Καλημέρα από Ιεράπετρα!
Πρώτα πρώτα να πω συγχαρητήρια στους νικητές. Βοηθήθηκαν νομίζω από την τύχη σε κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού, συνολικά όμως έπαιξαν καλύτερα.
Όσον αφορά το δικό μου ρόλο, στάθηκα άτυχη που βγήκα στον πρώτο γύρο. Himela, ευχαριστώ που με επανέφερες και έπαιξα λίγο παραπάνω!

Είχα πραγματικά πολλή όρεξη να παίξω. Θεωρώ το ρόλο του ΑΜ από τους πιο απαιτητικό, είχα καταστρώσει σχέδια, αλλά τελικά βγήκα στον πρώτο γύρο οπότε έπρεπε να προσαρμοστώ και να αλλάξω τακτική. Τελικά έκανα μια λάθος κίνηση, για την ακρίβεια δεν έπαιξα μια κάρτα στην ψηφοφορία Claire - bilire όπου θα ξεκαθάριζαν πολλά πράγματα νωρίτερα. (Επίσης θα εσωζα τον εαυτό μου από την αποκάλυψη ρόλου της Claire). Εκείνο που μου έκανε εντύπωση σε αυτούς που θεωρούσα αθώους και με έβαζαν σε υποψίες με αποτέλεσμα να μπερδεύομαι, ήταν ότι αθώωναν με ευκολία υπόπτους χωρίς κάποια ολοκληρωμένη αιτιολόγηση. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να τους αρκεί αυτό στα αλήθεια, και τους έβαζα στους πιθανούς μαφιόζους. Παραδείγματα εδώ είναι η Himela και ο Ιορδάνης, όπου έλεγα ΔΕ γίνεται να έχουν πειστεί έτσι

Ειδικά εκεί που η bilire έκανε σήμα στη ΔΑ και δεν την πήρατε χαμπάρι, πραγματικά είχα τρελαθεί

Νόμιζα σε κάποια φάση ότι ο dimijim ήταν πληροφοριοδότης και ήξερε τον Ιορδάνη ενώ νωρίτερα είχα υποψιαστεί το ρόλο του Ιορδάνη από ένα ποστ του Τάσου.
Όσον αφορά το γιατί δεν έπαιξα τόσο φανερά, να θυμίσω ότι υπήρχε το κάρφωμα και πως κέρδιζα μόνη μου. Σε καμία περίπτωση δε με συνέφερε να καταλάβετε το ρόλο μου, γιατί τότε θα ήμουν σχεδόν σίγουρα χαμένη. Μέσα από τη γνωστή μου μαφιόζα ήθελα να βρω τους υπολοιπους, να με βοηθήσουν οι πολίτες να τους βγάλουμε από τη μέση και να βασιλέψω στο Παλέρμο. Σε τι θα βοηθούσε εμένα να ξέρει η μαφία ή οι πολίτες ότι είμαι ΑΜ; Σε τίποτα. Έδωσα την bilire στους υπόπτους μου, αλλά όχι πρώτη. Θεώρησα πως ήταν η σωστή κίνηση εκείνη τη στιγμή.
Στην Ηχώ ταξίδευα και δεν μπορούσα να πω και πολλά.
Δε μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι της Μάιρα.

Αν είναι να κερδίζετε με τέτοιο παιχνίδι, δεν το θεωρώ και πολύ σωστό προς τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι κάθονται και προσπαθούν να βγάλουν άκρη. Με κάθε καλή διάθεση αυτό.
Bilire, είσαι καλό παιχτρόνι. Ύπουλο. Όχι ότι δεν το ήξερα, αλλά χαίρομαι που προσαρμόστηκες σε αυτό το παιχνίδι! Fun fact, κάθε φορά που η Ειρήνη είναι στη μαφία όταν παίζουμε live με βγάζει στον πρώτο γύρο (δολοφονία). Πάλι στον πρώτο γύρο βγήκα

Ελπίζω να σου άρεσε και να πέρασες όμορφα!
Ελπίζω να μη δημιούργησα μεγάλο πονοκέφαλο στην αγαπημένη μας ΣΕ, την οποία ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο παιχνίδι!

(Ειδικά από το σημείο στο οποίο αποκαλύφθηκε ο ρόλος μου πρακτικά, και το παιχνίδι για εμένα είχε τελειώσει, δημιούργησα άθελά μου μικρά προβληματάκια)
ΥΓ: Δημήτρη, μα τον Ιπποκράτη, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.