. Ο Τάσος97 έχει την εικόνα του παλιού καλού επιθετικού παίκτη. Βέβαια και στο παιχνίδι που ήμασταν μαφία, προσπάθησε όσο μπορούσε να γράφει το ίδιο, αλλά ακόμα όχι δεν νομίζω πως είναι από τα άτομα που θα έλεγα ότι είναι μαφία, και πάλι όμως δεν τον αθώωνω. Ελπίζω κανείς επιπόλαιος να μην πει ότι υποστηρίζω κάποιον. Τα σχόλια είναι όλα βασισμένα στην εντύπωση που έχω μετά από το σχετικά γρήγορο διάβασμα όσων έχουν γραφτεί.
Ναι ξέρω δεν σας βοήθησα ιδιαίτερα. Εδώ δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω πολλά πράγματα στο μυαλό μου ακόμα, πως να ξεκαθαρίσω και να τα μεταφέρω γραπτώς.
Λοιπόν για τους λόγους που έχω γράψει παραπάνω, ψηφίζω
Deutsch...Lover. Μπορεί να μην ιδιαίτερα "δυνατοί", αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να ψηφίσω, εφόσον δεν θέλω όπως συνήθως να μπω στο τριπάκι του κύματος.